אולי לא מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי לא מאוחר
    גלית
    07/09/2008

האם פלדנקרייז יכול גם בגיל 42 להפוך אותי לזקופה יותר? יש לי גב כפוף ואפילו בליטה קטנה בעורף. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי לא מאוחר

הוספת תגובה

• לא מאוחר ללמוד ולשנות .

איתן לרנר
    07/09/2008

היי גלית ,

בשיעורי השיטה תלמדי ללכת ולנוע בצורה משוחררת ממאמצים מיותרים . כתוצאה מכך גם אם לא ישתנה מבנה עמוד השדרה והגב , תוכלי להיות זקופה ללא מאמץ וללמוד לשמור על כך בתפקוד היומיומי שלך ולהנאתך . בנוסף ולא פחות חשוב תוכלי להתכופף בצורה שמנצלת יותר מהיכולת של גבך לעשות זאת ולפעול באופן שמתאים ויעיל יותר לצרכים שלך . גבנו יכול להיות במבנה יותר או פחות כפוף ואין צורה אחת שמתאימה לכולם . בעיניי החשוב יותר הוא האם אפשר להשתמש בגופנו בצורה מלאה ולממש יותר מהפוטנציאל שלנו לחיים נמרצים ומלאים . כמורה אני נפגש עם אנשים עם מבני גוף וגב שונים ולא פעם מגלה שאנשים עם מבנה פחות " מושלם " למדו להשתמש בגופם בצורה הרבה יותר נוחה ויעילה מאנשים עם מבנה גוף זקוף .

בהצלחה ובהנעה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה