מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חדשה בנושאחן03/08/2008
היי. אני כוססת ציפורניים מאז שהייתי קטנה. הציפורניים שלי היום הן קטנטנות מאוד ואני סבורה גם שחלשות. לא מצליחה להפסיק לכסוס, ועל כן חשבתי על בנייה. מניסיון הדבקות ביתיות וכו' אני יודעת שאני לא נוגעת בציפורניים כאשר אינן חשופות. מס' שאלות: 1. האם על גודל קטן של ציפורן ניתן לעשות בנייה? 2. איזור ת"א - יש כ"כ הרבה ואיך יודעים אצל מי טוב? 3. לכמה זמן מחזיקה הבנייה? 4. אני מעוניינת בבנייה קטנה כדי להמשיך לתפקד. האם ישנה סכנה שהציפורניים ייפלו/ישברו כמו בהדבקה? אשמח לתשובה והמלצות. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוססת יקרה את בחברה טובה!
אילנה כסיף04/08/2008הי חן, אני תמיד אמרתי שבניית ציפורניים נועדה לנשים כמוני שאין להן ציפורניים. אני תמיד כססתי את הציפורניים - מיום שאני זוכרת את עצמי. בניה היא אכן פתרון מצוין! אם קשה לך להמנע מכסיסה לכי על זה. זה פשוט ולא מסובך אבל את צריכה לקחת בחשבון שיתכן שבהתחלה עד שהציפורן הטבעית שלך תצמח מעט יפלו ציפורניים ותאלצי לבקר את בונת הציפורניים שלך לעיתים יותר תכופות אבל זה שווה את המאמץ כי אחרי זמן מה יהיו לך ציפורניים בנויות יפות שלא נופלות.
לגבי המלצות- תשאלי חברות שלך יש הרבה מאד בונות ציפורניים מעולות בתל אביב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר למצוא..\ליאור לוי01/08/2008
איפה אפשר למצא הדבקת ציפורנים לילדים בני 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקת ציפורניים
איילה עובד02/08/2008ליאור שלום.. מה אתם מחפשים בדיוק?? מכון להדבקת ציפורניים או ציוד להדבקה עצמית??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד ניתן להוריד בנייה?ורד01/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הסרת בניה
אילנה כסיף01/08/2008ורד שלום,
ניתן בעקרון להמיס באצטון ציורניים שנבנו באאקריל או בטבילה. אם בנו לך בג'ל יש לשייף את החומר מהצפורניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ילהשני31/07/2008
אני רוצה לדעת בבקשה פרטים בנוגע לשיטת הג''ילה. זה כמו בבניה בג''ל? יש כאן בנות שמשתמשות בשיטה? כדאי לעבוד בשיטה הזאת בנוסף לאקריל וג''ל? תהליך העבודה ארוך או קצר? החומר מספיק חזק? צריך מנורת uv?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ילה
אילנה כסיף01/08/2008שיטת הג'ילה היא שיטה ותיקה ואהובה אם כי מעט מיושנת היא ממאד דומה לטבילה רק שבמקום דבק משתמשם בג'ילה דבר המאפשר שיוף קל יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על לערכת ג'ל
mayanerz24/10/2009היי אילנה,
מעיין ארז למדתי אצלך מקווה שאת זוכרת אותי מאבן גבירול ת"א.
רציתי לדעת אם את מחזיקה אצלך ערכת ג'ל?הבנתי שיש כמה סוגים האם תוכלי להמליץ לי מה הכי טוב? וכמובן את המחיר של הערכה.
אם את לא יכולה לכתוב כאן את המחיר תוכלי לישלוח לי באי מייל את הפרטים?
תודה אילנה
מעיין ארז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעין ארז
אילנה כסיף25/10/2009שלחתי מייל פרטי. תרימי לי טפלון ותעדכני אותי במה קורה איתך. מזמן לא נפגשנו....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ibdשני30/07/2008
שלום. אני רוצה לקנות את הג'ל של ibd אני צריכה לעבור קורס? או שהדיסק בערכה מספיק כדי ללמוד איך עובדים עם הג'ל? ומה עלות הקורס בג'ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ibd
איילה עובד30/07/2008שני שלום.. אני ממליצה שתגיעי לסניף נייל סטודיו הקרוב לביתך ותעברי תחילה השתלמות בנושא. אם הינך מקצועית שעבדה בעבר עם ג'לים יהיה לך פשוט להתחיל לעבוד .. אם זו פעם ראשונה בעבודה עם ג'לים ..תחליטי לאחר ההשתלמות אם זה מספיק לך כדי להתחיל לעבוד או שעליך לעשות שיעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור לקיםאור29/07/2008
שלום, יש לי לק בצבע מיחוד ואהוב עלי ולא הצלחתי להשיגו עדיין, כיצד אני יכולה לשצור עליו ולמנוע התייבשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
איילה עובד30/07/2008תשתמשי במספר טיפות של מדלל לק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו ציפורן ברגל גודלת הכי מהר?תמרה27/07/2008
שלום רב,
איזו ציפורן ברגל גודלת הכי מהר? הבוהן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נכון מאד
אילנה כסיף28/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קשה מסביב לציפורניים בידייםתהילה23/07/2008
שלום רב, יש לי ציפורניים מאוד קצרות, לא מאריכה אותן בשל מקצועי. אני גוזרת ומשייפת. אשמח לדעת מה ניתן לעשות במקרה בו העור בצידי אצבעות הידיים הוא מאוד קשה. האם ניתן לגזורו לבד? האם ללכת לעשות מניקור ? (כמה עולה מניקור/פדיקור ? ) שמעתי פעם שברגע שמתחילים לגזור את העור מסביב לציפורניים הוא לא מפסיק לגדול, ואז משועבדים למניקור, האם יש אמת בדבר? בנוסף, אודה לקבלת המלצה למניקור/פדיקור באיזור גבעתיים. בתודה מראש, תהילה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור קשה באצבעות
אילנה כסיף26/07/2008שלום תהילה, <br />הבעיה שתאירת נפוצה מאד ויש לה פתרון פשוט: בואי לטיפול מניקור. טיפול מניקור עולה בין 50-100 ש"ח ( תלוי בסוג הטיפול). לאחר הטיפול המניקוריסטית תדריך אותך לגבי המשך טיפול בבית. בכל אופן, לא מומלץ לגזור את העור הזה כי הוא יגדל חזרה קשה יותר. <br />03-6787949 תתקשרי לקבוע יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנה!קרן מזרחי22/07/2008
יקירתי............ שאפו על הפורום! מאוד מעניין ויפה, אני מורשמת מתשובותייך הסובלניות והמקיפות, יישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה על תשומת הלב : )
אילנה כסיף22/07/2008תודה על אתמול. אני עדיין מאד נהנית........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרוממות הציפורן הטבעיתלימור21/07/2008
יש לי ציפון חדשה ,ואחרי מספר ימים ראיתי שהציפורן הטבעית התרוממה ,נראה לי ביגלל בעת אוויר (כנראה שלא הודבקה היטב) וזה ניראה כמו צבע לבן כהה כמו ירקת .. שאלתי מה עושים? והאים ניתן לסדר את הציפון בלי שהצטרך להמיס את הציפון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי לבונת הציפורניים והתיעצי איתה.
אילנה כסיף22/07/2008זה משהו שצריך לראות בעין.לכן גשי אליה והיא תסדר את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה מוצאים טלפונים של בונות ציפורנאור20/07/2008
אני מחפסת נואשות בונת ציפורניים טובה בחיפה ,איפה אפשר לחפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרך חברות בעיקר אבל גם באינטרנט
אילנה כסיף20/07/2008אם את מאזור המרכז, אני יכולה לתת לך טלפונים של בונות ציפורניים מומלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בצבע של חומר הבנייהעליזה20/07/2008
למה אחרי בנייה - החלק החדש בו עשו לי בנייה נראה יותר שקוף מאשר יתרת הציפורן "הישנה"? יכול להיות שהיא לא מוריד מספיק מהציפורן הישנה ואז רואים הבדלים? היא משמשת כל הזמן באותה אבקת אקריל. זה קורה גם בטבילה וגם עם המכחול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בגוון הציפורן במילוי
אילנה כסיף20/07/2008שלום עליזה, יש הרבה מאד סיבות שיכולות לגרום לתופעה הזו. אם תרצי, ובונת הציפורניים שלך תהיה מוכנה, אני מוכנה להסביר לה למה זה קורה. אני צריכה לשאול אותה מספר שאלות לגבי העבודה והחומרים בהם היא משתמשת. בכל אופן, זה לא צריך להיות ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
עליזה21/07/2008תגובתה- עשיתי קורס -לא צריכה עוד קורס. היא גם חברה שלי ולא נעים לי ממנה. הקטע- שהיא שכנעה אותי לעשות את הבנייה ואינה לוקחת תשלום , אפילו. יש אפשרות שתגידי בקווים כלליים מה גורם לכך- במילים שהיא תבין- ואז אני כדרך אגב אשאל אותה, כדי לא לפגוע בה.לא נעים לי. זה כאילו מישהו יבוא ללמד אותי את המקצוע שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה
עליזה21/07/2008תגובתה- עשיתי קורס -לא צריכה עוד קורס. היא גם חברה שלי ולא נעים לי ממנה. הקטע- שהיא שכנעה אותי לעשות את הבנייה ואינה לוקחת תשלום , אפילו. יש אפשרות שתגידי בקווים כלליים מה גורם לכך- במילים שהיא תבין- ואז אני כדרך אגב אשאל אותה, כדי לא לפגוע בה.לא נעים לי. זה כאילו מישהו יבוא ללמד אותי את המקצוע שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שציינתי קודם
אילנה כסיף22/07/2008יש הרבה מאד סיבות שיכולות לגרום לזה.
אגב, זו לא בושה להתיעץ עם קולגה למקצוע. אני עושה את זה הרבה מאד. יש בעיות ולא צריך להתבייש לשאול. אפילו רצוי, כי לפעמים אנחנו נוטות לחשוב שאנחנו "לא בסדר" אבל בעצם יש משהו בתהליך הכימי שלא תקין. לכן אני צריכה לשאול שאלות מקצועיות את בונת הציפורניים שלך ולא יעזור אם אני אספר לך בקווים כללים.
שוב, תמיד כשיש בעיה כדאי להתיעץ יתכן שהיא עושה הכל נכון אבל החומרים שלה לא טובים ויתכן שהיא שוגה במשהו בתהתליך העבודה. צריך לבדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית צפורנייםבת שבע דביר19/07/2008
שלום שמי בת שבע אני עושה בנייה באופן קבוע אך בזמן האחרון בבניה יש מאין סימנים של שיוף ממש חזק למה זה צריך להיראות כך? בעבר זה לא היה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא צריך להיות כך
אילנה כסיף20/07/2008עליך לבקש שיסגרו בסילר או להחליק ולהבריק בעזרת בצירות ובלוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניות לא מוצלחותקסניה19/07/2008
שלום אני עשיתי בניה אצל מישהי טובה אבל בכל זאת עד הטיפול הבא תמיד נפלה איזושהי ציפורן (אין ליבעיית התרוממות).... או שלא מודבקות טוב.. או שנכנס אויר בהדבקה אל מתחת לציפורן... אני רוצה לדעת על מה לשים לב כדי לוודא שעושים את הבניה טוב וממה נובע שציפורן כל פעם ופעם נלפה לי... לפחות אחת.... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים נשברות
אילנה כסיף19/07/2008קסניה שלום, לא תמיד זו אשמתה של בונת הציפורניים שהציפורניים נופלות. לפעמים גם הלקוחה "אשמה". כאשר יש לך ציפורניים ארוכות עליייך להקפיד להתמש בכרית האצבע ולא בציפורניים. לפעמים אנו עושות דברים שלא במודע שגומים לציפורניים להשבר. כל זמן שלא נגרם נזק לציפורן הטבעית זה לא נורא כי אפשר לבנות ציפורן אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדשה בתחוםיערית-חולון17/07/2008
שלום לכולם אני דיי חדשה בתחום הציפורניים אני מעונייינת להתחיל ללמוד את הנושא ואין לי מושג מאיפה להתחיל ואיזה בה"ס נחשב הטוב ביותר בתחום. אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולהדריך אותי.. תודה.יערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים בנייל סטודיו
אילנה כסיף17/07/2008רשת נייל סטודיו הינה הרשת היחידה בארץ ללימודי תחום הביוטי. ההתמחות העיקרית הינה בתחום בניית ציפורניים פדיקור ומניקור. נייל סטודיו הינה היחידה בארץ אשר מורשת להעניק תעודות בינלאומיות של ענקית הציפורניים OPI המתמחה בטיפוח היד והרגל וכן תעודות בינלאומיות של חברת IBD המתמחה בבניה בג'ל וטכניקות לציפוי הציפורן הטבעית.
אין לי ספק שהיום, יותר מאי פעם כדאי ללמוד מקצוע באחד מסניפי נייל סטודיו. לא רק בגלל החומרים והידע המתקד אלא גם בשל תכנית הלימודים הרחבה (אשר מאושרת לצורך לימודים לחיילים ע"ח הפקדון) אלא גם בשל הניסיון הרב של המורים.
בנוסף, תלמידות שלנו משתלבות למעגל העבודה באופן מיידי עם סיום הלימודים ואנו משקיעים מאמצים רבים כדי ללות את התלמידים ואת אנשי המקצוע לאחר סיום הלימודים בהשתלמויות בתכנים החדישים ביות בעולם.
בהצלחה יערית. אם תרצי פרטים נוספים אשמח לעמוד לרשותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יערית-חולון22/07/2008תודה רבה לך אילנה עוד לפני התשובה שלך סיפרו לי על נייל סטודיו ואכן התרשמתי לטובה אני נרשמת ומתחילה כבר ביום שישי הקרוב (25/07/08) תודה רבה לך על התשובה ועל תשומת הלב. הדבר היחיד שמפחיד אותי בעתיד זה איך להשיג לקוחות כי אני לא כ"כ טובה בשיווק וגם צריך הרבה פה (דיבורים)... בתחום הזה מלבד כישרון.. בכל אופן תודה. ואשמח לטיפים נוספים. יערית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)