רגליים עקומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגליים עקומות
    שירית
    12/08/2007

אני הולכת בצורה עקומה ככה שהצד החיצוני של הנעליים שלי נשחק מאוד מהר. מטריד אותי שאני הולכת ככה וניסיתי כמה שיטות וגם מדרסים וזה לא עזר. יש לכם טיפול בבעיה כמו שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגליים עקומות

הוספת תגובה

• דריכה לא שווה על כפות הרגליים

דורית דינור
    13/08/2007

שלום רב לך שירית
    מה שאת נתארת נשמע כמו דריכה לא שווה על כפות הרגליים. כלומר את דורכת יותר על החלק החיצוני של כף הרגל, זה מתבטא בשחיקה של הנעליים, ואולי גם בתוך הגוף שלך.
    כף הרגל היא חלק של השלד כולו והיא מושפעת מיחסי הגומלין בין האיברים הרבים.
    בשיטת פלדנקרייז, בתנועות עדינות, הכוללות את כל הגוף, עמוד השדרה, מפרקי הירכיים, האגן והכתפיים, יכול להשתנות האיזון והתיאום של כל הגוף והדריכה תהיה יותר שוויונית, כלומר על כל שטח הכף. כאשר הדריכה יותר שווה, נעשה קל יותר ללכת, כי את נשענת בצורה יעילה על כל שטח כף הרגל הנותנת תמיכה טובה ויעילה לגוף כולו.
    תוכלי לנסות כמה דברים:
    1. ללכת יחפה על משטחים כמו חול ים, חצץ, דשא.
    2. להשיג גליל קרטון, כמו זה שעליו מגלגלים בדים או ניירות. להניח אותו מתחת לכפות הרגליים ולגלגל אותו לאט ובעדינות.
    3. עשי זאת עם כל רגל בנפרד.
    אם תתמידי, אני מניחה שתראי שינוי.
    בהצלחה, דורית
    בברכה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה