פלדנקרייז?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז?
    אני
    04/08/2013

שלום,
    האם השיטה הזו מוכרת במשרד הבריאות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז?

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ומשרד הבריאות

דורית דינור
    04/08/2013

שלום אני. ישנם הרבה תחומי רפואה אלטרנטיבית שאינם מוכרים רשמית ובכל זאת יש מרפאות לרפואה משלימה בקופות החולים ובבתי החולים. ההכרה ביעילות השיטות הללו, הולכת וגדלה בציבור הרחב והרופאים משתכנעים לאט. אודה לך אם תמקדי את שאלתך ותשאלי מה בדיוק את רוצה לדעת לגבי ההכרה הממלכתית. האם תרצי למצוא מורה לפלדנקרייז ואת רוצה להיות בטוחה שהוא מקצועי, האם תרצי ללמוד בעצמך ואת שואלת איפה כדאי ללמוד. בברכה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    04/08/2013

אני מעוניינת ללמוד, רציתי לדעת מה אפשרויות העבודה ואיפה וגם מבחינת משכורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה לומדים את שיטת פלדנקרייז

דורית דינור
    05/08/2013

שלום אני ישנם שלושה בתי ספר ללימוד השיטה בארץ. פרטים באתר של אגודת המוסמכים בשיטת פלדנקרייז. אם תרצי לדעת עוד על תעסוקה וכולי, את מוזמנת להתקשר אלי. נושא זה הוא מעבר לתחומי הפורום הזה. בברכה ובהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה