פלדנקרייז בירושלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז בירושלים
    עינת
    29/06/2010

שלום
    אשמח לקבל המלצה למורה לפלדנקרייז בירושלים ואם לא דרך פורום זה, איפה אפשר למצוא?

תודה
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז בירושלים

הוספת תגובה

• מורים בירושלים

איתן לרנר
    29/06/2010

עינת שלום ,

ישנם לא מעט מורים בירושלים , חלקן מפרסמים באינטרנט ולכן זה מקום טוב לחפש בו, חלקם בדפי זהב וחלקם מפרסמים גם באגודת המוסמכים לשיטת פלדנקרייז.
    אני יכול להמליץ לך על ד"ר אילת אלמגור שהיתה המורה שלי בקורס למורים. תמסרי לי ד"ש שלום ממני. המספר שלה : 050-5403838 , 02-5665438

בהצלחה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע להמלצה למורה בירושלים

נילי
    30/08/2010

חיפשתי באתר של אגודת המוסמכים בפלדנקרייז וד"ר אלמגור אילת לא מופיע ברשימה, מדוע?
    אשמח להמלצות נוספות של מורים בירושלים.
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי מופיע באתר של אגודת פלדנקרייז

דורית דינור
    30/08/2010

שלום רב
    הצטערתי לשמוע כי אילת אלמגור לא מופיעה באתר האגודה. פרוש הדבר כי היא לא חידשה את חברותה רבת השנים באגודת פלדנקרייז שהיא היתה ממקימיה. בכל זאת, מומלץ להגיע אליה. בדרך כלל חברי האגודה הם מורים מוסמכים אשר מתחייבים לעבוד על פי הקוד האתי של אגודת המוסמכים לפלדנקרייז וממשיכים ללמוד ולהשתלם. בברכה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורים מוסמכים שאינם חברים באגודה

איתן לרנר
    02/09/2010

אני רוצה לתקן רושם שעלול להשתמע מדברי דורית והוא שחברי האגודה משתלמים ולומדים בהמשך דרכם ואילו אלו שהחליטו לא להצטרף (וה כמובן מצב משתנה משנה לשנה בהתאם להחלטת המורה)אינם עושים כך. מורים לפלדנקרייז משתלמים ולומדים ומשקיעים לאורך השנים ללא קשר לחברות באגודה.כמו כן ,מורים לפלדנקרייז עובדים על פי קוד אתי אם הם מכבדים את עצמם,מקצועם ואת תלמידייהם,שוב ללא קשר להיותם חברי אגודה בשלב זה או אחר.

שנה טובה
    איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כל המורים נרשמים לאגודת המוסמכים

איתן לרנר
    30/08/2010

נילי שלום ,

אני מכיר לא מעט מורים בירושלים אבל יכול להמליץ על אילת שהיא מהטובות בעולם. לא כל מורה מוסמך רשום לאגודת המוסמכים וחלקנו רשומים בשנים מסויימות ולעיתים כלל לא .גם אני בשנתיים האחרונות לא משלם דמי חברות לאגודה ולכן לא מפורסם שם .זה פשוט עיניין של חברות ולא קשור להסמכה להוראה.את יכולה להיות לגמרי שקטה עם ההמלצה שלי

שנה טובה

איתן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה