שאלה בעקבות קריאה בויקיפדיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בעקבות קריאה בויקיפדיה
    פשוש
    03/03/2009

בויקיפדיה בערך פלדנקרייז רשום שלפלדנקרייז ז"ל הכיר את שיטת תווי התנועה של נועה אשכול ז"ל. כמעט ולא מצאתי ברשת מידע אודות השיטה ואני קצת סקרן. אשמח לדעת האם שיטה זו קיימת עדיין ו"חיה" (פשוט לא מצאתי כמעט אתרים ברשת אודות השיטה או מקומות בהם מתאמנים בה), ומה היו עקרונות השיטה / אופי האימונים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתב תנועה

איתן לרנר
    03/03/2009

שלום לך אבישי

כדומני פלדנקרייז היכיר את נעה אשכול ואלי היא אף היתה תלמידתו לפני או תוך פיתוח הכתב. נדמה לי שמלמדים אותה בסמינר הקיבוצים- אני יודע שחברה רקדנית למדה בעבר באקדמיה למוסיקה ומחול בי-ם .

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז וכתב תנועה

דורית דינור
    04/03/2009

שלום אבישי
    באופן כללי, האם בדקת את קיומו של תחום הכתב תנועה באקדמיה למוזיקה ומחול בירושלים? או בבתי ספר אחרים למחול?
    משה פלדנקרייז עבד עם נועה אשכול והם למדו זה מזו. נועה אשכול הלכה לעולמה בשנה האחרונה וישנן תלמידות שלה הממשיכות את דרכה ואף מתכננות ליצור בביתה פעילויות בנושא זה.
    אוכל לקשר אותך עם אחת מהן, אך לא באמצעות הפורום, בלי לבקש את רשותה לכך.
    אם תשלח אלי מייל אישי, למשל דרך האתר שלי, אשיב לך ואצור ביניכם קשר זה.

בהצלחה
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה