פלדנקרייז בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז בהריון
    שני
    12/08/2009

שלום,
    אני בשבוע 25 להריון, ויש לי בעיות גב מילדות, כולל עקמת וכד. המליצו לי על פלדנקרייז, ומעניין אותי לנסות.
    רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על מורה באיזור חיפה עד חדרה (כולל זכרון, בנימינה).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז בהריון

הוספת תגובה

• פלדנקרייז בהריון

איתן לרנר
    12/08/2009

בשעה טובה

ראשית,את יכולה להיכנס לאתר שלי ולקרוא שם מאמר על הריון ושיטת פלדנקרייז . המאמר כולל התנסות בבית כך שאת יכולה כבר לטעום את התחושה .
    איני יכול להמליץ על מישהו מתוך היכרות עם דרך עבודתו אבל את יכולה לפנות לשי שמיר מאזור כרכור/ גבעת עדה. הוא בן מחזור שלי בלימודים .את יכולה להשיג אותו ב 052-2581922 . בבקשה אימרי לו שאיתן לרנר הפנה אותך

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז בחיפה לאישה בהריון

דורית דינור
    13/08/2009

שלום שני היקרה אכן שיטת פלדנקרייז יכולה ללוות אותך בהריון וגם אחריו לנעימות גדולה יותר בחייך. תוכלי לפנות לאתר של אגודת המוסמכים בשיטת פלדנקרייז ולחפש מורה באזור מגורייך. אני ממליצה לך להתקשר למספר מורים, לשוחח איתם ולהתרשם בעצמך. הכימיה והתקשורת ביניכם הם מרכיב חשוב בעבודה המשותפת. בהצלחה לך, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה