מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עישוןליה16/03/2008
שלום, האם מעשנים צריכים להיות במעקב לסרטן ריאה, מהם הסימנים היכולים להעיד על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון וסיכון
ד''ר מאהר דיב18/03/2008אין ספק שמעשניםהם בקבוצת סיכון גבוה לפתח סרטן הריאה, היום יש תוכניות שעדיין במסגרת מחקר עולמי שמבצעים סריקה לגילוי מוקדם מעל גיל 60
סימנים יכולים להיות לא ספיציפיים במו שיעול ,זיהומים חוזרים, שיעול דמי וכאבים בבית החזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים מתחת לחזה בצד ימיןרחל11/03/2008
שלום
שמי רחל בת 46 מעשנת, לפני בערך חודש היתחילו לי כאבים מתחת לחזה בצד ימין, שלא עוברים ובדרך כלל גוברים עם שיעול או אחרי עישון סיגריה. פניתי לרופא משפחה
ולפי דעתו הכאבים נובעים מהברזל תמיכה של החזיה, לי לא ניראה שזאת הסיבה, גם ניסיתי ללכת בלי חזיה והכאבים לא עוברים, אין לי מושג למי פונים במקרה כזה, ובכלל ממה נובעים הכאבים הללו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית
ד''ר מאהר דיב11/03/2008רחל
ראשית תפסיקי לעשן
הייתי מתחיך מצילום חזה עם צילום מכוון לצלעות
וניקח את זה משם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה סנדלריםמשה09/03/2008
שלום
אני כמאט בן 16 וסובל מחזה סנדלרים מאז שאני זוכר את עצמי אבל שמתי לב שבשנים האחרונות השקע גדל ובזמן האחרון גם שמתי לב שכשאני לוקח שאיפה עמוקב אז אפשר לראות את הלב שלי דופק.
רציתי לדעת אם זה יכול להיות
ואם יש איזשהו רופא ברמת גן או באיזור שאוכל ללכת אליו בשביל להתייעץ איתו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
ד''ר מאהר דיב09/03/2008ניתן לטפל בבעיה במספר דרכים
אתה יכול להעלות תצונה לאתר או לשלוח לי תמונה של החזה, כמובן ללא הפנים ונכל להתקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזה סנדלרים
משה09/03/2008איך אני יכול לשלוח לך תמונה בפרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתובת
ד''ר מאהר דיב10/03/2008דואר אלקטרוני
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה בצד ימיןאסתר09/03/2008
שבוע טוב וחודש טוב
שמי אסתר בריאה בד"כ,לפני חודש היה לי חום שיעול ונשימות כבדות,ואף כאבים באזור החזה, בבדיקת דם אובחנה דלקת צילום ריאות נמצא תקין,קיבלתי אנטביוטיקה בכדורים ואף בזריקות במשך 12 ימים-נאמר לי שזו דלקת ריאות שלא רואים בצילום,שבוע לאחר סיום האנטביוטיקה שוב החלו כאבים בחזה בצד ימין כאבים שמושכים לכיוון ה גב, ביצעתי בדיקת דם שתוצאותיה הורו על דלקת-81 ביצעתי שוב צילום ריאות שנמצא תקין,קיבלתי שוב אנטביויקה לחמישה ימים אאנטביויקה בשם לבו,נכוון להיום סיימתי את האנטביויקה אבל הכאבים עזים בתד ימין של החזה עד הגב,נשלחתי לבדיקת סיטי חזה שעדיין לא קיבלתי את תוצאותיו-השאלה מה זה יכול להיות-דרך אגב אני בת 40 לא מעשנת,לתשובת אודה,אני מודאגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע
ד''ר מאהר דיב09/03/2008מציע שנחכה מספר ימים ל סיטי ונהיה יותר חכמים
סביר להניח שהיה תהליך זיהומי במיוחד בנוכחות חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהגיל05/03/2008
מהו טיפול בחום לסרטן הריאה? האם הוא נחשב למצליח?
האם יש אותו בארץ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום
ד''ר מאהר דיב09/03/2008טיפול בחום או בגלי רדיו שמור לחולים שאינם יכולים לעמוד בטיפול כירורגי
הטיפול מבוצע בכמה מרכזים בארץ
אנחנו מבצעים את הטיפול בשערי צדק מזה כ שנתיים, ביום רביעי הקרוב יש לנו שני חולים שעוברים טיפול זה
כאמוד יש לשקול כל מקרה לגופו ויש תוצאות מעודדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזה בצד ימיןאורה02/03/2008
שלום רב.
לפני כחודש וחצי חליתי בשפעת שנמשכה כשבוע וחצי: חום, שיעול,נזלת, הקאות...
מאז, במשך שבועיים ישנם כאבים בחזה בצד ימין מתחת לשד הימני.
בעיקר בזמל שכיבה על הגב, קימה מהמיטה, מאמץ גופני, התעטשות, ולאחר כעס והתעצבנות.
תדירות הכאב קצת פחתה אך אני עדיין מודאגת.
אודה לך אם תוכל להעלות סברה כלשהי למצב שתארתי.
בברכת יום טוב- אורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינפורמציה
ד''ר מאהר דיב02/03/2008מה הגיל שלך? האם את מעשנת והאם יש תלונות אחרות?
אם התלונות הם במגמת שיפור והכאבים פוחתים זה סימן מעודד
להיות על הצד הבטוח תבצעי צילום חחזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיוות בצלע שמאלמיכל29/02/2008
שלום
אני חולת אסטמה כבר 28 שנה. בשנה האחרונה אני מרגישה כי באזור הצלע השמאלית ישנה התעוותות.
הצלע "עלתה"קצת למעלה ועכשיו שתי הצלעות לא שוות במיקומן. ממש אפשר להכניס את היד מתחת לצלע (הרבה יותר ממתחת לצלע ימין) כמו כן אני מרגישה תחושות מאוד מוזרות בצד שמאל כמו מעיין "קנאק" כזה בעצמות ותחושה של לחץ או חוסר מקום בבת החזה.
מה יכול להיות העניין הזה? ולמי לפנות? בבדיקת אולטראסאונד אברים שעשיתי לאחרונה התגלה טחולון קטן נוסף בצמוד לטחול הרגיל. האם יש לזה קשר? האם יכול להיות שה"טחולון "הנוסף הוא בעצםם משהו הרבה יותר חמור שפשוט לא הבינו אותו נכון?
מודה מאוד על תשובתכם
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחולון
ד''ר מאהר דיב29/02/2008עומרי שלום
לטחוך הקטן אין קשר וזה לא צריך להדאיג אותך בכלל
לגבי בליטת דופן בית החזה כדאי לפנות לכירורג חזה לבדיקה והערכה, סביר להניח שיבקש סיטי של בית החזה לשלילת בעיה פנימית , רוב רובם של החולים לא יודעים מה הסיבה לבליטה ולא מוצאים גורם למרות כל הבדיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעידו26/02/2008
לד"ר שלום רב,
אני בן 24 וסובל כבר תקופה רבה מכאבים בכתף שמאל וכעת גם עבר לי לצד ימין ולשכמיה,רציתי לדעת האם דפיקות לב מהירות שנמשכות במהלך כל היום
עלולים להיות משהו לבבי?
אולי יכול להיות משהו עיצבי? ואפילו אם הגיוני שזה יכול להיגרם מדלקת כתף מהתקררות
למרות שאני לא מתאמן ועוסק בפעילות ספורטיבית.
אני סובל מהחיידק ההילובקטר,ומדיי פעם יש כאבים באזור הצלעות,ביצעתי תיפקודי ריאות
בנשיפה אצל ייעוץ מומחה שאמר שהריאות נקיות ובצילום חזה יצא תקין.
יש לי את זה כמספר ימים,וגם יש כאב באזור הלב.גם בזמן מנוחה.
בשכיבה מורגש הדיפקות המהירות כאילו קפוצות מהגוף וכאב שהכתף
יצאה או עצם בולטת נוגעת במזרון.
בתודה רבה
עומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא משפחה
ד''ר מאהר דיב26/02/2008עומרי
קשה למקד את הבעיה בכתב
אתה צריך להבדק אצל רופא משפחה ובהמשך קרדיולוג
ההילובקטר לא קשור לתלונות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הגדלת חזה וסרטןרחלי25/02/2008
שלום,
ברצוני לברר לגבי ניתוח להגדלת חזה וסרטן.
(לפני 30 שנה הייתי חולה במחלה(במעיים) בהיותי בת 3.
אם אני לא טועה ולפי בירור רפואי נראה לי שהסירו בניתוח שחלה
יש לציין שלא עברתי טיפולי הקרנות ולא נמצאת במעקב רפואי. ברוך השם.
ובכן, אני מעוניינת לעבור ניתוח הגדלת חזה ולכן חייבת לברר האם יש קשר בין השניים?
לדעתי אין קשר לאור השנים שעברו.
ובכל זאת ולמען הספק ולהיות בטוחה בהחלטתי ברצוני לדעת האם יש סיכון עבורי לעבור ניתוח זה??
והאם יש סיכון ואיבחון אפשרי עתידי מוקדם של סרטן שד ??
תודה רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK26/02/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=44 id=link]ניתוחים פלסטיים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה אויר ספונטניאלון25/02/2008
ד"ר מאהר דיב שלום,
לפני כ-4 חודשים לערך, עברתי אירוע של חזה אויר ספונטני בריאה השמאלית וטופלתי ללא התערבות כירורגית .
לאחר שחרורי מאשפוז של ימים מספר, נאמר לי כי עלי להמנע מלבצע פעילות גופנית מאומצת וכמו כן להשתדל שלא לטוס בפרק זמן מסויים שלאחר המקרה.
האם באפשרותי לטוס נוכח העובדה כי עברו מספר חודשים מאז וכן נוכח העובדה כי מאז לא חשתי כאבים או מקרה דומה?
בתודה מראש,
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תטוס
ד''ר מאהר דיב26/02/2008אלון שלום
אין בעיה שתטוס
ההגבלה היחידה הינה בצלילה
תדאג לנסוע למקומות שיש בהם גישה לטיפול רפואי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובהעל שאלת ההסבר של הסי-טיmotil24/02/2008
בס"ד
שבוע טוב
אני עשיתי את הצילום של הס-טי לפני כ 10 ימים.
ב"ה אין לי ליחה דמית, רק ליחה מלוכלכת בחתיכות שחורים קטנות וטיפה צבע כתום.
רציתי לקבל הסבר לתוצעה סריקה טומוגרפית ממוששבת של בית החזה. אני בערך בן 60 עד 120 הפסקתי לעשן בערך לפני כשנתיים. אני עשנתי בערך חפיסה ליום לפני כחצי שנה יצא לי ליחה בצבע כתום (דמי)פעם או פעמים ולאחר מיכן היה לי ליחה עם חתיכות קטנות שחורות הרופא נתן לי לעשות את צילום ה סי- טי. של : בית- החזה
סיבת ההפניה: חשד למוקדים ברונכיאקטטים,
תשובה : במדיאסטיינום העליון מודגמים כלי דם תקינים,
קשת האאורטה במימדים תקינים,
שערי הריאות במימדים תקינים,
לא הודגמו בלוטות מוגדלות בחלל הביניים,
מודגמת אמפיזמה ראתית,
בנוסף נצפים מספר פלאקים פלאורליים קטנים בעיקר באונות העליונות,
מודגמים מספר נודולים קטנים דו צדדים בעיקר בבסיסים עד 0.3 ס"מ באונה הימנית התיכונה,
כמו כן תסנינים בבסיסי הריאות עם אובדן נפח סוב-סגמנטרי,
לא הודגמו מוקדים ברונכיאקטטים,
אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי,
אין עדות לבלוטות מוגדלות באקסילות או בשאר קבוצות דפנות בית החזה,
תהליכים היפודנסיים בכבד ייתכן ציסטות אולם ללא הזרקת חומר ניגוד תוך ורידי אין לדון ביתר פירוט
נחוצה השוואה עם U.S נחוץ מעקב.
שאלתי מה ההסבר ל-
.1 מודגמת אמפיזמה ראתית
2. נצפים מספר פלאקים פלאורליים קטנים
3. מודגמים מספר נודולים קטנים ....
4. תסנינים בבסיסי הריאות עם עובדן נפח סוב - סגמנטרי
5. אין עידות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי
6. וכן תהליכים היפודנסים בכבד ייתכן ציסטות,
בתודה מראש על תשובה מלאה והסבר מובן לכל ושבוע טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר מאהר דיב24/02/2008אם צריך לענות לכל השאלות צריך יום עבודה שלם
אני לאל מודאג ממצאי ה סיטי, אלא יותר מצורת הליחה, אתה צריך לפנות לרופא ריאות בהקדם ןשיראה את הליחה שלך, כמו כן לשלוח אןתה לבדיקות שונות ובהמשלך לשקול ברונכוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתוצעות צילום סי- טיmotil20/02/2008
בס"ד
רציתי לקבל הסבר לתוצעה סריקה טומוגרפית ממוששבת של בית החזה. אני בערך בן 60 עד 120 הפסקתי לעשן בערך לפני כשנתיים. אני עשנתי בערך חפיסה ליום לפני כחצי שנה יצא לי ליחה בצבע כתום (דמי)פעם או פעמים ולאחר מיכן היה לי ליחה עם חתיכות קטנות שחורות הרופא נתן לי לעשות את צילום ה סי- טי. של : בית- החזה
סיבת ההפניה: חשד למוקדים ברונכיאקטטים,
תשובה : במדיאסטיינום העליון מודגמים כלי דם תקינים,
קשת האאורטה במימדים תקינים,
שערי הריאות במימדים תקינים,
לא הודגמו בלוטות מוגדלות בחלל הביניים,
מודגמת אמפיזמה ראתית,
בנוסף נצפים מספר פלאקים פלאורליים קטנים בעיקר באונות העליונות,
מודגמים מספר נודולים קטנים דו צדדים בעיקר בבסיסים עד 0.3 ס"מ באונה הימנית התיכונה,
כמו כן תסנינים בבסיסי הריאות עם אובדן נפח סוב-סגמנטרי,
לא הודגמו מוקדים ברונכיאקטטים,
אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקרדיאלי,
אין עדות לבלוטות מוגדלות באקסילות או בשאר קבוצות דפנות בית החזה,
תאליכים היפודנסיים בכבד ייתכן ציסטות אולם ללא הזרקת חומר ניגוד תוך ורידי אין לדון ביתר פירוט
נחוצה השוואה עם U.S נחוץ מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות
ד''ר מאהר דיב21/02/2008מתי בוצע ה סי טי?
האם אתה עדיין פולט דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוטות לימפה בקוטר 14 מ"מ ב A-P-Wמיטל19/02/2008
לסבתי, בת 84, בריאה ופעילה מאוד התקבלו הממצאים הבאים:
בבדיקת CT חזה (HRCT)
ריבוי בלוטות לימפה קטנות ומעט מוגדלות בבית השחי מימין.
בלוטות לימפה בקוטר 14 מ"מ ב A-P-W.
קשרית לימפה מסויידת בשער הריאה השמאלית.
הקנה והברונכים הראשיים בגדר התקין.
לב אינו מוגדל.
טרשת באאורטה ובענפייה.
עורק ריאתי, ראשי וענפיו נראים מורחבים במידה קלה.
איוורור ריאתי לא אחיד. ברונכואקטזיות קלות ב RML, בסגמנט קדמי של RLL, בלינגולה.
הצללה מוקדית קלושה קדמית ב RLL ובסגמנט לטרלי של RML, בסגמנט קדמי של LLL.
קשרית בלתי סדירה (אולי על רקע צלקות) מאורכת (11-14 ס"מ) בסגמנט אפיקו-פוסטריור של LUL.
מספר קשריות פרפריות סמיכות בשתי הריאות (יותר משמאל), קוטרן עד 8.0 מ"מ.
אין פתולוגיה פלאורלית.
בחלקה העליון של הבטן:
נגע היפודנסי 7.0 מ"מ באונה שמאלית של כבד, קרוב לודאי ציסטה. ציסטות פרא-פלביות בשתי הכליות. צלקות קורטיקליות בכליה ימנית (נראית חלקית).
בסיכום:
1. קשריות בשתי הריאות, הגדולה בפיסגת ה – LUL, ללא שינוי ממרץ 2007.
2. הצללות מוקדיות בשתי הריאות כמתואר, נראות חדשות, רושם על רקע ברונכואקטזיות-דלקתיות. נא קורולציה קלינית.
3. חשד ליתר לחץ דם ריאתי (רוחב עורק ריאתי לא השתנה ממרץ 2007.
4. שאר הממצאים המתוארים לעיל – גם ללא שינוי.
יש לציין בדיקת PET CT שהראתה הדגשה, וכן ניתוח להסרת גידול ממאיר לפני כ 6 שנים במעי שלאחריו, מעקב בדיקות שנתי תקין.
בדיקת ביופסיה מונחת CT הראתה תוצאה שלילית.
האם סרטני?
הרופאים ממליצים לנתח (בהנחה כי הביופסיה לא מדויקת). מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה יסודית
ד''ר מאהר דיב20/02/2008מיטל שלום
נראה לי שקשה להחליט על סמך התשובה בלבד
יש צורך בבדיקה יסודית של הממצאים כמו כן ההיסטוריה הרפואית ולנסות לחבר את כך התמונה ביחד
כשהמליצו על ניתוח מה הם רוצים לכרות בדיוק?
ניתוח בגיל 84 הינו החלטה משמעותית ועל כן כדאי תמיד לקבל חוות דעת שניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהגיא18/02/2008
ד'ר שלום
עשיתי צילום חזה הקרדיאולוג בדק אותי עם אולטרסאונד ואקג וגם עשיתי בדיקת מאמץ שום בדיקה לא הראתה שזו בעיה לבבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירורג חזה
ד''ר מאהר דיב19/02/2008הייתי מציע להבדק אצל כירורג חזה
כמו שהסברתי קודם יכולים להיות הרבה סיבות, והעקרון הוא לשלול את הסיבות המדאיגות יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לניתוח להוצאת צלע צואריתאילנה17/02/2008
עברתי ניתוח להוצאת צלע צוארית בבית החזה בגלל כאבים חזקים בצד שמאל מאז אני סובלת מאוד ולא חל כל שיפור במצבי ואפילו החמיר מה אוכל לעשות במצב זה ..?
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי
ד''ר מאהר דיב18/02/2008אילנה שלום
מתי עברת את הניתוח, בעקרון הייתי מציע לפנות לכירורג שביצע את הניתוח, רת צריכה לדעת שלפעמים תקופת ההחלמה מניתוח כזה לוקחת מספר חודשים.
אם אין שיפור הייתי עובר עיבוד לבירור הכאבים?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)