רץ ונופל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רץ ונופל
    חגית
    29/10/2008

שלום רב! בני בן ה2 וחצי החל ללכת כבר מגיל שנה וחודש .. ילד חכם ופיקח ,אך מתעכב בדיבור לגיל שלו מדבר המון מילים וכמה משפטים יודע לחבר .. שמנו לב שהוא רץ או הולך מהר מהר הוא מועד תמיד ,אני יודעת שבגיל כזה כבר לא צריך למעוד כול הזמן .. היינו פעמיים אצל אורטופד בבדיקה שעברה תקינה .בעוד חודש קבעו לנו בדיקת שמיעה ,אודה לתשובתך בנושא .בברכה חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רץ ונופל

הוספת תגובה

• תשובה לחגית

איתן לרנר
    29/10/2008

חגית שלום ,

לא ברור לי מדבריך האם הוא מועד רק כאשר הוא רץ או הולך מהר. האם הוא הולך לאיטו לפעמים? .יתכן שמאיזו שהיא סיבה שיווי המשקל שלו אינו מאורגן בצורה מיטבית ואולי הריצה או ההליכה היא דרך להתמודד עם נטייה ליפול . עבדתי עם פעוט עם מקרה דומה אך לו היו גם רגלי קשת ובמקרה שלו הספיק שיעור קצר אחד על מנת שהוא "יעשה את העבודה" בעצמו ושיווי המשקל התארגן והשתפר.
    על מנת לדעת יותר ולעזור אצטרך לפגוש אתכם .

בברכה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת ולא ליפול

דורית דינור
    29/10/2008

שלום נירית
    טוב ששללת מיני בעיות והלכת עם בנך לבדיקה של אורטופד. ישנם תחומים, הקשורים להליכה וריצה שבהם אורטופדים אינם מתמחים. מותר לילד בן שנתיים וחצי ליפול לפעמים. חשוב אפילו שהוא ידע איך ליפול. בגדול, אני ממליצה לעודד את הילד ללכת יחף על משטחים שונים כמו: חול, אבנים, דשא, על גדר, ועוד. טוב שאת שואלת ורוצה לעזור לבנך לשפר את ההתפתחות שלו. עליך לדעת כי באמצעות האתר הזה ובלי לראות את בנך, אי אפשר להגיד הרבה. אני מוכנה כמובן לראות אותו כדי להגיד כיצד ניתן לעזור לו, או כל מורה מנוסה אחר לשיטת פלדנקרייז. מומלץ.
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה