מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שריטות על הציפורןחלי14/07/2008
שלום, ציפוני לרוב עם לק כהה, בכל פעם שאני מסירה אותו אני מגלה שריטות וקילופים על גבי הציפורן, האם אפשר לטפל בכך, אולי למרוח קרם כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שריטות
אילנה כסיף17/07/2008הי חלי, האם הציפורניים שלך בנויות או טבעיות? בכל אופן, נסי להחליק אותן בעזרת בלוק עדין ואחרכך קרם הברקה ופצירת הברקה. זה אמור לפתור את הבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים טבעיותיערה11/07/2008
שלום, יש לי ציפורניים טבעיות אך אני לאמצליחה שהם יהו מאוד ארוכות כי בשלב מסויים אחד או שתיים נשברות ואז כולם הלכו כי אני גוזרת הכל.. רציתי לשאול אם יש איזשהו מחזק ציפורניים טווב ? כי נתקלתי כבר בכמה שלא הרגשתי שום שינוי... תודה רבה! שבת שלום. יערה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערה- מחזק ציפורניים
איילה עובד13/07/2008המומלץ ביותר נקרא nail anvy של חברת OPI.. ניתן להשיגו בסניפי רשת נייל סטודיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל לטיפול ושימור עצמי של הציפורניים
ורד22/09/2008שלום לכן, גם אני החלטתי להסיר את הבנייה ושמעתי על הג'ל שניתן למרוח על הציפורניים. יש לי מס' שאלותף א. האם ניתן לטפל בציפורניים באמצעות הג'ל לבד? ב. אם כן, כיצד? ג. היכן ניתן להשיגו? תודה מראש, ורד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'ל
אילנה כסיף24/09/2008שלום ורד,
ג'ל הינו מוצר מקצועי ולכן אין אפשרות" לעשות לבד בבית" אם לא עברת הכשרה מקצועית. חוץ מזה חלק מהכיף זה להכנס למכון ושיפנקו אותך ואת תרגישי שאת לא צריכה לעשות כלום לפחות לשעה.
תחשבי על זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה למחזק טוב,"ברברה וולף"
סיגל20/07/2008לי אישית עשה ציפורנים ממש חזקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה עובדתשני וייס אור-07/07/2008
בתחום הציפורניים (בנייה, מניקור ופדיקור) שרוצה לעבוד כעצמאית (לנהל יומן לקוחות משלה) באזור השרון, כנ"ל גם לעוסקות בתחום השעווה והגבות. ניתן ליצור עימי קשר ישירות למייל. המשך שבוע נעים, שני וייס אור-לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני וייס-אור
דורית06/08/2008היי שני, האם ההצעה עדיין רלוונטית. הייתי רוצה לקבל עוד פרטים במידה ורלוונטי. לא רשום כאן המייל שלך, אני מקווה שתראי את התגובה בפורום. יום טוב דורית 0546815199
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעונינת בעבודה
שרון גור23/08/2008סימתי לימודי פדיקור ומניקור, ועיצוב גבת ומעונינת לעבוד. צרי עמי קשר בבקשץ. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבונת ציפורניים
מאיה ששונוב02/09/2008שלום, סיימתי לילמוד לפני כחודש ואני מעוניינת לעבוד בבניית ציפורניים. תודה ויום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Stop itחלי07/07/2008
מהו תרסיס ה Stop - it ולמה הוא משמש ? (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחלי
איילה עובד07/07/2008stop it הינו חומר שנועד להקל עלתופעת הצריבה שנגרמת מהפריימר.. היום מוצר זה פחות בשימוש מאחר ואנחנו משתמשות בפריימר ללא חומצה - אולטרה בונד שלא גורם לתופעות צריבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא משמש גם כעוצר דם מצויין למקרה ש
אילנה כסיף07/07/2008לקוחה נפצעה במהלך טיפול מניקור או פדיקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת בניה וטיפול עצמייעל05/07/2008
שלום אילנה מזה שנים אני עם בניית ציפורניים. עדיין לא הגעתי להחלטה סופית להסרת הבניה, מאחר והחלטה מסוג זה דורשת ממני הרבה אומץ. במידה ואכן אחליט להסיר הבניה, כיצד עלי להמשיך לטפל בציפורניים באופן פרטי (לא אצל מניקורסטית)? אודה על הדרכה. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לאחר הסרת בניה
אילנה כסיף05/07/2008שלום יעל, גם אני הסרתי את הבניה שלי לאחרונה - לפני כחודשים וחצי- אחרי עשר שנים רצופות שבהן איתרתי את ציפורני עם בניה. אני, בתור כוססת לא זוכרת יום אחד שבו היו לי ציפורניים יפות מלבד הימים בהן הסתובבתי עם בניה. בכל אופן, הסרתי את הבניה מסיבות ושיקולים שונים שאני לא רוצה לפרט והתחלתי תהליך של שיקום בעזרת טיפול מניקור שבועי והמשך טיפול בבית עם נייל אנבי ואבופלקס טו גו. היום יש לי ציפורניים שלי שהן ממש יפות ואפילו אני מתקשה להאמין שהן שלי. יש הכרח לטפל אצל מניקוריסטית מומחית כדי להסיר את העור ולהגדיל את משטח הציפורן וכמבן להסיר שומן ולכלכוך מהציפורניים. אפשר לעשות את הטיפול בבית אם יודעים איך. טיפול במחזק ציפורניים נייל אנבי קיצר את תהליך השיקום מחצי שנה לחודשיים בזכות הפורמולה הייחודית שלו ואבופלקס טו גו הוא שמן הזנה בצורת ג'ל שיש לי בכל תיק ואני מקפידה לשים כאשר אני נתקלת בו- זו הסיבה שיש לי איזה 4 שפורפרות. השמן מגמיש את צהציפורנים ומזין את העור מסביב כך שהוא לא נראה כמו מדבר סהרה.
זהו. זו מחויבות ואת צריכה להחליט אם בא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. הכל עניין של החלטה
יעל07/07/2008לגבי החומרים שציינת - היכן ניתן לרכשם? יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
אילנה כסיף07/07/2008ניתן להשיג את כל המוצרים ברשת נייל סטודיו ובמכונים נבחרים.
בהצלחה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנה, גם אני הסרתי את הבניה
מתעניינת07/07/2008לא מזמן. עברתי לציפוי הציפורן הטבעית בג'ל. האמת שבלי הבניה נשברו ברגע שהג'ל טיפה התקלף ולכן שמתי טיפסים מתחת לציפוי הג'ל הטבעי עד שתצמח לאט לאט הציפורן הבריאה שלי. אני ממש מרוצה מההחלטה שלי. יש לי ציפורניים יפות בינתיים (חמסה חמסה) מחכה כבר להגיע למצב של ציפורן שלי חזקה ובריאה עם ג'ל עליה להגנה קישוט יפה וזהו. חבל שמלכתחילה לא עשיתי כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי קרן, השיטה די חדשה בארץ ככה שאל
אילנה כסיף08/07/2008תצטערי. לפעמים צריך לנסות משהו לא מתאים כדי להיות מרוצה ממה שכן מתאים. מה שחשוב זה שעכשיו את מרוצה ושמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה: )
מתעניינת09/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת, אני כל כך אוהבת את הקטע
מתעניינת09/07/2008של הציפורניים והלקים והקישוטים שאולי אולי יבוא יום ואני אלך ללמוד... אני ממש נמשכת לזה. לא יודעת אם בקטע של לעבוד בזה...אולי רק כהשלמת הכנסה כזו בנוסף על הקרירה שלי...אולי רק אתמחה רק בציפורנים טבעיות... לא יודעת. אומנם אני עוסקת בתחום הפיננסים (רחוק מעולם הציפורנים) אבל אולי עוד אגשים את אהבתי לציפורנים : ) מותר לחלום, לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרצוי : )
אילנה כסיף13/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הי אילנה היתי אתמול בשיעור קישוטיםליאת .ב.03/07/2008
אילנה הרבה זמן לא ביקרתי בפורום אבל דרככם הגעתי לשיעור פרטי בקישוטים אצל האומנית סימונה שוויקי בנייל סטודיו בפתח תקווה ורציתי להגיד תודה כי הייתי אצלה אתמול והיא מדהימה, כל כך מדהימה שקשה להסביר את החיבור במילים, למדתי המון ורציתי לשתף את כולם - יש לכם אשה נדירה ומקצועית בנייל סטודיו ותודה רבה לכם על כך. באהבה ממני ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ליאת אני אמסור לה
אילנה כסיף03/07/2008את המילים החמות שרשמת. היא באמת כזו, כמו שתארת מ ד ה י מ ה !!! אני באפן אישי ממש אוהבת אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ מקצועיNofar02/07/2008
שלום לכולן, שמי נופר ואני התחלתי לא מזמן קורס רציתי לדעת לאחר סיום הקורס מה המחירים שכדאי להתחיל איתם, ומה הדרך שבה כדאי שאשווק את עצמי בתור מתחילה. מלבד בניית ציפורניים אני לא עוסקת בעוד תחומים בקוסמטיקה. דבר נוסף, היכן מומלץ לרכוש את החומרי עבודה וכיצד יודעים לבדוק את טיב החומרים? בברכה ולעזרתכן המקצועית אודה. נופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר
אילנה כסיף03/07/2008ראשית אני רוצה לברך אותך על הצטרפותך לעולם המקסים של בניית הציפורנים. שיווק עצמי הוא תאוריה ותהליך מורכב שממש קשה לכתוב אותו בכמה מילים. אנו מקיימים סדנאות בנושא ואם את מעוניינת להשתלב בסדנה של שיווק את מוזמנת להתקשר אלי 03-6787949 ולהרשם לסדנה הקרובה כדי לקבל כלים.
לגבי תמחור השרותים אותם את מציעה - בדקי באזור שאת מתכוונת לעבוד את המחיר שגובות בונות ציפורניים אחרות והשווי איתן מחיר. את בהחלט יכולה לעשות מבצע לזמן קצר ומוגבל כדי למשוך אליך לקוחות. כמובן שאפשר להדפיס פליירים עם הטבה כלשהי כמו קישוט חינם כדי למשוך לקוחות.
לגבי מוצרים לעבודה - כמובן שהמוצרים שעובדים בשביל אלופי העולם יעבדו גם בשבילך- מנסיון - אין לי ספק ששימוש במותגים כמו OPIבאקריל ו IBD בג'ל יקדמו אותך להצלחה מצוינת.
אני תמיד מסבירה לתלמידות שלי שכל זמן שאין להן ביטחון ביד - כי היא עדיין לומדת- חובה שיהיה בטחון בחומרים. גם חומרי העבודה של נייל סטודיו נחשבים מעולים בארץ ובונות ציפורניים רבות מרוצות ועובדות עם המוצרים לאורך שנים רבות.
אני מאחלת לך הצלחה רבה ואני כמובן אשמח לראות אותך בהשתלמויות הקרובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי , אני מחפשת .........נועה01/07/2008
שלום , אני מחפשת בונת ציפרניים יותר נכון יש לי כבר בנייה ואני מחפשת רק לעשות מילוי כל פעם עד 60 ש"ח מאיזור המרכז : ר"ג, ת"א ,בני ברק. תודה נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
רעות לוי01/07/2008שלום אני מחולון אני בונת ציפורניים ויכולה לעשות לך מילוי ב 60 שח,כולל סילר קישוטים כל מה שצריך...תיצרי קשר 0526699742 או 035054414 תיצרי קשר מהצהריים והלאה תודה רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ' על ציפורן טבעיתמאיה30/06/2008
שלום אילנה, רציתי לדעת עם מה הכי כדאי לעשות פרנץ' על ציפורן טבעית - צבע אקריל, לק או אולי פרפקט פרנץ'. אני יודעת שבאופן עקרוני, על צפורן טבעית, זה פחות מחזיק אבל מה החומר הכי אופטימלי במקרה זה? מאוד אודה לך על תשובה זריזה כי יש לי מחר מישהי למניקור ועד כמה שאני יודעת היא רוצה פרנץ'. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל אחד ממה שציינת
אילנה כסיף01/07/2008הי מאיה, פרנץ על ציפורן טבעית יכול להחזיק זמן רב אבל זה תלוי בסוג הציפורן. אם הציפורן קשיחה הלק - כל לק יחזיק יותר זמן אם הציפורן גמישה הלק יתקלף מהר יותר בגלל שהציפורן הגמישה נוטה "לזוז" יותר. בעקרו, הפרפקט מחזיק הכי טוב אבל הוא חומר בעיתי גם כי הוא לא לק ולכן הוא לא נמרח אחיד וגם בגלל שיש ציפורניים שהוא לא יורד מהן ואז צריך לשייף. הסבירי ללקרחה שלך, שיש לתחזק את הלק ו 24 שעות לאחר טיפול המניקור בסלון יש למרקוח טופ קוט או משמר לק (בעברית) כדי לשמור עליו. מדי יומיים שלושה לחזור ולמרוח טופ קוט כך ישמר הברק והלק יקבל שכבת הגנה וישחק פחות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אכילת ציפורנייםנורית29/06/2008
יש לכן פתרון לכך חוץ ממרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יש ויש אבל הוא דורש מחויבות שלך
אילנה כסיף01/07/2008הי נורית, ברור שיש פתרון ! את פשוט צריכה להחליט שאת לא רוצה יותר להכניס את היד לפה. אפשר לעזור לך לקבל ולהתמיד בהחלטה על ידי זה שתכנסי לסדרת טיפולי מחזק ציפורניים אבל זה דורש מחויבות שלך להחלטה ואחר כך לתהליך. ממש לא חייבים מרה. אני הפסקתי ככה לעשן וגם לכסוס ציפורניים : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים בחולוןרעות לוי25/06/2008
אני בונה ציפורניים בביתי,שעות גמישות ונוחות ללקוחה בניית ציפורניים 100 ש"ח מילוי 60 ש"ח 0526699742 035054414 רעות לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירת לקים מפריז
הראל06/07/2008מכירת לקים במחירים חסרי תקדים כמות של 230 יחידות צבעים לפי בחירה מגיע עם סטנד מעוצב יפה במחיר של 5.99 שקל+מע"מ ליחידה משלוח חינם בכל פעם של מילויי סטנד נא לפנות להראל 0526235222 שעות 8:00- 18:00
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירוקת בציפורטנילי23/06/2008
כשבועיים לאחר הורדת בניית ציפורניים הופיעה ירוקת בחלק מהציפורניים. מה עושים כדי להסירה? היו שאמרו לי לשים הציפורניים מס' דקות באקונומיקה או בחומץ...
שאלה נוספת: מהדעתך על ביו סקלפצ'ר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נילי
אילנה כסיף23/06/2008שלום נילי, לא תיתכן, לימטב ידעיתי,הופעת ירוקת לאחר הסרת הציפורנים. יתכן שמדובר בפטריה שווה ראות רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות חשובותרעות לוי22/06/2008
שלום לך אני אשמח אם תוכלי לעזור לי, עברתי קורס לפני כשנה ומאז לא התעסקתי עם זה,כעת אני מעוניינת לחזור ולעסוק בזה,אך שכחתי כמה פרטים שאומנם אני יכולה לחזור לבי"הס שלי אך מעדיפה שלא...אם כך תעזרי לי בבקשה
1.מה זה חומר AFIX מה הוא עושה ומתי משתמשים בו
2.מה זה ממיס טיפס ומתי משתמשים בו
3. מה FANGUFומתי משתמשים בו
גם רציתי לדעת מה המחיר פחות או יותר של חומר הסילר והמכונה המיועדת לו ואם אין לי אותו אז הבנייה לא שווה?
ועוד משהו קניתי היום מכונה של MM25000 ויש לם 5 ראשים שכחתי מה עושים עם כל ראש ומתי משתמשים בעיגולים ששמים על הראשים שניתנים להחלפה.
אני אשמח עם תעני לי על השאלות כי קארתי פה כמה שאלות של כותבות וענית להם כל כך יפה וברור ,מקווה שגם לי
תודה מראש(חסוייה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחסויה רעות לוי
אילנה כסיף22/06/2008שלום חסויה,
אכן שאלות שאלתיות, לפי החומרים אני מבינה שלא למדת בנייל סטודיו... אולי זו הסיבה שאינך רוצה לחזור לבית הספר עם שאלות? בכל אופן, אני אשתדל לעזור כמיטב יכולתי. : )
1. אפיקס הינו חומר המאזן את רמת החומציות של הציפורן ומייבש אותה מנוזלים כך שהחומר שתשימי על הציפורן יאחז בה טוב יותר.
2. ממיס טיפס הינו החומר המסייע בהורדת המדרגה לגובה אפס. לאחר שהדבקת את הטיפס יש לשייף אותו כדי לאחד בין החומר הטבעי לחומר המלאכותי שיוף זה נקרא שיוף לגובה אפס. כדי לסייע בהמסת הטיפס שמים חומר הנקרא דיזולב או ממיס טיפס וכך אנו משייפים פחות.
3. פנג אוף הוא חומר המונע הווצרות של פטריות והוא נמצא בתרסיס האנטיספטיק של נייל סטודיו. יש חברות שמוכרות את החומר בבקבוקון קטן בנפרד ויש לשים אותו לפני המילוי או למכור ללקוחה שיש לה ירקת כדי שלא תתפתח לפטריה.
4. מחירי סילר נעים בין 59-89 ש"ח. מנורות אולטרא סגול מחירן נע בין 169-390 ש"ח תלוי בדגם.
כל המחירים לא כוללים מע"מ.
5.איני מכירה את המכונה שקנית אבל תתחדשי ומאחלת לך עבודה נעימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך מאוד
רעות לוי23/06/2008תודה על התשובות הברורות,נורא עזרת לי
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש בכיף : )
אילנה כסיף23/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות שלום
איילה עובד23/06/2008אני מבינה שאת לא מעוניינת לחזור וללמוד בביהס שבו למדת.. אבל אני מציעה לך לברר היכן יש סניף של נייל סטודיו באזור מגורייך ולהרשם להשתלמויות . במפגשים אלו מחזקים את הידע המקצועי ומתעדכנים בחידושים האחרונים בענף.
לברור הסניף הקרוב כנסי לאתר של נייל סטודיו או התקשרי לסניף הראשי 1700700037* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכירת מכונה חדשה!!!מאיה18/06/2008
מעוניינת למכור מכונת שיוף לציפורניים strong 207 b כחדשה!
וכן חומרים לבניית ציפורניים
לפרטים : 0508460902* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים לבניית ציפורניים
רעות19/06/2008היי רציתי לדעת בכמה את מכורת תמכונת שיוף?ואיזה חומרים את מוכרת?ובכמה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאילנהסי17/06/2008
שלום אילנה! עשיתי קורס בניית ציפורניים לפני 5 שנים, בנייל סטודיו בנתניה. עד עכשיו המקצוע בניית ציפורניים היה אצלי בגדר תחביב, ההייתי עושה בניית ציפורניים לקרובים וחברים, עכשיו אני רוצה להפוך את התחביבי למקצוע ... אך אינני מוצאת עבודה ... היייתי רוצה לעבוד במכון יופי, סלון , מספרות. ואין לי הרבה לקוחות ( רק אנשים קרובים). ואני מאוד אוהבת את המקצוע הזה ורוצה להצליח . בבקשה אם יש לך הצעות עבודה מאזור השרון ...אשמח לקבל ממך. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר חיפוש עבודה
אילנה כסיף17/06/2008הכנסי לאתר של נייל סטודיו בסמן של הצעות עבודה. אצלי יש המון הצעות עבודה באיזור תל אביב אם את מעוניינת צרי איתנו קשר ונשמח לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)