מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהקובי03/12/2008
שלום רב, התחלתי לצאת עם בחורה לפני חודשיים . אתמול בלילה היא פתאום אומרת לי שיש לה בעיה: היא לא מסוגלת לגזור לעצמה ציפורניים, ובחיים היא לא עשתה את זה. גזרו לה ההורים, אחיות והחבר הקודם. היא אומרת שזו חרדה ושהיא מפחדת שתגזור לעצמה את האצבעות. שאלתי היא: האם זו בעיה נפוצה? שמעתן על זה פעם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקובי
אורנה רז04/12/2008שלום
ראשית ברכות על החברה,ואפו על הרגישות שלך לבעיות המטרידות אותה באמת כל הכבוד מקוה שחברתך יודעת להעריך.
ולשאלתך - בופן אישי נתקלתיבנשים שלא יודעות לגזור את ציפורניהן יפה אך לא על המנעות שכזו,יחד עם זאת יש לך הזדמנות לפנק את חברתך אתה יכול להזמין לה טיפול פדיקור אצל פדיקוריסטית מקצועית לידע אותהעל הבעיה שתעזור לה ,גם תפנק את רגליה וגם תלמד אותה כיצד היא יכולה לגזור את ציפורניה.
נ.ב. - העובדה שחברה הקודם גזר את ציפורניה אינה מחיבת אותך גם.
בהצלחה.
שתף אותנו באם התוכנית הצליחה.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה30/11/2008
האם גם גברים צריכים לעבור פדיקור? האם באותה תדירת כמו נשים? ואם כן, למה הם לא עושים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה
אורנה רז30/11/2008ערב טוב
כמובן שגם גברים צריכיםלעשות פדיקור בשביל הפינוק ,בשביל לפתור בעיות עור יבש וסדוק,בשביל פתרון בעית פטרת ,בשביל לגזור ציפורניים כהלכה ולמנוע צפורן חודרנית - מלבד מריחת לק גבריםצריכים לטפל ברגליים שלהם כמו נשים גם הם הולכים עליהם.
והם בהחלט עושים לא מספיק אך בהחלט יש שינוי בנושא,את בהחלט מוזמנת לפתוח את המכון שלך לטיפולים לגברים.
גברים הם לקוחות מפרגנים,ממושמעים,משתפי פעולה ותצטרפי לפדיקוריסטיות המטפלות בגברים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערב טובקציעה27/11/2008
תודה על האינפורמציה.. שתי שאלות נוספות, 1.מה עושים ברגע שיש פטריות בציפורניים של הידיים?(אם הלקוחה עדיין רוצה לשים לק על הציפורן) 2.ברגע שציפורן משנה צבע לחום ...במקום הגוון הורוד הטיבעי..-קשה מאוד לשים צבע בגלל שכל צבע אחרי יום מקבל גוון שונה לגמרי לדוגמא צבע לק לבן מתקבל כאפור, וורוד מתקבל כסגול... מה אפשר לעשות בכזה מצב? בעזר"ה שבוע הבא אני יתחיל לטפל בקליינטיות שלי עם המוצרים של חברת קארט לפטרת... אני יידע אותך מה קורה. עוד משהו שדיי מפריע לי זה,שאני לא יכולה להישאר עם לק על הציפורניים בגלל האציטון.. פעם יצא לי להיות באיזה מכון בארץ שעשו עם איזה מכונה קישוטים-שמנו את כל היד במכונה ודרך תוכנת מחשב זה מקשט את הציפורן..בכל מקרה רציתי לדעת אם יש איזה שהוא דרך להישאר עם לק?או שבחרתי במקצוע שהסנדלר הולך יחף...(-: (לא תמיד כמובן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקציעה
אילנה כסיף28/11/2008שלום קציעה,
ללקוחה שיש פטרת בציפורן לא מומלץ למרוח לק אלא לבצע פרוצדורה של טיפול בפטרת - להסיר מיטב יכולתך את לוחית הציפורן מעל המיטה ולנקות את האזור הנגוע ככל שאת יכולה וכן להמליץ על המשך טיפול בבית. אם בכל זאת את מתעקשת למרוח לה לק מרחי ראשית לק בסיס של OPI שהוא בצבע לבן ונותן לציפורן מראה אחיד - כך שצבע הפטריה יטושטש. ומעליו מרחי לק בשתי שכבות- הקפידי על לק במראה אטום ולא שקוף.
לגבי הבעיה שהלק מתקלף לך- עשי בניה בג'ל צבעוני (IBD)- כך הבניה לא תימס וציפורנייך יראו מסודרות וצבעוניות עד למילוי.
ותמיד תזכרי שרק סנדלר טיפש הולך יחף, סנדל חכם הולך עם הנעלים הכי טובות בשוק!!!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קציעה01/12/2008איך נקרא הלק של opi לק בסיס של OPI שהוא בצבע לבן ?(באנגלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהRIDGE FILLER
אילנה כסיף02/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי לק
קציעה10/12/2008מה זה הלק בסיס של opi? איך זה ניקרא בחברה.? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונת שיוף kupaקציעה26/11/2008
תודה על הטלפונים(-: רציתי לשאול אותך,יש לי את מכונת השיוף של קופה 3000, כשקניתי אותה זה הגיע לי עם 2 חלקים נילווים (ראשי שיוף) אחד מחודד והשני עדול ועליו מרכיבים כמין משייף חד פעמי שבו אני יוכל לשייף את הציפורן.. השאלה שלי היא כזו.. יש המון סוגים של ראשים האם את יכולה לתת לי הסבר מה כל אחד ולמה הוא מיועד בדיוק? אני כעת רוצה להכניס לספא בו אני עובדת בחו"ל את הערכה הטיפולית של קארט לפטרת בציפורניים, כל לקוחה שתבוא אני רוצה לשייף לה את הציפורניים בעזרת המכשיר ממש להגיע לשיכבה דקה ואז לשים את החומר המטפל שזה הטיפות והקרם... האם זו הדרך הנכונה? אם לא,אז תתני לי עיצה בבקשה. תוכלי להמליץ לי על עוד חומרים יעילים שאני יכולה להוסיף? כמו כן יש לי לקוחה שהעור מסביב לציפורניים בידיים מאוד מאוד רגיש אני מאוד ניזהרת לעשות לה מניקור עדין, אבל מה שקורה לה אחרי יומיים כל העור שלה מתקלף, וכביכול ניפצע, מה אני יכולה להציע לה? האם הסי גארד של תפוח יכול לעזור? ממה נובע התופעה הזו? סליחה על כל השאלות.. ותודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקציעה
אורנה רז27/11/2008שימי לב ששאלתך מופיעה פעמיים עניתי על אחת. יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש טלפונים של חברת תפוחקציעה25/11/2008
שלום, כעוסקת בתחום..אני שמחה לקרוא על הנושאים הללו... מעשיר את הידע...תודה! אני מתגוררת בחו"ל ואני מעוניינת ליצור קשר עם חברת קארט (אני רוצה את ערכת הפטריות שלהם) ועם חברת תפוח.. יש לכם אולי את הטלפון? האם באמת הטיפול בחברת קארט עובדת? אשמח לתשובה..
אורנה רז25/11/2008בוקר טוב מוצרי קארט הם אכן מוצרים טובים כמו כן קיימים היום בשוק מוצרים רבים הנותנים מענים רחבים למגוון בעיות בכף הרגל. הטלפון של חברת קארט; 03-5050660 הטלפון של חברת תפוח: 03-9304989/6 בהצלחה נשמח לראות אותך בפורום ספרי לנו באילו מוצרים את משתמשת היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליטל23/11/2008
שלום רב, האם הליכה עם עקבים גורמת לכך שאני אצטרך בתדירות גבוהה פדיקור? האם יש קר בין השניים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליטל
אורנה רז23/11/2008לא בהכרח,תלוי גם במשקל גופך ובעומס על הרגלים,האם את עובדת בעמידה.
חשוב מאד שתמרחי קרם על רגליך באופן סדיר וכמו כן,ישנו קרם של o.p.i שנקרא DOUBLE COVERAGE ושומר על כף הרגל ע'י כיסוי של פולימרים .
תמשיכי לדשדש על עקביך רק זכרי להקדיש מעט יחס ותשומת לב לרגליך.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן20/11/2008
אני נוהגת ללכת עם עקבים. בזמן האחרון יש לי כאבים בקרבת אצבעות הרגליים במיוחד אחרי עמידה ממושכת. אני לא מתכוונת לוותר על העקבים. האם אפשר לקבל המלצה לטיפול מקומי או לטיפול לבליעה שירגיע לי את הכאבים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באצבעות
אילנה כסיף20/11/2008שלום מורן, האם הכאבים תוקפים אותך בשעות מסויימות של היום או ברגע שאת נועלת את הנעליים? למיטב ידיעתי, אין קרם טיפוח אשר פותר בעיות של כאבים ספציפית באצבעות. אם יש חיכוך בין האצבעות ועקב כך נובע הכאב יש קרם מצויין שנקרא כיסוי כפול של OPI אשר מונע את החיכוך הזה בעזרת מיקרו פולימר ויתכן שזה יקל על הכאבים.
פתרון נוסף הוא פשוט ללכת לעבודה עם שני זוגות נעלים - כשאת רוצה להראות אטרקטיבית - העלי את נעלי העקב כשאת לא ממש חייבת לקום או להסתובב - נעלי נעלים רחבות ונוחת. בארה"ב מקובל ללכת עד למשרד עם נעלי הליכה נוחות ובמשרד להחליף לנעלי עקב.
כתבי לי מה אימצת מהעצות - אם בכלל.
להתכתב, אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתאופירה17/11/2008
שלום אורנה, אני עוסקת בפדיקור מזה מס' חודשים,ואחד מהלקוחות שלי סיפר לי שהיתה לו ציפורן חודרנית ,והוא גזר את הציפורן במרכז בצורת משולש (בהמלצת מישהו שסבל אף הוא מהבעיה), על מנת שהציפורן תתרחק בשוליים מהבשר. לשניהם הבעיה נפתרה במיידית לאחר שנים רבות של סבל. שאלתי היא , האם את מכירה את הטריק הזה או שיטות נוספות "לא קונבנציונליות" אחרות? תודה אופירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אורנה רז18/11/2008הי אופירה
אכןאני מכירה את השיטה שלגזירתמשולש באמצע הציפורן,זאת שיטה מאד ישנה אולי מתאימה לגברים הרבה פחותלנשיםשלא ממש ימשמחו לדוגמא שכזו.
בשיטה הקונבציונלית אנחנו ממליצים לטפטף לאחר הטיפול נטורל קיור המסייע בהריגת השורש.
בכלמקרה יש משפט שאומר מכלמלמדי השכלתי - במידה ואת נחשפת לפתרוןשעבד אצל לקוחות שווה לבדוק אותו עפי' ההגיון שלך וגם על לקוחותאחריםזה בהחלט לא פסול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
בלומה זילברמן29/12/2008איפה משיגים את הטיפות המוזכרות? אשמח לתשובתך תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפות
אורנה רז29/12/2008בלומה שלום את הטיפות ניתן להשיג בכל סניף של רשת נייל סטודיו אנא בדקי באתר מהו הסניף הקרוב למקום מגורייך ערב חמים ונעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיור
אורנית01/05/2009איזה טיפול צריך לעשות לפני הקיור וכמה טיפולים לעשות ואיך נוודה שהשורש נהרס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטוראל קיור
אורנית02/05/2009מה מחירו והאם הוא מבצע את הפעולה סופית או שזה חוזר
האם צריך לחטא את האיזור לפני הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטורל קיור
אילנה כסיף03/05/2009תכשיר זה נועד לטפל במגוון רחב של בעיות החל מפטרת העור והציפורן וכלה בציפורן חודרנית ויבלות. לפני טיפול בתכשיר בבית הלקוח יש לטפל בבעיה במכון הטיפולים כדי לאפשר לחומר גישה נוחה לבעיה. אם הבעיה היא ציפורן חודרנית יש לטפל בציפורן, לשייף את הפינות וכו' ואז לטפל בבית. במקרה של ציפורן חודרנית אם הטיפול הוא נכון והציפורן הגיע לאורך של מיטת הציפורן יש להמשיך ולגזור את הציפורן ישר ואז הבעיה לא תחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלתח.16/11/2008
בעקב כף הרגל אני סובלת מעור קשה במיוחד, מיותר לציין שניסיתי כמעט את כל המשחות הרפואיות והקובנציונליות וכן תמציות ארומטיות כאלה ואחרות, וללא הועיל. מכיוון שאני כבר מומחית בהסרת העור (פדיקור) אני מסיכרה כמעט כל שבוע שכבה עצומה של עור קרני קשה שנראה כמו שבבי פלסטיק. התופעה מלווה בעיקצוץ טורדני עד כדי הרגשה של נעיצת מסמר, ורק אחרי הסרת השכבה הקשה אני מרגישה הקלה. רופא עור לקח דגימה ואמר שאין התפתחות פטרייתית. לא מבינה ממה זה נובע? לאחר הסרת העור נראה כאילו העור מודלק מבפנים.(שכבה לבנה). איך נפטרים מהמחלה הזאת? אני פשוט מקנאה באנשים שיש להם עקב ורוד ונורמאלי, למה העקבים שלי נראים כאילו הדביקו עליהם משטח פלסטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסובלת
אורנה רז17/11/2008אני מבינה את התסכול שלך,לצערי אין לי איזו תשובת פלא וחסרים פרטים.
האם את סובלת מעודף משקל,עוסקת הרבה בספורט,מסתובבת יחפה ,בעיות גב
אולי כדאי לפנות לפודיאטור (מוממחה לכף הרגל) מצוי בכל קופות החולים להתיעצות.
במידה ולא יתן לך מענה לפחות לתופעה אולי כדאי לבדוק ברפואה האלטרנטיבית ( רפלקסולוגיה ) אולי קשור למשהו פנימי.
מצטערת שאין לי תשובת פלא - אשמח אם תעדכני אותנו בתוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על מוצרים לטיפול פדיקורליאת11/11/2008
שלום, הנני פדיקוריסטית מזה 6 שנים. השבוע היית יביום עיון של חברת קארט, הם ממליצים על פדיקור יבש. מה דעתך על המוצרים? כמו כן על השיטה? היום אני עובדת עם סקלפל וקערת מים להתפחת העור. חשובה לי דעתך לשקילת צעדי, והכנסת חומרים / שיטה אחרת למכון. מה עושים עם לקוחה שיש לה עור מסיבי להורדה?? ממה שראיתי המי הסרה לא מסירים כמות גדולה של עור. ממתינה לתשובתך המקצועית. תודה רבה רבה. ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מוצרים
אורנה רז12/11/2008הי ליאת
1. בהחלט יש מקום להכניס חומרים חדשים לפדיקור יבש.
מוצרי קארט הינם מוצרים טובים והיו הראשונים שיצאו בארץ עם מוצרים לפדיקור יבש ,אלא שמאז יצאו חומרים נוספים המקצרים את משך העבודה באופן משמעותי ,נותנים תוצאות מדהימות ובשימוש מתמשך מאזנים את ה-ph של העור בכף הרגל אלה חומרים מסדרת B-NETURAL של חברת O.P.I
המיובאים לארץ ע'י נייל סטודיו.
לפני שאת מחליטה על אלו מוצרים ללכת מציעה שתחשפי למוצרים נוספים,בררי ברשת נייל סטודיו הקרוב למקום מגורייך מתי מתקיימת הדרכה.
לגבי הערתך על כף רגל עם הרבה עור קשה - אכן יש מקרים שעלינו להוסיף טיפול עם הסקלפל.
כאשר יש מוצרים חדשים אין כוונה שכל מה שעשינו עד עתה הולך לפח .הכוונה היא לשדרג את העבודה ולהביא ללקוחותינו את הטיפולים החדשניים ביותר.
במידה ויש לך שאלות נוספות את מוזמנת ליצור קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור רפואישירה10/11/2008
שלום. רציתי לשאול מהו אופן הטיפול בציפורן חודרנית ע"י פדיקוריסטית רפואית? במה הוא כרוך? האם כולל סוג של אלחוש כלשהו? תודה על התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
אורנה רז11/11/2008הי
בד'כ מקובל לשים ג'ל להטפחה ואלחוש המקום,ולאחר מכן מנקים את האזור ומסירים את חלק הציפורן החודר וגורם לכאב.מחטאים באלכוהול או בפולידין או בסינטומיצין בהתאם לצורך ובא לציון גואל.
מקווה שעניתי על שאלתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עצה
סיגל25/11/2008תנסי את האבקה של סיאל זה עובד נהדר -מתוך ניסיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית לחולה סכרתפז09/11/2008
בהוצאת ציפורן חודרנית יש סיכוי גבהה שירד דם- איך מתנהגים עם חולה סכרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית לחולה סכרת
אורנה רז10/11/2008פז הנחת היסוד שלך היא מוטעת,הסיכוי שירד דם בטיפול בציפורן חודרנית הוא נמוך מאד ולא גבוה כפי שציינת. זאת כמובן אם מבצעים ריכוך והטפחה כראוי או עם ג'ל הטפחה או עם הטיפות,ניגשים לגזירה רק לאחר הוצאת כל התאים העודפים בעזרת האסקליבטור ובמידה והציפורן מחוברת מאד וקשה לניתוק שימוש בראש קונוס של מכונת השיוף לפירוק התאים הקרטיניים המחוברים לעור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניקוראור07/11/2008
אני פותחת מכון קוסמטי ומעונינת ללמוד רק מניקור ללא פדיקור. היכן אפשר ללמוד באזור גבעתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניקור
אורנה רז07/11/2008לאורנה - אין קורס רק למניקור אך אני ממליצה שתפני לסניף נייל סטודיו ברמת גן - שד' ירושלים 27 לאילנה, ותבקשי שתבנה לך הדרכה רק לנושא שאת מבקשת היא מקסימה ובטוחה שתעזור לך.
הטלפון:03-6787949* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנת מניקור ביום ב' הקרוב
אילנה כסיף08/11/2008אם את מעוניינת יש סדנת מניקור ספא ביום ב' הקרוב בשעה 10 בבקר. תתקשרי אלי ואתן לך פרים 03-6787949
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת05/11/2008
שלום רב, מה זה פדיקור רפואי? ובמה הוא שונה מפדיקור אחר? כמו כן, כמה סוגי פדיקור יש? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת
אורנה רז07/11/2008המושג פדיקור רפואי מתייחס לטיפול בבעיות כגון: ציפורן חודרנית,יבלות,פטריות.כאשר,כמובן שעל הפדיקוריסטית לדעת לאבחן את הבעיות שבתחום טיפולה ואלה המחייבות הפניה לרופא.
פדיקור רגיל מתיחס לגזירה נכונה של הציפורניים,הסרת עור עודף,עיסוי מריחת לק וכו'.
פדיקור ספא מתיחס לטיפול פינוק הכולל את כל הדברים לעיל אך בנוסך יש מלחים,החדרת חומרי לחות,פילינג,מסכה ,פראפין ועוד.
בעקרון הכל מתיחס לטיפול וטיפוח כף הרגל מאחר וכף רגל נעימה,גמישה ורכה מספקת לאדם את הנוחות המירבית.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחמאות לשירות ומקצוענות !!!עו"ד מרקוביץ02/11/2008
anna nails קניון ברוך פ"ת 0545956393 מקצוענות ושירות לא מהארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקצענות ושירות ANNA NAILS
עו"ד מרקוביץ02/11/2008אוי נשמע מוכר ... גם אני לקוחה ותיקה שלה (ANNA NAILS ) הבחורה מוכשרת ברמות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)