כמה שאלות על פלדנקרייז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות על פלדנקרייז
    איל
    17/04/2008

אני שוקל להתחיל ללמוד פלדנקרייז. לפני כן עולות אצלי כמה שאלות:

1. כאחד ששוקל להתחיל ללמוד אני מעוניין לקרוא לפני כן ספרים בנושא במידה ויש. האם תוכלי בבקשה להמליץ על ספרות לקריאה בנושא פלדנקרייז ?

2. האם פלדנקרייז מתאימה גם לאנשים בריאים כתרגול שוטף ? אם כן, איפה נכנסים (אם) השיעורים הפרטיים בשיטה ועל מה עובדים בהם במידה והמתאמן בריא ?

3. שואל עבור מכר: האם הפלדנקרייז יכולה לעזור גם במקרים של מחלת קרוהן / קוליטיס כיבית ?

חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות על פלדנקרייז

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לאנשים בריאים

דורית דינור
    17/04/2008

שלום רב לך דני
    ישנם מספר ספרים בעברית ובאנגלית. רשימת הספרים המלאה נמצאת באתר שלי פלדנקרייז פור יו בקישור המצורף[a href='http://www.feldenkrais4u.co.il/cat.asp?catId=112' id='link'][/a]
    חלק מהספרים אזל וניתן להשיגם בספריות ובחנויות יד שניה. כמו כן, יש הרבה חומר באינטרנט.
    שיטת פלדנקרייז מתאימה לאנשים בריאים ומיועדת לשכלול היכולות שלהם, לתחושת רווחה, לשיפור התפקוד בכמה רבדים.
    לגבי חברך הסובל ממחלת קרוהן, שיטת פלדנקרייז יכולה להציע הקלה רבה אך לא מרפאת את המחלה.
    אשמח לשוחח איתך בטלפון ולענות ביתר פירוט על שאלות אלו ואחרות.
    בברכה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה