מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקאבי05/01/2011
עברתי לפני שנתיים תאונה שבעקבותיה יש לי פריצת דיסק. אני עושה פיזיותרפיה מאז התאונה ורציתי לנסות את הטיפול פלדנקרייז.
פלדנקרייז יוכל לעזור לי יותר מפיזיותרפיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלדנקרייז ופריצת דיסק
איתן לרנר05/01/2011אבי שלום,
פלדנקרייז היא שיטה מופלאה ביכולת שלה ללמד אותך כיצד להתנועע,להרגיש ולתפקד באיכות גבוהה יותר ובהרבה פחות מאמצים.
מתוך ניסיון עם לא מעט תלמידים עם בעיות של עמוד שדרה ובינייהם הרבה עם פריצות דיסק,יש אפשרות ללמוד לנוע כך שהלחץ על הדיסקים מתפוגג בעקבות חלוקה נכונה ונעימה של העומס על השלד ובחלק גדול מהמקרים הכאב נעלם או לפחות מוקל משמעותית.העבודה בשיטה שלנו מעודנת מאוד ובשיעורים על גבי מיטת הטיפולים אני מחפש עם התלמיד את הנוחות בתנועה ובנשימה ואת הדרך בה ניתן מתוך הקשבה לעצמנו להגדיל את הקלות ולשפר את האיכות התנועתית ומתוך כך לשכלל את היכולת התפקודית שלנו.
הן אני והן דורית מנוסים בעבודה עם אנשים עם בעיות בעמ"ש.אתה מוזמן להתקשר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלדנקרייז עוזרת לפריצת דיסק -
דורית דינור05/01/2011שלום אבי, פריצת דיסק הוא מצב בו נוצר שינוי בחוליה אחת או יותר כתוצאה מלחצים או חוסר איזון שרירים ממושך. בשיטת פלדנקרייז, למרות שאי אפשר להחזיר את הדיסק, ניתן להקל על התסמינים, להפחית כאבים, להגיע לגמישות ולתנועה נוחה כך שלא תרגיש את הפריצה. כל זה נעשה על ידי לימוד מיוחד במינו, לימוד שלך את עצמך. הלימוד הזה יאפשר לך להכיר את הגב שלך, את אופן השימוש בגב, בצלעות, בשרירים, באגן הירכיים, לדעת מה היכולות ומה המגבלות שלך כדי לא להגיע לכאב, ובעיקר לדעת מה אתה כן יכול לעשות עם עצמך כדי לחיות בנעימים. זה בהחלט אפשרי וראיתי אנשים שחייהם השתפרו אחרי שיעורי פלדנקרייז.
בהצלחה, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)