ספרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספרים
    יואב
    27/09/2008

שלום, א. היתי מעונין לקרוא מעט אודות השיטה בה התחלתי להתענין. לצערי לא הצלחתי לרכוש ספרים בעברית (השפה המועדפת עלי לקריאה) אולם באנגלית ראיתי שניתן לרכוש ספרים בשיטה. האם בכל זאת יש דרך לרכוש ספרים בעברית ? ואם לא אודה להמלצות לספרים מומלצים באנגלית. מעניין אותי גם קצת על הפילוסופיה שמאחורי התרגילים וגם אם יש ספר ובו תרגילי פלדנקרייז שאפשר להעזר בו בנוסף לשיעורים. ב. שאלה כללית המענינת אותי להיא גבי השיעורים הקבוצתיים. האם קיימים שיעורי פלדנקרייז למתחילים ולמתקדמים ? האם קיימות למשל סדנאות למתקדמים במהלך השנה (לא רק למורים) בהם אפשר ללמוד ולהתקדם ? תודה מראש, וחג שמח !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספרים

הוספת תגובה

• ספרים של פלדנקרייז

דורית דינור
    29/09/2008

שלום רב לך יואב
    לאחרונה יצאו מחדש לאור שני ספרים שכתב משה פלדנקרייז בעברית. הספרים הם "שכלול היכולת" ו "פרקים בשיטתי". המוציאה לאור הינה אגודת המוסמכים לשיטת פלדנקרייז.
    תוכל לפנות דרך האתר של האגודה ולהזמין את הספרים לביתך. כתובת האתר הינה
    www.feldenkrais-israel.org
    לגבי שאלתך על קורסים למתקדמים. בשיטת פלדנקרייז כל אחד עובד על פי הבנתו. השיעורים הם אותם שיעורים. ישנם מורים המקיימים סדנאות לפי נושאים וישנם מורים המקיימים שיעורים בקבוצה באופן רציף. אם אתה מרגיש מתקדם, כדאי לך להצטרף לקבוצות אצל מורה מנוסה. הקורסים המתקדמים הם להכשרת מורים. בהצלחה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה וחג שמח !

יואב
    29/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לרמות שונות

איתן לרנר
    29/09/2008

הי יואב ,

למרות שפלדנקרייז היא שיטה אישית בה כל אחד מתמודד בשיעורים עם האתגרים והלמידה בדרכו הייחודית , ישנם שיעורים או אפילו רמות שונות לשיעורים שונים . איני מכיר מורים שמלמדים דווקא מתקדמים אך אם אתה מוצא מורה עם כיתה שעובדת תקופה ארוכה כדאי להתייעץ איתו ולברר את הרמה והאם היא מתאימה לצרכייך .
    דרך נוספת היא ללכת לסדנאות שאינן סדנאות היכרות . אם תרצה , אני עורך אחת לתקופה סדנאות שונות ולעיתים ברמה מתקדמת יותר ותוכל להתייעץ איתי בנושא .
    לאחר שאמרתי כל זאת אני מסייג ואומר שוב שככל שמודעותך והבנתך את עצמך גבוהה יותר תוכל להפיק מהשיעורים הרבה יותר וברמות ועומקים שמתאימים לך גם אם סביבך יש מתחילים .

שנה טובה ובהצלחה

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה