מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב טוב .חסויה :>14/05/2008
שלום רב לכולם !
רציתי לשאול אם יש איזה שהיא שיטה לבניית ציפורניים שהיא פחות "הורסת" אותן ?
תוודה רבה ויום~טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיטת בניה שאינה הורסת את הציפורנים
אילנה כסיף14/05/2008לחסויה שלום וערב נעים.
מה שהורס את הציפורנים זה השיוף החזק והגס שעושים לציפורן כשרוצים להוריד את הבניה. אם מורידים בניה בעדינות ובסבלנות הציפורנים לא נהרסות. כמובן שהדבר תלוי בטיפול נכון של בונת הציפורנים וכן בשימוש בחומרים טובים שאינם אגרסיבים לציפורן הטבעית.
יש היום ציפוי בג'ל לציפורן הטבעית שניתן להסרה בקלות והוא המילה האחרונה בעולם הציפורנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הורדת הבניה הורסת את הציפורן
מתעניינת14/05/2008הטבעית ?
כתבו פה (אולי את) שגם הבניה עצמה הורסת קצת את הציפרון הטבעית, לא?
האם מילויים גם הורסים את הציפורן הטבעית או שבאמת רק הורדה לא עדינה של בניה הורסת את הציפורן הטבעית ?
דרך אגב, שיטת הג'ל פחות נפוצה כי היא יחסית הרבה יותר יקרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמתעניינת
אילנה כסיף15/05/2008השיוף הוא המזיק מספר 1 בנזקים לציפורן אחריו הפריימר. לגבי הג'ל - במכון שלי אנו נותנות שרות גם באקריל וגם בג'ל. היחס בין משתמשות באקריל למשתמשות בג'ל הוא חצי חצי. המחיר זהה לשרות באקריל ושרות בג'ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פינישים וראש יהלוםמור14/05/2008
הי אילנה
אני די חדשה בתחום ולאחרונה התחלתי לעבוד במקום מסודר שהלקוחות בו רגילות לבחורה הקודמת שהייתה תותחית בבניה ומילוי אז כמובן שלוקח לי בן שעה לשעה וחצי במילוי והן לא ממש מרוצות מהעניין אבל הבעיה היותר גדולה שלי היא הפינישים שלי זה כאילו שאני עושה את כל המילוי בצורה מושלמת כולל את השיופים האחרונים בקוטיקולה עם גס ויהלום ויוצרת מן "תעלה" שלפי מראה עיני אין חומר על העור אך עדיין הן חוזרות לאחר זמן מה עם סוג של התרוממות אגב אני ניסיתי את שיטת הטבילה ועכשיו אני מנסה את המשולבת מה אני עושה לא נכון?
ושאלה שניה היא שנאמר לי שהראש יהלום הכסוף הרגיל שלימדו אותנו להשתמש בו עם השמן הוא לא ממש יעיל ויש איזשהו ראש יהלום שיותר עגול בקצהו או משהו כזה האם זה נכון? ועם מה את ממליצה לעשות את הגימור לאחר סיום מריחת החומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פינישים
אילנה כסיף14/05/2008מור יקירתי, ברוכה הבאה לפורום וכמובן בהצלחה בעבודה החדשה שהתחלת.
ראשית כל, אין דבר כזה ראש לא טוב!!! (אלא אם כן הוא כבר מאד משומש ולא משייף...). השיטה המשולבת גורסת שמוש של טבילה ומעליה בניה באקריל או בניה בטבילה וסגירה בנוזל אקריל שתי הטכניקות נקראות בניה משולבת. אין כל משמעות באיזה טכניקה את עובדת.
התרוממויות הן אחת הבעיות היותר נפוצות ואפילו לי זה קורה לפמים שיש התרוממות ולא תמיד זה בגללי- גם ללקוחה יש יד בדבר. אם הבניה ארוכה מדי או עבה מדי בקצה החופשי או שהיא משתמשת בציפורנים ככלי עבודה יכולה להגרם התרוממות. אם את חושבת שהעבודה שלך מדויקת - אין נגיעות של חומר בעור, הכנת הציפורן לפני הבניה היתה נכונה- הסרת את כל האפוניקיום ודחפת היטב וביסודיות את העור מהציפורן, השתמשת בחומרים מאותה חברה והמכחול שייך לחומרים האלה בלבד-הרי שאין כל סיבה להתרוממות.
עצתי לך לבדוק אצל איזה לקוחות זה קורה ומה הסיבה ואל תמהרי להאשים את עצמך במקרה הזה את עשויה בהחלט להיות "חפה מפשע".
ערב נעים וממש לא להתיאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סניפיםחסויה :>13/05/2008
האם יש לכם סניף בראשון ליצון מערב אשר עושה בנייה , לא קורסים וההתלמדויות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סניף בראשון לציון
איילה עובד13/05/2008התקשרי לסניף לטל 039664163 ..יש שם גם מכון טיפולים בהנהלת נטלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח לא נעים מציפורניים בנויותרותי-ת"א11/05/2008
אני עושה בנייה באקריל מעל לשנה וחצי ומאז ומתמיד לאחר מספר ימים של מילוי יש ריח לא נעים לציפורניים (באיזור שרואים כמה גדלה הציפורן). אני בטוחה שמצטבר שם לכלוך (מייק אפ וכו') אבל אני מקפידה מאוד על היגיינה ועל שטיפת ידיים.
למישהי יש פתרון או עיצה בנושא? תודה לכן! שמחתי לגלות את הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח מהציפורנים
אילנה כסיף11/05/2008שלום לך רותי וברוכה הבאשהנ לפורום. כדי שאוכל לענות לשאלת עליך לתאר לי את הריח. (בקשה קצת מוזרה...) האם יש לוריח כמו של המכון טיפולים או שהירח הוא חריף ולא נעים? האם צבע הציפורנףים הטבעיות שלך השתנה בעקבות הבניה? האם בין הציפורן הטבעית לציפורן המלאכותי, כשאת הופכת את היד ומסתכלת מכף היד על הציפורנים, יש מעין חומר ספוגי לח אשר ממנו נובע הריח?
תעני על השאלות האלה ונמשיך מכאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן מזהיבהאורלי11/05/2008
ברצוני לדעת מה הסיבה שאחרי יום של מילוי הציפורן צהובה כאילו עשיתי מילוי לפני כ- שלושה שבועות.איך אפשר לפתור את הבעיה הנ"ל מאוד מפריע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצהבות
אילנה כסיף11/05/2008שלום אורלי, ישנן מספר רב של סיבות להצהבה. חלקן באשמת בונת הציפורנים - שימוש לא נכון בחומרים או שימוש בחומרים לא טובים יכולים להיות חלק מהביסות אולם גם לך יש תפקיד בהצהבות - לא בכל אשמה בונת הציפורנים(!) האם את מעשנת? האם את משתמשת בכלורוקס לניקוי בבית? האם צבעת שיער והעברת ידך בשיער הצבוע ? האם את בגיל המעבר או בהריון?
כמו שאת יכולה להבין יש המון סיבות להצהבות של הציפורן הבנויה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת בונה בחיפה שעושה טבילהרויטל09/05/2008
לצערי בגלל העבודה שלי אני בכלל לא ניידת ויכולה להגיע רק לאזור נו"ש/הדר בחיפה.
מישהי מכירה בונה מקצועית ואיכותית שעושה טבילה? (יש לי אלרגיה לנוזל של האקריל).
נ.ב - שבוע הבא אני נוסעת לבודפשט והייתי מעוניינת לדעת האם ניתן שם את הלקים של OPI?
תודה מראש וסופ"ש נעים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן להשיג את הלאק של OPI בכל סניפי
איילה עובד13/05/2008נייל סטודיו בארץ..
לגבי מקצועית שעוסקת בטבילה באזור חיפה.. התקשרי אלינו לסניף 8422599 ונשמח לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק הולוגרםהילה08/05/2008
איפה ניתן להשיג לקי הולוגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה לק הלוגרמה ? יש בו נצנצים ?
מתעניינת10/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו לק שיש בו נצנצים צבעונים עדינים
אילנה כסיף11/05/2008מאד וניתן לשים אותו על פרנץ' או כרקע מנצנץ לדוגמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק הוליגרם 2
הילה16/05/2008הי אילנה..
לא ענית לשאלתי איפה ניתן להשיג לקי הוליגרם..??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל סניפי נייל סטודיו, כמובן!
אילנה כסיף16/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהאליס07/05/2008
אני מתה לעשות בנייה אבל יש לי ציפורן אחת שהיא ממש ענקית ויוצאת דופן כלומר האגודל גדול וזה מונע ממני לעשות בנייה כי אני לא יודעת אם אפשר לעשות בנייה או שזה מתאים רק למי שיש לה ציפורניים ואצבעות קטנות ..(אגב שאר האצבעות בסדר גמור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו ממש לא בעיה!!!
אילנה כסיף11/05/2008אליס יקרה, הסיבה שהמציאו את בנית הציפורנים היא לתקן ציפורנים פגומות ולא אחידות או לא יפות. כך שאאם יש לך ציפורן רחבה - לא נורא בכלל- לכי לבונת ציפורנים טובה והיא תסדר את הבעיה. בהצלחה. (אפשר לבנות ציפורנים רחבות מאד בעזרת תבנית בניה או טיפסים רחבים במיוחד של OPI)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה בסטודיו המרכזי בחיפהרוקי07/05/2008
שלום ,
אני מעונינת לבנות ציפורניי קצרות ונעימות האם יש אפשרות להגיע ישירות לסטודיו שלכן בחיפה?
אם כן כיצד מתאמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה שלום..
איילה עובד13/05/2008צר לי אך בסניף החיפאי אין קבלת קהל לטיפולים... רק לימודים והכשרות למקצועיות.
נשמח לעזור לך ולהמליץ על מקצועית באזור מגורייך..חייגי אלינו לסניף 8422599* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת בניהיעל05/05/2008
האם אני יכולה סתם לחכות שהציפורן תגדל וכל פעם לקצץ וככה בסבלנות להוריד את הבניה במקום שיורידו לי באצטון ?
לא איכפת לי שזה יהיה מכוער
אני לא רוצה שיורידו לי באצטון.
הייתי מעדיפה לחכות שהציפורן תגדל וככה הבניה תעלה לאט לאט עד שתגמר.
אני רק פחודת שבינתיים עד שאפטר מהבניה יהיו התרוממויות באותו חלק של בניה שנותר כל פעם על הציפורן וזה יביא לפטריה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו בדיוק הבעיה!
אילנה כסיף11/05/2008הי יעל, עלית בול על הבעיה! את יכולה לקצר כל הזמן ולא לעשות מילוי אבל חשוב שתקפידי לבדוק שאין הפרדות בין החלק המלאכותי לציפורן הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למתעניינתלימור05/05/2008
שלום לך, קראתי את ההודעות שלך וראשית חבל לי שכך כואב לך , אבל את הנעשה אין להשיב , מה שנותר הוא לנסות לתקן, אז את מוזמנת ליצור איתי קשר (052-4748837 ) , אני מפ"ת , אני מבטיחה ליצור עבורך חוויה מתקנת כך שהמילוי יהיה עבורך זמן פינוק ורגיעה.
בנוסף ראיתי ששאלה כמה שאלות, אז ככה לגבי הטבילה זו שיטת בנייה שנעשית ע"י דבק ציפורניים ואז בעצם לא נחשפים לנוזל האקריל ולפריימר ושיטת המכחול , זו שיטה בה משתמשים בנוזל האקריל ואף בפריימר שמהווה חומר מקשר בין הציפורן הטבעית לאקריל. אני אישית מאוד מתחברת למכחול מהסיבה הפשוטה שבשיטה הזו אני פשוט מפסלת ציפורן בהתאם למבנה שלך ואז השיופים נעשים קצרים ומהירים , הבנייה נעשית בצורה נקייה ויסודית , תוך כדי השלמות ויישורים בקלות וביעילות.
תשובתי לגבי הסילר היא כן סילר לעיתים מצהיב , במקרים מסוימים , מסיבות שעדיין לא ידועות באופן חד משמעי אפילו לא לי.....אני עדיין חוקרת את זה...בגלל שאיזור הציפורניים הוא מתחת לכלי דם אני מניחה שיש הרבה גורמים פנימיים שמשפיעים על הציפורן הבנויה...
יום מקסים, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה. רשמתי את הטלפון שלך. חבל שרק
מתעניינת10/05/2008עכשיו ראיתי את ההודעה שלך...כבר אז חיפשתי וקבעתי תור אצל מישהי אחרת.
בכל מקרה תודה על התשובה שלך, שמרתי את הטלפון שלך אצלי ( :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה "שיטה משולבת" ?מיכל05/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה עדיף על פני טבילה רגילה ?
מיכל05/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיטה המשולבת
אילנה כסיף11/05/2008מיכל שלום,
השיטה המושלבת פותחה מתוך בעיה שיש לנו לקוחות עם רגישות לפריימר ואז אי אפשר להשתמש באבקה ונוזל כי הוא לא מתחבר לציפורן הטבעית. בשיטה המושלבת עושים טבילה אחת על הציפורן הטבעית ואז בונים אם אבקה ונוזל בעזרת מכחול. דרך נוספת לבנות בשיטה המושלבת היא לבנות בטבילה ובסוף לעבור על הבניה עם מכחול אקריל ספוג בנוזל.
יש מי שאומרים שהשיטה עדיפה על בניה בטבילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קראתי את השירשורים על הסילר ורציתיורד04/05/2008
לשאול :
האם בניה טובה שאין בה התרוממויות בכלל (אבל בלי סילר) אטומה למים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהחלט שכן!!
איילה עובד04/05/2008בנייתציפורניים בכל השיטות, שעשויה היטב...עם מסגרת מהודקת וללא התרוממויות - היא אטומה למים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלהרחלללללל01/05/2008
ואם אני רוצה לעשות הדבקה אז מה ההבדל בין הבנייה להדבקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל הין בניה להדבקה
אילנה כסיף11/05/2008הי רחל, כשעושים הדבקה, מדביקים ציפורן מפלסטיק על הציפורן הטבעית שלך כדי שתוכלי להנות מיד עם ציפורנףים מושלמות במשך כשבוע. מעבר לשבוע מסוכן ללכת עם הדבקה משום שמים עשוים לחדור בין הפלסטיק לציפורן הטבעית וליצור שם ירקת ואח כך אפילו להתפתח לפטריה(כמובן, רק אם מזניחים).
ציפורנים ףבנויות הן עמידות מאד וממש בונים אותן כשציפורן הטבעית שלך משמשת יסודות לבניה. ישנן מספק שיטות לבניית ציפורנים וכולן דורשות תחזוקה של אחת לשבועים-שלושה אצל בונת ציפורנים. הציפורנים הבנויות חזקות מאד וכמובן משמשות כאביזר אופנה אולטימטיבי וזול (יחסית) וכמובן שומר על מראה מטופח, מסודר ואפנתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםרחלללללל01/05/2008
שלום!
אני בת 15 ורציתי לדעת קצת בהרחבה על בניית ציפורניים.
שמעתי שמשייפים את הציפורן עד שהיא ניהיית ממש ממש דקה וכמו שקית.
שאלתי היא:
למה משייפים אותה ממש ככה עד שהיא כמו שקית?
ויש לי גם עור וציפורניים מאוד עדינים ורציתי לעשות בנייה אבל אני מפחדת שזה יכול ליגרום לציפורן חודרנית.
האם זה יכול באמת ליגרום לציפורן חודרנית?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
יונית ירושמלי01/05/2008אני בונת ציפורניים ולא שמעתי על זה שזה גורם לציפורן חודרנית. מהיכן את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנית ציפורנים
אילנה כסיף01/05/2008בניה לא אמורה לפגוע בציפורן הטבעית אם מתנהלים איתה נכון - ואם הולכים לבונת ציפורנים שיודעת את העבודה. הציפורן נהית דקה בגלל שיוף יתר או בגלל תלישה של הציפורן המלאכותית. בנית ציפורנים לא יוצרת ציפורנים חודרניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)