מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחשבת הגוףיעל10/11/2008
האם השיטה מוכרת לכם? האם יש דמיון בינה לבין פלדנקרייז? היכן ניתן ללמוד יותר על השיטה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשבת הגוף
איתן לרנר10/11/2008עד כמה שאני זוכר מפתח או מפתחת מחשבת הגוף היו תלמידים של ד"ר פלדנקרייז ומרשמים של תלמידים שלי בעבר שעשו לפני הגיעם אליי עבודה בשיטה זו , יש דימיון מסויים .
בהצלחה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשוואה בין פלדנקרייז ומחשבת הגוף
דורית דינור11/11/2008שלום יעל
כמו לגבי שיטות רבות, יש קשר ביניהן ובין שיטת פלדנקרייז. יחד עם זאת שיטת פלדנקרייז היא הבסיס לכל השיטות האחרות. כמו לברר על סגנונות כתיבה שונים, סגנון כתיבה תנכי, כתיבת עיתונאית, שירה ועוד. לכולם משותף אותו אלף בית שעליו הם מבוססים. במחשבת הגוף המחשבה נשארת אצל המורה היודע הכל. בשיטת פלדנקרייז, המורה לא אומר לתלמידים מה עליהם להרגיש, אלא שואל שאלות ומכוון את התלמידים לשים לב לעצמם, לבדוק את התחושות השונות בתנוחות שונות ולהסתקרן. אני ממליצה לך לנסות ולהבחין בעצמך בהבדלים. בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)