שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ליטל
    23/11/2008

שלום רב, האם פלדנקרייז היא שיטה שהוכחה מדעית במחקרים כמשפרת התפתחות ילדים? כלומר, למשל, האם ילד בן 10 שעבר פלדנקרייז בילדותו יהיה יציב יותר ובעל התפתחות פיזית טובה יותר מאשר ילד שלא עבר? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מחקרים על התפתחות ילדים בשיטת פלדנק

איתן לרנר
    23/11/2008

ליטל שלום ,

איני מכיר את כל המחקרים שנעשו בעולם אבל אני יודע למשל על מחקרים שעשתה חוה שלהב בעבודה עם ילדים בהיידלבורג בגרמניה שם עבדה עם קבוצת ילדים בשיעורים פרטניים וקבוצתיים והראתה שינויים ביציבה , בביטחון העצמי ועוד . כמו כן מורתי ענת בניאל מקליפורניה עובדת עם תינוקות וילדים בעלי צרכים מיוחדים ואני חושב שחלק מעבודתה מגובה במחקרים אם כי איני ערב לכך . אני מצרף כאן קישור המראה טיפול בילדה אחת מיני רבים שלמרות שבינקותה נאמר להוריה שלעולם לא תוכל לנוע כבן אדם רגיל , ללכת ולדבר - בעזרת העבודה בשיטה היא כיום נשואה סטודנטית לתואר שני ורקדה בחתונתה שלה . אם הקישור אינו מופיע משום מה , חפשי תחת the healing quest באתר youtube
    בברכה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה