מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלדנזקרייז לתינוקות ואמהותמירי11/04/2010
שלום,
שמעתי רבות על כך שפלדנקרייז מסייע להתפתחות התינוק ואני יודעת שהוא טוב גם למבוגרים. השאלה שלי היא האם ישנם חוגים שמשלבים אימון תינוקות יחד עם אימון אמהות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבודה עם האם ועם התינוק
איתן לרנר11/04/2010מירי שלום לך ,
אני עובד עם תינוקות באופן פרטני ובתוך העבודה משלב גם את האם על ידי הפניית הקשב שלה ותשומת ליבה בצורה מיוחדת אל התפתחות התינוק , על ידי הנחייה כיצד להמשיך לעבוד בבית ולא מעט פעמים אני מזמין את ההורה לשיעורים אישיים עבורו על מנת שיוכל לחוות על גופו את החוויה של למידה ושיפור באמצעות תנועה ומגע.
אני מוצא שבדרך זו השיפור החל הן אצל תינוק והן אצל ההורה הם מהירים ועמוקים יותר.
אם את מחפשת חוגים , שיטת פלדנקרייז עצמה לא עובדת בקבוצות עם תינוקות ואמהות יחד (עד כמה שאני מכיר)אבל יש את צעד ראשון שעובדים עם תינוקות בריאים וללא עיכוב ועם האמהות בקבוצה. חשוב לדעת כי למרות שמי שפיתח את השיטה הוא מורה מוסמך לפלדנקרייז , לא כל מטפל בשיטה זו הוא מורה מוסמך לפלדנקרייז ובעצם אנחנו מדברים על שיטה שונה לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות לאמהות ותינוקות
דורית דינור12/04/2010שלום מירי. אני עצמי עבדתי בקבוצות בתחילת דרכי, ואני עובדת בקבוצות עם מבוגרים וילדים. אך הבנתי כי קבוצת אמהות ותינוקות היא יותר קבוצת תמיכה לאמהות. מה שמעניין אותי בשיטת פלדנקרייז זה לעסוק בהתפתחות ובדרכים ללמוד להסתכל ולהבחין, להיות רגישה לתינוק/ת ולשחק איתה/ו בדרכים מגוונות שיגרו את ההתפתחות בכיוונים רבים וחושיים. לכן, עברתי לעבוד באופן פרטני. כל אמא וכל תינוק זקוקים לדגש אחר ולעבודה אישית. זה נכון במיוחד אם יש איזושהיא בעיה התפתחותית או צורך מיוחד. עבודה בקבוצות מתאימה לגילאים יותר גדולים. לשאלתך, ישנן קבוצות לאמהות ותינוקות בשיטת צעד ראשון ובשיטת שלהב. תוכלי למצוא באינטרנט. אך השאלה מה את רוצה ללמוד או לקבל מהעבודה בקבוצה. בהצלחה, דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)