מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- triple xרוסה ט03/03/2010
שלום אני בהריון שני אני בשבוע 27 אני עשיתי מי שפיר שיצא triple x47.xxx אני הייתי בייעוץ גנטי וקבלתי הסבר שזאת ילדה בריא כמו כל הילדים שאני לא ירגיש שינויי בין הילד שלי לבנה רק מה אולי שהיא תקבל ווסת בגיל מוקדם ותהיהי גבוה אבל זה גם דיווחים אני מאוד מבולבלת ולחוצה העם באמת אין צורך להפסקת הריון יש לי בן שהוא ילד מקסים וחכם ומתפתח יפה מאוד אני אשמח להסבר נוסף בבקשה עם היא תיהיה ילדה רגילה כמו כל הבנות והיו לה חיים רגילים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ גנטי
איתן לרנר03/03/2010שלום רוסה
נדמה לי שכדאי שתפני לייעוץ אצל גנטיקאי או רופא לקבלת הסברים נוספים.אני אישית לא מכיר תסמונת זו ובכל מקרה לא רשאי לייעץ לגבי השאלה ששאלת.
אני יכול לומר מתוך ניסיון שגם כאשר פונים אליי ילדים ותינוקות עם צרכים מיוחדים , יכולת הלמידה וההתפתחות קיימת ושיפור ההתפתחות הוא אפשרי כמעט בכל מצב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ גנטי
דורית דינור03/03/2010שלום רוסה
אני מצטרפת לדעתו של איתן וממליצה לך להמשיך להתייעץ עם מי שיודעים מה המשמעות של המצב הגנטי הזה ולקבל מידע נוסף.
לפעמים עודף מידע מבלבל והבדיקות שעושים בהריון לא נותנות תוצאות ברורות. במצב כזה ההחלטה היא בידיך. לי אין שום ידע המאפשר לי לייעץ לך. בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)