פלדנקרייז וריקוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז וריקוד
    שני
    21/08/2007

אני רקדנית במקצועי ושמעתי על שיטת פלדנקרייז כשיטה המסייעת לשליטה טובה יותר בגוף, האם הכוונה גם לאנשים בתחום שלי, אוכל לשפר את יכולותי בעזרת השיטה, או שלא תוכלו להעלות אותי מעבר לרמת המודעות בה אני נמצאת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז וריקוד

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לרקדניות

דורית דינור
    21/08/2007

שלום שני
    כרקדנית תוכלי להיעזר רבות בשיטת פלדנקרייז. המודעות שתרכשי תוך כדי שיעורים בשיטת פלדנקרייז משלימה את המודעות שלך כרקדנית ומעשירה אותה. אין חפיפה בין הידע שלך כרקדנית לבין הידע שתרכשי על עצמך, אופן הפעולות והתנועות שאת עושה יתרחב וישתפר.
    הגמישות שלך תגדל על ידי הרחבת דימוי התנועה ולא על ידי הפעלת כוח או מאמץ. ההבחנות שלך יגדלו. תועלת נוספת תקבלי בשיטת פחדנקרייז, תלמדי להימנע מפגיעות בעצמך. תופעה הרווחת בקרב רקדניות אחרי מספר שנות ריקוד היא כאבים ופגיעות במפרקים, ברצועות או באיברים שונים. בשיטת פלדנקרייז תלמדי להקשיב לעצמך ולמנוע פגיעות כאלו.
    אני ממליצה לך בחום לבדוק בעצמך.
    בהצלחה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה