המלצה למטפל/ת בתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה למטפל/ת בתינוק
    הדס
    02/05/2009

שלום,
    אני מחפשת המלצה למטפל או מטפלת בשיטת פלדנקרייז באזור השרון, עבור תינוק בן שנתיים וקצת שאיננו הולך עדיין.

תודה
    הדס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למטפל/ת בתינוק

הוספת תגובה

• מטפל פלדנקרייז לתינוקך

איתן לרנר
    02/05/2009

הדס שלום ,

לצערי איני מכיר מי שעובד עם תינוקות בנושא עיכוב התפתחותי בפלדנקרייז בשרון.יחד עם זאת אנשים באים אליי עם ילדיהם ממקומות רחוקים ולאחרונה בעיקר מפתח תקווה והשרון. אוכל להפנות אותך לצורך המלצה לשתי משפחות איתן עבדתי בחודשים האחרונים כשאחת מהן היגיעה עם תינוקת בת שנה ותשעה חודשים שלא הלכה וכעת הולכת ,רצה ומתפתחת באופן טבעי ותקין.

את מוזמנת לפנות אליי באמצעות הפרטים המפורסמים בפורום
    בברכה
    איתן לרנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על מורה לפלדנקרייז

דורית דינור
    05/05/2009

שלום רב לך הדס
    איתן ואני מנהלים את הפורום הזה בהתנדבות כדי לתת מענה על שאלות שונות. גם על שאלתך כמובן. נראה לי כי זה לא מתאים להעביר בפומבי המלצות דרך הפורום הזה. זה עניין אישי ורגישות משלי, אך, לא מתאים לי לתת בפורום הזה שמות, כי לא ביקשתי את אישורם להעביר את שמם.
    תוכלי כמובן להיכנס לאתר אגודת המוסמכים בשיטת פלדנקרייז ולהתחיל בחיפושים אחרי מורה מתאים.
    תוכלי גם להתקשר אלי בטלפון ואתן לך שמות. לכן, אם תתקשרי אלי, אתן לך המלצות.
    בברכה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה