פלדנקרייז לאישה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלדנקרייז לאישה בהריון
    אורית
    27/12/2010

שלום רב,

אני בת 35, בהריון חודש רביעי, מרגישה בסה"כ טוב.
    אני מעוניינת להצטרף לקבוצת פלדנקרייז ורוצה לשאול האם יש תנוחות או תנועות מסוימות שלא רצוי שאעשה? האם זה בכלל מתאים לאישה בהריון ללא נסיון קודם בשיטה?

מחכה לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלדנקרייז לאישה בהריון

הוספת תגובה

• מה לעשות בהריון ?

איתן לרנר
    27/12/2010

היי אורית,

מאוד תלוי בגודל ההריון . אני יודע למשל שבחודש תשיעי מומלץ לא לשכב הרבה זמן על הגב בגלל לחץ של הרחם על כלי דם. מצד שני מכרה שעוסקת גם בתנועה ובשיטת פאולה טענה שאף פעם לא נאמר לה דבר כזה והיא כן שכבה על הגב. מעבר לכך שכיבה על הבטן בשלבים מאוחרים (או מוקדמים,תלוי כאמור בגודל הריון) יכולה לגרום ללחץ על העובר.אפשר לעבוד הרבה על הצד ועל הגב,בישיבה ובעמידה ,הליכה ועוד, עד לשלבים המאוחרים.הכי חשוב לעבוד לאט ובהקשבה. אני מאמין שאת תוכלי להרגיש מה טוב לך אם תעבדי כך.
    כמובן שהמלצתי אינה מחליפה המלצת רופא.

בהנאה ובשעה טובה

איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז לאישה בהריון - תגובה

דורית דינור
    28/12/2010

שלום אורית
    אני בהחלט ממליצה לך להצטרף לקבוצת פלדנקרייז. אני סומכת על המורה שתבחרי שתדע לקיים שיעורים שיתאימו גם לך. המלצתי היא שתדברי קודם עם המורה ותשתפי אותה במצבך.
    כל תנועה שתהיה נעימה לך, לא לוחצת ולא כואבת, תהיה גם נעימה לעובר שבך. העניין בשיעורי פלדנקרייז הוא שתלמדי להקשיב לעצמך, לדעת איך להפחית מאמץ, איך לא לעצור נשימה, איך לשתף בכל תנועה חלקים רבים ככל האפשר מעצמך ובעיקר איך ליהנות מזה. בהצלחה לך.
    דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה