מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם ציפורן חודרניתמרים06/07/2009
שלום,יש לי כל הזמן בעיות בציפורן הגדולה ברגל,כל פעם שאני גוזרת ציפורנים לאחר שבוע שבועיים אני מתחילה לסבול מכאבים,ככל הנראה הציפורן נכנסת לי לצד..
מה עושים כשמתחילים לסבול מכאלה כאבים בציפורן הגדולה,כדאי לפנות לרופא כירוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אילנה כסיף06/07/2009מרים שלום,
כדי להרוג זבוב לא תמיד צריך לירות בתותח. לפני שאת פונה לכירורג נסי טיפול של פדיקוריסטית. היא תשייף את הפינה שחודרת לך לעור ותקל מייד עם הכאב. כמו כן הקפידי ללכת עם נעלים נוחות שלא לוחצות על האצבעות. אני מאמינה שאם הבעיה אינה צמיחה לרוחב של הציפורן ניתן פתור את הבעיה ללא התערבות כירורגית.
אם את צריכה המלצות על פדיקוריסיות את יכולה לעיין באתר זה או לפנו אלינו באופן אישי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מרים
ענבר בשן08/07/2009ראשית עליך ללמוד כיצד גוזרים ציפורניים באופן נכון,יתכן וטיפול אחד בידי איש מקצוע ילמד אותך כיצד לגזור מבלי לגרום לציפורן לגדול לתוך הפינה בצורה חודרנית.
שנית אם ישנה בעיה קיימת של ציפורן חודרנית יש לנו שיטה יחודית לטיפול, פשוטה מאוד וללא כאבים מהסיבה הפשוטה שכשאת מנסה להוציא את הציפורן מהבשר לבד את פוצעת את עצמך ופוגעת בבשר,ואנו עושים זאת מבלי לפצוע ומבלי להכאיב.
ענבר בשן
פדיקוריסטית רפואית מומחית לכף הרגל
נהריה,הרצל 69 -0506595280 medical lev pedicure* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול יעיל
שני20/07/2009יש טיפול שעוזר לאחות רקמות בעור אחרי הסרת הציפורן מניסיון הטיפול עוזר כבר אחרי כמה ימים והוא די זול שווה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש אותה בעיה
she03/09/2009שלום גם אני סובלת מאותה הבעיה
איפה יש פדיקורסית טובה באשדוד שתטפל לי בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בשביל לקבל מענה בבקשה
she14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לגזור את הציפורניים ישר
אילנה כסיף15/09/2009במידה שהבעיה חוזרת נא לפנות לפדיקוריסטית. ראי תגובתי למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנכד שלי היה כבר אצל רופא כרוג
דבורה וייס11/10/2009הצפורן חודרנית הוא סובל מאוד איפה ניחתן לטפל ברגל של הילד אנחנו גרים בחיפה אני יודעת שיש פדקור רפואי בנוה שאנן רחוב הגליל את מכירה תוכלי להפנות אותנו אליו 048234534
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת בכרית כף הרגלדנה03/07/2009
שלום רב,
יש לי כבר זמן רב יבלת במרכז כרית כף הרגל. אינני יודעת אם זו יבלת דריכה או יבלת מסמר. איך מבדילים בינהן?
בעבר השתמשתי בתכשירים "שורפי יבלות" למינהם אך היבלת תמיד חוזרת. היא מפריעה בהליכה רק לעתים רחוקות.
האם בכלל ניתן להיפטר מיבלת כזו או שאני תקועה איתה לנצח?
מהי דרך הטיפול המומלצת?
סכין? קרמים? השרייה?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך דנה
אלי לב04/07/2009אם יש לך יבלת בכף הרגל הרבה זמן,יש להניח שזו יבלת לחץ.
כדי להפטר מיבלת לחץ, או להקטין את מידת הסבל יש להוציא את השורש מידי חודש ע"י פלישה ללא כאבים, עם סקלפל ניתוחים.
לאחר מספר פעמים של הוצאת השורש, יש סיכוי סביר שהיבלת תעלם.
אני ממליץ שלא להשתמש בשום חומר ששורף את היבלת,מכיוון שהחומים האלה לא יודעים להבדיל בין רקמות בריאות, לבין עור מת,הם שורפים ללא שום הבחנה, הם גורמות לנזק,והיבלת תחזור בכל מקרה מכיוון שלא הוצא השורש.
מקווה שעזרתי,
אלי לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת שורש
מורן15/11/2010ישנם הרבה שמות לפי מיטב ידיעתי ליבלת זאת.יבלת שורש\לחץ\מסמר\ מכאנית?האם זה נכון?וכיצד ניתן לטפל ולהגיע לשורש וכמובן "להרוג" אותו, בצורה היעילה ביותר בתקווה שבמשך הזמן היבלת לא תחזור?איך יודעים היכן להיכנס וכמה?
שמעתי על מי חמצן 33% האם יש דבר כזה?
ובכלל כיצד ניתן לחרוץ בבשר בכדי להגיע ליבלת מתחת לפני כף הרגל ,מבלי שזה יהיה נורא כואב?
אשמח על הפרטים הטכנים שנדבו לי.
(אגב,אני תלמידה לפני סיום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה בבקשה
מורן17/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת שורש - תגובה
אילנה כסיף18/11/2010יש בעקרון 3 סוגי יבלות אשר נגרמות מלחץ על כף הרגל:
1. יבלת שפשוף- אותה שלפוחית שנגרמת כשנועלים נעליים חדשות
2. יבלת שטחית - עור קשה באזור קטן כמו למשל באצבעות הרגלים
3. יבלת מסמר - זו יבלת שעשויה לגרום לכאב משום שהיא נמצאת עמוק בתוך הרקמות ועשויה ללחוץ על קצות עצבים בזמן הדריכה.
יבלת מסמר יכולה להגרם ממספר סיבות העקרית שבהן היא מבנה כף הרגל העצמות של כף הרגל מייצרות לחץ על רקמות רכות והגוף בתגובה מצמיח יבלת (בעקר אם נועלים נעליים לא נכונות). יבלת זו, אם אכן נגרמה מהאופן בו העצמות מסודרות בכף הרגל לעולם תחזור כי ייצור/התפתחות היבלת הינו מנגנון הגנה של הגוף. מה שמומלץ לסובלים מיבלת כזו הוא מדרס מותאם אישית לכף הרגל.
פדיקוריסטית יכולה להקל על הכאב בזמן הדריכה אבל אם זה המצב היבלת עשויה לחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
מורן18/11/2010תודה אילנה על המידע שנתת לי אודות היווצרותה של יבלת זו אבל לא ענית על שאלותיי,אשמח מאד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010על השאלה עניתי, אולי לא הבנת....
תשאלי ספציפית ואני אנסה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש טיפול שעוזר לצמיתות
שני20/07/2009להיפטר מיבלת ע"י תכשיר הומאופתי שמעביר את היבלת לצמיתות עובד במאה אחוז מניסיון
(אני פדיקורסטית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ההבדל בין פדיקור רפואי לרגילתמר פ.30/06/2009
שלום. רציתי לדעת מה בעצם ההבדל בין פדיקור רפואי לפדיקור רגיל. האם יש הבדל אמיתי בתוצאות? האם הלימודים הם אחרים, או שרגל זו רגל (וסלחו לי אם אני עוברת על החוקים של המקצוע ברגע זה, אני באמת לא מבינה בתחום).
בנוסף, כמה זמן אורך טיפול פדיקור ממוצע?
תודה רבה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגל זו רגל אבל...
אילנה כסיף30/06/2009שלום תמר,
פדיקור הוא טיפול בכף הרגל. העינין הוא שיש טיפול פינוק שכולל לק פילינג ועיסוי ויש טיפול שנקרא רפואי שמתמקד בבעיות כגון פטריות עור עבה או סדוק ציפורן חודרנית יבלות וכיוצ"ב.
טיפול פדיקור נמשך בין חצי שעה לשעה + תלוי מה צריך לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נכון שהפדיקור היבש יותר בריא?רויטל27/06/2009
שמעתי שממליצים עליו כי הוא בריא יותר, האם זה נכון? מכירים מישהי/ו שיודע לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור יבש
אילנה כסיף28/06/2009שלום רויטל,
כשאומרים פדיקור יבש מתכוונים לפדיקור ללא סכינים והוא אכן בריא יותר. הקאלוס שנוצר בכפות הרגלים הוא הפגוש הטבעי של הגוף. הוא בולם זעזועים. הגוף מצמחי קאלוס כדי להגן על עצמו באזורים בהם יש מכות חוזרות ונשנות. אם מסירים את הפגוש הזה בבת אחת עם סכינים הגוף נותר ללא הגנה! לכן אנו מסירים קאלוס בחומרים אשר מטפיחים את הקאלוס ומסירים רק מעט ממנו. פעולה זו לאורך זמן תפחית את ייצור הקאלוס על ידי הגוף והעור ישאר רך יותר לאורך זמן ארוך יותר. הפעולה לוקחת זמן משום שיש להרגיל את הגוף שאנו לא מסירים ממנו את ההגנות יותר.
עבודה ללא סכינים טובה יותר ללא צל של ספק לאורך זמן עבור לקוחותינו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטרת לרגל סכרתיתסכרת16/06/2009
האם תוכלי להמליץ על מטפל\ת מוסמכת עם התמחות לסכרתיים, באיזור ראשל"צ-רחובות?
האם יש הסמכות רשמיות למטפלים? (התמחות בבתי חולים וכד'?)
אני פשוט חוששת מסיבוכים כתוצאה מטיפול לא מקצועי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל בכף רגל סכרתית הוא
אילנה כסיף20/06/2009מי שעובד בפועל מעל 3 שנים ועבר קורס התמחות בבית חולים וולפסון והאגודה הישראלית לסכרת. מי שישי לו תעודה כזו ניתן להניח שזה בטוח לעשות אצלו טיפול בכף רגל סכרתית.
אני באופן אישי מכירה את נטלי מניל סטודיו בראשל"צ. 03-9664163* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור יבש וריכוך הציפורןיונה10/06/2009
שלום,
לאחרונה התחלתי לעבוד בשיטת הפדיקור היבש,
מה הדרך הטובה ביותר לריכוך הציפורניים כשעושים פדיקור יבש??????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליונה
אילנה כסיף11/06/2009מדוע את רוצה לרכך את הציפורניים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל מנת שהגזירה תהיה קלה יותר
יונה11/06/2009כשיש ציפורניים עבות ומאוד קשה לגזור אותן,
המים מרככים אותן לכן אני מחפשת תחליף לריכוך הזה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורנים עבות
אילנה כסיף15/06/2009כדי לדקק ציפורניים יש לשייף אותן ואז לגזור. המראה יהיה אסטטי יותר. אבל צריך להזהר לא לשייף יותר מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור רפואירונית -רונה07/06/2009
מבצעת פדיקור ומניקור רפואי ללא מיכשור וסכינים ע"י ג'ל מיוחד המתאים מאוד לסכרתיים מגיעה עד בית הלקוח באזור המרכז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרונה, איך ניתן ליצור קשר?
סכרת09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים דקיקות .......06/06/2009
שלום !
הבעיה שלי היא שהציפורניים שלי גם סיידיים וגם ברגליים דקיקות שבריריות ומתקלפות .
ניסיתי לשים מחזק טוב של תפוח , זה עזר אבל ברגע שהפסקתי הכל חזר להיות כמו שהיה לפני .
ניסיתי להאריך אותן אבל הן תמיד התקפלו והיו נשברות מהר , הן גם גודלות ממש לאט ,
פעם הן היו צומחות מהר אבל כניראה בגלל שהייתה תקופה שהייתי גוזזת אותם עם השיניים הם התחילו לצמוח לאט.
האם יש דרכי טיפול טבעיים מחומרים שאפשר למצוא בבית , או קרמים ותכשירים למיניהם לחיזוק הציפורניים .
ומה אפשר לעשות כדי להוסיף להן עובי ? , אני מאריכה אותם עכשיו ואני לא רוצה שהם יתקפלו או ישברו לי .
האם יש דרכים לגידול ציפורניים ?
אפשר לעשות משהו שהן יצמחו מהר יותר?\\
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים שבירות
אילנה כסיף07/06/2009שלום מישהי,
הציפורניים שלך שבירות כי זה המבנה שלהן. כדי לחזק אותן את יכולה להשתמש במחזק ציפורניים של OPI שנקרא NAIL ENVY. את יכולה לתת להם גם חיזוק מכני בצורה של ציפוי על הציפורן הטבעית בג'ל שניתן להמיסו.
בנוסף כדאי לשים מסביב לציפורניים שמן הזנה כדי שהציפורניים לא ישברו ולעסות עם השמן את שורש הציפורן למטרות חיזוק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פדיקוריסטיתעינב01/06/2009
שלום...
אני מחפשת פדיקוריסטית טובה ועדינה באווירה נעימה ברמת השרון.
מישהו/ מישהי מכיר/ה?
תודה @-->--* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור עד הבית
מירב04/06/2009אני מטופלת ע"י פדיקוריסיטית מדהימה שבאה עד בית הלקוח,היא מתמחה בפדיקור יבש, ואני ממליצה עליה בחום ואהבה. קוראים לה לילך 0522759985
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג לרגלייםריקי31/05/2009
האם ניתן להשתמש בפילינג לרגליים אחרי או לפני אמבטיה באופן יום יומי ?
או מה המס' המינימלי שניתן להשתמש במשך חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פילינג
אילנה כסיף01/06/2009הי ריקי,
אם פילינג ברגלים נעים לך בזמן המקלחת, את בהחלט יכולה לעשות אותו כל יום אבל בעדינות. לא לשפשף חזק כי הסרה יתרה של העור עשוי לגרום לעור צמיחה מרובה וכן להסיר את שכבת ההגנה שלו.
ההמלצה היא לפילינג פעם עד פעמים בשבוע. קרם רגלים יש למרוח מדי יום וכן אבקת כותנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרתמירי31/05/2009
שלום
אני סובלת מפטרת בבהונות הרגליים מזה מס' שנים.
טיפולים רבים לא עזרו ועכשיו אני בודקת אופצייה של טיפול הכולל המסת הציפורניים..
האם טיפול כזה נפוץ (מעולם לא שמעתי עליו...)?
האם ישנה סכנה שהציפורן החדשה תצמח בצורה מעוותת או שלא תצמח יותר?
בכלל- מהם הסיכונים הכרוכים בפרוצדורה כזו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
אילנה כסיף01/06/2009שלום מירי,
עליך לדעת שפרוצדורה של המסת ציפורניים מתבצעת אך ורק על ידי רופא ולא על ידי פדיקוריסטית. אני מציעה לך לשאול את השאלה בפורום של פודיאטורים שזהו תחום עיסוקם.בעקרון, הטיפול הוא המסה של הציפורנים על ידי חומצות מאד חריפות אשר ממיסות את הקרטין של הציפורן 0החומר ממנו עשויה הציפורן) ועל ידי כך הפטריה נחשפת ומתה. לא צריכה להיות בעיה של צמיחה מעוותת בעקבות פרוצדורה כזו אם לא פוגעים בשורש הציפורן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים נישריותיונה22/05/2009
שלום,
כשמגיעה לקוחה שיש לה ציפורניים שנוטות לרדת מטה לתוך העור בצורה נישרית,
אבל איננה סובלת כרגע מציפורן חודרנית, לא כואב לה ולא אדום,
אבל כשאני עוברת עם האקסליבטור אני ממש מרגישה שהציפורן כלפי מטה,
האם לגזור את החלק הזה?
איך אני יכולה להימנע מגזירה שעלולה ליצור חודרנית?
למדתי פדיקור לפני שנתיים ומאז עבדתי בזה פה ושם ,
כיום אני רוצה לחזור למקצוע באופן רציני ולרענן את זיכרוני,
איפה ניתן לעשות קורס ריענון?באזור הקריות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, ניתן להגיע להדרכות רענון בפדיקו
רוית25/05/2009במרכז שיווק שנקרא "אוסי" הממוקם בקניון לב המפרץ.
חברת "קארט", יצרנית של מוצרי פדיקור, שולחת נציגה/מדריכה של החברה למרכז השיווק
והיא מרעננת את הזיכרון ומסבירה גם על הפדיקור ללא סכינים (פדיקור "יבש").
מס' הטלפון שלהם: 04-8414040.
ההדרכות מתקיימות אחת לחודש.
יום נפלא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית
אילנה כסיף30/05/2009הי קרן,
ציפורן חודנית היא ציפורן אשר בשעת הצמחיה שלה פוצעת את העור וגורמת לדלקת או לפצע. אם הציפורן באורך של מיטת הציפורן היא לא חודרנית ויש לגזור אותה ישר ולעגל מעט את הפינות בעזרת פצירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר בציפורשירה19/05/2009
שלום, לצערי יש לי מנהג כבר שנים לשחק עם הציפורניים ברגליים, לקלף אותן וכתוצאה מכך הן לא צומחות לי או שצומחות מעוותות
איך ניתן לשקם אותן? האם בונים ציפורניים גם בכפות הרגליים? האם זה יכול להוות גורם סיכון לפטרת? תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירה
אילנה כסיף19/05/2009קודם כל תפסיקי! תפסיקי לקלף ולהרוס אותן. נכון פשוט? אם עדיין קשה לך להפסיק כדאי לך לעשות בניה בציפורניים ברגליים. זה יפתור את הבעיה של הקילוף והעיוות.
לגבי הפטרת- אם אין פטרת בציפורניים כרגע היא לא תווצר כתוצאה מהבניה כי בניה כשלעצמה לא גורמת לפטריות. חשוב שתלכי למכון מקצועי שיודע את העבודה ושתנאי הסניטציה בו גבוהים והכל יהיה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיסמיקי06/05/2009
שלום לכולם,
יש לי לקוחה עם מחלת הפסוריאזיס.
קראתי קצת באינטרנט על המחלה ושאלתי היא כיצד לעשות טיפול פדיקור ללקוחה?
אני לא עובדת עם סכין אלא רק עם פילינג שממיס את העור היבש.
אודה על תשובה מהירה
יום טוב
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזס
אילנה כסיף06/05/2009הי מיקי,
את יכולה לעשות פדיקור רגיל לכל דבר. חשוב לא לשים חומרים שהם חומציים על העור לצורך המסת הקאלוס. את יכולה להשתמש בחומרים של BE NATURAL ולא על פצעים פתוחים במידה שיש. עדיף לעשות פדיקור הכולל שיוף עם פילינג להחלקת העור ולהזהר מאד כי העור מאד רגיש. אותו דבר בציפורניים - אם הציפורניים בריאות הטיפול הוא רגיל אם הפסוריאזיס הגיע אליהן שייפי בעדינו ועצבי צורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיטי הקעריתמור05/05/2009
האם צריך לשים ניילון גם בקערית פלסטיק שנשטפה באקונומיקה בין מטופלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקית ניילון
אילנה כסיף06/05/2009מקובל לשים שקית כדי לתת ללקוחה הרגשה של היגיינה והפרדה מהלוקחה הקודמת שביקרה בקערה. היום אנו לא משתמות יותר בשקיות הללו כי יש לנו קערת פדיקור עם אינסרט חד פעמי שמתלבש בדיוק ואין נזילות ולא צריך לנקות עם אקונומיקה. כל אינסרט הוא חדש ומתאים בדיוק לקערת הפדיקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקערת אינסרת
ורד22/03/2010כמה עולה קארת אינסרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקערת פדיקור
אילנה כסיף28/03/2010קערה עולה 90 ש"ח ואינסרט אחד עולה 3.5 לפני מע"מ. הקערה מקורית של חברת BELAVA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)