עצלנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצלנות
    א.א.
    12/12/2007

שלום בנות,
    אני מאוד מוטרדת מכך שהקטנה שלי לא זוחלת, היא ממש עצלנית, לעומת זאת היא התיישבה כבר בגיל 4 חודשים וכבר קמה לעמידה (כמובן גם עומדת יפה כשנאחזת במשהו).
    כשהייית אצל הרופאה היא אמרה שיש הרבה ילדים שמדלגים על זחילה. אותי זה מטריד כי אני יודעת שזה מאוד חשוב להשלים את כל השלבים.
    היא הפנתה אותנו להתפתחות הילד ואמרה שאולי הם יתנו תרגילים... עד עכשיו לא התקשרו אלי ואני כלכך רוצה שהיא תזחל!

בגדול, מההתרשמות שלי, היא פשוט עצלנית, כי היא מאוד תנועתית.
    אשמח לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצלנות

הוספת תגובה

• אפשר ללמד תינוקות לזחול

דורית דינור
    15/12/2007

שלום לך א.א.
    לפי התיאור שלך, לא נראה שביתך עצלנית. היא עומדת, מתיישבת ועושה פעולותיזומות על ידה.
    יחד עם זה הזחילה אכן חשובה ביותר להתפתחות מערכת השיווי משקל והקואורדינציה שלה. הזחילה מפתחת תיאום בין שרירי הגב לשרירי הבטן, בין חגורת הכתפיים לאגן ומאפשרת לעמוד השדרה לתפקד כהכנה להליכה, עמידה ועוד.
    נכון, ישנן ילדים שמדלגים על הזחילה, אך בהמשך חייהם זה יפגע באיכות התנועה והתפקוד שלהם. כדאי לעשות משהו ולא לחכות. מה אפשר לעשות? אפשר ללמד אותה לזחול. הלימוד לא יהיה במילים, אלא במעשים. לצערקי לא אוכל לתת לך תרגילים דרך המחשב, כי עלי לראות אותה בסעצמי כדי לדעת מה מתאים לה.
    אני ממליצה להגיע לשיעור אחד או יותר, למורה לפלדנקרייז ולשיטת שלהב לליווי התפתחותי לילדים.
    את מוזמנת ליצור איתי קשר בטלפון: 050-5642864 להתייעצות נוספת.
    בהצלחה, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה