triple x

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• triple x
    רוסה ט
    03/03/2010

שלום אני בהריון שני אני בשבוע 27 אני עשיתי מי שפיר שיצא triple x47.xxx אני הייתי בייעוץ גנטי וקבלתי הסבר שזאת ילדה בריא כמו כל הילדים שאני לא ירגיש שינויי בין הילד שלי לבנה רק מה אולי שהיא תקבל ווסת בגיל מוקדם ותהיהי גבוה אבל זה גם דיווחים אני מאוד מבולבלת ולחוצה העם באמת אין צורך להפסקת הריון יש לי בן שהוא ילד מקסים וחכם ומתפתח יפה מאוד אני אשמח להסבר נוסף בבקשה עם היא תיהיה ילדה רגילה כמו כל הבנות והיו לה חיים רגילים תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    triple x

הוספת תגובה

• ייעוץ גנטי

איתן לרנר
    03/03/2010

שלום רוסה

נדמה לי שכדאי שתפני לייעוץ אצל גנטיקאי או רופא לקבלת הסברים נוספים.אני אישית לא מכיר תסמונת זו ובכל מקרה לא רשאי לייעץ לגבי השאלה ששאלת.
    אני יכול לומר מתוך ניסיון שגם כאשר פונים אליי ילדים ותינוקות עם צרכים מיוחדים , יכולת הלמידה וההתפתחות קיימת ושיפור ההתפתחות הוא אפשרי כמעט בכל מצב

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ גנטי

דורית דינור
    03/03/2010

שלום רוסה
    אני מצטרפת לדעתו של איתן וממליצה לך להמשיך להתייעץ עם מי שיודעים מה המשמעות של המצב הגנטי הזה ולקבל מידע נוסף.
    לפעמים עודף מידע מבלבל והבדיקות שעושים בהריון לא נותנות תוצאות ברורות. במצב כזה ההחלטה היא בידיך. לי אין שום ידע המאפשר לי לייעץ לך. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה