פריצת דיסק וקנית מזרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק וקנית מזרן
    אמיר
    09/10/2009

שלום,
    בן 35. סי טי מלפני 3 שנים: L3/L4 דיסק אחורי קל נושק לשק הדורלי(כל השאר בנורמה)
    L4/L5 דיסק אחורי עם סימני לחץ קל על קידמת השק הדורלי.(ללא לחץ על שורש העצב)
    L5/S1 בקע דיסקלי אחורי ושמאלי לוחץ על שורש העצב 1S משמאל (כל השאר בנורמה)
    לסיכום- דיסקופטיה

לשאלה:
    אני קונה מזרן חדש. האם תוכלו לכוון אותי: מזרן ללא קפיצים, מזרן קפיצים עם ויסקו, עם לאטקס
    חברה כמו קינג קויל או סימונס.
    הבעיה שאין תו תקן למזרנים אורטופדים. על מה בידיוק מנסיונכם מומלץ. (מחיר המזרן אינו בעיה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק וקנית מזרן

הוספת תגובה

• המזרן שנוח לך הוא המתאים

איתן לרנר
    09/10/2009

שלום אמיר

זוהי שאלה נפוצה שכבר נשאלה רבות בפורום. העצה הטובה ביותר שיש לי לתת לך היא לקחת מזרן שנראה לך לניסיון לתקופה ולראות כיצד אתה מסתדר ועד כמה נוח לך איתו. קשה להתאים מזרן על פי תיאור זה או אחר בעיקר מכיוון שיש המון גורמים אחרים שקשורים לנוחות והעדפות אישיות שלך .
    בעיקרון אם כאשר הגב מתעגל לאחור כואב לך יותר (לחץ על הדיסק כלפי חוץ ) בהשוואה לקיעור הגב קדימה(זקיפה)מה שיכול להצביע על לחץ על הדיסק כלפי פנים, כדאי לבדוק מזרן לא רך מידי כך שכאשר תשכב בגבך עליו לא ייווצר לחץ על הדיסק.
    אינני יודע אם אתה לומד פלדנקרייז אבל אם תתחיל תוכל ללמוד לשנות את מצבך ולשפרו באופן מתמיד כך שתוכל לחוש בנוח ולהקל או אף להיפטר מהמגבלות שאתה מציין.
    אתה מוזמן להתקשר אלינו

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובכל זאת...

אמיר
    09/10/2009

תודה, על התגובה המהירה
    ובכל זאת, אשמח לשמוע מנסיונכם. ברור כי אקנה מזרן שאני חש עליו נוח. אני מתלבט בין קינג קויל לסימונס ואם יש מזרן אחר שאתם ממליצים, מבחינה אורטופדית, אשמח.

שוב תודה,
    אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מכיר מספיק בכדי לומר לך

איתן לרנר
    09/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המזרון חשוב אבל האדם יותר

דורית דינור
    19/10/2009

שלום אמיר. אחת הטעויות הנפוצות היא חשיבותו של המזרון. טעות זאת מקורה בשיווק אגרסיבי של חברות מזרונים שונות במשך השנים. לאמיתו של דבר, התנוחה החשובה היא במשך היום. בשינה איננו מודעים ואיננו שולטים כלל במצב הגב ובמצבנו הכללי ולכן בחירת המזרון וסוגו אינה כה חשובה. החשיבות הגדולה היא איך אתה במשך היום. כשאתה יושב, עומד, הולך או עסוק בעבודתך ובפעילות כל שהיא. כדי להכיר יותר את נושא היציבה והמודעות לה, אתה מוזמן ללמוד את שיטת פלדנקרייז. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה