זחילה בעייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה בעייתית
    אמא
    30/12/2009

בתי "גדלה" אצל אמא שלי עד גיל שנה
    לאמא שלי נטייה להרים אותה בשנייה שהיא בוכה וככה להשאר איתה על הידים
    שמעתי איפשהו שזה יכול לפגוע בזחילה שלה ואכן היא זוחלת עם הרגליים ולכן מתקדמת בד:כ אחורה.
    האם כדאי לרשום אותה לפלדנקרייז?
    האם אני דואגת לשווא?

אולי כדאי בלי קשר

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה בעייתית

הוספת תגובה

• בכי ,הרמה על הידיים וזחילה

איתן לרנר
    30/12/2009

שלום "אמא"

הנטייה של אימך להרימה על הידיים ולהתייחס לבכי שלה היא נטייה מבורכת ואין סיבה שתפגע במשהו אצל ילדתך אלא להיפך, המגע והיחס אל הכאב של התינוק מאפשרים לו יותר מכל דבר אחר להתפתח ולגדול כשהוא מרגיש אהוב ומכובד.. הזחילה לאחור אינה פגם בהתפתחות אלא הדרך הקלה יותר לזחול והרבה תינוקות מתחילים כך.

לא ציינת בהודעה בת כמה ביתך והאם היא זוחלת בלבד או גם הולכת.על פי תשובותייך אוכל לומר לך יותר האם כדאי לראות מורה בשיטה.

את מוזמנת לפנות אלי או לדורית טלפונית ולדבר .

בברכה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זחילה לאחור היא בסדר גמור

דורית דינור
    31/12/2009

שלום רב. אני מצטרפת לאיתן ואומרת לך כי כשביתך בוכה, הדבר הכי אנושי לעשות זה להחזיק אותה על הידיים, לחבק ולהיות קרוב אליה.
    לגבי הזחילה, ממכתבך אין סיבה לדאוג.
    הדאגה היא חלק מהחוויה של ההורות. לפעמים יש מקום להירגע על ידי התייעצות עם מומחה. תחליטי בעצמך.
    ביי, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה