מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון אלרגיהקלודיה07/04/2012
שלום רב,
כיצד מאבחנים אלרגיה? כיצד עורכים את הטסט?
כיצד תרופה לאלרגיה פועלת על הגוף? מהו התהליך הביולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי07/04/2012שלום רב, קלודיה,
האם את סובלת מאלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים עם שטפי דםלילוש04/04/2012
לאחרונה החלו לי (במיוחד לאחר מקלחת) גירודים באיזור הרגליים והישבן,
לאחר כמה ימים הגירודים הפכו לשטפי דם מכוערים בכל איזור הרגליים.
לפני כשבועיים עברתי בדיקות דם אשר נמצא כי הברזל 172 שזה נחשב גבוהה
לפי מה שהבנתי והלימפוציטים 48 קבוע כבר שנתיים .
האם יש קשר??
ומה הטיפול הנדרש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודים עם שטפי דם - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי05/04/2012גרד גוף עם או בלי פריחה נבדקים בד"כ אצל אלרגולוג, במקרה ולא עובר לבד.
שתפי דם זה תוצאה של גרד בד"כ, אבל מומלץ לבדוק קרישת דם.
אין קשר לרמת לימפוציטים. כאשר רמת ברזל גבוה יש לבדוק מחלה נדירה שקשורה לזה אצל רופא פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה אלרגית לתרופה - לא עובראביעד02/04/2012
אתמול התחלתי לראות פריחה שהתחילה, ככל הנראה כתוצאה משימוש בתרופה מסוימת.
היום הופניתי למיון שם קיבלתי שתי זריקות (לא זוכר את השמות) אולם עד עכשיו (עברו כ-7-8 שעות) לא רק שאין שיפור אלא הפריחה ממשיכה להתפשט ולהחמיר.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה אלרגית לתרופה - לא עובר - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי02/04/2012שלום אביעד,
איזה אבחנה קבעו לך במיון? לאיזה מומחה אמרו לפנות?
בד"כ במקרים כאלה מדובר באורטיקריה.
ממליץ להגיע בהקדם לאלרגולוג לאבחון וטיפול,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אביעד02/04/2012האבחנה שקבעו היא תגובה אלרגית לאוגמנטין.
למרות שהתחלתי לקחת את התרופה מספר ימים לפני כן.
לא הפנו אותי לשום מומחה, שלחו אותי הביתה עם Telfast* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי03/04/2012אלרגיה לאוגמנטין מופיעה אני בדרך! כלל בהתחלת הטיפול וחולפת מהר אחרי הפסקתו. כנרא יש לך מחלה אחרת: פריחה וירלית או אורטיקריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה לאביעד
שרית03/04/2012אל תבנה על רופא קונבציונלי כי אין לו תרופה לאורטיקריה ולי ולרבים כמוני יש נסיון מר עם המחלה.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר עם טיפול מציל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באלרגיהחן01/04/2012
לבן זוגי יש כלב, אני אלרגית לכלבים, אוהבת אותם אבל זה לא הולך בינינו כמו שאומרים. בכל מקרה, עכשיו יוצא לי להיות אצלו הרבה ולא נעים לי שהוא מרחיק אותו ממני כל הזמן ואני גם רוצה ליצור קשר איתו, האם כדאי לקבל טיפול כלשהו? יש משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר01/04/2012שלום חן
את צריכה לבחור בן השניים חד וחלק.ניתן לבצע חיסונים לכלב היינו לקבל זריקות במשך זמן ממושך בתקווה שהרגישות תרד,אך היות ואת לא מתה על כלבים הפתרון הראשון הוא המעשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באלרגיה
חן02/04/2012ההפך, אני מתה על כלבים אז הזריקה הזאת זה משהו קבוע? ועוד משהו האם כדאי לשקול טיפול אלטרנטיבי למשל באלרגיה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה
שני03/04/2012בתור אחת שגם סובלת מאלרגיה לכלבים, אני קיבלתי לקחת כמוסות מקסאפא/גלא של סולגאר כדי לטפל ולהקל על האלרגיה, אז את יכולה לברר גם על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות באףיונתן30/03/2012
שלום
אני סובל שנים רבות מתופעות של אלרגיה שבאות לידי ביטוי בנזלת-אף סתום-גירוי בעיניים ובלוע.
עשיתי טסטים ויצא שאני אלרגי לפריחה של כמה עצים, ואכן בתקופות הפריחה אני נעזר בכדורי טלפסט וכו'.
הבעיה שכבר תקופה אני סובל מזה בלי קשר לתקופות הפריחה, אם כי בעיקר הבעיה היא בגודש ריריות האף.
טלפסט לא עזר, רינולסט לא עזר, תרסיסים סטרואידים לא ממש הועילו וגרמו לי ליובש ודימומים, גם פרדינזון בכדורים לא פתר את עניין הגודש.
הומלץ לי ע"י האלרגולוג לפנות לרופא א.א.ג גרון מומחה, והוא המליץ לי על טיפול בגלי רדיו לכיווץ קונכיות האף.
אני מאמין שהבעיה שלי מורכבת משילוב של אלרגיה ודלקת (לא חיידקית), והסבל של האף הסתום קשה, ובמיוחד לא מאפשר לישון.
האם יכול להיות שאני אלרגי למשהו שלא אובחן בטסטים ?
האם יש עדיין טיפול שמרני כלשהו שניתן לחשוב עליו לאור הטיפולים שכבר לקחתי ?
והאם השיטה של גלי רדיו מזיקה לריריות האף או שהיא כורח המציאות במצבי, והיא הרע במיעוטו מול השיטות האחרות להקטנת הקונכיות ?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות באף - תגובה
ד``ר בן רנר31/03/2012שלום אם אתה אותו היונתן שלמטה קבלת תשובה מד"ר טפליצקי.
לגבי גלי הרדיו,אני לא מכיר טיפול כזה.ניתוחים לכריתת כונכיות נעשים או באזמל מנתחים או כריתה בלייזר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות למאכלים שגורמים למיגרנותאיריס30/03/2012
שלום רב, אני מטופלת כבר כ- 3 חודשים דרך מרפאת כאב באיכילוב בדיקור ובכירופרקטיה, בעקבות מיגרנות בתדירות של 3-4 של 3 פעמים בחודש לפחות כ- 3 ימים כל התקפת מיגרנה. שם חושבים שזה כתוצאה מעקמת מסויימת בכתף, שגרמה כל השנים לבעיה הזו, חוסר איזון. לצערי עדיין אני לא רואה כל הטבה למרות הטיפולים שנערכים פעם בשבוע כל אחד מהם. הייתי רוצה לשאול , איך ניתן לבדוק אם מאכלים מסויימים שאני לא יודעת אולי גורמים לי למיגרנה ? כמו גבינה צהובה, שוקולד ואולי דברים נוספים שאני לא מעלה על דעתי בכלל, אני כבר די נואשת, ורוצה למצות את כל הבדיקות שאפשר....
אם תוכלו לעזור, אשמח מאוד, שיהיה חג שמח ותודה. איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות למאכלים שגורמים למיגרנות - תגובה
ד``ר בן רנר31/03/2012שלום איריס
אני נאלץ לאכזב אותך כי מגרנה אינה מחלה אלגית.אמנם מזונות מסוימים כגבינה צהובהויין וכולים לגרום לכאבי ראש אבל זו עדיין לא מגרנה.אם הסיבה היא בעיות בחוליות הצואר יש לנסות ולטפל בזאת. אני מניח שעברת גם ברור נוירולוגי ובדיקות של לחץ הדם אם לא יש לעבור אותם דיאטות משונות (לדאבוני יש הרבה ) רק יתסקלו ולא ישפרו במאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד ונפיחות בגוףמ'27/03/2012
שלום רב,
אני בן 63, מזה מספר חודשים אני סובל מגירודים באזורים שונים בגוף וגם מהתנפחות של חלקים שונים בגוף, גם באזור הפנים.
אני נוטל את התרופות שלהלן:
סימבקור, 20 מ"ג פעם ביום לכולסטרול
פרומינקס, 0.4 מ"ג- לערמונית
קרדיופירין לדילול הדם
קרדיולוג 1.25 מ"ג ללב (אין עבר של בעיות בלב, רק למניעה)
טלפסט, 180 מ"ג פעם ביום בערב- לגרד
מיזולן 10 מ"ג פעם ביום בבוקר- לגרד
אציין כי לפני מס' חודשים אובחן חוסר איזון בבלוטת התריס (יתר פעילות) וקיבלתי טיפול תרופתי, אולם כרגע איני נוטל דבר כיוון שלדברי הרופא אני מאוזן.
בנוסף פניתי גם לרופא אלרגיה בעניין הגרד והנפיחות והוא טוען שזה כנראה נובע מהבעיה שהייתה בבלוטת התריס וכי אני אמור להמשיך ליטול את הכדור נגד הגירוד (להפסיק מיזולן ולקחת רק טלפסט עד 3 פעמים ביום) ובמידה ולא יועיל לקבל טיפול בסטרואידים. עד כה לא קיבלתי תשובה לגבי שורש הבעיה. ממה נובע הגרד והנפיחות?
אני מרגיש שהכדורים השונים לא מסייעים בפתרון הבעיה.
אני סובל מאוד מעניין הגרד והנפיחות. האם זה קשור לתרופות השונות שאני נוטל? מה ניתן לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
שרית28/03/2012בתור אחת שסבלה בעבר מהתפועה שאץה מתאר אני רוצה לנדב לך מידע חשוב.
מה שיש לך זו אורטיקריה מלווה באנגיואדמה ( הנפיחות במקומות שונים )
אין טיפול ברפואה קונבציונלית שיוכל לרפא אותך - פשוט אין תרופה לאורטיקריה.
ממליצה לך לנסות את הטיפול האלטרנטיבי שהעלים לי בסופו של דבר את הפריחה.
תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיע לאתר מחלות עור ושם יש לך את כל המידע לגבי אורטיקרה.
תשתדל לברוח מסטירואידים כי מהם לא תבוא ישועה אלא רק צרות.
בהצלחה ורפואה שלימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
מ'28/03/2012הגרד שיש לי מלווה בנפיחות אבל אני לא חושב שמדובר בפריחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה טיפול מדובר?
מ'28/03/2012שרית תודה על המידע!
האם את מתכוונת לאתר של רמי מור? אשמח אם תאמרי לי איזה טיפול קיבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד ונפיחות בגוף - תגובה
ד``ר בן רנר29/03/2012שלום
צודק רופא האלרגיה שלך ועשה כדבריו.התופעה שכיחה בסובלים מבעיות בבלוטת התריס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכלביםסוניה23/03/2012
שלום, אני ממש רוצה לקנות כלב . אין לי בעיה משום בחינה חוץ מאחת. לאבא קצת אלרגי לכלבים (גילינו את זה לפני 4 שנים כשקנינו חתול ואז לאבא שלי היו קשיי נשימה אז הוא עשה בדיקת אלרגיה ויצא שיש לו אלרגיה גדולה לחתולים ואלרגיה קטנה לכלבים). גם לאחותי יש אלרגיה אבל אני לא יודעת אם זה לכלבים או למשהו אחר.
השאלה שלי היא ,האם אפשר לקנות כלב בלי לסכן את אבא של ואחותי בכול מיני מחלות נשימה. האם יש אפשרות להקטין את האלרגיה (בטיפולים וכו') .
תודה מראש ,סוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לכלבים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/03/2012שלום סוניה, צריך לחשוב לא רק על אבא ואחות אלא גם על כלב. מה תעשו איתו במקרה והוא יגרום לתופעות אלרגיות? כלב ישאר בביתכם לשנים רבות.
מבחינה אלרגית יש כלבים פחות אלרגניים למשל פודל. במקרה ולא ברור האם קיימת אלרגיה או לא כדאי להיחשף לכלבים ולראות מה קורה בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לכלבים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/03/2012שלום סוניה, צריך לחשוב לא רק על אבא ואחות אלא גם על כלב. מה תעשו איתו במקרה והוא יגרום לתופעות אלרגיות? כלב ישאר בביתכם לשנים רבות.
מבחינה אלרגית יש כלבים פחות אלרגניים למשל פודל. במקרה ולא ברור האם קיימת אלרגיה או לא כדאי להיחשף לכלבים ולראות מה קורה בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לכלבים - תגובה
מבחינה אלרגית יש כלבים פחות אלרגניים למשל פודל. במקרה ולא ברור האם קיימת אלרגיה או לא כדאי להיחשף לכלבים ולראות מה קורה בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אףיונתן22/03/2012
שלום
בחור בשנות השלושים, סובל מזה שנים מתופעות (נזלת, אף סתום, גירוד בעיניים ובלוע) שקשורות ככל הנראה משילוב של בעיות אלרגיה/דלקת (לא חיידקית) ואולי גם משהו מבני.
אבל הבעיה העיקרית זה הנשימה מהאף, ובשכיבה זה מתגבר, כך שמפריע לשינה.
ידועה אלרגיה למספר צמחים. וכנראה גם שינויי מזג אויר וכדומה משפיעים מיידית.
אך לאחרונה התופעה די כרונית ומפריעה לנשימה בשינה.
במשך השנים מדי פעם השתמשתי באוטריווין (הנזק ידוע) ובתרסיסים סטרואידים, גם זריקות וכדורים, אך התוצאה שעל אף שגמלתי את עצמי מאוטריווין במשך למעלה מחודשיים , לא חל שיפור.
יש לי מחיצת אף קמורה (לא משהו חדש), אבל זה לא משהו חדש, וכן יובש משמעותי בריריות האף.
ברצוני לשאול :
1. האם יש קשר לבעיית מחיצת האף, שהרי לא תמיד היא הפריעה, וכן אם זו בעיה מבנית אז גם האוטריווין לא היה פותח את האף ?
2. ככל הנראה אין מנוס מהתערבות כלשהו לגבי הגודש בריריות האף, האם התערבות כירורגית כלשהי תפתור את הבעיה גם אם יש אפשרות שהמקור הוא אלרגי ?
3. אותה שאלה במקרה שמדובר בדלקת כרונית באף. וכן האם יכול להיות קשר לכך שיש לי דלקות בכמה פרקים בגוף ?
4. מה הסיבה שבשכיבה אטימות האף מתגברת ?
תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/03/2012שלום דן,
הטיפול במקרים כמו שלך הוא תרופתי וחיסוני נגד מרכיב האלרגי. אם לאחר טיפול ממשיכים תופעות של חסימה אפית משמעותית כדאי לשקול גם טיפול כירורגי כלומר ניתוח,
דלקת פרקים לא קשורה לאלרגיה באופן ישיר. שינוי בשכיבה מתרחש לעיתים קרובות במקרים של ריניטיס אלרגי ווזומוטורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס לתינוק בן חודש וחציעמית21/03/2012
שלום רב,
בני הקטן (חודש וחצי) סובל מזה כשבועיים מאטופיק דרמטיטיס שקצת החמירה וכרגע שטח הפנים שלו אדום, קצת נפוח באיזור הסנטר עם קשקשים ומוגלה צהובה יבשה באוזניים וסביב האף. כמו כן הנגעים התפשטו לחזה ולאיזורים נוספים.
הסיבה שלא טופל במשך שבועיים הינה אבחנה שגויה שמדובר בחררה שעוברת מעצמה (הורים צעירים בשילוב עם עצות סבתא שגויות).
בביקור אצל הרופא היום הומלץ לנו על שמן אמבט בייבי של LIFE PROFESSIONAL, קרם פנים צטומקרוגול 50% , ומשחת אלוקום.
אני ואשתי חוששים קצת מהשימוש בסטרואידים לתינוק כלכך קטן.
רצינו לקבל את חוות הדעת שלכם על המלצות הרופא והאם ישנו טיפול אחר מומלץ.
בברכה ובתודה מראש,
עמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשואל
אמא21/03/2012לשני ילדיי יש גם כן אטוםיק דרמטיטיס
אין להם תרפות ואין שום טיפול לרפואה הנכשחל הזו.
יש חהם תואר מומחה על הנייר ואפס יכולת ריפוי של מחלות.
גם אנחנו ברחנו מסטירואידם אחרי הזקים שהם גרמו
וכעסנו על עצמינו שמרחנו אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס לתינוק בן חודש וחצי - תגובה
ד``ר בן רנר22/03/2012שלום
אתם צודקים לגבי המשחה הסטרואידית .אלוקום היא משחה חזקה מדי ולתינוק רצוי להשתמש במשחה סטרואידית(אם נחוץ) בעצמה נמוכה .הות ואטופיק בתינוקות היא תופעה לא קלה יש לעבור ברור מלא במרפאה אלרגית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בגוףליטל17/03/2012
לבן שלי בן השנתיים הופיע פתאום נקודות אדומות בולטות באיזור הרגליים ,כף הרגל קצת בפנים ובכפות ידיים ,בימים האחרונים הרגשנו כי הוא קצת לא נינוח אבל ללא ממש חום ותפקד כרגיל ,ממה נובע האדמומיות הזו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בגוף - תגובה
ד``ר בן רנר17/03/2012שלום.
קשה לי להתרשם מהתתמונה..יתכן ומדובר במה שנקרא בעגה "מחלת הפה והטלפיים " זוהיא מחלה ויראלית שפירה.גשי לרופא הילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהההנתנאל16/03/2012
אני בן 16 ויצא לי בבדיקת דם בנושא של IgE-Immunoglobulin E תוצאה של 363 שהמקסימום זה 160 מה זה אומר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרההה - תגובה
ד``ר בן רנר17/03/2012שלום .זה סמן לאלרגיה אבל כבדיקת מעבדה בלבד ללא סימני אלרגיה בגוף אין לה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בגוף*****16/03/2012
בת 38, סובלת הרבה זמן מגרד בגוף בעיקר באזור הרגליים, ירכיים לא תמיד באותו מקום, ויש ימים שהגרד גם באזורים אחרים בגוף. בלילה ממש מפריע וגם בשעות היום מגרד, יש ימים שיותר ויש פחות. כתוצאה מהגרד מופיעים לי גם שטפי דם.
הייתי אצל רופאת עור עשתה לי בדיקת דם לאלרגיה שיצאה שלילית(אין אלרגיה)וגם בדיקת דם בגלל שטפי הדם שיצאה גם היא בסדר.
שאלתי מה עושה למי עוד אפשר לפנות אם לא רופאת עור וממה זה יכול להיות?
יש לציין שלא נוטלת תרופות כלשהן לא רגישה למאכלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בגוף - תגובה
ד``ר בן רנר17/03/2012שלום .הצעתי פני למרפאה אלרגית.רופא העור לא מבצע אבחון אלרגי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בגוף - תגובה
ד``ר בן רנר17/03/2012שלום .הצעתי פני למרפאה אלרגית.רופא העור לא מבצע אבחון אלרגי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
*****17/03/2012אבל עשיתי גם טסטים לארלגיה בבי"ח הדסה, נמצאו שליליים.
ובדיקת דם מיוחדת לגילוי אלרגיה שגם נמצאה שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד``ר בן רנר17/03/2012שלום
אם עשית בהדסה וקבלת תשובה שאין מדובר באלרגיה אז זו לא אלרגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
*****17/03/2012נכןו לכן בכל אופן רציתי לדעת לאיזה תחום אחר אפשר לפנות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פתרון לבעיה שלך
מעיין18/03/2012את לא הספקת להפנים זה שלרוב מחלות העור
אם לא לכולם אין פתרון במסגרת רפואה קנבציונלי
במילים פשוטות ץאין לרופא תרופות אבל יש לו חלוק לבן
ותואר על הנייר של מומחה אך תרופות מחלות אין.
מה שלא הבנת עד כה תביני עכשיו.
יש לך סיפור כבד שתצטרכי להתומודד איתו על כל המשתמע בפיעה באיכות החיים.
ואם תקבלי סטירואידים אז תחטפי מהם עוד מכה של תופעות לוואי שתהיה יותר חמורה מהמחלה עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינגולראנא! דחוף15/03/2012
בני סובל מדלקות עיניים חריפות כבר שנה כתוצאה מאלרגיה. הציעו לו לקחת סינגולר ואני רוצה לדעת מה הסיכונים בתרופה זו.. אנא! זה ממש דחוף. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סינגולר - תגובה
ד``ר בן רנר15/03/2012שלום אין סיכונים עם תרופה זו .לגבי ההשפעה על העיניים אני בספק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי טיפול אלרגי בזמן ההריוןרינת10/03/2012
שלום,
כמדי שנה, בתקופת האביב, הנני סובלת מתופעות אלרגיות כגון שיעול, גודש באף והתעטשויות חזקות ביותר (אני ממש מרגישה את כל הגוף רועד כאשר אני מתעטשת).
אני בתקופת הריון, ומחר, 11.3.2012- הנני מתחילה את השבוע ה- 25 להריוני.
הרופא נתן לי מרשם לתרופה בשם Loratadine 10mg , במינון של טבליה אחת ביום במשך 20 יום.
רציתי לשאול האם התרופה הזו במינון הזה בטוחה בשלב ההריון שבו אני נמצאת? האם זו תרופה שהוכחה טובה לנשים בהריון ואיננה יכולה לפגוע בעובר?
תודה רבה,
רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי טיפול אלרגי בזמן ההריון - תגובה
ד``ר בן רנר11/03/2012שלום.
ניתן לקחת ללא חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)