מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הדבקת ציפורנייםרחלללללל14/06/2008
שלום!
אני כתבתי לכם לפני כמה זמן.
תקשיבו עם אני קונה בחנות ציפורניים ומדביקה אותם לבגד במקום שאני יילך ויעשה אצל מישהי.
אז רציתי לשאול אותכם כמה שאלות:
1. אני הלכתי לניסיון הדבקה של ציפורן אחת בגלל שנאי רציתי שהיא תעשה לי בלי שיוף הציפורן והיא טענה שהציפורן לא תחזיק אפילו שעה וזה החזיק לי שבוע. ואני לא זוכרת בבאיזה דבק היא השתמשה. אתם יכולים להמליץ לי על דבק טוב שאני לבד בבית ידביק את הציפורניים? ושהוא ישאר לי לכמה זמן?? ולא הדבק שבא עם הציפורניים.
2. נכון בבניית ציפורניים אז מדביקים כל מיני אבנים כאלה וקישוטים כל מיני? אז עם אני קונה את זה איך אני יכוה להדביק את זה לבד?
ועם אותו הדבק שאני מדביקה את הציפורניים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי
אילנה כסיף15/06/2008שלום נטלי, את יכולה לקנות דבק עם מכחול הוא ישמש אותך גם להדבקת ציפורניים וגם לאבנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה עובדתמיכל14/06/2008
מניקוריסטית לחנות חדשה...
תנאים טובים
מניקוריסטית (גם בנייה)\ פדיקוריסטית לעבודה בת"א
אם את מעוניית תשאירי לי הודעה......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מעוניינת בעבודה
סי17/06/2008אני מעוניינת בעבודה כמניקוריסטית ובניית ציפורניים... בפדיקור אין לי כל כך ידע ... אבל אפשר תמיד להעשיר אותו. אני מאזור השרון אם את מעוניינת. רק תגידי לי איך זה הולך ?.. משכורת ?בונוסים ? אם את מעוניינת תשלחי לי לכאן ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלא ג'לרעות12/06/2008
היי רציתי לדעת מהו הפלא ג'ל?ואיך משתמשים בו?ומתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרעות
אילנה כסיף13/06/2008אני לא מכירה באופן אישי את ה"פלא" ג'ל. אני כן מכירה ומקרוב ובמעשי את הגק'ל של IBD והוא מומלץ בחום. משתמשים בו לבניה מדהימה יפה וחזקה שקופה ואטומה למים. יש גם ג'לים צבעוניים שאפשר לקשט איתם וכן ג'ל המסה איתו ניתן לעשות ציפוי לציפורן הטבעית וכן מניקור ג'ל שהוא טיפול מניקור רק שבסוף במקום לשים לק שמים ג'ל צבעוני הניתן להסרה ללא נזק לציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים
רעות15/06/2008הי אילנה אני קצתת בבעיה..אני לומדת באיזשהו בית ספר ואני כבר לומדת משהו כמו 40 50 שיעורים ואני מרגישה שאני לא מיתקדמת ואני מאוד רוצה לסיים את זה ולתת לעצמי קפיצה אבל אני לא יכולה..ואגב דיברתי אם המנהלת שם וזה לא עזר בכלל! מה את ממליצה לי לעשות???אשמח מאוד אם תעזרי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממות של בנייהריטה12/06/2008
שלום, רציתי לשאול מה עליי לעשות על מנת למנוע התרוממות של הציפורניים בנויות אם זה חשוב אז אני עובדה בשיטת הטבילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לגעת בעור
אילנה כסיף15/06/2008שלום לך ריטה וברוכה הבאה לפורום. התרוממויות נגרמות עקב נגיעות עם החומר בעור. ברגע שתעבדי מדויק לא יהיו התרוממויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הג'ל ההמסה של IBDמיכל08/06/2008
האם בפעם הראשונה שעושים בניה בג'ל ההמסה של ibd ה- soak off יש שיופים או שבשיטה הזו אין שיופים בבניה אלא רק במילוים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל המסה
אילנה כסיף10/06/2008הי מיכל, בג'ל ההמסה משייפים ציפורן בדיוק כמו במניקור שיוף עדין אשר נועד להסיר שומן ולכלוך. אם בוחרים למלא את אזור הצמיחה ניתן לשייף וכמובן ניתן להמיס ולצפות מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כותבת שיוף עדין. זה שיוף שונה
מיכל10/06/2008מאשר בבניה רגילה (באקריל) ?
ועוד משהו- כשמגיעים למילוי ובוחרים להמיס ולצפות מחדש (ולא למלא את החסר בלבד), האם גם אז יש שיוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף עדין הוא שיוף כמו במניקור
אילנה כסיף11/06/2008שיוף שאינו מזיק לציפורן. וגם במילוי חוזרים על השיוף העדין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותגליה08/06/2008
שלום,
יש לי מה שאלות ...
הראשונה היא למה בסוף שאני שמה סילר הוא מתפוצץ או מתקלף...למרות שאני שמה מעט
השנייה האם אפשר לשים לק לבן וסילר בלי שהוא יירד אחרי יומיים...
השלישית - אם בסוף אני לא שמה סילר איך אני יכולה לגרום לכך שהציפורניים יראו מבריקות והשלק לא ירד...
והרביעית- על ציפורניים טבעיות אפשר לשים סילר??? ואם לא איך אוכל לשים לק עבה בלי שיירד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילר
אילנה כסיף08/06/2008שלום גליה וברוכה הבאה לפורום. אני, כמו כל יהודי טוב אענה על השאלה בשאלה: האם במקרה את מורחת סילר מעל לק? האם את ממתינה שהלק יתייבש לחלוטין בטורם את מורחת את הסילר?
סילר תפקידו לחסוך שני שלבים בבניה : את שלב ההחלקה עם בלוק ואת שלב ההברקה עם פצירת הברקה או בלוק ההברקה. לא ברור לי למה תרצי למרוח סילר על לק ולא מייבש לק, למשל.
אסור למרוח סילר על ציפורן טביעת כי הוא לא יחזיק- הוא יתקלף.
לק מחזיק מצוין על ציפורן טבעית בתנאי שהוא מרוח נכון . ראי כתבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקת ציפורנייםרחלללללל07/06/2008
שלום!
רציתי לדעת מה ההבדל בין בנייה להדבקה?
האם גם בהדבקה צריך לשייף את הציפורן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההבדל בין הדבקה לבניה
אילנה כסיף08/06/2008שלום נטלי, הדבקה נועדה להיות חד פעמית ומחזיקה בערך שבוע (מבלי לגרום נזק). יש צורך במעט שיוף של הציפורן כדי להסיר שומן ולכלוך. בניה נועדה למי שמעוניינת להיות מסודרת ומטופחת בלי הרבה התעסקות עם הציפורנים (פעם בשבעויים - שלושה אצל המניקוריסטית וזהו). בניה נועדה גם לשנים אופנתיות הרואות בציפורנים אביזר אופנה אופטימלי ומקשטות את הציפורנים בקישוטים מדהימים ובאקוריומים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילנה
לירון17/06/2008תוכלי בבקשה יותר לפרט מה ההבדל בין הדבקה לבנייה - בבניית ציפורניים אין הדבקה של ציפורן מלאכותית על ציפורן קיימת? תודה לך מראש!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהדבקה גם יש שיוף כמו בבניה ?
מתעניינת20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקת ציפורניים
איילה עובד21/06/2008הדבקת ציפורנים מבצעים על הציפורן הטבעית לאחר שיוף קל מאוד. ההדבקה נעשית עד הסוף כך שהציפורן הטבעית מכוסה לגמריי. ההדבקה לא אוטמת את הציפורן ומומלצת למס' ימים בלבד .יש חדירה של מים פנימה ולכן אסור להשאיר את ההדבקה לזמן ארוך מדי.
בבניית ציפורניים אנו מדביקות ציפורן מלאכותית עד לאמצע הציפורן הטבעית ומבצעות שיוף שמאחד בין הפלסטיק לטבעית. לאחר מכן מניחים חומר על הכל: אקריל טבילה או ג'ל עמנ לכסות , לאטום וליצור מראה אחיד. זהו תהליך ארוך יותר אך אפשר להשאר עם הציפורניים שנים רבות בתנאי שמגיעים למילוי כל שלושה שבועות.
גם הדבקה וגם בנייה כדאי לעשות אצל מקצועית מנוסה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנהההההההההההה...מורן ישועה04/06/2008
היי אילנה!
לא ידעתי על הפורום הזה..
ממש נחמד הרעיון ובמיוחד שזו את שעונה!!!
ד"ש ונשיקות לרוית :)
אין עלייך!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורןןןןן איזה כיף שאת פה!
אילנה כסיף07/06/2008אני אמסור לרוית ד"ש. שלשום הינו במסיבת החתונה שלה. היה מקסים. תבואי לבקר.
נשיקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריציתי לשאול בנוגע לאור הסגול UVמתעניינת03/06/2008
הוא מסוכן ?
הרי אנחנו מכניסות את האצבעות שלנו למכשיר הזה...הוא עושה קרינה מסוכנת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור UV
אילנה כסיף03/06/2008שלום למתעניינת,
זה נכון, האור עשוי להיות מסוכן אבל לא ברמות של המנורות שאנחנו עובדות. מנורות של 9-36 ואט, למיטב ידיעתי, ממש לא מסוכנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. תודה : )
מתעניינת03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפוי ציפורן טבעיתאינה03/06/2008
חשבתי שאני מבינה מה זה אומר-כנראה טעיתי... אני הבנתי שציפוי הציפורן אמור לשמור על הציפורן ולהגן עליה, ומיועדת בין היתר למישהי עם ציפורניים חלשות או קצרות שמעוניינת להאריך. הג'ל מתקלף ולא עושה נזק.
אבל-פתאום אני שומעת שצריך להשתמש בפריימר, ופריימר-מזיק לציפורן לא? הוא בעצם עושה חורים קטנטנים בציפורן והופך אותה לדקה מאד.
מה שעוד נאמר לי, זה שציפוי זה בעצם בניה לכל דבר, רק בלי הטיפס. זה נכון? אם כך, אפשר לעשות את אותו הדבר גם באקריל.
אני אשמח אם תוכלי לעשות קצת סדר בנושא, ולהתייחס לא רק ל IBD אלא בכלל לג'לים.
נ.ב. ג'ל בניה של IBD (לפי התאוריה שהצגתי) עושה את אותה עבודה של ה SOAK OFF לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מצוינת!!!!!
אילנה כסיף03/06/2008הי שרון, אני מבינה, מתוך השאלה שלא הגעת לכנס ביום ב', וחבל כי בדיוק על זה היה הכנס.
חשוב מאד לבוא להשתלמויות כי הן מעשירות את הידע ואת המוטיבציה ומעניקות לנו הכרויות עם נשות ואנשי מקצוע שלא הינו פוגשים במקום אחר.
לגבי הג'ל.
קיים בשוק ג'ל מסורתי שהוא הג'ל הידוע שאיתו עושים בניה. את הבניה בג'ל לא ניתן להמיס אלא רק לשייף. עלינו לזכור כי מי שפונה לבניה אינה מעונינת בחוויה חד פעמית אלא רוצה שהציפורניים שלה ישארו בנויות ואורוכות ואולי אפילו עם קישוטים מדהימים.
בנוסף קיים היום בשוק ג'ל הניתן להנמסה. הירון של ההמסה הוא שהלקוחה לא מחויבת להמשך התקשות עם בונת ציפורניים/מניקוירסטית והיא יכולה להחליט שהיום בסיום טיפול המניקור שלה היא רוצה לק אדום קבוע (ג'ל לק=ג'ל המסה=SOAK OFF) כי היא נוסעת לחו"ל. אין שום בבעיה בסיום טיפול המניקקור לבצע ציפוי בג'ל לק וכשהיא תשוב נשמח להסיר אותו ובזה נגמרה ההרפתקה. מה שאי אפשר לעושת עם בניה!!!. טיפול נוסף אשר אני יכולה להציע היום ללקוחות שלי הוא ציפוי הציפורן בג'ל ההמסה. היתרון כאן כפול(!) ראשית, אני יכולה לעשות מילוי משום שזהו ג'ל ההמסה היחיד שניתן להמיס אותו. ושנית, אם היא לא רוצה ציפוי היא מחויבת - ניתן להמיס ללא כל נזק לציפורן.
אני מקווה שעכיו ההבדלים קצת יותר ברורים.
ואם לא..... אני מחכה לך כאן = )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בנוגע לג'ל ההמסה
מתעניינת03/06/2008האם כשיש צורך במילוי ממיסים את כל הג'ל הקיים ושמים שוב על כל הציפורן
או שמשייפים קצת בחלק שצמח ואין עליו ג'ל ורק אותו ממלאים בג'ל ?
אולי שתי הדרכים אפשריות וכל בונה בוחרת איך לעבוד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל המסה
איילה עובד06/06/2008בעקרון את ג'ל המסה ממיסים מדי טיפול וטיפול ומורחים את החומר מחדש. ג'ל ההמסה מבית ibd הנקרא soak off ניתן גם להמיס מדי טיפול אך ניתן גם לשייף אותו ולעשות מילוי רגיל ככל בניה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה IBD שציינת דומה ל BIO SCULPTURE
מתעניינת06/06/2008רק חברות שונות אבל אותה שיטה ?
מה ההבדל ביניהם ?
או שבכלל שניהם זה אותו אחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב, כעת אני מרגישה יותר "בבית"
מתעניינת06/06/2008כאן בפורום ומעתה אזדהה בשמי במקום הכינוי שבחרתי.
נעים מאד, שמי קרן ואני ממרכז הארץ.
: )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה קרן! נעים להכיר
אילנה כסיף07/06/2008המומחיות שלי אינה בחומר הביוסקלפצ'ר אבל מתוך הבנתי את החומר ולאחר שנפגשתי עם אורלית מהחברה, אני יכולה לומר שאת הביוסקלפצ'ר לא ניתן לשייף כדי לעשות מילוי. יש להסיר אותו לחלוטין בעוד בג'ל IBD בהחלט ניתן לשייף ולמלא את השטח שצמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה : )
מתעניינת07/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אבל לא ממש ענית לי...
אינה04/06/2008האם ציפוי ציפורן טבעית-לא של IBD, של חברות אחרות (ואני מאמינה שאת מכירה את המוצרים המתחרים) הוא אכן בניה בשם יפה? אמרו לי שמכיוון שמשתמשים בחומר מקשר בעצם זו בניה והציפורן לא ממש נשמרת. האמנם?
מעבר לזה, מתי תהיה סדנה של סימונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאינה
אילנה כסיף07/06/2008אינה יקרה, כל חומר הוא טוב כל זמן שמשתמשים בו נכון! אם משייפים שיוף יתר את הציפורן הטבעית מן הסתם אין משמעות מה את שמה את הנזק כבר עשית. היתרון הגדול של ג'ל ההמסה הוא שלא נגרם נזק משיוף החומר בהסרה. הוא ניתן להסרה בקלות יתרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מה שהורס את הציפורן הוא השיוף?
אינה08/06/2008האם החומר המקשר-הפריימר או אולטרה בונד לא גורם נזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת עיקר הנזק
אילנה כסיף10/06/2008אכן גורם השיוף. גם לפריימר תרומה משלו מעצם היותו חומצה. לכן עדיף להשתמש באולטרא בונד או כל פרימר לא חומצי ולהשתדל לזכור ששיוף גורם נזק ולא להרבות בשיוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתן מדברות כאן על נזק לציפורן אבל
מתעניינת10/06/2008זה לא נכון לאמר שהנזק הוא רק לציפורן בחלק שעליו עושים את הבניה ?
הרי אח"כ הציפורן ממשיכה לצמוח ואת אותו חלק שצמח לא שייפו ולא שמו עליו פריימר כלשהו,
אז אני מניחה שבציפורן שצמחה אין שום נזק, לא ? או שאני טועה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף ונזק
אילנה כסיף11/06/2008הציפורן צומחת מהמטריקס ואם אין נזק למטריקס הרי שהציפורן תצמח ותהיה שוב ציפורן בריאה כעבור כארבעה חודשים (תלוי בגיל- בגיל מבוגר יותר ציפורניים צומחות לאט יותר). העניין הוא שנתקלתי, ולא פעם אחת, בציפורנייים ששויפו עמוק כל כך שנעשה נזק בלתי הפיך לציפורן. כך שמאד מאד מאד חשוב לא להגזים בשיוף. לזכור את הכללים הבסיסים שבציפורן טבעית נוגעים רק עם פצירה 180 גריט ומעלה ולעולם לא משייפים עם הקצה של ראש השיוף או עם הקצה של הפצירה את הבניה. אם נוהגים כך, אין סכנה לציפורן הטבעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה.
מתעניינת12/06/2008מהתשובה שלך שומעים את המקצועיות שלך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודים
לוי דליה08/06/2008היי ימית אני בתחום כבר 5 שנים, כל יום נפתחים בתי ספר לבניית ציפורניים שמנסים למשוך אליהם תלמידות ע"י מבצעים קורס+קורס ערכות מתנה לנרשמות מחירי ריצפה לקורסים .אלו בתי ספר שלא שמעתי על הצלחות שיצאו מהם עד היום, הם מוכרים מרוב שלל פרסומים בכל מקום שרק אפשר ומה שמקבלים ב"זול" משלמים אחר כך ביוקר מנסיון. אני למדתי ב"נייל סטודיו" רשת בתי ספר ארצית אמינה ומקצועית ברמה לאומית נוסדה לפני 18 שנה אני אישית למדתי בסניף שנמצא בצ'ק פוסק {חיפה} בהנהלת אייל ואיילה עובד תתארי לעצמך שהם מלוים אותי עד היום בכל בעיה יעוץ והכוונה מקצועית היחס הוא אישי ובלתי רגיל והרבה גם מעבר לכך ואת אלו לא תמצאי בשום מקום אחר היום אני גם מלמדת בניית ציפורניים ויש לי המון עוד מה ללמוד ואני גאה תמיד לספר שאת כל הידע העשיר שיש לי בתחום זה בזכותם ואם לא הייתי לומדת שם אני לא מאמינה שהייתי מגיעה לאן שהגעתי קבלי הצעה זו מכל הלב מאחלת לך בהצלחה בהמשך דרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה - תודות
איילה עובד15/06/2008יקירתי.. תמיד נעים לשמוע שמפרגנים לנו ומעריכים את עבודתנו... אייל ואני רואים בנייל סטודיו בית חם וזו ההרגשה שאנו מעבירים גם ללקוחותינו ותלמידותינו. בית לא עוזבים!! והתמיכה ממשיכה גם לאחר סיום הקורס.. תודה על המילים החמות מכל הצוות בסניף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי בניית ציפורנייםימית02/06/2008
רציתי לדעת האם משהי למדה בניית ציפורנים אצל רוית אסף ? ואיפה? ואיך המורות שם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי, אם לומדים מקצוע
אינה04/06/2008לומדים אותו ממי שיש לו שם ו"קבלות". על רווית אסף לא שמעתי כלום בהקשר. יש לך את נייל סטודיו, סופר נייל, איב סנטר.. חסר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי בניה אצל רוית אסף
שושנה05/06/2008אני למדתי בנייה אצל רוית אסף בבאר שבע
מורה מעולה!!!קיבלנו ערכה הכוללת הכל
למדתי את כל שיטות הבנייה והקישוטים וגם מצאתי עבודה די מהר בגלל שצוות ביהס מסדר עבודה למי שרוצה
כדאי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהימית שלום
איילה עובד05/06/2008מאיפה את בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנייל סטודיו!!!
מורן ישועה12/06/2008אני ממליצה בחום על בית הספר נייל סטודיו...
יש לו סניפים בכל הארץ כמעט..
אני למדתי ברמת גן בתקופה לא ממש טובה של הצוות,
אבל עכשיו הצוות מקסים,
והלימודים מעולים..
וגם שם אם תרצי, דואגים לעבודה!
אם את מרמת גן או האיזור, אז אל תפספסי ללמוד שם!!!
בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי בניה אצל רוית אסף
שולי24/06/2008כל המורים בכל הרשת מעולים!!! גם בבאר שבע ובירושליים באשדוד זאת מורה חדשה אז אני לא יודעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילנה כסיףציפי31/05/2008
למדתי בנייל סטודיו אילנה חסרת סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להשמיץ בפורום הזה זה ממש לא לעניין.
מתעניינת31/05/2008תתביישי לך.
גם אם זה נכון יש דרכים אחרות להתמודד עם מה שתיארת מבלי לרדת לרמה כל כך ירודה.
אולי אפילו את לא שווה התייחסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב, כאן היא מאד סבלנית ומקסימה
מתעניינת31/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשמח לפתור את הבעיה וחבל
אילנה כסיף02/06/2008שזה הרושם שקיבלת. את תמיד מוזמנת לפנות אלינו בכל בעיה. אגב, השם לא מוכר לי אני אשמח אם תזדהי בשמך האמיתי וננסה לפתור את הבעיה.
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים לבדמאור28/05/2008
מעולם לא עברתי קורס בעיניין ומעוניינת לעשות בנייה לבד
האם זה קל?
במידה וכן מה החומרים שאני אמורה לקנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנית ציפורנים לבד
אילנה כסיף29/05/2008הי עדנה, אם את מעוניינת לעשות בנית ציפורנים עליך ללמוד. זה כמו לשאול האם אני יכולה לבנות לעצמי בית לבד. בודאי שאת יכולה לבנות אבל את צריכה הכשרה. מלבד זאת חומרי העבודה לבנית ציפורנים נמכרים אך ורק למי שעברה הכשרה משום השם חומרים כימיים ואירינטיים וחשוב מאד לעבוד איתם נכון, וכפי שבודאי עיינת בפורום זה, זה לא כל כך פשוט יש הרבה בעיות גם למי שלמדה.
אם תרצי לשמוע פרטים לגבי קורסים אני מזמינה אותך להתקשר אלי.
יום נפלא ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בסילרכלנית27/05/2008
קראתי את מה שכתבת לשאר הבנות אודות הסילר אך אני עדיין לא כל כך מבינה באיזה שלב במהלך המילוי אני יכולה לשים את הסילר?אודה לך אם תכתבי לי את השלבים בקצרה עד למריחת הסילר. תודה מראש כלנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סילר
אילנה כסיף27/05/2008שלום כלנית, סילר מורחים בסוף הבניה אחרי שלב השיוף עם הפצירה וניעור האבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למי יש נסיון עם הביו קלצ'רהדס25/05/2008
מהם החסרונות ?
והאם זה עמיד ולא נשבר צף במהירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה ביו סקלפצ'ר
הדס25/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)