פורום פדיקור - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פדיקור לקשישים
    בלומה זילברמן
    15/08/2009

ביום שני הקרוב אני מתחילה לעשות פדיקור בבית הסיעודי בקיבוץ אני 3 שנים במקצוע וקצת חוששת.האם יש לך טיפים לעזור לי? .אודה לך מאוד.בברכה בלומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור לקשישים

הוספת תגובה

• טיפול בקשישים

אילנה כסיף
    16/08/2009

שלום בלומה,
    ראשית בהצלחה בעבודה החדשה.
    הטיפול בקשישים אינו שונה בעקרון מטיפול בלקחות רגים לבמכון.
    הקפידי הקפדה יתרה על סטריליזציה של הציוד שלך כי קשישים רגישים יותר ונטים יותר להדבקות מאנשים צעירים.
    הקפידי לא לפצוע כי ההחלמה איטית יותר
    וזהו.
    אני בטוחה שזו תהיה חוויה שתלווה אותך למשך זמן רב.
    גם אני עבדתי, אמנם בתחילת הדרך, בבית אבות וטיפלתי בקשישים. לי זה יה בית ספר מצוין גם לפדיקור אל גם לחיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית חוזרת שוב ושוב
    עידן
    11/08/2009

אז ככה ליפני כ3-4 חודשים ועברתי כריתת ציפורן

אבל זה עכשיו זה חזר זה עוד לא במצב נואש כמו בפעם שמיקודם אבל אני מפחד שזה יגיע לאותו המצב
    הייתי אצל פידיקוריסטית והמצב ניהיה גרוע

עכשיו ממה שאני הבנתי הציפורן גודלת לי מיתחת לעור כך שלא רואים את כול ההציפורן (יש חלק מיתחת לעור )

מה אני יכול לעשות?

אנהי שמעתי שאפשר להוריד את התאים שיוצרים את הציפורן כדי שהיא לא תיצמח ?

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית

אילנה כסיף
    12/08/2009

עידן שלום רב,
    אני מניחה שהגעת לניתוח של הציפורן החודרנית בשל צמיחה לא תקינה - שורש הציפורן צומח לרוחב וגם לאורך- זו בדרל כלל הסיבה שמנתחים ציפורן חודרנית. אנא חזור לרופא שניתח אותך וספר לו על הבעיה. פדיקוריסטית לא תוכל לפתור את הבעיה במיידי אם בכלל. אם הסיבה לניתוח היא אחרת אנא כתוב לי ונראה מה נוכל ליעץ לך או להפנות אותך למי שיוכל לעזור.
    הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום עידן

אופירה דטמר
    18/11/2009

במקרה של ציפורן חודרנית לניתוחים הכירורגים יש סיכויים מאד נמוכים להבראה הציפורן, ואף הם גורמים ליותר נזק.ישנם פדיקוריסטיים רפואים טובים מאד שיכולים לעזור לך בהבראה מוחלטת של הציפורן.
    אני ממליצה על אלי לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלי ואילנה- שאלה
    יונה
    06/08/2009

למנהלי הפורום שמתי לב כי כל אחד מכם דוגל בשיטה שונה לפדיקור. אילנה עם הבינטיורל ואלי עם הסקאלפל. איך הייתם ממליצים לנו הפדיקוריסטיות לשלב את שתי השיטות?

לקביעת תור
    סגירה
    לאלי ואילנה- שאלה

הוספת תגובה

• ליונה

אילנה כסיף
    09/08/2009

את בהחלט צודקת אנחנו שונים בגישה שלנו וזה בסדר גמור. אני מלמדת להשתמש בסכינים בסקלפל ובקרדו וגם במוצרי המטפיחים את העור ומסירים עור ללא שימוש בסכינים.
    בטיפולים בהם יש קאלוס רב מאד כדאי להסיר את רוב הקאלוס בעזרת סכין ולסיים במסיר קאלוס של בי נאטורל זה פשוט מסיר את העור העודף שלא ירד עם הסכין ועדיין משאיר די קאלוס להגנה על הרגל ועל הגוף כולו.
    מסיימים עם פילינג ועיסוי כרגיל.
    גם יעיל וגם מפנק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יונה
    09/08/2009

תודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה בעור בכף הרגל
    רועי
    03/08/2009

יש כמה דברים מציקים ברגל אני בן 15 -
    אני משחק כדורסל אז הרגל שלי זזה בנעל די הרבה
    לאחרונה ראיתי שנוצר לי עור קשה במרכז כף הרגל בחלק העליון וזה לא עובר לי - אני משתמש במדרסים מכיוון שיש לי פלטפוס וגם השתמשתי בבית באבן ספוג כזאת שמורידה עור קשה המצב השתפר אבל זה לא עובר וכאשר אני מוריד עור נשאר סימן אדום שלא עובר באותה צורה עגולה של העור הקשה.

דבר נוסף הוא שבזרת מצידה הימין העור ממש אדום כנראה מחיכוך עם הנעל אבל גם אם אני הולך שבועיים בלי נעליים זה לא עובר מה לעשות?

דבר אחרון זה שעל האצבעות יש לי כאלו ערמות עור לא בדיוק קשה...קשה לי להסביר אבל זה נוצר לדעתי גם מחיכוך בנעל...אני מדבבר על עיגולים כאלה בפרקים של האצבעות מה לעשות עם זה?

תודה רבה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעור בכף הרגל

הוספת תגובה

• לרועי הכדורסלן

אילנה כסיף
    04/08/2009

שלום רועי,
    העור הקשה הוא ההגנה של הגוף מהמכות והחיכוך אליהן הוא נחשף עקב הפעילות שלו. זה לגמרי נורמלי. המחיר הוא שצריך ללכת לפדיקוריסית או לטפל לבד בבית ולהסיר את העור הקשה במידה (לא יותר מדי). חשוב לשמור על העור שיהיה רך - לשמן אותו, למרוח קרם רגלים, ולהגן באבקת כותנה מפני רטיבות כד'י לא לפתח פטריות.
    חשוב לי לומר לך שאתה עושה נכון. יש להסיר את העור הקשה במידת האפשר עם אבן או משייף ולשים קרם כדי לרכך אותו.
    העור לעולם לא יחזור להראות כמו עור של תינוק (אולי למעט זמן אחרי טיפול פדיקור) אבל זה המחיר (הזול )על עבודת רגלים טובה.
    תמשיך ככה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לעור אדמומי בזרת

רועי
    05/08/2009

מה אני יכול לעשות ? יש לי עור אדום כנראה משיפשופים ולא נראה לי לשפשף עם האבן יעזור להעביר תאדימות וגם הלכתי שבועיים עם נעליים פתוחות וגם זה לא עזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אדמומיות

אילנה כסיף
    09/08/2009

רועי שלום, קודם כל יפה שהלכת עם נעלים פתוחות, אבל רק שבועיים זה לא מספיק. גם כשאתה נועל נעלים סגורות הקפד על מספר כללים: הנעלים לעולם לא לוחצות ותמיד עם גרב כותנה. רצוי לשים ישירות על הרגלים אבקת כותנה למניעת שפשוף ולמניעת ריחות.
    האדמומיות יכולה להווצר מכמה סיבות שלח תמונה ונראה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרועי שלום

אופירה דטמר
    18/11/2009

אחלף את הנעליים!!
    אם הן זזות בתוך הנעל זה אומר שהמידה שלהן גדולה מידי. זאת יכולה להיות הסיבה העיקרית לבעיותייך. החיכוך עם הנעל רב יותר כאשר הנעל לא במידה הנכונה.
    בהצלחה,
    אופירה דטמר, פדיקוריסטית רפואית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוחות עבודה ונוחותה של הלקוחה
    איילת
    02/08/2009

באחד ההודעות ראיתי המלצה שלך לגבי הושבת הלקוחה על מיטת הקוסמטיקה ואילו אני הפדיקורסיטית יושבת על כסא העבודה הרגיל שלי,נראה לי שזה יכול להיות מאד נוח . כיום אני יושבת על כסא נמוך ודיי סובלת מכאבי גב .הייתי רוצה לאמץ את זה אבל אני לא מצליחה להבין אייך אני טובלת את רגליה בקערת המים ועובדת כאשר רגל אחת מחוץ לקערה ואחת עדיין בתוכה . אשמח אם תבהירי לי את העניין , תודה מראש איילת

הוספת תגובה

• פדיקור על מיטה

אילנה כסיף
    02/08/2009

את הרגלים ניתן לשטוף בעזרת מגבת לחה חד פעמית וקערת מים (של קוסמטיקאיות). אם את רוצה שהלקוחות יטבלו את הרגלים בקערת מים במהלך הטיפול את יכולה להגביה את הקערה בעזרת שרפרף (רצוי בצבע שתואם את חדר הטיפולים שלך).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיואשת מכף הרגל שלי.... :(
    דידי
    28/07/2009

שלום, לפני כשבועיים הלכתי לפדיקוריסטית לאחר שהמצב בכפות הרגליים שלי הגיעו למצב ממש רע.
    היא הטבילה את כפות רגליי במים חמים עם סבון ואז הסירה לי את העור היבש בסכין ושמה איזה קרם וזהו. האם זה בסדר מבחינת פדיקור שיגרתי ממוצע?
    בכל מקרה, הבעיה היא - שגם אחרי הפדיקור הרצחני הזה (היה בפח שלה איזה חצי קילו של עור יבש לדעתי...) העור היבש עדיין חוזר! אני מקפידה לשים בכל הזדמנות קרם עם שמן אובלפיחה ומקפידה לרחוץ רגליים בסוף כל יום.
    מה גם, שהעור היבש חוזר והלכלוך שמצטבר במהלך היום נתקע שם! וגם אם אני משפשפת עם הליפה הכי רצחנית הוא עדיין תקוע שם! כלומר, גם אחרי המקלחת הרגל נקייה אבל בעקב יש פס שחור שנדבק לעור הקשה ולא עוזב!
    האם ללכת שוב לפקידוריסטית? מה עושים עם זה ואיך נמנעים? תודה...

לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת מכף הרגל שלי.... :(

הוספת תגובה

• לא להתיאש! חבל, יש מה לעשות!!!!!!!!

אילנה כסיף
    29/07/2009

הי דידי.
    זו בדיוק הסיבה (או לפחות אחת מהן) שאנו לא ממליצים להסיר קאלוס (עור קשה) עם סכינים. הקאלוס שמצטבר מהווה פגוש לכף הרגל מזעזועים ומכות שהוא סופג וזו הסיבה שלחלק מהאנשים יש קאלוס רב ולחלק פחות. ברגע שמסירים בפעולה חודרנית (עם סכינים)את הפגוש הזה הגוף חשוף יותר ולכן הוא מצמחי עור עבה יותר. מה גם שמצטבר לכלוך בעור שנותר חשוף ויש לשייף אותו במשיף גס כדי שיחזור להיות נקי.
    לכן יקירה, אני מאד ממליצה לעוש פדיקור ללא סכינים. ישנם היום מוצרים מקצועיים שאפילןו מתאימים לעור רגיש כמו של חולי סכרת וניתן במכון להסיר עור ולבצע טיפול פדיקור מעולה גם ללא סכין.
    בבית, הקפידי למרוח על העור קרם רגלים עשיר ומדי פעם (נאמר אחת לשבוע)לעושת פילינג ולקרצף את העור הקשה בעזרת פצירה לכף הרגל.
    אם ראית השורדות שלשום דיברו בדיוק על זה וגם הדגימו את מה שהסברתי כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטרת בוהן
    שני
    28/07/2009

לקוח שהגיעה עם פטרת (בצבע חום) וקצה הציפורן נוטה להיסדק.
    שייפתי. נראה יותר טוב.

איזה טיפול משלים הוא אמור לעשות בבית? אילו חומרים אפשר להציע למכירה?
    הוא מאוד מבואס מהפטרייה . מהי להשקפתך הפרוגנוזה לגבי פטרת בבוהן?

לקביעת תור
    סגירה
    פטרת בוהן

הוספת תגובה

• לשני שלום

אילנה כסיף
    29/07/2009

ישנם מספר מוצרי מדף אשר ניתן להציע כטיפול בפטרת הציפורן. ישנם מוצרים טבעיים אשר נטורופטים רוקחים המבוססים על קינמון ועד שמנים אתריים וישנם מוצרים אשרניתן לרכוש בבית המרקחת כגון למיסיל או בטרפן שהם מוצרי טיפול בפטרת. לנו בפדיקוריסטיות שי מוצרים טיפוליים משלנו כגון מוצרי אנטיפנג משחה או טיפות מוצרי קיור ועוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלי לב !
    דנה חי
    24/07/2009

שלום אלי , אני פדיקוריסטית מתחיל רציתי לדעת טיפים ועצות לאן לגשת כמה שעות ללמוד
    תודה !
    נ.ב האם באמת אתה מגיב ? או אנשים אחרים ? כי שמעתי עליך המון !

לקביעת תור
    סגירה
    לאלי לב !

הוספת תגובה

• שלום לך דנה אכן אני מגיב

אלי לב
    25/07/2009

אני מאוד מעריך את רצונך לדעת ולהתקדם בתחום הפדיקור הרפואי ובאמת רק כך מצליחים
    הייתי ממליץ לך לעשות קורס השתלמות ברשת מדיקל לב פדיקור(קיימים סניפים בצפון ובמרכז)שמלמדים את שיטת העבודה הכי נכונה ומצליחה בתחום הפדיקור הרפואי
    הטיפול נעשה על רטוב ובעזרת סקלפל ניתוחים,בשליטה מלאה מבלי לפצוע ולא מסבירים ללקוחות
    "שהקרמים יעשו פדיקור לכף הרגל".
    הלקוח שלך ירגיש מיד שהטיפול הינו רפואי לכל הדעות
    לידיעתך יש השתלמויות קצרות וארוכות תתענייני בנושא ואני בטוח שתצליחי

בברכה
    אלי לב - פדיקוריסט רפואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימוד פדיקור רפואי-מישיכול לעזור..
    אילנה
    22/07/2009

שלום,שמי אילנה ואני מעונינת ללמוד פדיקור רפואי,אבל לא בבתי הספר כי שמעתי ששם לומדים גם פדיקור גם מניקור גם גבות וגם שערות, אני רוצה ללמוד רק פדיקור רפואי רציני.
    מישהו מכיר מקום כזה?

הוספת תגובה

• שלום לך אילנה כסיף

דולי
    26/07/2009

אני מאוד מודה לך על תשובתך אבל ככל הנראה לא הבנת אותי
    אני לא מחפשת בית ספר שמלמד על טיפוח היד והרגל ,מה שכן אני מחפשת זה בי"ס שמלמדים לפתור בעיות של כף הרגל כמו למשל יבלות למינהם, ציפורן חודרנית וכ"ו
    אבל זה בסדר מצאתי כנראה פיתרון מתשובתו של אלי לב ל- דנה חי במדור שלכם
    בכל אופן המון תודה לך
    אילנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילנה

אילנה כסיף
    26/07/2009

את כנראה לא הבנת מה שכתבתי. טיפוח כף הרגל מתמקד לא רק בפן האסטטי אלא גם בפן הטיפולי. המורות ברשת נייל סטודיו עוברות הכשרות מיוחדות על ידי בכירי המורים והרופאים בארץ על מנת ללמד את המקצוע נכון וללא סיכונים מיותרים ללקוחות וגם לפדיקוריסטית עצמה. ישנם מקרים שבהן הפדיקוריסטיות לקחו על עצמן יותר ממה שמותר ומטופלים הגיעו לבתי חולים במצבים של סכנת חיים. אז לתשומת ליבך. פדיקוריסטית אינה רופא! יש לדעת היטב איפה נגמר גבול הטיפול של הפדיקוריסטית ואיפה מתחיל תחום ההתמחות של הרופא.
    מאחלת קרירה פוריה בתחום מקסים. ואני כאן לשרותך בכל שאלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קילופים
    רותם
    20/07/2009

שלום רב
    יש לי בכפות הרגליים קילופים. בחלק התחתון של כף הרגל כלומר בחלק שדורכים על הרצפה.
    הקילופים נראים עגולים . האם זו פטריה?
    מה עושים על מנת להפטר מהקילופים. הם מפוזרים לאורך כל כף הרגל. וכף הרגל גם יבשה

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    קילופים

הוספת תגובה

• לרותם

אילנה כסיף
    20/07/2009

שלום רב, יתכן שמדובר בפטרית עור. האם את הרבה עם נעליים סגורות או הולכת בקבקבי גומי? אם התשובה חיובית, אזי שמדובר בפטרית מים שהרבה ספורטאים סובלים ממנה. והפתרון קל - יש לשים אבקת כותנה על הרגל כדי לייבש את הלחות כאשר את נועלת נעליים סגורות. להפסיק ללכת לקבקבי גומי כי הן מייצרות זיעה רבה בכפות הרגליים. ולבסוף, למרוח קרם רגלים טוב בלילה לפני השינה. רצוי שהקרם יכיל חמאת שיאה.
    אם הסיבה אינה ממה שתיאתי למעלה הרי שיש להשתמש במשחה לפטרת כגון אנטיפנג שהפדיקוריסטית יכולה לתת לך או ללכת לרופא לצורך איבחון מדויק.
    הרבה בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיטריה עזרה דחופה
    אור
    17/07/2009

שלום
    דחוף עזרה
    היום הייתי אצל הבונת ציפורניים והיא גילתה לי פיטריה בציפורן
    היא נתנה לי מישחה כמו לק לשים בציפורן 2 ביום למישחה קוראים פיטו טרפיה רציתי לדעת עם זה יעזור לי ותוך כמה זמן לוקח לזה לעבור?
    תודה רבה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    פיטריה עזרה דחופה

הוספת תגובה

• לפדיקורסטיות

שני
    20/07/2009

יש משווק לפדיקורסטיות מולו אני עובדת מזה זמן מה ואני חייבת לשתף אתכן בפידבקים החיוביים שאני מקבלת מהלקוחות על המוצרים שלו שאותם אני מוכרת, מדובר במוצרים נגד פטריות בעור/ ציפורניים, אגזמה, יבלת ויראלית, ציפורן חודרנית,מסכה לפדיקור לעור גס, וקרם לעור קשה במיוחד ועוד..

בהתחלה ניסיתי רק מוצר אחד ובאמת היתאהבתי עד כמה שזה יעיל ועובד, גם בשביל סוכרתיים.

מיסתבר שאני לא היחידה והרבה מאוד אנשים נהנים מהמוצרים הללו שדרך אגב נימכרים רק לפדיקורסטיות, המוצרים הומאופטים לא יודעת כמה זה חשוב אבל מה שכן הם עובדים יופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור וכימוטרפיה
    אבישי
    15/07/2009

כתוצאה מטיפול תרופתי שאני מקבל, נוצר יובש וקילוף קשה של עור בכפות הרגליים. האם יש לכם עצה להקלת התופעה? בזמן הפסקה בטיפול אינני סובל מהתופעה כלל אך רוב הזמן היא קיימת ומציקה מאד. אודה על תשובה, גם מבעלי/בעלות נסיון.

לקביעת תור
    סגירה
    פדיקור וכימוטרפיה

הוספת תגובה

• כף רגל יבשה עקב טיפול כימו

אילנה כסיף
    15/07/2009

שלום אבישי,
    במצב של טיפול כגון כימו לא מומלץ להשתמש בתכשירים בעלי הרכבים כימיים שמקורם בשמן מינרלי(שמנים שמקורם באדמה). קרם טוב וזול שאפשר לקנות בקופ"ח הוא קרם אקווה. זהו קרם על בסיס מים. אם הוא לא עוזר ניתן להשתמש בקרמים עשירים יותר שהם על בסיס חמאת שיאה עם תוספים של ויטמינים ואנטיאוקסידנטים כגון קאלוס תרפי (callus therapy)של חברת OPI אשר נוצר במטרה לרכך את העור היבש.
    לפני שאתה הולך לעשות קניות אנא נסה למרוח על כפות הרגלים שמן זית עד לספיגה מלאה לפעמים זה עוזר ומקל על התופעה אם זה לא עוזר אין ברירה אלא לקנות קרם ולמרוח.
    בברכת רפואה שלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פדיקור וכימו

אבישי
    15/07/2009

תודה על המענה המהיר. ניסיתי כבר לטבול את הרגליים באמבט של שמן זית. לא עזר. ניסיתי גם למרוח חינה וגם זה לא עזר. מדי 3-4 שבועות אני הולך לפדיקוריסטית וזה מקל אך במעט. אני חושב שאנסה את השמנים שהמצצת עליהם. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה ובאהבה, ספר לנו מה עוזר כדי ש

אילנה כסיף
    16/07/2009

אחרים יוכלו להנות גם מהניסיון שלך.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות לגבי פדיקור רפואי
    אורטל
    12/07/2009

היי..
    אני פדיקוריסטית חדשה יחסית.. ורציתי לדעת מס' דברים שלא למדתי עליהם בקורס..
    1. לאחר שהוצאתי ציפורן חודרנית, איך גורמים לה שלא תחזור יותר?
    2. אותו הדבר לגבי יבלות למיניהם..
    3. מהו הטיפול בעל אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר לפטרת ציפורניים? והאם הוא מטפל בכל סוגי הפטרת?
    4. מהם החומרים שאני צריכה כדי לטפל בכל המחלות הנ"ל(ציפורן, יבלת, ופטרת) והיכן אני משיגה אותם???
    תודה רבה רבה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות לגבי פדיקור רפואי

הוספת תגובה

• שלום לך אורטל

אלי לב
    13/07/2009

שלום לך אורטל
    לאחר שקראתי בעיון את השאלות שלך הגעתי למסקנה שהתשובה בשבילך צריכה להיות קורס חדש של 200 שעות ואם להיות רציניים אז אפשר ללמד ציפורן שלא תחזור לאותו מסלול שהיה קודם לתוך הבשר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורטל

אילנה כסיף
    13/07/2009

שלום וברוכה הבאה למקצוע המדהים של מני/פדי וכמובן ברוכה הבאה לפורום.
    1. ציפורן חודרנית נוצרת מכמה סיבות בינהן נעילת נעלים צרות הלוחצות על האצבעות והציפורנים וכך הן מקבלות קימור או גזירה לא נכונה של ציפורניים - כאשר חותכים את הפינות של הציפורן גורמים לחלק מהציפורן לצמוח לתוך העור או מסיבה ששרש הציפורן צומח לרוחב ולא לאורך.
    אם הסיבה אינה בשורש הציפורן ניתן לשייף את הפינה שחודרת לתוך העור ולאט לאט לגרום לציפורן להתארך עד לאורך מיטת הציפורן ואז היא מפסיקה להיות חודרנית.
    במידה שהסיבה היא צמיחה לא נורמלית של המטריקס יש להפנות לפודיאטור או לכירורג.
    2. יבלות תמיד יחזרו משום שהן מעטה הגנה אשר מפתח הגוף כתוצאה מלחץ שמופעל על עצם או רקמה. יש סוגים שונים של יבלות יבלת לחץ יבלת מסמר יבלת ויראלית ועוד.
    3.טיפול בטפטרת הציפורניים מחייב רתימה של הלקוח לצורך ריפוי סדרת האנטיפנג הוכחה כיעילה לפתרון בעיות פטרת. במכון חשוב לשייף את הציפורניים ולגזור את רוב הציפורן שמכסה את הפטריה.
    4. אני מציעה לך בחום לחזור לבית הספר ולחדד את הידע שלך בכל הנושאים ששאלת. כי בלי לדעת לא תוכלי לעבוד ובפורום את לא יכולה לראות איך הדברים נראים או לראות תהליך טיפולי. חיזרי לבית הספר בו למדת ובקשי להשתתף בשיעורים בהם מודגמים הדברים עליהם שאלת.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומר טבעי לפטרת ציפורניים ועור
    עופר גיל קסטל
    06/07/2009

יצא חומר חדש טבעי לגמרי שעבר מכון העור בת"א לפטרת ציפורניים ובעיות עור.
    הטיפול הינו לחודש עד חודשיים מורחים פעמיים ביום בוקר וערב.
    החומר עובד בתוך העור ומטפל בבעיה מהשורש. החומר טבעי וירוק לא כימי בכלל.
    וראים שינוי תוך 10 ימים לערך..... החומר עוזר מאוד לבעיות בגירויים בעור.... פיטריות בעור וכיוצא בזה.
    אנשים שמטפלים בחומר פשוט בהלם מהתוצאות שמקבלים וגדילת ציפורן חדשה לגמריי ללא כדורים או חומרים כימיים.

כל המעוניין לרכוש אותו יכול לחזור למייל שלי.....

הוספת תגובה

• יש לי הרבה שאלות למשל אני חולת סכרת

דבורה וייס
    29/07/2009

כולם מספרים שהם פדקור רפואי וזה ממש לא נכון יש לי צפורן חודרנית ואני סובלת לא יודעות אייך לטפל אני מחיפה זה נוגע עד הלב לפעמים [email protected]צפורן חודרנית דבורה וייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה האימיל שלך

יניב
    15/08/2009

אני מעוניין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצע לסנדל נגד הזעה
    טליה
    06/07/2009

איך כדאי לטפל בסנדל יפה ונוח, אבל קצת גורם להזעה ולהחלקה של כף הרגל ? יש אולי משהו שאפשר להדביק על השטח העליון ?

לקביעת תור
    סגירה
    מצע לסנדל נגד הזעה

הוספת תגובה

• החלקה בסנדלים

אילנה כסיף
    06/07/2009

טליה שלום את יכולה להתחיל להשתמש באבקת כותנה שמונעת את הרטיבות ברגלים. אם זה לא עוזר את צריה לפנות למדרסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה