מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה למטפל/ת בתינוקהדס02/05/2009
שלום,
אני מחפשת המלצה למטפל או מטפלת בשיטת פלדנקרייז באזור השרון, עבור תינוק בן שנתיים וקצת שאיננו הולך עדיין.
תודה
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל פלדנקרייז לתינוקך
איתן לרנר02/05/2009הדס שלום ,
לצערי איני מכיר מי שעובד עם תינוקות בנושא עיכוב התפתחותי בפלדנקרייז בשרון.יחד עם זאת אנשים באים אליי עם ילדיהם ממקומות רחוקים ולאחרונה בעיקר מפתח תקווה והשרון. אוכל להפנות אותך לצורך המלצה לשתי משפחות איתן עבדתי בחודשים האחרונים כשאחת מהן היגיעה עם תינוקת בת שנה ותשעה חודשים שלא הלכה וכעת הולכת ,רצה ומתפתחת באופן טבעי ותקין.
את מוזמנת לפנות אליי באמצעות הפרטים המפורסמים בפורום
בברכה
איתן לרנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על מורה לפלדנקרייז
דורית דינור05/05/2009שלום רב לך הדס
איתן ואני מנהלים את הפורום הזה בהתנדבות כדי לתת מענה על שאלות שונות. גם על שאלתך כמובן. נראה לי כי זה לא מתאים להעביר בפומבי המלצות דרך הפורום הזה. זה עניין אישי ורגישות משלי, אך, לא מתאים לי לתת בפורום הזה שמות, כי לא ביקשתי את אישורם להעביר את שמם.
תוכלי כמובן להיכנס לאתר אגודת המוסמכים בשיטת פלדנקרייז ולהתחיל בחיפושים אחרי מורה מתאים.
תוכלי גם להתקשר אלי בטלפון ואתן לך שמות. לכן, אם תתקשרי אלי, אתן לך המלצות.
בברכה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)