מאיזה גיל כדאי להתחיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיזה גיל כדאי להתחיל
    אוסנת
    17/12/2009

בתי בת שנתיים וחודש, קשה עוד להתרשם אם היא זקופה, אבל לאור ההסטוריה המשפחתית, אחותי, סבי, דודתי ואני סובלים בסקוליוזיס קיפוזיס, אני רוצה לקדים תרופה למכה.
    הציעו לי שחיה אבל כל ההתנהלות בגיל הזה במים, עם הזיהומים האפשריים לא נראית לי.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאיזה גיל כדאי להתחיל

הוספת תגובה

• שחייה ושרירי הגב

איתן לרנר
    17/12/2009

היי אוסנת

למעשה ולמרות שאני שומע את ההמלצות האלה מעולם לא ראיתי ששחייה משפרת את תנועת הגוף . שמעתי לאחרונה ואני די מסכים עם זה ,שחייה למעשה פוגעת ברירי הגב ובתנועה.
    בכל מקרה לענין הסקוליוזיס , כדאי לפנות למורה פלדנקרייז שיראה את ילדתך ואם יש סיבה לדאגה . אפשר לראות סקוליוזיס כבר בגיל מאוד צעיר ולא צריך לחכות דווקא לעמידה והזדקפות מלאה .
    ואגב שחיה וזיהומים :במים בארץ יש פלואור שהוא אחד החומרים המסוכנים למערכת העצבים שלנו ובנוסף בבריכות מטהרים את המים על ידי כלור חומרים האלה יותר גרועים ומזיקים לנו מכל מזהם שנמצא במים.

בברכה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להקדים תרופה

דורית דינור
    19/12/2009

שלום לך אוסנת
    הרעיון להקדים תרופה למכה הוא רעיון מצוין. אם תאפשרי לילדתך מגוון פעילויות, בבית ובחוץ זה יכול להועיל . במיוחד תני לה לעשות את הדברים שמלהיבים אותה במיוחד. כל פעילות, הליכה, ריצה, משחקים, כדור, יכולים להועיל. אין צורך להתמקד דווקא בשחייה.
    אם את ממש מודאגת, את מוזמנת להגיע להתייעצות.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה