מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התנפחות הסטרית של השפה - תוספתמזל24/12/2008
שכחתי לציין שעקב הסימפטומים במער' העיכול ותלונות מסויימות על תפקודה בעבר התחלתי גם בימים אלו ליטול אומפרדקס (ייתכן וההטבה בסימפטומים אלו קשורה בכך...) תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל
ד``ר בן רנר24/12/2008התרופה מעולה בניטרול חומציות הקיבה.ולכן הרגשתך השתפרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנפחות הסטרית של השפהמזל24/12/2008
זה היום החמישי בו אני חולה. הסימפטומים שהופיעו: נפיחות משמעותית וכאב בבית שחי שמאל (בבלוטות הלימפה) עד כדי הגבלה בתנועת היד, חום שהגיע עד 39 מעלות (ללא הפוגות, למעט ע"י אקמולים), שיעול וריבוי ליחה והקאות של ליחה בערבים. ביום השני, התחלתי להרגיש גם משהו תחת השפה העליונה אך לא ייחסתי חשיבות. באותו היום לאחר ביקור אצל הרופאה, התחלתי טיפול באוגמנטין. ואז הופיעו גם בעיות עיכול כגון: שיהוקים בהם מופיע כאב באזור הושט(?), כאב בושט (?) לאחר בליעה. למחרת בבוקר השפה העליונה התנפחה. הרופאה הפסיקה מיידית את האוגמנטין ובאותו היום לא נתנה טיפול אחר. הנפיחות נשארה והחמירה מיום ליום עד היום. ביום השלישי עקב התגברות הסימפטומים השונים שהזכרתי, הוחלט על מתן זריקת סטרואידים, התחלת אינהלציות לשיעול ואנטיביוטיקת "זטו". באופן מפתיע ומיידי החום נעלם, הנפיחות וכאבים בבלוטות ירדו משמעותית, גם השיעול פחת והתופעות בעיכול. אך לצערי, אני ממשיכה לסבול מעיוות משמעותי במראה פני עקב השפה המאד מאד נפוחה. (בימים הראשונים חשתי מעין רדימות קלה באזור). מה יכולה להיות הסיבה ואיך מרפאים זאת? מודאגת מאד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזל
ד``ר בן רנר24/12/2008אין ספק שחלית במחלה זיהומית.איזו אנני יודע.הנפיחות קשורה למחלה הבסיסית ואני מניח שהיא תחלוף עם חלוף המחלה.קחי אנטיהיסטמיניקה להקלה ודוחי מה קורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לתרופה קלארינז לטיול בנזלת.חסוי22/12/2008
שלום, אני בן 15 ויש לי כבר הרבה שנים אלרגיה של גודש באף (נזלת בלי סןף). אני פשוט צמוד כל היום לניר טואלט, בבית, בבית ספר ובכל מקום שהוא. כשאני ישן במקומות אחרים, בעיקר אצל חבר שלי, יש לי לא רק נזלת בכמות מטורפת אלא גם עיניים אדומות, ליחה וקוצר נשימה. (אם אני ישן אצלו בלי לקחת כדורים) הרופא נתן לנו מרשם לכדורים קלארינז, אבל הבנתי שיש בו חומר לא בריא ואני לא יודע כמה פעמים לקחת את הכדור. לקחת פעם ביום או פעמיים ביום? זה משנה לפני או אחרי אוכל? האם הוא גם יכול לטפל לי בשאר בעיות האלרגיה שצינתי למעלה או רק בנזלת? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלרינז
ד``ר בן רנר23/12/2008הכדור נלקח פעמיים ביום.במצבים כרונים עדיף להשתמש בלורטדין או איראוס או טלפסט שאינם מכילים אפדרין כמו הקלרינז.אציע להבדק במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבאמא20/12/2008
בני בן 5 חודשים ואחרונה אנחנו מנסים לעבור מהנקה לתמ"ל מידי פעם מופיעים כתבים אדומים ליד הפה ולפעמים גם פריחה קלה באיזור הפנים הרופא אומר שזה לא נראה כמו אלרגיה אך זה מדאיג אותי כי זה מופיעה כמעט בכל האכלה כמ דקות עד שעובר לבד פעם אחת נתתי פנסטיל האם זה סימן לאלרגיה או שהרפא צודק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב
ד``ר בן רנר21/12/2008גשו למרפאה אלרגית לבדוק רגישות לחלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות בפנים מסיבה לא ברורהירדנה20/12/2008
לכבוד רופאי הפורום, שלום רב. לאמי בת ה-85 היה איזה נפיחות בפנים לפני כשבועיים וזה עבר די לבד. הרופא לא ידע מה הסיבה. הלחיים היו מאוד נפוחות והעיניים קטנות, גם הרופא בהתחלה נבהל אבל אחרי שבדק הכל לא מצא סיבה, כאמור זה עבר. עכשיו לפני כמה ימים שוב הופיעה נפיחות , הפעם זה היה יותר בשפתיים ושוב באחד הלחיים, הרופא שוב בדק הוא אומר שאולי זאת עקיצת יתוש או אלרגיה. הוא נתן לורטדין 10 מ"ג ליום לכמה ימים, אבל עדיין יש את הנפיחות.ברצוני לציין שהיא סובלת מפרפור פרוזדורים ועברה ארוע מוחי לפני שמונה שנים ועוד כמה בעיות אבל ב"ה היא בסדר. לאחרונה ההמוגלובין שלה 10 אבל גם זה היה לה הרבה פעמים בשנים האחרונות. התרופות שהיא לוקחת הן: נורמיטן, אפנוטין, אלתרוקסין, פוסיד וקומדין, גם סירופ ברזל לפעמים אקמול . אבל כל אלה הם תרופות די קבועות הרבה זמן , האם יש לכם איזה רעיון מדוע הפנים מתנפחות? בכבוד רב, וסליחה על אורך המכתב מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
ד``ר בן רנר21/12/2008התופעה נקראת אנגיואדמה.הסיבה לרב אינה ידועה .לעיתים תרופות אך הרשימה שמסרת לא זיהיתי תרופות הידועות כגורמות לתופעה..השכיחות ש לתת פעילות של בלוטת התריס גדולה אך תיקון ההפרעה אינו משפר. הטיפול במקרים הקלים אנטיהיסטמיניקה ובמקרים עקשניים יש מקום לסטרואידים.אציע להבדק במרפאה אלרגית קרוב למקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדגיםK20/12/2008
שלום, לאיזה רכיב בדיוק בדג או מאכלי הים יש את האלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדגים
ד``ר בן רנר20/12/2008מדובר בחלבונים המרכיבים את גוף הדג או פירות ים.
למשל בפירות ים קים חלבון הנקרא טרופומאוזין המצוי בשריר של השרימפס והסרטנים הגורם למקרי אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוני אלרגיהרועי17/12/2008
שלום, אני בן 30, ושוקל להתחיל טיפול חיסוני נגד אלרגיות(קרדית אבק הבית,דשא וכו')., האם קיים חשש לאיזושהיא פגיעה בפוריות במהלך/לאחר טיפול. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסוני אלרגיה
ד``ר בן רנר20/12/2008אין חשש לפגיעה בפוריות מחיסוני אלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבאמא17/12/2008
בני בן 5 וצי חודשים. עד עכשיו אכל בהנקה מלאה (מלבד השבוע הראשון לחייו בגלל צהבת) בשבוע האחרון אנחנו בנסיון לשלב תמ''ל. לפני כשישה ימים ניסיתי לתת לו סימילאק הוא כמעט ולא אכל (בקושי 5 מל) ולאחר מס' דקות היתה פריחה קלה מאחורי האוזן וליד הפה. הלכנו לרופא והוא ען שזה לא נראה כמו אלרגייה ושנבוא ביום אחר ונאכיל אותו בהשגחה ונראה לאחר יומיים נתתי לו שוב מעט וא קרה כלום , באותו היום אכל 120 מל' ועבר ללא תופעות יום אחרי שוב נתתי לו והופיעה לו ליד הפה פריחה קלה כמו עקיצות קטנות שוב ניגשתי לרופא ושוב טען שזה לא אלרגיה אתמול ניסתי מטרנה וגם עבר ללא תופעות והיום שוב לאר ניסיון נוסף יצא לו מעל הפה כמו 3 עקיצות קטנות. הרופא מתעקש שזה לו אלרגייה לחלב אך זה מוזר שדווקא אם הפורמולות ישנה התגובה הזו למרות שהיא קלה ביותר. האם יש לך הסבר? מצטערת על הסיפור הארוך אך חייבת פתרון מפחדת להמשיך בפורמולות חלביות מכיוון שיודעת שאם הוא אכן אלרגי לחלב זהיכול להיות מסוכן. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל
ד``ר בן רנר17/12/2008הרגישות לחלב היא דרמטית.אני מסכים עם הרופא שלך שפריחה מינימאלית כזו שאת מתארת איננה נשמעת כרגישות לחלב.בכול מקרה פני לבדיקה במרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה ופריחה אצל תינוקתאמא17/12/2008
שלום רב. בתי בת 9 חודשים חלתה בדלקת ריאות. קיבלה מוקסיפן ולאחר 3 ימי טיפול שלא הועיל קיבלה זריקת רוצפין במשך 3 ימים בחדר מיון. ביום הרביעי בו היתה אמורה לקבל זריקה נוספת התעוררה פורחת כולה מכף רגל ועד ראש. חזרנו למיון וניתנה ההנחיה להפסיק כל טיפול אנטיביוטי לאלתר. כמובן שהפסקנו. הפריחה התגברה באותו יום ובסופו של דבר בשיאה הילדה כוסתה לגמרי מכף רגל ועד ראש בשטחים אדומים ולא ראו כמעט את העור המקורי שלה. לא ניכרה אלרגיה בדרכי הנשימה רק פריחה וחוסר שקט. נאמר לנו שיתכן שאלרגית לאחת התרופות, מוקסיפן ו/או רוצפין ולא ניתן לדעת מה גרם לאלרגיה ואולי בכלל זה ויראלי. בינתיים אחרי 4 ימים הפריחה מתחילה להתפוגג. מה עכשו? האם יש דרך לדעת למה רגישה? האם יש להסיק שהיא אלרגית לאנטיביוטיקה מהסוג שקיבלה ואסור לה יותר לקבל אותה? בפעם הבאה שתצטרך אנטיביוטיקה אסור לתת לה מאותה משפחה? עלולה להיות תגובה יותר קשה לא רק פריחה? אנחנו אובדי עצות ותוהים לגבי המשך טיפול רפואי בעתיד. אשמח לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
ד``ר בן רנר17/12/2008לא צריך להיות אובדי עיצות.בשביל זה קיימות מרפאות לאלרגיה.פני לאחת מהן הקרובה למקום מגוריך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות לחלבמאיה15/12/2008
לפני שבועיים אמרו לי שיכול להיות שאני רגישה לחלב פרה ושעליי לעשות טסט. מאז לא אכלתי מוצרי חלב. יש לי תור לגסטרו בעוד שבוע. האם לפני הטסט עליי לאכול מוצרי חלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
ד``ר בן רנר16/12/2008בהנחה שגילך יותר משנה הסיכוי שאת רגישה לחלבון חלב אפסי.סביר שיש לך אי סבילות לסוכר החלב.את חייבת להמנע מחלב ללא קשר לבדיקה.אם תתבקשי ע"י הרופא לשתות חלב לשם הבדיקה עשי כדברו אבל רק לאחר שיורה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לבמבה ?ליאת15/12/2008
האם מלטודקסטרין שיש למשל בבמבה אדומה הוא אלרגני ? הבן שלי בן שנה ותשעה חודשים אכל לראשונה במבה אדומה לפני יומיים וקם בבוקר עם גירוד ושלפוחיות על הידיים והרגליים - יכול להיות מבמבה אדומה ? אני מנסה למצוא את הגורם שנדע להבא.... פניסטיל ג'ל וטיפות עזרו מיידית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
ד``ר בן רנר16/12/2008הבמבה מיוצרת מבוטנים.הרגישות לבוטנים שכיחה יותר מאשר צבעי המאכל.ניתן לבדוק בקלות במרפאה אלרגית.בכול מקרה אין לתת בוטנים במבה וכול מוצר המכיל בוטנים. י ש לפנות לביצוע הבדיקה ולרכוש מזרק אפיפן שיגן בפני תופעות לוואי חמורות בעת הצורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מדובר רק בבמבה אדומה
ליאת17/12/2008עד כמה שידוע לי היא לא מכילה בוטנים ובמבה צהובה רגילה לא גרמה אצל הבן שלי לשום תופעות לוואי. אשמח לתגובה ממך, מצטערת אם לא הסברתי את עצמי נכון קודם. תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
ד``ר בן רנר17/12/2008בדקי את התכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לדר ורנראלונה15/12/2008
כתבת לי בתשובה לשאלתי שבצבע בלונד אין ppd אבל תמיד צבעתי לבלונד ומהצבע הבלונדני ניגרמה לי האלרגיה וכן לאחר תבחין אני אלרגית לppd לאחר הצביעה בבלונד הופיעו כל התסמינים והגעתי לבית חולים אז כיצד יכול להיות שבבלונד אין את המרכיב,אני פשוט עובדת בתחום היופי ובגלל המצב לא צבעתי את שיערי חודשים ובגלל המראה הלא אסטתי יש חשש לפיטורי אז אני די לחוצה כדי למצוא פיתרון למצב הזה שמעתי שכאשר הצבע לא נימרח על הקרקפת ישירות זו אופציה אשמח לתשובה לגבי הבלונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל
ד``ר בן רנר16/12/2008הPPD הוא הצבע השחור.לכן לא ימצא בצבע בהיר.בצבעים הבהירים יש מחמצנים ומבהירים שגם הם בעיתיים וייתכן שגם הם גורמים לך לבעיה.קיימת בדיקה מיוחדת לצבעי שיער בלבד באמצעותה ניתן לבדוק עוד צבעים.הבדיקה מבוצעת במקומות בודדים .כתבי לי היכן את גרה ואנסה להפנות אותך למקום הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן - אלרגיה?נועה14/12/2008
שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חושבת שאני אלרגית לשמרים. קוראסון, רוגעלעך, עוגות שמרים - אכילה של כל אלה, גם אם בכמות לא מאוד גדולה גורמות לי כאבי בטן קשים, גזים, התנפחות ועצירות. מישהו אמר לי שאלרגיה לשמרים מתבטאת באסטמה - את זה ממש אין לי. אז למה אני אלרגית? אשמח מאוד לקבל תשובה נועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
ד``ר בן רנר16/12/2008כאבי הבטן נובעים מהשפעת השמרים והבצק על דופן המעי ועל החיידקים "הטובים, החיים במעיים.במידה ואת סובלת יש להפסיק את אכילתן.אפשר לבצע תבחיני עור לשמרים בנוסף במרפאה אלרגית בחשד לאלרגיה.האסטמה יכולה להיגרם ע"י עובשים שהם שונים מעובשי השמרים.היות ואיך מועסקת כעובדת במאיה או פיצריה סביר שזו לא הבעיה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחיסון mmr ואבעבועות רוחצבי13/12/2008
בני בן 6 קיבל חיסון mmr ונגד אבעבועות רוח , לאחר כ-12 שעות הופיעו אצלו כאבי בטן נוראיים ופריחה בגפיים תחתונות וישבן. בהמשך התנפחו לו הידיים והרגליים , לאחר טיפול בפרדניזון הנפיחות ירדה, אך הראש התנפח מאוד וגם החלה פריחה באוזניים. כרגע בני מטופל בפרדניזון ולוסק,ההתנפחויות ירדו אך הפריחה כל הזמן מתחדשת וכאבי הבטן ממשיכים.איך ניתן לבדוק אם בני אלרגי למרכיבי החיסון? ואם הוא אלרגי אליהם האם הטיפול בפרדניזון מתאים?( בחיסון הקודם של mmr לא היו תגובות של אלרגיה . כמו כן הוא כבר היה חולה באבעבועות רוח כמה שנים לפני קבלת החיסון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחיסון mmr ואבעבועות רוח
ד``ר בן רנר13/12/2008כנראה שזו תגובה אלגית הטיפול בפרדניזון במקום . רצוי להוסיף אנטיהיסטמיניקה וכשיעברו התלונות כדאי לעשות בירור אלרגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד עז ופריחה בעור בעיקר בשוקאני12/12/2008
שלום, אני מנסה להיכנס להריון והחלטתי להתחיל לקחת מולטיויטמין. בבית מרקחת נתנו לי מולטיויטמין של מטרנה שקראתי שמכיל גם מולטימינרל וברזל. מספר ימים אח"כ החלה לי פריחה בעיקר באזור השוק וגירוד חזק מאד. האם יכול להיות קשר עם המולטיויטמין? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד עז ופריחה בעור בעיקר בשוק
ד``ר בן רנר12/12/2008יתכן וכן. תפסיקי לקחת את המולטיויטמין ותראי מה קורה. במידה ואת רגישה הפריחה תעלם. אם לא יש צורך לבדוק מהו הגורם לפריחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)