מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותמעיין10/11/2008
שלום !! זו הפעם הראשונה שלי בפורום..ויש לי שאלה למומחות למדתי קורס בניית ציפורניים לפני כ 3 שנים ומאז לא עסקתי בזה הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לרענן את ידיעתי ואם צריך בכלל? בינתיים אני רוצה להתאמן יש לי את המכונה אבל המוצרים ישנים מאוד מהיכן כדאי לי לקנות מוצרים טובים וזולים..האם יש סוכנים ששולחים שמגיעים לביתי להבאת המוצרים אשמח לתשובה מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התיעצות
אילנה כסיף11/11/2008שלום מעין וברוכה הבאה לפורום. שמחה לארח אותך.
לששאלתך. זה כמו לרכב על אופנים. את יודעת את הכללים עכשיו היד שלך צריכה לחזור על הפעולות ולקבל שוב את הפרקטיקה. התאמני ותצליחי. לגבי המוצרים: אני כמובן אמליץ על מוצרי העבודה של נייל סטודיו. חשוב לזכור לא לערבב חומרים של חברות שונות ועוד יותר חשוב לזכור זה שכל עוד אינך בטוחה ביד שלך שעושה את העבודה את חייבת לסמוך על החומרים לכן חשוב שחומרי העבודה שלך יהיו טובים מאד. מקצועיות ותיקות בענף מעדיפות את מוצרי נייל סודיו בשל האמינות שלהם ואיכותם לאורך זמן.הם מוצרי בעלי מוטינין במחירים בהחלט סבירים ויש סוכנים עד פתח הבית או העסק. מאיזה איזור את?
בהצלחה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התיעצות !אדוה08/11/2008
שלום בנות אני כבר 6 שנים במקצוע ורק לפני 5 חודשים החלטתי להיכנס למספרה ולעבוד בבנית ציפורנים כעבודה רצינית - אני נמצאת במקום כבר 5 חודשים ויש לי לקוחות אבל זה עדין לא מספיק בשביל ההוצאות שלי , ויש המון שעות מתות ביום . השאלה שלי אם כדאי לחפש מקום יותר טוב מספרה יותר עובדת בשביל להצליח יותר או להישאר במקום הנוכחי ולנסות להתקדם... המספרה שאני עובדת בה יחסית עובדת טוב, יש פוםנציל במקום אבל מאוד קשה כי יש במרכז סביבי עוד 3 בונות ציפורנים ועוד מספרות ... מה דעתכם?כמה זמן בונים עסק מוצלח וצורבים לקוחות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאדוה
אילנה כסיף09/11/2008שלום אדוה,
אני מניחה שלפני שהחלטת על המספרה הספציפטית הזו בדקת את כמות הנשים שעוברות בה במשך יום ושבוע וחודש ועשית עבודת הכנה (ולא בחרת באינפולסיביות את המספרה כי היא.. נאמר קורבה לבית שלי...). אם כך את יודעת מהו הפוטנציאל. האם הספר עסוק כל היום? האם יש תנועה רבה של נשים במספרה? מה עשית כדי שידעו שאת שם? יש הרבה דברים לעשות לפני שקמים ועזבים או לפני שמקבלים החלטה לפתוח במספרה.
זמן סביר, וזאת יגיד לך כל מי שיש לו עסק, למדידת הצלחה הוא כשנה- שנתיים.
מקווה שעזרתי לך קצת. : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלמויות לבניית ציפורנייםהלן07/11/2008
אני בונת ציפורניים באיזור מודיעין הייתי רוצה להתעדכן בדברים חדשים אולי תוכלי לספר לי על כנס או השתלמות בנושא הציפורניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הלן שלום
איילה עובד07/11/2008באתר הרשמי של נייל סטודיו מעדכנים תאריכים של כנסים והשתלמויות לפי אזורי מגורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורניים לחתונהדניאלה06/11/2008
היי אני עומדת להתחתן בקרוב ורציתי להתייעץ בקשר לבניית ציפורניים בערב החתונה. האם כדאי? זה לא מפריע או מגביל בכל ההתרוצצויות של הערב העמוס הזה? ואם כן, כמה זמן לפני כדאי לעשות את זה? יומיים לפני, שבוע לפני או אפילו באותו יום....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה שלום ומזל טוב
איילה עובד06/11/2008האם את רוצה שיהיו לך ציפורניים בנויות לאורך זמן? כי לדעתי לבנות ציפורניים לערב החתונה בלבד זה לא דבר חכם. אפשר להציע לך להדביק הדבקה חד פעמית ליום החתונה ולהסיר את הציפורניים כמה ימים לאחר מכן. הדבקה ניתן לעשות באותו יום ובדכ בסלון שבו את מתלבשת ומסתרקת ידביקו לך ציפורניים ויקשטו לך. אם תחליטי בכל זאת לבנות ציפורניים , אז תבני כבר עכשיו שתתרגלי לתהליך ולהרגשה. יום לפני החתונה תעשי מילוי.. (אפשר לטבול עם ציפורניים במקווה).. ובאותו יום תקשטי.
מזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי איילה
דניאלה07/11/2008האם יש הבדל משמעותי במחירים בין הדבקה לבנייה? תודה על העזרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
איילה עובד08/11/2008קחי בחשבון שישנם פערים במחירים בין המקצועיות ברחבי הארץ, יש הבדל בין מקצועית שעובדת בבית לבין מכון או סלון כלות ויש הבדלים בחומרים בהם משתמשים.
מחירי השוק הממוצעים הם:
הדבקה חד פעמית כ 70 ש
בניית ציפורניים סט ראשון בין 180 ל 200 שח
ומילוי כל שלושה שבועות סביב ה100שח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשסוכן ברחובות שיגיע עד לבית חזראינה05/11/2008
חזרתי לא מזמן לעסוק שוב בבניית ציפורנים ומניקור מה שלא עשיתי שנתיים בגלל לידה וגידול הקטן שלי מחפשת סוכן שמשווק חומרים טובים ומגיע עד אלי אם מישהי יודעת על כזה בבקשה עזרתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכן בדרום
אילנה כסיף05/11/2008דלית 08-9495433
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף סטורנג 207 bאורלי04/11/2008
קניתי היום את המכונה ולא ראיתי שיש בה ראשים - האם זה לא מגיע עם ראשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
איילה עובד04/11/2008הראשים בדכ מגיעים עם המכונה.. היכן קנית ובאיזה מחיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורלי05/11/2008קניתי ב- 1150 ש"ח בנתניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףענת04/11/2008
אני מהצפון ומחפשת באזור ת"א בניית ציפורניים למי שיש טלפון של מישהי זה יעזור לי מאודדד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף
אילנה כסיף05/11/200803-6787949 נייל סטודיו בר"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכתבי לי בפרטי אני אמליץ לך על בונה
amalia05/11/2008מחולון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס בניית ציפורנייםרבקה02/11/2008
שלום לכולם ... מישהי כאן מכירה את ביהס גאלרי אקדמי בירושלים יש שם קורסים לבניית ציפורניים עד עכשיו רק שמעתי שלא כדאי לי ללכת לשם .. האם יש מישהי כאן שכן היתה מרוצה מהלימודים ויכולה להמליץ לי ואם לא . אז מקום לימודים אחר . בבקשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
אורית12/11/2008בקשר לבקשה שלך על הלימודים בגלרי... למדתי שם לפני 3 וחצי שנים. הייתה שם מורה מדעימה בשם שרי כל מי שהייתה יוצאת ממנה הייתה אם ביטחון להתחלת הדרך ומקצועית אפשר לומר תותחית. אבל מאז שהיא עזבה את גלרי תחום הציפורניים ירד בצורה מדעימה והרבה לא מרוצים מהעבודה גם חברה שלי למדה שם לפני שנה והיא לא הייתה מרוצה. לא הייתי ממליצה לך אבל בהצלחה. אורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדהימה יותר עדיף
ציפורן16/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרבקה קורס בנייה בירושלים
סיון19/11/2008רבקה שלום זו סיון דעי לך שגלרי אקדמי בירושלים זה בית ספר מעולה ללימודי בניית ציפורניים אני מאוד מרוצה שלא תחשבי אחרת אין מקום טוב יותר בירושלים נסי ולא תתחרטי אני למדתי שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלמויות בחינם ????amalia01/11/2008
הי, קראתי באחת התשובות שניתן לערוך השתלמויות בחינם, היכן בדיוק???????????? אני מאיזור הדרום. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלמויות
איילה עובד02/11/2008ברשת נייל סטודיו מתקיימות השתלמויות בסניפים השונים ובנושאים שונים. חלק מההשתלמויות הינן חינם לחברות מועדון TIP. עליך להתקשר לסניפים שקרובים אליך ולקבל את מערכת ההשתלמנויות. חלק מהסניפים מפרסמים באתר הרשת את תאריכי ההשתלמויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברות מועדון TIP למה הכוונה ? תודה
amalia03/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועדון TIP
איילה עובד04/11/2008זהו מועדון הלקוחות של חברת נייל סטודיו. החברות עולה 88 שח לשנה ומקנה מבצעים מיוחדים המתפרסמים אחת לחודש.. מידע מקצועי.. הנחות בכנסים.. ועוד. בנוסף אחת לחצי שנה מקבלת המקצועית החזר בסך % 5 מסך הקניות שלה באותה תקופה בתנאי שרכשה מעל 3000 שח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל אפשר ללמוד קורס צפורניים?נטי31/10/2008
רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר ללמוד קורס לבניית ציפורניים ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטי שלום
איילה עובד02/11/2008אין גיל לקורס בניית ציפורניים. יש לי תלמידות מגיל 14 ועד גיל 60. מתעניינות צעירות במיוחד (גילאי תיכון) מוזמנות עם הוריהן לשיחת ייעוץ והכוונה עמנ שידעו את שלבי הקורס והדרישות שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום !אלה29/10/2008
אני מעוניינת לעשות בנייה ולראות איך זה על היד .. אני ככל הנראה עושה אצל מתלמדות שעובדות בקניון . האם ההבדל כל כך משמעותי בין מתלמדת לבין מקצוענית ? האם הציפורן יכולה לההירס לי בגלל שאני עושה אצל מתלמדת ? תוודה רבה ויום טוב =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלה,
אילנה כסיף31/10/2008האם את מרוצה מהבניה שיש לך? אם כן, אז אין בעיה. אם לא תנסי להגיע פעם אחת למישיהי מקצועית וכך תוכלי לחוש בהבדל. בעקרון, לא צריכה להיות בעיה מיוחד כשאת עושה בניה אצל מתלמדות מכיוון שיש פיקוח של מורה בכיתה. הציפורניים נהרסות בגלל שיוף יתר. מה שסביר יותר להניח, שיש אצל תלמידות יותר מאשר אצל מקצועיות, בשל הנחת חומר לא מדויקת - וזה בסדר כי הן עדיין לומדות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלה
מיכל15/02/2009באיזה קניון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מורידים בנייהלבנה29/10/2008
אני מעוניינת להוריד את הבניה האם אפשר בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת בניה
איילה עובד30/10/2008ניתן לעשות בבית עי אצטון 100 אחוז. הסירי לק לפני ..קצרי הציפורניים והכניסי הציפורניים לקערת זכוכית עד לךהמסה מלאה. אם יש סילר על הציפורניים צריך לשייף לפני ההמסה.
מומלץ לשמן את הציפורניים בשמן הזנה לאחר ההמסה ולהחליק עם כרית עדינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנייה באקריל או בטבילהדניאל29/10/2008
שלום רב, אני רוצה לעשות ציפרניים בפעם הראשונה ולא יודעת מה עדיף לעשות באקריל או בטבילה. מה ההבדלים ביניהם והאם זה נכון שאקריל פחות בריא לציפורן ולעור וגורם ליותר רגישויות ובעיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
איילה עובד30/10/2008הכי חשוב שתגשי למקצועית מוסמכת ומוכרת. לשתי השיטות יתרונות וחסרונות ולכל מקצועית יש את ההעדפה שלה.אני באופן אישי מעדיפה אקריל על טבילה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנייה באקריל או בטבילה
דניאל02/11/2008תודה על תשובתך. התוכלי לפרט מדוע את מעדיפה אקריל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבניה באקריל
איילה עובד02/11/2008אני מעדיפה לבנות באקריל כיוון שיש יותר אפשרויות לעצב את הציפורן ולבנות אותה כפי שרוצים .. אפשר להרחיב את הציפורן , לבנות בתבניות השלמות והארכות וגם אפשר לפסל קישוטים . בבניה בטבילה האפשרויות יותר מוגבלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס בניית ציפורנייםענת27/10/2008
אני מעוניית ללמוד בניית ציפורניים רציתי לדעת אם לרשת נייל סטודיו יש סניף באזור ת"א האם במהלך הקורס מתאמנים גם עם לקוחות והאם בסיום הקורס יש עזרה במציאת עבודה תודה מראש ,רחלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס בניית ציפורניים
אילנה כסיף31/10/2008רחלי שלום רב,
סניף נייל סטודיו הקרוב אליך נמצא במת גן, שד' ירושלים 27. טלפון 03-6787949. רשת נייל סטודיו זכתה להיות הזכיין הבלעדי בארץ של חברות הענק OPI ו -IBD ומורי הרשת הותיקים ובעלי השם בשוק, עברו הכשרות מפרכות על ידי מורים מחו"ל כדי שיוכלו ללמד ברמה ראויה. תכנית הלימודים מאושרת על ידי משרד התמ"ת לצורך לימודים על חשבון הפקדון לחיילים משוחררים. מלבד זאת תכנית הלימודים מקיפה ביותר. נכון להיום, רשת נייל סטודיו היא היחידה בארץ המוסמכת לתת לתלמידות שעמדו בתנאי הלימוד תעודות בינלאומיות המוכרות בלמעלה מ 100 מדינות בעולם.
הלימודים יקנו לך ידע מעשי ותאורתי בתחום בניית הציפורניים וכן, אנו מפנים תלמידים למקומות עבודה באזור. לא רק זה, אלא שהתלמידות שלנו כבר במהלך הקורס מתחילות להתפרנס ממעשה ידיהן.
אם יש לך עוד שאלות אל תהססי לכתוב או להתקשר אלי.
שבת שלום ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בניית ציפורנייםשושי27/10/2008
שלום רב, אני חושבת להתחיל ללמוד בניית ציפורניים, ויש לי שאלה: מהו בית הספר לבניית ציפורניים שנחשב להכי טוב בישראל. כמו כן, כמה זמן אורכים הלימודים בערך? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכיוון שאת שואלת אותי
אילנה כסיף27/10/2008אני אמליץ בחום על רשת נייל סטודיו. ראשית זו הרשת היחדה בארץ ללימודי טיפוח היד וכף הרגל. רשת נייל סטודיו זכתה להיות הזכיין הבלעדי בארץ של חברות הענק OPI ו -IBD ומורי הרשת הותיקים ובעלי השם בשוק, עברו הכשרות מפרכות על ידי מורים מחו"ל כדי שיוכלו ללמד ברמה ראויה. תכנית הלימודים מאושרת על ידי משרד התמ"ת לצורך לימודים על חשבון הפקדון לחיילים משוחררים. מלבד זאת תכנית הלימודים מקיפה ביותר. נכון להיום, רשת נייל סטודיו היא היחידה בארץ המוסמכת לתת לתלמידות שעמדו בתנאי הלימוד תעודות בינלאומיות המוכרות בלמעלה מ 100 מדינות בעולם.
מקווה שעזרתי לך להחליט.
אם יש לך עוד שאלות אל תהססי לכתוב אלי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)