מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרפדת בהריוןאורית09/03/2012
אני בהריון בשבוע 22 , כבר שבועיים שאני סובלת מגרד בגוף במיוחד בכפות הידיים. הרופא נתן לי האיסטון וטען שאני סובלת מסרפדת. הגרד אינו נותן לי מנוחה ואינני מצליחה לנהל שיגרה.
רציתי לדעת האם יש פתרון לגבשושיות הנוצרות העור בעקבות הגרד?
והאם יש פתרון לאלרגיה הזו מעבר לאהיסטון? הוא אומנם קצת מקל אבל לא הגינוי שכל ההריון אקח את הכדורים הללו.
אשח מאד לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרפדת בהריון - תגובה
ד``ר בן רנר11/03/2012שלום גשי למרפאה אלרגית.כי יש מספר פריחות היריוניות ויש לעשות אבחנה מבדלת בינהן.כדורי לורטדין או איראוס מצויינים בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלת אלרגית?נ08/03/2012
שלום, מזה כ-4 שנים שאני סובלת מנזלת מימית שלאחר כשבוע הופכת לגודש רציני עד כדי כך שקשה לי מאוד לנשום. זה קורה בעיקר בחורף ובעיקר בלילה אך גם בתק' האביב. רופאת המשפחה שלי חשדה באלרגיה ונתנה לי טיפול לאלרגיה ושלחה בדיקה של רמת IGE אבל הבדיקה יצאה שלילית ולכן הפסקנו את הטיפול. בעיקרון הטיפול עזר אבל אינני רוצה לקבל טיפול כשהוא אינו נחוץ לי. האם יש חשש שזה בכל זאת אלרגיה? כמו כן אני סובלת גם מאטופיק דרמטטיס עוד מילדות.
תודה רבה על תשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזלת אלרגית? - תגובה
ד``ר בן רנר11/03/2012שלום .גשי למרפאה אלרגית.זה לא נושא לר' משפחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ולריגלית08/03/2012
ותוך כמה מרכיב קוסמטי נעלם מי הגוף לחלוטין ?
פשוט אני חושבת שאני אלרגית לPRAGRANCE
הייתי משתמשת עם שמפו שיש לו תמרכיב בישום PRAGRANCE והייה לי גירודים מאוד חזקים הפסקתי להשתמש בזה.
וכהשתמשתי בשמפו אחר שרשום עליו טרטזין (צבע מעורר אלרגיה )
ואני מרגישה את אותו סוג של עיקצוצים אבל הרבה פחות
יש מצב שזה בגלל שהטרטזין מעורר אלרגיה?? ולאט לאט זה יפוג בגלל שהפסקתי להשתמש בשמפו עם הPRAGRANCE ? או שבגלל שהאלרגיה של השמפו הקודם לא נעלמה עדיין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר ולרי - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי11/03/2012תגובה אלרגית לשמפו או בושם חולפת לעט, לפעמים זה יקח שבועות. אלרגיה לטרטזין מאוד נדירה. תחזיקי מעמד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהגלית07/03/2012
יש לי אלרגיה שאני פשוט לא יודעת ממה באה ההאלרגיה!
עם אכלתי מאכל ואותו מאכל גורם לי לאלרגיה תוך כמה זמן המאכל עצמו יוצא מי הגוף לחלוטין ?כי יוכל להיות שזה בגלל מאכל מסוים ..?
רציתי לדעת שעם אני הולכת לבדיקת אלרגיה האם אני צריכה להביא כול מיני מוצרים חשודים כי יש לי מלא דברים חשודים ....
או שלא צריך יש להם כבר שם את כול סוגי המרכיבים שיש ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/03/2012שלום רב, תגובת אלרגיה למזון חולפת תוך מספר שעות.
יש להתייעץ עם מרפאה הספציפית איזה חומרים להביא לבדיקה ואיזה לא. לא כל סוגי המזון ניתן לבדוק על ידי אקסטרקטים מוכנים מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות אלרגיהמירב07/03/2012
היכן ניתן לערוך בדיקות אלרגיה דרך קופת חולים כללית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/03/2012בבית חולים בלינסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לטיפול באסתמהאיתי28/02/2012
שלום,
אני מטופל שנים בסימביקורט 320 ובנזקורט עקב אסתמה ונזלת אלרגית כרונית.
השימוש בסימביקורט גורם לי לפטריה בגרון, שטיפה אחרי שימוש אפילו עם מי פה לא עוזרת.
שאלתי היא, האם יש תחליף לטיפול שאני מקבל? אולי כדורים או אינהלציה?
תודה
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לטיפול באסתמה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/03/2012שלום רב, קיימים תחליפים לטיפול הורמונלי זה. למשל תרופות אנטיהיסטמיניות וסינגולאר.
זה תרופות נטולות תופעות לוואי ובד"כ מאוד עוזרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן לחיסוןפזית27/02/2012
הילד שלי בן 9 אובחן כאלרגי לקרדית האבק ++ קיבל כדורים -אריוס וספריי לאפ -סנטרונאז
שעזרו במידת מה והקלו.
הרופא המליץ להתחיל בחיסונים.
השאלה שלי האם החיסונים הם לתקופה מסויימת או לכל החיים.?
האם כשיפסיק את החיסונים לא תחזור האלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן לחיסון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/03/2012שלום רב,
חיסונים זה טיפול טוב, הם בונים חסינות כלפי האלרגן של קרדית אבק בית.
משך הטיפול בד"כ 3-5 שנים,
לאחר מכן ברוב המקרים מושגת חסינות יציבה למשך שנים, אך במעט המקרים האלרגיה חוזרת לאחר הפסקת הטיפול. אין דרך לדעת מראש מי יפתח חסינות ממושכת ומי לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקות באצבעות יד ימיןמירי21/02/2012
לפני מספר ימים הופיעה לי נפיחות באמה מלווה באדמומיות לאחר מכן בהדרגה קרה הדבר בשאר האצבעות חוץ מהאגודל. נוצרו מעין בצקות ואני מרגישה תחושה שהיד נרדמת או שמישהו מותח לי שריר. בלילה הבצקות מגרדות. בדיקת דם שעשיתי לא מצאה דבר. מה זה יכול להיות? ולאיזה רופא עליי לפנות? הייתכן וזו אלרגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצה חשובה לאורטיקריה עם אנגיואדמה
שרית23/02/2012מה שיש לך זו אנגיואדמה ( בצקות שמופיעות יחד עם מחלה אחרת )
הבצקות מופיעות עם פריחה שנקראת אורטיקריה ולבצקות קוראים אנגיואדמה.
אל תסתפקי ברפואה קונבציונלית - אין להם תרופות למחלה הזו ואין להם תרופות לכלום אפשר לומר.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
ושם תקראי את הפרק באתר על אורטיקריה שזה מה שיש לך עם אנגיואדמה.
אני אחת שהחלימה מאורטיקריה אחרי 7 שנות סבל ורופאים שרק גרמו לי נזקים בתרופות שלהם.
תשמרי את האתר במועדפים.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבצקות באצבעות יד ימין - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/03/2012שלום רב,
אני מקווה שנפיחות חלפה לך כבר, אך אם לאו אני מציע לפנות קודם כל לרופא משפחה שיתרשם ויפנה אותך למומחה המתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בעינייםנועם19/02/2012
שלום,
רציתי לדעת איך עושים בדיקת אלרגיה כאשר יש אלרגיה בעיניים - דמעות וגרד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בעיניים - תגובה
ד``ר בן רנר19/02/2012שלום
מבצעים תבחיני עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות של חיסוןדב13/02/2012
ד"ר נכבד שלום,
אני גבר בן 50, ידוע כסובל מאלרגיה לקרדית אבק הבית, דשא ועץ זית. אני מטופל מזה 4 שנים בזריקות חיסון וטיפול תרופתי הכולל TELFAST ו- STERONASE. האלרגיה מתבטאת בנזלת, התעטשות רבה, ועיניים דומעות.
שאלתי היא האם לטיפול זה עשויות להיות השפעות לרעה על התפקוד המיני ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעות של חיסון - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/02/2012שלום רב,
לא אמורה להיות שום השפעה על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהאסי10/02/2012
מה הפירוש מרכיב שמעורר אלרגיה ? האם מרכיב כזה גורם לאלרגיה או שהוא מעורר אלרגיה שכבר יש לי?
והאם קיים דבר כזה אלרגיה שעם הזמן גורמת גם לכאבים דלקת ?
פשוט קניתי מוצר לשיער שרשום שיש לו חומר בשם טרטזין שמעורר אלרגיה ולפני זה הייו לי גירודים קלים מאוד שלא התייחסי כי הם לא מורגשים זה אני חושב בגלל מזון מסוים שאני לוקח השאלה שלי עם יש מצב שאני יפסיק לקחת את המזון הזה ויחזור אחרי תקופה של שבועים האם יש מצב שאותו מוצר לשיער שמכיל טרטזין לא היגרום לי לגירודים
ועם אפשאות להצייחס חשאלה בקשר מה הפירוש למעורר אלרגיה זה אומר שזה גורר לאלרגיה או שזה מעורר אלרכיה קיימת תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר11/02/2012שלום
חייבת להיות אלרגיה בעבר.והחומר גורם לאלרגיה להופיע מחדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פעם עוד פעם רק בשביל להיות בטוח
אסי12/02/2012שהבנתי נכון
עם רשום שמרכיב מסוים מעורר אלרגיה זה אומר שהוא לא גורם לאלרגיה הוא רק יוכל לעורר אלרגיה קיימת לא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה או לא?אילנית09/02/2012
שלום!!
אני בת 29+3 .כבר כשנתיים עובדת בבניית ציפורניים.מאז ההתחלה היתחלתי להרגיש לא טוב,יש לי גודש באף ושיעול שלא ניגמר ושום כדורים או ספריים לא עוזרים.לפני כ9 ימים רופא נתן לי כדורים בשם אלרג'יX ואני עדיין לא מרגישה שיפור.הייתי גם אצל אלרגולוג כל הבדיקות שהוא עשה היו שלילי.אף עוזן גרון גם לא יודע מה לעשות. מרוב השיעולים נתפס לי שהריר מתחת לצלעות,,מאוד כואב בזמן שינה ,הגם לחץ ושיעול. כמה פעמים קרה לי שכמעט ניחנקתי בגלל השיעול והכאב.
אני מיואשת.....כבר שנתיים אני חולה .....ואני לא עובדת הרבה מקסימום 2 לקוחות ביום....אני לא רוצה לעזוב את העבודה שלי.....
נ.ב. אני עובדת אם מסכת פנים.
בבקשה מה אני יכולה לעשות ולמי לפנות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי מקרה דומה מעל שנה וחצי
שירה10/02/2012אל תתייאשי ואל תכנעי.
היה לי מקרה דומה מעל שנה וחצי ובסופו של דבר הצלחתי להבריא אודות טיפול.
אני אשמח לעזור לך ( אני לא מטפלת בכלום )
מעדיפה לכתוב לך במייל אם תרשמי את כתובת המייל שלך.
אל תסמכי יותר מדיי על רופא קונבציונלי.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה או לא? - תגובה
ד``ר בן רנר11/02/2012שלום .החומרים הנפלטים מהחומרים שאת עובדת איתם גורמים לגירוי.אם התלונות חולפות כשאת בחופש סימן שזה הגורם.אם אמנם זה כך לא תהיה ברירה אלא להפסיק את העבודה.תלונות אלה מאד שכיחות ומספר לא מועט של "בונות" צפרניים נאלצות להפסיק לעבוד עם כל הצער שבדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה!
אילנית11/02/2012אני רוצה להבין מזה חופשה ?כמה זה ימים?
שלושה ימים אני לא עבדתי וכן עדיין משתעלת ואם נזלת.
כשה הייתי אצל אלרגולוג ביקשתי לעשות בדיקה על חומרים שהבאיתי....הרופא סירב...
האם זה יעזור לבדוק על איזה חומר אני רגישה?....אני יכולה לנסות להחליף את החומר הבעייתי. ואם אני רגישה על אבק...אז אין מה לעשות.. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאלכוהולנוני08/02/2012
שלום רב,
אני בת 33. אני סובלת מספר שנים מתופעות של סחרחורות, דופק מואץ ותחושות של אי שקט בגוף ורעד. עד עכשיו ייחסתי את התופעות לחרדה וניסיתי טיפולים שונים כולל טיפול פסיכולוגי, דיקור, נטורופטיה והומאופטיה. למרות שהרגשתי שאני משתלטת על החרדה אני ממשיכה להרגיש את התופעות הנ"ל. לפני כחודש הייתי בחתונה ואחרי הרבה זמן שלא שתיתי אלכוהול, שתיתי קצת בחתונה. כבר בדרך הביתה התחלתי להרגיש לא טוב ולמחרת קמתי פשוט גמורה עם תחושות נוראיות. ביומיים שאחרי זה עדיין הרגשתי גרוע ובהמשך זה קצת השתפר אבל לא עבר ממש. ביום שישי האחרון הרגשתי ממש טוב. בשבת גם קמתי בהרגשה טובה. אחרי הצהריים שתיתי שלוק של פינה קולדה ובערב שוב הרגשתי לא טוב. לכן, התחלתי לחשוב שאולי בעצם האלכוהול הוא זה שגורם לכל התופעות האלה. היום יום רביעי ואני עדיין מרגישה לא טוב. במקביל לתחושות שציינתי אני סובלת מעייפות ניכרת, קמה עייפה בבוקר והולכת לישון עייפה בערב. אני סובלת לאחרונה מיובש בפה. אני סובלת מהזעה בבית השחי ללא קשר למזג האוויר. יש אצלי בעיות בתחושות רעב וצמא. אני סובלת מאלרגיה (יובש בעיניים, התעטשויות ואף סתום) ללא קשר לעונה. האם יש דבר כזה אי סבילות לאלכוהול? עד היום הייתי בטוחה שאני סובלת מחרדות וניסיתי לעבוד על הצד הנפשי אבל אחרי שני האירועים האלה אני פתאום חושבת שאולי לאלכוהול יש פה איזה תפקיד. בעבר, לפני מספר שנים היינו אצל חברים ואחרי ששתינו די הרבה אלכוהול הרגשתי ממש נורא, שאני עומדת להתעלף ואחרי זה הקאתי (אבל לא כמו הרגשת שיכרות). יכול להיות שזה משהו שהתפתח עם השנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאלכוהול - תגובה
ד``ר בן רנר08/02/2012שלום
התופעות שאת מתארת אינם "אלרגיה "לאלכוהול. שתיית אלכוהול אינה דבר של מה בכך למרות שיש כאלה שחושבים שזה משול למים. אציע לך שלא לשתות בזמן הקרוב והתלונות .לפחות אלה שקשורות לאלכוהול יעלמו.לגבי שאר התלונות אני לא רואה שום קשר לגורם אלרגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרווה של בעל חייםחגי06/02/2012
אני ילד בין 8 ואני רוצה לגדל חמוס. אבל לאמא שלי יש אלרגייה לבעל פרווה האם יש פיתרון
לזה???. ואי אפשר לגדל בחוץ חמוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרווה של בעל חיים - תגובה
ד``ר בן רנר07/02/2012שלום
אין אפשרות לגדל ב"ח עם פרוות בסביבת אנשים אלרגים.בחר חיה אחרת כציפור אקווריום אבל לא מכרסמים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמהאלי05/02/2012
שלום אני בן 34 וסובל מאקזמה בידיים.ידוע לי שיש לי רגישות למאכלים מסויימים כגון: ביצים,אלכוהול,קפאין,מעושנים,חמוצים פירות הדר וכו'.אני סובל כבר בערך שנה וזה משהו שלא היה לי קודם.ידוע לי שהבעיה היא איפשהו במערכת האיכול.האם ניתן בכלל לרפא אלרגיה זו בדרך כלשהיא ואם כן אשמח לדעת כיצד?
בבדיקת טסטים שנעשתה בבית חולים קפלן התגלו רגישויות אחרות (לצמיחת ברושים ולג'וקים) לא נעשתה לי בדיקה על סוגי מאכלים. ידוע לי גם שה-IGE בדם מאוד גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2012שלום
אקזמה בידים לא קשורה למזון.ואין צורך לבדוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)