טיפול בבעייית יציבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בבעייית יציבה
    הדר
    09/06/2008

שלום
    אני מוטרדת מאוד מהדרך בה אני עומדת, ומודעת לכך שהיציבה השגויה שלי נותנת לי מראה כפוף, ופוגעת בגב שלי.
    האם שיטת הפלדנקרייז יכולה לסייע לי לשנות את היציבה, ולהימנע מלהשתמש במכשירי פלסטיק כהמלצת האורטופדים?
    איך אני יודעת אם עליי לגשת לטיפול אישי או קבוצתי, ומי מן המורים ברחבי הארץ הקרוב לביתי מתמחה בטיפול בבעיות מסוג כזה?

אשמח למעט מידע
    הדר מכפר סבא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בבעייית יציבה

הוספת תגובה

• שיפור היציבה בשיטת פלדנקרייז

איתן לרנר
    09/06/2008

הדר שלום ,
    שיטת פלדנקרייז תלמד אותך כיצד להשתמש בגופך בצורות חדשות ושונות ותסייע לך לשפר את האופן בוא את נעה , עומדת , יושבת , מרימה משאות או כל דבר אחר שאת עושה בחייך עם גופך.
    את יכולה להחליט להתחיל עם שיעורי קבוצה ולראות כיצד זה עובד בשבילך או להתחיל משיעור אישי בו יש למורה ולך הזדמנות ופנאי גדול יותר לברר את המצב ולעבוד בצורה המותאמת לצרכיך.
    כל מורי הפלדנקרייז למדו כיצד לטפל בבעיות תנועה ויציבה ולכן נשאר לך רק לחפש מורה שהתנסה מספיק בעבודה אישית או קבוצתית . את יכולה לפנות דרך האינטרנט ולחפש בכפר סבא או באזור מורים בשיטה(למשל דרך דפי זהב או חוגל ) אפשר גם לפנות אל אתר העמותה למוסמכים לפלדנקרייז אם כי לא כל המורים המוסמכים בארץ חברים בעמותה .

בברכה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפור היציבה בשיטת פלדנקרייז

דורית דינור
    10/06/2008

שלום הדר
    כן, שיטת פלדנקרייז תעזור לך לשפר את היציבה. את תצטרכי לשתף פעולה, כלומר להקשיב לעצמך ולהשתמש במודעות שאת מפתחת כדי לערוך שינויים ביציבתך כל הזמן, כדי "להתיישר" או להיות מיוצבת אנכית בזקיפה, ככל האפשר.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה