מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאיזה גיל כדאי להתחילאוסנת17/12/2009
בתי בת שנתיים וחודש, קשה עוד להתרשם אם היא זקופה, אבל לאור ההסטוריה המשפחתית, אחותי, סבי, דודתי ואני סובלים בסקוליוזיס קיפוזיס, אני רוצה לקדים תרופה למכה.
הציעו לי שחיה אבל כל ההתנהלות בגיל הזה במים, עם הזיהומים האפשריים לא נראית לי.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחייה ושרירי הגב
איתן לרנר17/12/2009היי אוסנת
למעשה ולמרות שאני שומע את ההמלצות האלה מעולם לא ראיתי ששחייה משפרת את תנועת הגוף . שמעתי לאחרונה ואני די מסכים עם זה ,שחייה למעשה פוגעת ברירי הגב ובתנועה.
בכל מקרה לענין הסקוליוזיס , כדאי לפנות למורה פלדנקרייז שיראה את ילדתך ואם יש סיבה לדאגה . אפשר לראות סקוליוזיס כבר בגיל מאוד צעיר ולא צריך לחכות דווקא לעמידה והזדקפות מלאה .
ואגב שחיה וזיהומים :במים בארץ יש פלואור שהוא אחד החומרים המסוכנים למערכת העצבים שלנו ובנוסף בבריכות מטהרים את המים על ידי כלור חומרים האלה יותר גרועים ומזיקים לנו מכל מזהם שנמצא במים.
בברכה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהקדים תרופה
דורית דינור19/12/2009שלום לך אוסנת
הרעיון להקדים תרופה למכה הוא רעיון מצוין. אם תאפשרי לילדתך מגוון פעילויות, בבית ובחוץ זה יכול להועיל . במיוחד תני לה לעשות את הדברים שמלהיבים אותה במיוחד. כל פעילות, הליכה, ריצה, משחקים, כדור, יכולים להועיל. אין צורך להתמקד דווקא בשחייה.
אם את ממש מודאגת, את מוזמנת להגיע להתייעצות.
בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)