כאבי גב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב
    דפנה
    11/03/2010

שלום, אני סובלת מכאבי גב ומחפשת פתרוון. הייתי רוצה לדעת האם פלדנקרייז יכולה לעזור? כי אני יודעת שבהרבה שיטות אסור להתאמן עם כאבי גב. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב

הוספת תגובה

• פלדנקרייז וגב

איתן לרנר
    11/03/2010

שלום דפנה

התשובה היא כמובן בהחלט כן! בשיטת פלדנקרייז לא רק שאין בעיה להתאמן , השיטה בנויה כך שהבעיות הגורמות לכאבי הגב עשויות להיפתר ותלמדי לנוע בקלות וברווחה ותפתחי יכולת לחיות באופן מלא וספונטני בכל הרמות .

אם את מחפשת מורים העובדם בקבוצות אינטימיות , את מוזמנת לפנות לדורית או אליי

בהצלחה
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז היא השיטה לכאבי גב

דורית דינור
    12/03/2010

שלום רב לך דפנה. בשיטת פלדנקרייז האימון הוא משהו שונה ממה שרגילים לחשוב למשל בחדרי כושר. האימון נועד שתלמדי לנוע ולהימנע מהכאבים. את מקבלת כלים לכיר את התנועות היומיומיות ואיך לעשות אוטתן אחרת, כדי שלא יכאב לך. זה כולל כמובן מערכת תנועות חדשות, לימוד של תשומת לב לעצמך כדי להבחין בכאב בעודו קטנטן ולשנות את התנוחה או התנועה, הכרה עם הרגלי הישיבה, העמידה וההליכה שלך המובילים לכאבי גב. ייתכן שמה שאני כותבת כאן נשמע לך מוזר. אם זה כך, אין מנוס אלא להתנסות בעצמך ולראות אם זה עוזר. עזרתי כבר לעשרות אנשים בשיטת פלדנקרייז להיפטר מכאבי גב, ולא רק אני, אלא כל מורי פלדנקרייז יחד עוזרים לאלפי אנשים להגיע לחיים בלחי כאבים. התפיסה של כאבי הגב בשיטת פלדנקרייז שונה מהתפיסה הרפואית המתייחסת לכאב כאל תופעה מקומית. בשיטת פלדנקרייז אנו רואים את כל מערכת התנועה כמערכת שניתן להשפיע עליה ממקומות שונים ובדרכים פשוטות וקלות. בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה