פלדנקרייז לירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז לירידה במשקל
    ליבת
    27/05/2013

האם זו פעילות שיכולה לסייע לירידה במשקל? אני לא רוצה לעשות כרגע פעילות אירובית כי אני בעודף של 29 קילו ומפחדת על הבירכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז לירידה במשקל

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לירידה במשקל - תגובה

איתן לרנר
    28/05/2013

שלום ליבת

פלדנקרייז אינה פעילות המכוונת ולידיעתי אינה יכולה לעזור בירידה במשקל. כמי שחוקר את הנושא של תזונה באופן עצמי אני יכול לומר לך ששום פעילות אינה יכולה להוריד במשקל. זה קשור בעיקר לשינוי בסוג התזונה ולעיתים סיבות אחרות שגורמות להשמנה

יחד עם זה את בהחלט עשוייה להינות מאוד משיעורי השיטה כ\שכן הם יכולים עזור לך לנוע בקלות ולהפרד או לפחות להקל על כאבים ומגבלות תנועתיות וכלה המיוחסות וקשורות אליהן.פשוט כדאי

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז כשיש עודף משקל

דורית דינור
    30/05/2013

שלום ליבת. אמנם שיטת פלדנקרייז לא תעזור לך לרדת במשקל, אך היא תעזור לך לשמור על הברכיים ולא לפחד לעשות פעילות גופנית. בשיטת פלדנקרייז, תלמדי להשתמש בכל המפרקים שלך בצורה מאוזנת, כך שלא יהיה עומס מוגזם על הברכיים.
    בשיטת פלדנקרייז תלמדי להקשיב לעצמך בדרכים חדשות וליהנות מהגוף שלך. כן, ליהנות ממנו. מומלץ גם לפני שאת יורדת במשקל, וגם במהלך. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובותכם!

ליבת
    18/06/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה