מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהליטל23/11/2008
שלום רב, האם פלדנקרייז היא שיטה שהוכחה מדעית במחקרים כמשפרת התפתחות ילדים? כלומר, למשל, האם ילד בן 10 שעבר פלדנקרייז בילדותו יהיה יציב יותר ובעל התפתחות פיזית טובה יותר מאשר ילד שלא עבר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקרים על התפתחות ילדים בשיטת פלדנק
איתן לרנר23/11/2008ליטל שלום ,
איני מכיר את כל המחקרים שנעשו בעולם אבל אני יודע למשל על מחקרים שעשתה חוה שלהב בעבודה עם ילדים בהיידלבורג בגרמניה שם עבדה עם קבוצת ילדים בשיעורים פרטניים וקבוצתיים והראתה שינויים ביציבה , בביטחון העצמי ועוד . כמו כן מורתי ענת בניאל מקליפורניה עובדת עם תינוקות וילדים בעלי צרכים מיוחדים ואני חושב שחלק מעבודתה מגובה במחקרים אם כי איני ערב לכך . אני מצרף כאן קישור המראה טיפול בילדה אחת מיני רבים שלמרות שבינקותה נאמר להוריה שלעולם לא תוכל לנוע כבן אדם רגיל , ללכת ולדבר - בעזרת העבודה בשיטה היא כיום נשואה סטודנטית לתואר שני ורקדה בחתונתה שלה . אם הקישור אינו מופיע משום מה , חפשי תחת the healing quest באתר youtube
בברכה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)