מחשבת הגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבת הגוף
    יעל
    10/11/2008

האם השיטה מוכרת לכם? האם יש דמיון בינה לבין פלדנקרייז? היכן ניתן ללמוד יותר על השיטה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחשבת הגוף

הוספת תגובה

• מחשבת הגוף

איתן לרנר
    10/11/2008

עד כמה שאני זוכר מפתח או מפתחת מחשבת הגוף היו תלמידים של ד"ר פלדנקרייז ומרשמים של תלמידים שלי בעבר שעשו לפני הגיעם אליי עבודה בשיטה זו , יש דימיון מסויים .

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השוואה בין פלדנקרייז ומחשבת הגוף

דורית דינור
    11/11/2008

שלום יעל
    כמו לגבי שיטות רבות, יש קשר ביניהן ובין שיטת פלדנקרייז. יחד עם זאת שיטת פלדנקרייז היא הבסיס לכל השיטות האחרות. כמו לברר על סגנונות כתיבה שונים, סגנון כתיבה תנכי, כתיבת עיתונאית, שירה ועוד. לכולם משותף אותו אלף בית שעליו הם מבוססים. במחשבת הגוף המחשבה נשארת אצל המורה היודע הכל. בשיטת פלדנקרייז, המורה לא אומר לתלמידים מה עליהם להרגיש, אלא שואל שאלות ומכוון את התלמידים לשים לב לעצמם, לבדוק את התחושות השונות בתנוחות שונות ולהסתקרן. אני ממליצה לך לנסות ולהבחין בעצמך בהבדלים. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה