מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לתמ"לדנה05/11/2008
ביתי בת 5 חודשיים עד לפני שבועיים ניזונה מהנקה מלאה,ובהדרגה העברתי אותה לאכול מטרנה. היא אוכלת לא יותר מ120 סיסי בארוחה ואפילופחות .היום לטאחר שבועיים היא החלה להשתעל ויצאה לה פריחה אדומה בכל הגוף איני יודעת האם זו סתם מחלה ויראלית או שאולי זו תגובה אלרגית לתמ"ל?הפסקתי לתת לה את התמ"ל וביומיים האלה היא רק יונקת מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
ד``ר בן רנר05/11/2008שיעול ופריחה מרמז דווקא על מחלה זיהומית ולא על אלרגיה.במידה והתלונות יםסקו חדשי את התמ"ל מחדש ונוכל להתרשם האם יש קשר או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית אבק ומיני דגניםיובל03/11/2008
שלום, אני בת 28 וסובלת כבר שנים מאלרגיה שבאה לידי ביטוי בגירודים באוזניים, גרון, אף ועיניים. עשיתי טסטים ונמצא כי אני אלרגית לקרדית אבק ומיני דגנים, בנוסף בבדיקות עור נמצא כי אני אלרגית גם לניקל, דבר הבא לידי ביטוי בנפיחות ואדמומיות בעור עם המגע בניקל. אני משתמשת באופן קבוע בלורסטין/אלרג'יקס עם הופעת תסמיני האלרגיה. רציתי לדעת האם קיימת תרופה/טיפול אשר יקטין את תופעות האלרגיה, שכן הדבר מפריע לי מאוד, בייחוד בעונת מעבר זו. חשוב לציין שאני מנסה להכנס להריון בתקופה זו. תודה מראש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
ד``ר בן רנר03/11/2008הטיפול הממומלץ הוא אימונוטרפיה (חיסונים) לקרדית האבק. הטיפול מותר בהריון בתנאי שהותחל באמונוטרפיה לפני ההריון. במדה ואת לא נכנסת להריון מיד. אין מניעה להתחיל בטיפול. לגבי ניקל הטיפול הוא להמנע ממגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה קטנה
יובל04/11/2008תודה רבה, ועוד שאלה קטנה- איפה החיסון נעשה? לאן לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובל
דר ורנר05/11/2008בכל מרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד הריוןקרנית03/11/2008
שלום , אני נמצאת בשבוע 24 ומזה 3 שבועות מתגרדת בעיקר בחזה ובבטן. הייתי אצל שניי רופאי אלרגיה ,קיבלתי כדורים ומשחות (מיי-טקס) אך ללא הועיל. הגרד ממשיך ומטריד . האם הגרד מדבק? האם ניתן למצוא פתרון ? אודה לתשובתך, קרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרנית
ד``ר בן רנר03/11/2008מדובר בגרד הריוני המופיע בד"כ בשליש השלישי של ההיריון. הוא אינו מדבק ונובע כנראה מתגובת יתר לחומרים המופרשים מהשיליה. אחר הלידה הגרד פוסק אם כי עלול להמשך מעט יותר.הטיפול הוא בהתאם לעצמת הגרד. גרד קל יטופל בתרופות אנטיהיסטמיניות וגרד מלווה בפריחה ייטופל בסטרואידים. אני מניח שקבלת הסבר מהרופא לאלרגיה. אין צורך במשחות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכלב?זיו02/11/2008
לפני כחודש וחצי קנינו כלב פקינז, אני לא יודע אם יש קשר אבל בערך מאז לבני בן השנה ו-3 חודשים החלה פריחה בצורת נקודות שהחלה תחילה ברגליים ואט אט מתפשטת לכל הגוף - לידיים לגב וגם מעט בפנים (באיזור הבטן לא ראיתי). רופא העור איבחן אקזמה ונתן יובומט למריחה (מה שמאוד קשה היות וזה שטח נרחב). שאלתי היא: 1. האם זו יכולה להיות אלרגיה לכלב? 2. במידה וזו אלרגיה, האם הוצאת הכלב מהבית תפתור את הבעיה ללא צורך במריחת משחות? תודה מראש, זיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלב
ד``ר בן רנר02/11/2008רגישות לכלב בגיל זה לא שכיחה.בכל מקרה רצוי לבצע תבחיני עור פשוטים במרפאה אלרגית סמוך למקום מגוריכם.ייתכן ומדובר באסטמה של העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה אלרגית - דבורים וצרעותגל02/11/2008
תודה רבה על התשובה אך שאלתי הייתה האם ניתן לשלול אלרגיות לדבורים לאחר קבלת עקיצה מצרעה ותגובה תקינה של הגוף? בברכה גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
ד``ר בן רנר02/11/2008לא.דבורה היא דבורה וצרעה צרעה.אך מי שרגיש לדבורה עלול להיות רגיש לצרעה ולהפך בגלל חלבונים מסוימים הזהים בשתי הקבוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה אלרגית - דבורים וצרעותגל02/11/2008
שלום רב. אני גל אבא של עומר (בן שנתיים וחצי). עומר נעקץ אתמול מצרעה, לא התפתחו תגובות אלרגיות פרט לנפיחות ואודם מקומי. שאלתי היא: האם ניתן לשלול בוודאות כי הוא אינו אלרגי לעקיצות דבורים או אין קשר בין השניים. לתשובתך אודה. גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה אלרגית - דבורים וצרעות
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008כעת לא מדובר באלרגיה, אלא בתגובה מקומית גדולה בלבד. זאת תגובה תקינה. במקרה של אלרגיה רואים תגובה של פריחה במקומות מרוחקים ממקום העקיצה, קוצר נשימה והתעלפות. ללא מצב כזה אין צורך בבדיקת אלרגיה והילד לא בסכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לדבורים / צרעות
גל02/11/2008תודה רבה על התשובה אך שאלתי הייתה האם ניתן לשלול אלרגיות לדבורים לאחר קבלת עקיצה מצרעה ותגובה תקינה של הגוף? בברכה גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה??שירלי02/11/2008
לבני בן 9 חודשים יצאה בפנים אדמומיות עם יובש בלחיים ובסנטר זאת פעם שניה שזה הופיע אצלו רק בפנים השאלה עם אלרגיה יכולה להופיע רק בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
שירלי02/11/2008האם אלרגיה למזון כלשהוא יכולה להופיע רק בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריחה בלחיים, אלרגיה?
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008התשובה היא כן. בגיל זה שכיחה אלרגיה לביצה, חלב פרה, חיטה, סויה. זה אפשר לבדוק אצל אלרגולוג. אבל אם הפריחה היא קלה בלבד וזמנית ולא קשורה באופן בולט למאכלים הנ"ל - אז לא צריך לשנות את התזונה של התינוק בינתיים. רק לעקוב אחרי התפתחויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לppdרויטל02/11/2008
שלום רב אני צובעת שנים את שערי לבלונד בהיר לפני כחודשיים קיבלתי לאחר הצביעה התקף אלרגיה חמור ממש התנפח לי המצח הפנים ופריחה וקוצר נשימה לאחר טיפול במיון בזריקות ופרדינזון בבית ואריוס מצבי השתפר לאחר תבחין נתגלתה אלרגיה לppd אבל לפי מיטב הבנתי החומר לא נמצא לרוב בחומרי הבהרה ובצבעי בלונד אלה בכהים אז למה נוצרה אלרגיה אליו? והאם תוכלו להמליץ לי בבקשה על פיתרון לצביעה האם צביעה במרחק של סמ מהקרקפת יכולה להוות פיתרון? האם יש צבע ללא החומר עד עכשיו לא מצאתי כל מה שפורסם כטיבעי או צימחי הוא בעצם ללא אמוניה בלי קשר לppd אשמח לתשובה,רויטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לppd
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008תנסי צבע שיער הלא קבועים, לא פרמננט,
ללא PPD: צבעים שבאים בבקבוק אחד ולא בשתיים, צבע ב"שטיפה".וגם חינה טבעית.
אבל לפעמים יחד עם אלרגיה לPPD מפתחים אלרגיה למרכיבים נוספים של צבעים. בגלל זה מומלץ כל צבע חדש קודם לנסות בכמות קטנה, באזור מוגבל בקרקפת ואם לא תהיה תגובה אלרגית אחרי 3 ימים להמשיך ולצבוע כל השיער.
בברכה
ד"ר טפליצקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בקרקפת הראשלוי יצחק01/11/2008
מזה כחצי שנה יש לי גרד בקרקפת הראש כולל נקודות אדומות מידי פעם גם באזורים שונים בגוף קצת בחזב ,ברגל ובזרועות ופשוט לא עוזב אותי מהווה מטרד יום יומי ערכתי בדיקת דם ונמצא כי יש לי רגישות לאבק וניתן לי כדורי טלפסט בקיצור לא עוזר מה לעשות ,מה הכיוון האם מדובר באלריה או משהוא אחר יוצא מדעתי! (אגב גם רופאת עור לא פתרה את הבעיה וגם רופא האלרגיה) בתודה מראש יצחק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בקרקפת הראש
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008אלרגיה זה מצב קבוע בגוף. מרגע שנוצרה היא נשארת לכל החיים. לכן יש לצפות שהפריחה הזאת תמשך לסרוגין במשך שנים. במצב ההתלקחות יש לקחת טיפול.
לדוגמה, אל הפריחה בקרקת משפיעים טוב לושן אלוקום או בטקורטן.
בחלק מהמקרים האלרגיים ניתן להתאים טיפול חיסוני אשר בונה עמידות לאלרגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעצמות אצבעות הידייםשרון01/11/2008
אני בת 38, כבר מס' שנים שבתקופה הזו (מתחילת נובמבר עד סוף החורף) סובלת מכאבים חזקים בעצמות אצבעות הידיים, נפיחות רבה ויובש הכולל חתכים עמוקים בעיקר באיזורי הקיפול של האצבעות.הכאבים מתגברים בעיקר בימים/לילות קרים. יש לציין שאני אסמתית, האם התופעה קשורה לאלרגיה ?!?!? אולי בעיית פרקים?? חשוב לי לציין כי בערך בסוף החורף עד לתחילת הסתיו הבא התופעה לא קיימת לחלוטין. אשמח לקבל עיצה.... תודה, שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008על פי תאורך מדובר באקזמה ויובש עור בכפות הידיים - תופעה שמוכרת אצל חולים אלרגיים. גם אסטמה היא מחלה אלרגית ברוב המקרים.
הטיפול לאקזמה הוא בעיקר מקומי עם משחות וקרם לחות.
כדאי לעבור איבחון אלרגי אצל אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית האבקאבי01/11/2008
שלום. שמי אבי ואני בן 23. בגיל 12 אובחנתי כאלרגי לקרדית האבק, מה שהיה מתבטא בגודש באף. שאלתי היא האם יכול להיות שהתגובה האלרגית שלי השתנתה, כי אני סובל בימים האחרונים מפריחות חמורות בעור וגירוי חריף בעיניים. באותו הנושא, האם יש תרופה אנטי-היסטמנית שהייתם ממליצים עליה, ללא מרשם רופא?? תודה ושבוע טוב, אבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית האבק
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008גם פריחה וגרד עיניים הם ביטוי של אלרגיה לקרדית האבק, טלוי בסוג הפריחה.
תרופות אנטיהיסטמיניות הם רבות. ללא מרשם נמכרים לורסטין וזילרגי.
במדה והם לא יספיקו, יש לפנות לרופא לקבלת טיפול נוסף: טיפות עיניים מיוחדות, משחות ועוד.
קיים גם טיפול חיסוני אשר בונה עמידות ממושכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
אבי02/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרדית אבק הבית פיתרון
נעמה06/02/2009מזרני לקטס ויטלטי מדובר בחומר טבעי המופק מעץ הגומי, שמבטיח, לדברי היצרנים, גמישות מלאה בכל תנועה. אומרים עליו גם שהוא אנטי-בקטריאלי ואנטי-אלרגני, כלומר מתאים לאנשים שרגישים לקרדית אבק הבית מזרני לטקס משווקים על ע"י מספר חברות כמו אירופלקס וכד' מקווה שזה יעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למזון ואלרגייה לזיעהליה31/10/2008
שלום, בני בן שנה וחצי. לאחרי חיסון גיל שנה MMR הופיעה אצלו פריחה ברוב חלקי הגוף שלאחר בדיקות דם אובחנה כאלרגיה לפירות מסויימים, חלבון ביצה, שומשום ובוטנים (אציין כי לפני החיסון הוא אכל את כל המאכלים האלו ולא היתה שום תופעה אלרגית). הוא טופל בהיסטזין והפריחה השתפרה וכמעט נעלמה. לפני כחודש הופיעה פריחה יותר חזקה שאובחנה ע"י רופא עור כאלרגיה לזיעה. האם יש טיפול לכך? הבן שלי מאוד סובל ומגרד. כיצד ניתן להקל עליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה למזון ו"אלרגייה לזיעה"
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2008טיפול בהתקפים אלרגיים של פריחה נעשה עם סירופ או טיפות אנטיהיסטמיניות לדוגמה פניסטיל, אריוס, היסטזין. בנוסף בהתאם לסוג הפריחה משתמשים במשחה סטרוידית.
חשוב להימנע ממאכל שאליו ילד אלרגי.
הנושא של אלרגיה למזון צריך לאבחן היטב. לפעמים הטסט יוצא חיובי אך הילד כן מסוגל לאכול מאכל זה. לשם כך מבצעים תגר - מתן של המאכל באופן מבוקר.
"אלרגיה לזיע" זה מצב אשר נדיר בגיל זה. קרוב לודאי מדובר באורטיקריה או אקזמה כתוצאה מאלרגיה למזון או לדברים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה של בניפרטית29/10/2008
בס"ד בני בן 4 ו7 חודשים כבר שבועים סובל מפריחה גם בפנים ,מעט בבטן אך בעיקר בגב ובאזור השכמות פריחה אדומה מגרדת אני מטפלת בכך בהשמת קמח תפוחי אדמה על העור זה כניראה עוזר ואחרי מספר שעות זה נעלם אך חוזר מה עושים עםצהתופעה ?ואיך ניתן לטפל בה אשמח לעזרתכם בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה מגרדת
ד``ר ולרי טפליצקי29/10/2008יתכן ומדובר באורטיקריה או חרלת: סוג של פריחה אלרגית.
מטפלים בה עם תרופות אנטיהיסטמיניות לדוגמת אריוס, היסטזיו, לורטרים.
מומלץ להיבדק על ידי אלרגולוג או רופא ילדים לקביעת אבחנה, בירור וטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בהריוןאתי רז29/10/2008
אני בשבוע 6 בהריון וסובלת מזה חודש מאף סתום , קושי בנשימה בלילה , נזלת בלתי פוסקת , שיעול . אני בד"כ סובלת מאלרגיות אך לא בעוצמה כזאת . הרופא המטפל רשם לי פליקסונייז וזריקת סטרואידים . אני חוששת שזה עלול לפגוע בעובר , מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בהריון
ד``ר ולרי טפליצקי29/10/2008בטרימסטר ראשון של הריון מותר בד"כ לקחת אהיסטון.
לגבי כל התרופות בהריון מומלץ להתקשר ולברר במרכזים טרטולוגיים. זה אחד מהם.
שירות ייעוץ לנטילת תרופות בעת ההריון ובעת ההנקה
מרכז רפואי רבין מעמיד לרשותך שירות ייעוץ בנושא נטילת תרופות בעת ההיריון ובעת ההנקה. השירות ניתן ללא תשלום ופועל בימי א' עד ו' בין השעות 14:30-07:30. טל': 03-9376911* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית הבית ולפריחה באביברותם שמעוני28/10/2008
אני בצעתי טסטים ואני אלרגי לקרדית הבית ולפריחה באביב(עץ זית כותלית אילנית ודשאים) אני מטפל בקרדית הבית בכך שאני כל יום שותף את החדר ומנקה אבק מהמיטה ומהכריות והמספרים. הבעיה אצלי היא מוזרה, היא מופיע רק בעיניים , יש לי קצת יובש בפנים אבל לא בטוח שזה קשור והמצב הוא קשה בעיניים ממש גירוי שמפריע לי, 1.האם אתם מכירים מצבים קשים מהאלרגיות האלה שפוגעות בעיניים? והאם זה מקרה נדיר שזה פוגע בי רק בעיניים? 2. אני הולך עוד מעט לצבא ויומיים לפני יש לי רופא עיניים אני יגש אליו עם ההפניה מהאלרולוג והטסטים , אם הטיפות הכוללות סטרואידים החזקים לא עוזרים לטיפול בעיניים עליי לבקש טיפול יותר רציני? הקשור בתרופה או משהו שמוכנס דרך הפה? אשמח לקבל תשובה מפורטת זה חשוב לי אני תכף מתגייס תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש הקשורים לאלרגיה הנ"ל
רותם שמעוני28/10/2008יש לציין שיש לי כאבי ראש (מין מגרנות) האם טיפול בזריקות מונע את כאבי הראש? איך זה הולך אשמח גם לשמוע תודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם
ד``ר בן רנר28/10/2008הרגישות לצמחיה היא עונתית והרגישות לקרדית רב שנתית.הסימנים הקלינים יכולים להתבטא רק בעיניים אם כי נזלת משולבת עם תופעות בעיניים שכיחה יותר . לפי הרגישויות שרשמת התלונות שלך אמורות לפחות רק בחורף. הקשר לכאבי הראש בספק. במידה ולא טופלת בזריקות נסה את הטיפול.סביר שמרבית התלונות יחלפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)