פורום אלרגיה, טיפול באלרגיות - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד חוזר ונשנה
    עליזה
    04/02/2012

שלום רב
    לפני כארבעה חודשים הופיע גרד מוזר בגב בצידי הגוף מאחורי הרגלים ובצידי הידיים
    לאחר מכן פריחה שהחמירה בעיקר בשעות הערב שאז הופיע הגרד.
    הופניתי לבית חולים בביופסיה שנערכה -דלקת כרונית של העור. טופלתי במשחות כמו בטא קרוטן וגם טלפס ואריוס הפריחה והגרד נעלמו לחודש . ושוב חזרו הגעתי לרופא עור מומחה נתן לי זריקת קורטיזון והפריחה נעלמה שוב לחודש ימים.
    כרגע שוב הגרד חזר בעיקר בשעות הערב. מורחת קרם ומשחה .
    מה ניתן עוד לעשות???. הגירוד בלתי נשלט ומוציא אותי מדעתי.
    האם כדאי טסטים לאלרגיה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד חוזר ונשנה

הוספת תגובה

• אט אט את קורבן של סטירואידים

מירי
    05/02/2012

אני לא רופאה אבל מכירה את הצרה הזו של גרד בגוף
    ומה שאת לא יודעת הוא : שאת סובלת מדבר שנקרא ריבאונד של סטירואידים
    כלומר, כל מריחת סטירואידים או כל זריקת סטירואידים שקבלת רק תגרום לריבאונד
    שזה הכפלת המחלה ( במקום לרפא אותה )

תכנסי לגוגל ותקישי - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

כך תגיעי לאתר עולמי ללא שתסבכי את עצמייך בסטירואידים של רופאי עור.

בהצלחה לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד חוזר ונשנה - תגובה

ד``ר בן רנר
    05/02/2012

שלום
    נסי לבצע טסטים במרפאה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית
    יפית
    02/02/2012

בת26 ואני סובלת מאלרגיות למספר דברים כמו עובש, דשא וכ'..בתקופה זו בשנה
    מזה כשבוע מופיעה לי צריבה רק בעין שמאל מלווה באדמומיות ותחושת גירוד. האם הגיוני שתגובה כזאת תתרחש רק בעין אחת ללא הופעת כל סימפטומים בעין השניה בכלל??

לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית - תגובה

ד``ר בן רנר
    05/02/2012

לא .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעות
    שלומית
    31/01/2012

איזה אלרגיה יכולה לגרום לדמעות בתדירות גבוהה ובכלל איך להתחיל את תהליך הבדיקה ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    דמעות

הוספת תגובה

• דמעות - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    31/01/2012

שלום רב,
    מדובר בד"כ אלרגיה לאלרגנים מין האוויר כלומר אבקנים, אבק בית, אלרגנים של חתולים וכלבים.
    יש לפנות לאלרגולוג לבדיקת אלרגיה שתתבצע על פי רוב מיד במרפאת הרופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה
    אסי
    28/01/2012

קניתי מוצר לשיער שנחשב למוצר הכי טוב בעולם וחברה הכי מבוקשת
    המוצר גורם לי לאלרגיה חריפה גירדים בשיער קסקסים גירדים בראש כאילו יש מלא כינים וגירדים בכול הגוף פשוט אני לא רוצה להפסיד את המוצר הזה כי זה המוצר שהכי טוב לשיער שלי עכשיו קיים טיפול לאלרגיה ? פשוט אני רוצה שהגוף לא יזהה תמוצר הזה כאלרגיה קיים כזה דבר?

ואני לוקחת כול יום זרעי צ'יה שזה מנקה תגוף ומנקה רעלים יש מצב שהזרעי צ'יה האלו בגלל שהם מנקים רעלים אז הם מזהים לי תמוצר השיער הזה בתור אלרגיה זה הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/01/2012

שלום שלום, אני מציע שתפסיק להשתמש במוצר זה באופן זמני, תפסיק להשתמש בזרעים האלה. חקה שגרד יעבור ואז תתחיל שוב להשתמש במוצר. כך תוודא שאתה באמת רגיש אליו.
    בינתיים תיגש לאלרגולוג לביצוע תבחיני מטלית לזיהוי האלרגן. אל תשכח להביא לבדיקה את המוצר החשוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר ולרי טפליצקי

אסי
    28/01/2012

קודםתודה על התשובה:)
    אני חושבת שאני רגישה למוצר לשיער הזה בגלל שבדיוק שהשתמשתי
    אחרי כמה שעות הרגשתי עקצוצים! ואז החליפו לי למוצר אחר ואז הכול התחיל להירגע ושוב השתמשתי באותו מוצר וניהיה לי גירודים בכול הגוף נשירת שיער יובש קסקסים!!
    אז אמרתי אולי בגלל שהזרעים האלו עושים סוג של נקיון מסוים אז הם מזהים לי תמוצר לשיער בתור אלרגיה זה הגיוני ?
    ועם הרופא אומר לי שיש לי אלרגיה מי המוצר לשיער האם יש אפשרות לקבל טיפול כדור
    שהגוף יקבל את המוצר לשיער הזה בחיובי ?

ועוד דבר לאיפה אני צריכה ללכת לרופא לאלרגיה או לארוגלוג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר חשוב

אסי
    28/01/2012

שהמוצר לשיער שהשתמתי בוא..
    גרם לי לעיקצוצים חזקים בכול הגוף! עד שפשוט לא יכולתי להירדם בלילה!
    ובנוסף המוצר הזה גרם לי לנשירה חזקה בשיער קסקסים ושיער יבש!

אני רוצה לציין שהשתמשתי ב3 מוצרים שלהם כולם גרמו לי לבלאגן
    2 מי המוצרים רשום שיש להם צבע שנקרא טרטזין
    ובאחד לא הייה רשום את הצבע הזה וגם הוא גרם לי לאלרגיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר חשוב - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/01/2012

כן זה לא כל כך פשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פעם לא הבנתי

גלית
    31/01/2012

סליחה שוב על השאלה

ועכשיו בדוק שהמוצר לשיער זה מה שגורם לי לאלרגיה אחרי הפסקה שעשיתי הכול הפסיק פשוט!

אז השאלה החשובה לי .. אני ממש רוצה להשתמש באותו מוצר בגלל שהוא יחודי ומיוחד! רציתי לדעת עם יש אפשרות לעבור טיפול אצל לאלרגולוג ושבטיפול יזהו מה המרכיב שגורם לי לאלרגיה ואז אני יקבל טיפול שאותו רכיב לא יעשה לי אלרגיה יותר זה אפשרי ? כי אני רוצה ללכת לאלרגולוג במיוחד בשביל להיפתר מאותה אלרגיה
    מה אתה אומר ?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה וגרוד לאחר החלפת מפרק הברך
    יהושע
    28/01/2012

בן 62 , צורך כ - 3 שנים אומופרדקס 20 , טריטייסט 2.5 , מיקרופרין 75 וסימבקור 20 ,ללא תופעות לוואי. בעברי לא סבלתי מאלרגיות כלשהן. לפני 3 חודשים הוחלף מפרק הברך (לאחר הניתוח קיבלתי 2 מנות דם). לפני 3 שבועות החלה תופעת גרוד בעיקר באזור הברך המנותחת , אבל גם באמות הידיים וחלקים נוספים בגוף. הצורך לגרד בעיקר בלילה ובעיקר בברך -מוטרף. בבדיקת IgE-Immunoglobulin E =317 , רופא העור רשם לי כדורים "אלרג'י X" ומספר "ממרחים" ....ללא הואיל (אחרי 10 ימי טיפול). האם יש לכם עצה ? כיוון להמשך הבירור/טיפול ?

הוספת תגובה

• אלרגיה וגרוד לאחר החלפת מפרק הברך - תגובה

ד``ר בן רנר
    28/01/2012

שלום
    לאחר ניתוחים מרכבים יש לעיתים תופעות גרד .המשך באלרגיX ואם לא תהיה הטבה ניתן לעלות את המינון לשני כדורים ביום .ניתן גם להחליף בן האנטיהיסטמיניקה לטלפסט למשל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא אלרגיה לחלב
    ענת
    27/01/2012

שלום רב
    בתי אובחנה כאלרגית לחלב בגיל 5 חודשים, לאחר הופעת פריחה על פניה כששתתה תחליף חלבי. מאז היינו במעקב כל שנה ובכל פעם אובחנה כאלרגית לאחר שאזור הדקירה התנפ . בבדיקה האחרונה, לפני כחצי שנה הנפיחות הייתה קלה בלבד והרופא המליץ על ניסיון אכילה וביקש שנגיע אליו עם מעדני חלב ושוקו להתנסות. במקרה ביום הבדיקה הוא לא יכול היה לבצע אותה מסיבות אישיות שלו, ואנו על דעת עצמינו החלנו לתת לה כל פעם ובהדרגה מוצרי חלב. בשלושה חודשים האחרונים היא אוכלת פיצה חופשי, ובשבוע האחרון החלה גם לאכול מלקי ועוגות חלביות. אנו לא רואים שום תגובה אלרגית (אולי לעיתים נדירות מעט פריחה קלה מאוד בפנים). השאלה היא האם אכן אנחנו יכולים להמשיך לתת לה חלב או שאנחנו מסכנים אותה ובעצם נוהגים לא כשורה שמיהרנו לתת לה. האם יש טעם עדיין בבדיקה בהשגחה?

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• שאלה בנושא אלרגיה לחלב - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/01/2012

שלום רב, נראה שאלרגיה לחלב היא קלה בלבד או שחלפה בכלל. מומלץ לבצע תגר מלא אצל אלרגולוג. בינתיים אין מניעה להמשיך ולתת מאכלים חלביים שהילדה אוכלת ללא בעיה. זה בונה אצלה עמידות לחלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים
    אלירן
    25/01/2012

שלום דוקטור
    מזה כ-3 שנים אני סובל מאוד מנזלת אלרגית התעטשויות, עיניים דומעות, חולשה כללית (עד רמה שאני צריך לעזוב הכל וללכת לישון).
    לאחרונה, לאחר טסטים ובדיקת RAST שערכתי גיליתי שאני אלרגי לכלבים.
    הרופאת אלרגיה שלי הציעה לי טיפול בזריקות ולאחר כשבוע כאשר יצרתי עימה קשר על מנת לאשר את הטיפול היא אמרה לי שאין צורך בטיפול מכיוון שאין לי כלב בבית ואני לא עובד עם כלבים!
    ראוי לציין כי אני סובל הרבה ובאופן יום יומי מתופעות האלרגיה ונוטל תרופות נגד אלרגיה בכל יום שעוזרות אך לא ממש עד הסוף.
    החלפתי הרבה תרופות במהלך הדרך כגון: זילרג'י, אריוס, טלפסט, ספריים למיניהם וכעת אלרג'יקס.
    לסיכום, השאלה שלי היא כזאת:
    האם כדאי להתעקש על הטיפול בזריקות? האם כדאי לשמוע חוות דעת נוספת? האם יש טיפולים אחרים שאתה מכיר ושיכולים לעזור? במידה ולא, אוליי תרופות חזקות יותר או אוליי טבעיות?
    אני מתנצל על ריבוי השאלות אני פשוט כבר חסר אונים...
    אשמח לתשובה, אלירן

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכלבים

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    25/01/2012

שלום רב,
    זה נכון שאין צורך לקבל טיפול חיסוני נגד אלרגן של כלבים כאשר אין מגע שכיח עם כלב, כלומר זה לא גורם לנזלת הכרונית שלך,
    יש לבצע בירור לנוכחות גורם נוסף ולקבל חיסון נגד גורם הרלוונטי.
    איזה עוד רגישויות היו בבדיקת RAST פרט לכלב?
    אשמח לקבלך לחוות דעת נוסף, לערוך לך בדיקה אלרגית נוספת ולהתאים טיפול תרופתי או חיסוני,
    במקרים רבים, נזלת כרונית אינה אלרגית אלה מסוג VASOMOTOR RHINITIS. היא מגיבה טוב מאוד לטיפול אנטי היסטמיני אך לא לחיסונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים

אלירן
    25/01/2012

היי
    בבדיקת ה RAST לא היו עוד עדויות לאלרגיות נוספות מלבד לכלבים.
    האלרגיה מגיעה עם התעטשויות מרובות בשלב הראשון, לאחר מכן נזלת, לאחר מכן דמעות בעיניים ורגישות כללית בפנים וממשיכה בהתדרדרות עד רמה של פריחה וקוצר נשימה (קרה לי פעם אחת) וכל זאת במידה ואני ממשיך בשהייה באותו המקום!
    במידה וזזתי מהאזור שהייתי בו באותו הרגע של ההתפרצות האלרגתית (בהתחלה) המצב משתפר מאוד ואף נעלם.
    שאלה נוספת, עם אילו קופ"ח אתה עובד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    25/01/2012

שלום, אולי זה בכל זאת קשור לחשיפה סמויה לכלב? או לגומי? או לבושם?
    אלרגיה לגומי ניתן לבדוק בטסטים, אל לא לבושם.
    אני עובד עם מכבי, אני עובד בלאומית בביטוח משלים, אני עובד פרטי עם יתר הקופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיטי סינוסים
    יאיר
    23/01/2012

שלום

מזה שנים סובל מבעיות באף, נזלת, גודש, ומעורב בזה גם אלרגיה.
    ידוע אצלי רגישות לכמה צמחים, אלא שהבעיה שהגודש מופיע גם בלי קשר לזה.
    לאחרונה זה החמיר ולא מפסיק, וממש מפריע לשינה.
    בהמלצת האלרגולוג לקחתי 12 יום טיפול בפרדינזון, לא ממש עזר.
    לטענתו תיקון מחיצת האף לא יעזור מאחר והבעיה היא בריריות שמתנפחות.
    הרופא א.א.ג בדק את האף ומצא שיש מחיצה עקומה וטען שצריך לנתח, וכן שלח לסיטי.
    התוצאות :
    עקמת של מחיצת האף קמורה ימינה.
    עיבוי קל של הרירית ברצפת הסינוסים המקסילריים משני הצדיים.
    עיבורי רירית בתיאי האתמואיד משני הצדדים.
    עיבורי קל של הרירית בסינוס הפרונטלי והספנואידלי.
    ה OMU פתוח משני הצדדים.
    המבנה הגרמי שמור.
    הנאזופרינקס תקין.
    חזרתי עם התוצאות לא.א.ג וטען שצריך לנקות את הסינוסים וכן לתקן את המחיצה, ובנתיים להמשיך עוד 15 יום עם פרדינזון. ניסיתי לקבל הסבר איך תיקון המחיצה יפתור את הבעיה של הריריות ולא קיבלתי, כמו כן טען שבלי לתקן את המחיצה אין דרך לנקות את הסינוסים.
    ברצוני לשאול, מאחר ויש זמנים שהאף פתוח, האם זה לא מעיד שהבעיה היא לא המחיצה אלא משהו אחר ואז מה יועיל ניתוח מחיצה.
    ולגבי ניקוי הסינוסים, אין לי נזלת דלקתית, אז מה יש לנקות ?
    ואיך יוצאים מהמעגל הזה של הרירית המעובה שבשינה ממש לא מאפשרת לישון נורמלי ?
    אודה לך על הסבלנות וחוות הדעת והמענה לשאלות

לקביעת תור
    סגירה
    סיטי סינוסים

הוספת תגובה

• סיטי סינוסים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    24/01/2012

שלום רב, קודם כל תתעודד, המצב הזה לא הימשך לנצח ואמור לחלוף עוד מעט.
    יתכן בכעת ומדובר כעת בVASOMOTOR RHINITIS, הפרעה בנשימה אפית שלא בגלל אלרגיה או זיהום, אלא בגלל רגישול לקור, חורף וחוליי. מטפלים במצב זה עם תרופות נוסידקס או היסטפד או סינופד עד 3 פעמים ביום לפי צורך.
    CT אף מראה תוצאה טובה בסה"כ ללא פוליפים או סינוסיטיס של ממש וללא הפרעה מבנית רצינית. ולכן אני אופטימי שהחמרה הזאת תסתדר.
    טיפול בפרדניזון צריך לסיים כלא עזר.
    במקרה ואתה סם טיפות אף כל הזמן צריך להפסיק זאת מיד כהם גורמים להתמכרות של רירית האף וסטימת אף חוזרת כל 8-10 שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערך גבוה ig-e total 1982.6
    אלה
    17/01/2012

שלום רב,

מה המשמעות של נתון זה ועד כמה הוא קריטי אם בכלל.

חשוב לי לציין שזהו ערך שחוזר על עצמו.

תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    ערך גבוה ig-e total 1982.6

הוספת תגובה

• ערך גבוה ig-e total 1982.6 - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    18/01/2012

IGE גבוה בעיקר אצל אנשים עם מחלות אלרגיות ומחלות דם.
    ממליץ לבצע בדיקת דם ולבדוק רמת אאוזינופילים ולימפוציטים ולפנות לאלרגולוג לבדיקת אלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טסט לפנצלין
    מיכלי
    16/01/2012

שלום רב, הבן שלי בן שנה וחצי וישנה אפשרות שהוא אלרגי לפנצלין
    הוא מבוטח במכבי
    ידוע לכם כיצד ניתן לעשות טסט אלרגיה לפנצלין ?וכיצד עושים את זה ?
    אודה לתשובה

לקביעת תור
    סגירה
    טסט לפנצלין

הוספת תגובה

• טסט לפנצלין - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    17/01/2012

שלום רב,
    טסט לפניצילין עושים בד"כ במרפאת אלרגיה בבתי חולים.
    לפני כן כדאי לפנות לאלרגולוג כדי שיבחן צורך בכך,
    חשדות רבות לאלרגיה לפניצילין אינם מוצדקות ונובעות מאירוע של פריחה מלווה מחלה ווירלית שהתרחשה בזמן נטילת מוקסיפן. צירוף מקרים זה גורם לחשוד באלרגיה למוקסיפן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודש אף
    יאיר
    14/01/2012

שלום

בתור אחד שסובל רבות מגודש באף (שקורה לא רק בתקופות של פריחת האלררגנים שמצאו לי בטסט) השתמשתי בתכשירים שונים, אוטריווין שעוזר אבל גם לא כמו כמו בעבר וגם ידוע כהורס את הרירית, וכן בתרסיסים סטרואידים כמו אבאמיס וסטרונז וכדומה שגם גרמו לי ליובש באף ולא עזרו.
    רופאי א.א.ג אמרו לי שמאחר ויש לי סטיה במחיצת האף זה משפיע גם על הריריות ויש לנתח.
    אלרגולוג שאני מטופל אצלו טעון שאין קשר, ואם סטיית המחיצה לא מפריעה לי בצורה מלאה אז זו לא הסיבה לגודש וממילא לא יפתור את הגודש.
    יש לציין שהגודש והנזלת מציקים כל הזמן, אבל בשינה זה בלתי נסבל ולא מאפשר לישון עקב חסימת האוויר.
    כעת אני מטופל בכדורי פרדינזון, שגם לא עוזרים במיוחד.
    ברצוני לשאול האם יש פתרון לשורש הבעיה ? מה הכתובת לזה ?
    וכן לגבי התרסיסים, קראתי קצת על האוטריוין והבנתי שהחומר הבעייתי שבו זה החומר המשמר (בנזלקוניום כלוריד) שגורם להתמכרות והורס את ריריות האף, ולכן גם ממליצים על תרסיסים סטרואידים לשימוש קבוע, אך הופתעתי לגלות שגם בתרסיסים אבאמיס סטרונז ודומיו יש את החומר הנ"ל, אז מה התועלת ?
    האם ידוע לכם על תכשיר חדש בשם נסיבין שכתוב עליו שמפחית גודש והוא ללא החומר משמר והאם הוא מומלץ ?
    ובהנחה שרירית האף אצלי די הרוסה, האם זה יכול להשתקם ובאיזה דרך ?

רב תודות על הסבלנות והתשובה.

לקביעת תור
    סגירה
    גודש אף

הוספת תגובה

• גודש אף - תגובה

ד``ר בן רנר
    15/01/2012

שלום אנני מכיר תכשיר זה לכן אני לא יכול לחוות דיעה.השימוש בתרסיסי סטרואידיים לתקופות קצרות עדיפים על כל השאר .כמו כן קיים תרסיס אנטיהיסטמיני מעולה רינולסט.לסכום התיעץ עם האלרגולוג שמטפל בך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים
    ישראל לקס
    10/01/2012

לפני שנים רבות היתה לי אלרגיה לעובש ואבק קיבלתי חיסונים וזה עזר. כיום יש לי אלרגיה לכלבים וחתולים ובכלל נראה לי לכל הפרוותיים . האם יש חיסון לאלרגיה לכלבים? במה זה כרוך?האם יש סיכונים?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכלבים

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים - תגובה

ד``ר בן רנר
    11/01/2012

שלום
    אכן יש והתהליך כמו זה שעברת בעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נזלת כרונית
    צ
    09/01/2012

עשיתי טסטים לאלרגיה שיצאו תקינים, אני סובלת מנזלת כרונית כבר שנים, לא משנה באיזה עונה, כל השנה וזה מתגבר בעיקר בשעות הבוקר ואחרי אכילת כל מאכל או שתיה חמה או קרה הנזלת מתגברת.
    ממה זה יכול להיות אם הבדיקה לאלרגיה יצאה שלילית. ואיזה עוד בדיקה אפשר לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    נזלת כרונית

הוספת תגובה

• נזלת כרונית - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/01/2012

שלום רב, את סובל מנזלת מסוג VASOMOTOR RHINITIS. זה אומר שאף שלך פיתח רגישות לגורמים סביבתיים לא אלרגיים: אוכל, לחץ אטמוספרי, שעות היום וחולי.
    יתכן גם ואת אלרגית לבושם.
    גם לסוג זה של הרגישות יש טיפול תרופתי: מאוד אוזרים תרופות אנטיהיסטמיניות , למשל.
    ממליץ גם לבצע בדיקת אלרגיה נוספת עם תבחיני עור כניסיון נוסף למצוא את אלרגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה-עונות מעבר
    זהבית
    08/01/2012

שלום,
    אני בת 30 פלוס.
    בשנים האחרונות התחלתי לסבול מאלרגיה בעונות מעבר ( אני אלרגית לדשא ופריחה ), שמלווה בעיטושים, נזלת, עיניים צורבות ומגרדות.
    האלרגולוג המליץ על חיסונים במסגרת של 3 שנים.
    אני חוששת מתופעות הלוואי.
    האם הטיפול יעיל? האם ישנו טיפול חלופי?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה-עונות מעבר

הוספת תגובה

• אלרגיה-עונות מעבר - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/01/2012

שלום רב,
    טיפול חיסוני הוא מאוד יעיל, תופעות לוואי מעטות,
    חלופה היא טיפול תרופתי ממושך שגם מאוד יעיל ובטוח.
    הבחירה בידך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף
    רוסלן
    05/01/2012

שלום
    שמי רוסלן ואני בן 32. לפני כשנתיים התגלה אצלי בעין ימין CRVO . עשיתי את כל הבדיקות והייתי מטופל באבסטין (זריקות לעין).בבדיקות שעשיתי לא מצאו שום דבר שנתן את הסיבה למחלה.
    בנוסף יש לי אלרגיה חמורה לאבק.
    נכון לעכשיו הראייה שלי השתפרה כ70% ממה שהיה.
    בזמן האחרון אני סובל מאוד מלחץ בעיניים, שום תרופות לא עוזרות לי ואיני מתוסכל כי אין שיפור באלרגיה בעיניים. הרופאים אומרים לי שאין קשר בין האלרגיה ללחץ בעיניים אך אני מרגיש שיש קשר חזק. כפי שציינתי שום טיפול אינו עוזר ובינתיים הדבר רק מחמיר. בזמן האחרון אני מתקשה לראות טלויזיה ולהיות מול המחשב בשל רגישות גבוהה לאור.
    מבקש במהירות לעזור לי לפנות לבדיקות ולגורמים המתאימים ולכוון אותי בהתאם.
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/01/2012

שלום רב, גרד עיניים, אודם, דמעות, רגישות לאור אלה סימנים של אלרגיה עינית.
    במקרה של תופעות הנ"ל יש מקום לבדיקה וטיפול של אלרגולוג,
    פנה למרפאת אלרגיה אזורית או אלינו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה