מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזהגיא17/02/2008
שלום רב.
אני בן22 וסובל חודשיים מכאבים בחזה בצד הלב וכאבים ביד שמאל ובכתף, הכאבים הם כמו דקירות והתכווצויות ובזמן הוצאת אוויר יש לי כאב ביד שמאל, פניתי עם הבעיה לקרדיאולוג מכיוון שחשבתי שזה קשור איכשהו ללב הוא בדק אותי ואמר שהכל אצלי תקין גם כן רופא המשפחה אמר לי אותו דבר ונתן לי כדורי הרגעה. עד עכשיו שום דבר לא עזר לי.
אני פונה אליך אולי אתה יודע מה הבעיה ותוכל לתת לי עצה מה לעשות ואיך לטפל בזה ולאיזה רופא אני צריך ללכת?
אודה לך על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אינפורמציה
ד''ר מאהר דיב17/02/2008אין ספק שרתה סובל, כאבים בחזה במיוחד באנשים צעירירם יכולים להיות אתגר אבחנתי ובחלק ניכר לא מגיעים לסיבה המדויקת
האם עשית צילום חזה, ?
האם הרופא בדק אותך בדיקה גופנית?
איזה בירור לבבי עשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן ריאותגילת12/02/2008
שלום ד"ר, האם סרטן ריאות הוא תורשתי או שמופיע הבעקבות אורח חיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח חיים
ד''ר מאהר דיב13/02/2008זה שיחלוב של שני הדברים אבל הגורם הדומיננטי ביותר הוא אורח חיים במיוחד עישון שאחראי ל 95% מהמקרים של סרטן הריאות ומעלה את הסיכון פי 20, גם לגבי מעשנים פסיביים הסיכון הוא פי 5 מהאוכלסיה המעשנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיוטומהיערה10/02/2008
שלום רב, עברתי ניתוח מיוטומיה לפרוסקופי לפני 10 חודשים. לפני שבועיים עברתי הרחבת וושט מכאנית (בוג'י) ועדיין סובלת מקשיי בליעה, צרבת, תיאבון ירוד וירידה במשקל. שאלתי היא: אם היה מבוצע ניתוח פתוח לבעיית הרפלוקס, היו סיכויים גבוהים יותר להקלה בסיפטומים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK10/02/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=112 id=link]ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ראשונית
ד''ר מאהר דיב12/02/2008יערה שלום
העברתי את שאלתך לפורום כירורגיה לפרוסקופית
אם עברת הרחבה לאחרונה ייתען שהבעיה היא היצרות ולווא דווקא רפלקס
ייתכן שעדיין בעית האכלזיה או ההיצרות עוד לא נפתרה
יש הרבה נתונים חסרים לפני שקילת התערבות כירורגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוחפסי07/02/2008
לפני מס חודשים עברתי בדיקת אקו ובדיקת CT אנגיו ,בעקבות הבדיקות הנ"ל הומלץ לי לעבור ניתוח ,כאשר האאורטה היא 51 מ"מ
והמסתם הוא דו עלי ותפקודו לקוי (אינו נפתח וניסגר כראוי)
מהן אפשרויות הניתוח הקימות בארץ ומי מתמחה בהן? האים עליי להזדרז ולבצע ניתוח כזה או לבדוק בסבלנות אופציות שונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK07/02/2008לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=191 id=link]ניתוחי לב[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה05/02/2008
בת 26
לפני 3 שבועות החלו לי כאבים בבית החזה מצד ימין וכעת הכאב החל גם בגב באותה נקודה הכאב לא תמידי כאשר אני מזיזה בצורה מעגלית את היד והכתף אני מרגישה את הכאב מלפנים ומאחור כאב נקודתי ופנימי אבל לא בכל שעות היום למשל אתמול קמתי בבוקר עם כאבים וכשהתחלתי לזוז הכאב חלף היום קמתי בלי כאבים אבל בצוהריים ניקיתי את הבית והכאבים חזרו עברתי צילום חזה לפני שבועיים קידמי וצדדי והוא יצא תקין לפני 9 חודשיים עברתי הגדלת חזה האם יש קשר??? אציין שאני עובדת כמלצרית פעם בשבוע במשך 12 שעות רצופות האם הכאבים יכולים לנבוע מזה??? אני ממש לא יודעת ממה כאבים אלו(דלקת,שריר שנתפס.....) יכולים לנבוע, תוך כמה זמן הם אמורים לחלוף והאם עלי להפסיק לעבוד?? אני ממש מודאגת מכאבים אלו????????????
בעוד שבוע יש לי מיפוי עצמות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגע
ד''ר מאהר דיב06/02/2008בת ה 26 שלום
לכאבים ישנם הרבה סיבות, רובם זה דברים פשוטים וניתנים לטיפול ובחלק גדול הכאבים חולפים בלי שנידע מה הסיבה
זה טוב שעשית צילום חזה, ומיפוי עצמות המתוכנן יכול לעזור בכיוון
אני לא הייתי מפסיק לעבוד, אלא אם יש החמרה קשה אחרי המשמרת.
לגבי הקשר עם ניתוח השד, חשוב תזמון הופעת כאבי החזה ביחס לניתוח השד, אם הצלקת נראית טוב ואין סימני דלקת קרוב לוודאי שאין קשר
לסיכום את יכולה להיות רגועה ותעדכני אחרי המיפוי
החלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלעות וחזהעידו03/02/2008
לד"ר שלום רב
אני בן 24 קצת לפני חודש התשיעי היה לי דלקת בקני הנשימה,לאחר מכן מחלה ויראלית בחודש התישיעי ,בעיות עיכול שלאחר 3 חודשים גילו שזה חיידק אילובקטר,בחודש הבא יש לי גסטרופיה לבצע.אני סוכל מכאבים בערך כחודש ויותר באזור הצלעות כאבים פעם בצלעות למעלה פעם במרכז.
לעיתים רק צד אחד כואב.ואחר כך הצד השני .הכאב מורגש כמו ששוכבים על קרש ויש לחץ.
או כאב כמו שמועכים לך את הצלעות.לא קיבלתי מכה לא הייתי מעורב בתאונת דרכים.
לפני כחודשיים ו היו לי כאבים מאד חזקים גם כן באזור הצלעות אך הם פסקו והנה זה חזר לי
אני מאד מפוחד שאולי יש מחלת ראות או משהו כזה.
אין לי חום לא אפצי ולא נזלת.אודה לתגובה האם יש צורך בבדיקה מקיפה או לא.
והאם לפי התסימנים אפשר לקלוט מה יש לי האם זה יכול להיות מהחיידק הילובקטר?
בתודה
אלירן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה
ד''ר מאהר דיב06/02/2008הכאבים שלך לרוב מקורם מהשרירים או מהמבנה הגרמי של בית החזה, הסיבות לרוב הן שפירות וחולפות לבד.
אניי מציע שתיבדק ע"י רופא המשפחה שלך אפילו למטרת הרגעה, כי הרושם שאתה מודאג.
ההילובקטר לא אמור לתת האבים בחזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאיתי30/01/2008
שלום רב, מדי פעם אני סובל מכאבים חזקים מאוד באיזור הקו התחתון קידמי של הצלעות ומפתח הלב, כאבים אילו באים ונשארים לכמה שעות כשאני בקושי יכול לתפקד כשזה קורה.
חשוב לציין שלא הצלחתי למצוא חוקיות בתכיפות ואני לא מצליח לקשר זאת למאכלים או התנהגויות מסויימות.
אני בן אדם בריא, עושה ספורט 3-5 פעמים בשבוע מעשן בין1-4 סיגריות בשבוע.
אשמח לקבל תשובה בהקדם,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
איתי30/01/2008כמובן שהכאבים מורגשים בחלל הפנימי של המקום ולפעמים מוקרנים למעלה לאיזור האוזן ובלוטות הלימפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהבדק
ד''ר מאהר דיב06/02/2008הייתי מציע לעבור בדיקה ראשונית אצל רופא המשפחה, כמו כן בירור קצר שיכלול צילום חזה לשלילת בעיה פנימית
כמו שהסברתי קודם סביר להניח שהסיבה הינה כאבים מוסקלוסקלטליים שלרוב חולפים לבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי29/01/2008
בזמן האחרון יש לי כאבים בצד ההפוך מהלב. מה הגורמים שיכולים להיות לכאב כזה, והאם בכלל יתכן כאב בחזה בצד ההפוך לחזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תראה תשובות קודמות
ד''ר מאהר דיב06/02/2008בנוסף לכותרת חשוב לקבל אינפורמציה נןספת לגבי סוג ואיכות הכאב, כמו כן בדיקה גופנית ע"י רופא המשפחה והיסטוריה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשמרית27/01/2008
יש לי בעיה של ליחה עם דם. אני כרגע ממשיכה בירור נוסף של פלמנולוג רציתי רק לשאול, עשיתי סי.טי לפני יומיים והרנטגנולוג אמר לי שהסי.טי הוא דיגיטלי ויש לו רמת קרינה נמוכה משל צילום רנטגן, האם זה ייתכן?
לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שהוא פשוט שיקר לי. אמרתי לו ששמעתי שסי.טי. פולט קרינה שוות ערך לכשלוש מאות צילומי רנטגן רגילים,כך קראתי באינטרנט. האם אני טועה,האם יש הבדל בין מה שמוגדר סי.טי רגיל ל 'סי.טי. דיגיטלי' . תודה על העזרה והתשובה.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שקר
ד''ר מאהר דיב06/02/2008שמרית שלום
הסי טי שבוצע הוא עם מינון נמוך של קרינה ולרוב הקרינה היא הרבה יותר מופחתת מ סי טי רגיל, לרוב בשמש ל סקירה לגילוי מוקדם של סרטן הריאות
מה תשובת ה סי טי
אם הבדיקה תקינה ועדיין יש לך ליחה דמית צריך לבצע ברונכוסקופיה והסתכלות לתוך דרכי האוויר
עדכון יתקבל בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריקהענבל24/01/2008
שלום,
לפני כחודש נפגעתי כתוצאה מנפילה מגובה 9 מטרים.
בימים הראשונים כאשר הייתי מנסה לעמוד או משתמשת בחזה, הייתי שומעת קנאק והעצם האמצעית בסטרנום היתה נפרקת החוצה.
כיום הפריקה פסקה אולם העצם נשארה בולטת כלפי חוץ וגורמת לי תחושת אי נוחות.
מעוניין מאוד לדעת האם הבעיה מוכרת?
האם ישנן דרכים לטיפול? האם בכלל נדרש טיפול או שאין למעשה כל מגבלה אמיתית על התנועה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר
ד''ר מאהר דיב06/02/2008כנראה שעצם הסטרנום נשברה וכעת התאחתה בצורה לא טובה, בוא נחכה מספר חודשים ואם התוצאה הקוסמטית בעיתית נבדוק את הענין בשנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לאחר פנמטורקסולד22/01/2008
1. לפני שלושה שבועות אושפזתי בבית חולים בגלל חזה אויר ספונטני קטן מימין. אושפזתי לשלושה ימים. לא הייתי זקוק לנקז. שוחררתי לאחר טיפול בחמצן בלבד. יש לי כאבים, מעין מיחושים בחלק העליון של בית חזה ימין. אני מרגיש גם שאני לא מסוגל לנשום עמוק. אתמול הכאב גבר ונסעתי למיון, בצילום הכול נראה תקין. האם זה נורמאלי שיש כאבים? האם יש לעשות בדיקות נוספות?
2. לאחר האישפוז, כאשר שוחררתי מבית החולים. הרופא אמר לי שאני יכול לחזור לעבוד לאחר שלושה שבועות. בעבודתי אני מרים משקלים כבדים ומתאמץ. לא קיבלתי תשובה חד משמעית לגבי סיכויי החזרה של הפנמטורקס וכמה הם קשורים לפעילות פיזית. הרופא אמר שזה מולד ולא קשור.
3. במידה וזה אכן קשור לפעילות פיזית (האירוע קרה תוך כדי עבודה). בתור עצמאי מה אני אמור לעשות, ימי המחלה אותם רשם לי הרופא נגמרו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פניומוטורקס
ד''ר מאהר דיב06/02/2008ולד שלום
מיחושים כמו שהיו לך הם טבעיים בהחלט במיוחד אם יש עדיין שארית של אוויר בכמות קטנה
יש סיכוי די גבוה כ 40 % לחזרת הפנימוטורקס
רוב החזרות מדווחות במנוחה, והחזרה אינה קשורה לפעילות גופנית, לכן אחרי המנוחה הראשונית אתה אמור לחזור לאורח חיים רגיל לגמרי כולל עבודה פיזית, ובמידה שיש חזרה אז רוב הרופאים מסכימים שהפתרון הטוב ביותר הוא כירורגי, אותו לא נדיין עכשין בתקווה שלא יחזור ושלא תזדקק לשום התערבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינתור עם מצלמהאבי20/01/2008
שלום ד"ר,
אימי עברה צינתור רגיל לפני כשבוע וכעת היא אמורה לעבור ציתור עם מצלמה, מה ההבדל ביניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצלמה
ד''ר מאהר דיב06/02/2008אולי אתה תעדכן אותי
על צינטור מצולם
ייתכן שלא הבנת את ההסבר המדויק של הרופאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצלעות צד שמאל...אני סובלאור19/01/2008
ממחלת APLA, בשנת 1987 עברתי תסחיף ריאתי, סיטורציה 88%, משתמש בחמצן באופן קבוע, ייתר לחץ דם ריאתי, מקבל טריקליר.
אני קטוע שתי רגליים, מטופל ברמב"ם ע"י רופא ריאות והמטולוג, מזה כחודש וחצי אני חש כאבים חזקים בצד שמאל, כאבים אשר באים ונעלמים בהתקפות תדירות.
בייעוץ של המטולוג ורופא ריאות הוחלט לעשות לי אנגיו סי.טי. של בית החזה על מנת לשלול חשד לתסחיף ריאתי, הבדיקה היתה תקינה.
שאלתי אליך היא :למה כואב לי בכל הצלעות השמאליות כשהבדיקה הראתה שהכל תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסחיף
ד''ר מאהר דיב06/02/2008מלבד תסחיף יכולים להיות הרבה סיבות לכאב לא ספיציפ בחזה כמו שיש לך, מספיק דלקת פשוטה של רום הריאה או תסחיף קטן שלא רואים בכלל
שאלתי הבאה תופנה באפשרות של מעורבות לבבית בתלונות והאם כדאי לבצע בירור קרדיאלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזהמירי17/01/2008
יש לי כאבים בחזה ועשיתי צילום חזה ממוחשב וזאת התשובה:
בצילום חזה שחגרתי נתגלו שלושה צללים מעוגלים סמיכים בקוטר עד 2 ממ בשערי הריאות
צילום חזה קודם לפני כעשור שנים פוענח כתקין
אבקש הדמי בהמלצת הרדיולוג
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון*
מירי17/01/2008כתבתי בשם אמא שלי היא לא התלוננה על כאבים בחזה זאת הייתה בדיקה שגרתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תיקון מצטערת
מירי17/01/200820 ממ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
ד''ר מאהר דיב06/02/2008מירי שלום
סליחה על העיכוב.
ממצאים של 20 ממ מחייבים בירור מידי שיכלול סי טי של בית החזה וכמובן הערכה כוללת של כירורג חזה או רופא ריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהראובן15/01/2008
אני סובל מזה כשנתיים כאבים בחזה - בין הסטרנום לאחת הצלעות. הכאבים מתגברים בעיקר אחרי אימוני כוח. עשיתי צילום חזה וCT ולא נמצא כלום. האם זה דלקת? מה עוד זה יכול להיות? מה אתה ממליץ?
תודה רבה
נ.ב. עשיתי בדיקות לב והכל תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר מאהר דיב06/02/2008לפעמים יש דלקת בסחוס שמערב את הסטרנום עם הצלעות, זה שכיח בצלעות עליונות
יש צורך בבדיקה גופנית, הטיפול תלוי בדרגת החומרה והסבל, לפעמים לא צריך לבצע שום טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)