מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוהן בולטתך בכף הרגלאייל06/02/2011
יש לי בוהן בולטת בכף רגל ימין לפי המידע שאני מקבל עד כה הפתרון היחיד הוא ניתוח
האם יש לכם מה לחדש לי או לאן להפנות אותי
חייב לציין שמתרגל פלדנקרייז בשנה האחרונה וזה באמת עוזר אבל מבחינת הכאב בפעילות ספורטיבית זה פחות עוזר וחשוב לי להמשיך לעשות ספורט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוהן בולטת בכף הרגל - מה עושים
דורית דינור06/02/2011משאלתך לא ברור לי במה מפריעה לך הבוהן הבולטת. האם זה כואב בפעילות הספורט? בהנחה שכן, כדאי לזכור כי כף הרגל מחוברת לרגל כולה, לאגן הירכיים, לעמוד השדרה ודרכו לכל עצמך. ניתוח יכול לפתור את בעית הבליטה באופן מקומי, אך לא מתייחס למערכת השלדית כולה שנתנה לזה לקרות. לכן, ובמיוחד אחרי שאני קוראת כי שיעורי פלדנקרייז עזרו לך, אני ממליצה לך להמשיך בשיעורי פלדנקרייז באופן רציף ולבדוק כל פעם את הפעילות הספורטיבית בזהירות. כלומר לחזור לפעילות ספורט האהובה עליך, בהדרגה ובלי כאבים. בהצלחה, דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוהן בולטתך בכף הרגל - תגובה
איתן לרנר08/02/2011אייל שלום
בתרגול בשיטה כפי שאתה חווה יש שיפור בארגון התנועתי של כל הגוף ולכן יתכן שינוי בחלוקת העומס על כפות הרגליים באופן כזה שבמקביל לתהליך הכירורגי תלמד לנוע בצורה נוחה ומאוזנת יותר. יש תמיד לקחת בחשבון שמקום שכואב ומוגבל בתנועה לאורך זמן גורם לכל מערכת העצבים לחפש פתרונות יציבה אחרים ולכן תהיה הגבלה בתנועה במקומות אחרים בגוף. ישנם שיעורים בשיטת פלדנקריז שעוסקים בעבודה והיכרות עם הבהונות בכפות הרגליים ועם תנועת כף הרגל - חפש את אלה או שאל את המורה שלך
בברכה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)