פריצת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק
    אבי
    05/01/2011

עברתי לפני שנתיים תאונה שבעקבותיה יש לי פריצת דיסק. אני עושה פיזיותרפיה מאז התאונה ורציתי לנסות את הטיפול פלדנקרייז.
    פלדנקרייז יוכל לעזור לי יותר מפיזיותרפיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק

הוספת תגובה

• פלדנקרייז ופריצת דיסק

איתן לרנר
    05/01/2011

אבי שלום,

פלדנקרייז היא שיטה מופלאה ביכולת שלה ללמד אותך כיצד להתנועע,להרגיש ולתפקד באיכות גבוהה יותר ובהרבה פחות מאמצים.
    מתוך ניסיון עם לא מעט תלמידים עם בעיות של עמוד שדרה ובינייהם הרבה עם פריצות דיסק,יש אפשרות ללמוד לנוע כך שהלחץ על הדיסקים מתפוגג בעקבות חלוקה נכונה ונעימה של העומס על השלד ובחלק גדול מהמקרים הכאב נעלם או לפחות מוקל משמעותית.העבודה בשיטה שלנו מעודנת מאוד ובשיעורים על גבי מיטת הטיפולים אני מחפש עם התלמיד את הנוחות בתנועה ובנשימה ואת הדרך בה ניתן מתוך הקשבה לעצמנו להגדיל את הקלות ולשפר את האיכות התנועתית ומתוך כך לשכלל את היכולת התפקודית שלנו.

הן אני והן דורית מנוסים בעבודה עם אנשים עם בעיות בעמ"ש.אתה מוזמן להתקשר

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלדנקרייז עוזרת לפריצת דיסק -

דורית דינור
    05/01/2011

שלום אבי, פריצת דיסק הוא מצב בו נוצר שינוי בחוליה אחת או יותר כתוצאה מלחצים או חוסר איזון שרירים ממושך. בשיטת פלדנקרייז, למרות שאי אפשר להחזיר את הדיסק, ניתן להקל על התסמינים, להפחית כאבים, להגיע לגמישות ולתנועה נוחה כך שלא תרגיש את הפריצה. כל זה נעשה על ידי לימוד מיוחד במינו, לימוד שלך את עצמך. הלימוד הזה יאפשר לך להכיר את הגב שלך, את אופן השימוש בגב, בצלעות, בשרירים, באגן הירכיים, לדעת מה היכולות ומה המגבלות שלך כדי לא להגיע לכאב, ובעיקר לדעת מה אתה כן יכול לעשות עם עצמך כדי לחיות בנעימים. זה בהחלט אפשרי וראיתי אנשים שחייהם השתפרו אחרי שיעורי פלדנקרייז.
    בהצלחה, דורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה