מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיוסי28/11/2007
למה בכלל עושים פדיקור?
רק ליופי או שיש לו גם שימושים בריאותיים?
תודה רבה
נ.ב.
האם פדיקור הוא רק טיפול ברגליים או גם בידיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליוסי
אורנה רז28/11/2007פדיקור עושים לשמירה על כף הרגל,כף רגל בריאה,גמישה,מרוככת ונעימה מספקת את הנוחות המירבית לאדם השיך להן.
כמובן,שכאשר סובלים מיבלות,פטריות,צפורניים חודרניות הטיפול הוא בהחלט לשימושים בריאותיים ומניעה של כאבים,אי נוחות וסבל.
פדיקור הוא טיפול בכף הרגל,טיפול בכף היד נקרא מניקור - כיום,גם גברים עושים מניקור אין סיבה שאיש עסקים יסתובב עם צפורניים אכולות,מלוכלכות ומוזנחות,הרי כשאשה מגיעה לפגישת עסקים בוחנים אותה מכף רגל עד ראש ואבוי לה אם תגיע עם צפורניים מוזנחות וידים לא מטופחות.
אתה מוזמן לנסות ולהנות.
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורניים ברגלייםשונית26/11/2007
האם ציפורן הרגל נועדה להגן על משהו?
אם נניח לא נקצוץ אותה כמו שצריך, או אם בכלל לא תהיהנה ציפורניים ברגליים האם זה ישפיע עלינו? הרי הן אינן משמשו להגנה כמו אצל בעלי חיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים ברגליים
אורנה רז01/12/2007הי שונית -
צפורני הרגליים נועדו להגן על קצות האצבעות מפני חבלות,חידקים ובכלל בתוקף היותן החזית הראשונה של הגוף ובתוקף זאת הראשונה להתקל,לפגוש חפצים,אבני הדרך ועוד.
קצות האצבעות עשירות בכלי דם ועצבים כדי להעביר את המידע למוח וככאלה הינן פגיעות..
בעבר אמנם האצבעות גם ברגלים וגם בידים שימשו אותנו לטיפוס,הגנה ועוד אך גם היום יש להן משמעות מעבר לאסתטיקה.
וכמובן,שאם נקצוץ אותן יותר מידי אנחנו עשויים לגרום לעצמנו נזקים כמו:חדירת חידקים,צפורניים חודרניות, האם אין אלו סיבות מספיקות להתיחס אליהן בכבוד הראוי להן.
אם אלוהים לא היה חושב שאנחנו צריכים אותן האם היה משקיע מאמץ ביצירתן.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאורן22/11/2007
האם זה נכון שברגע שמתחילים לעשות פדיקור חייבים לעשות באופן קבוע?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורן
אורנה רז22/11/2007הי אורן -
זאת שאלה מאד נפוצה,במידה ומסירים עור סימן שהיה עור ,אם מורידים עור כאשר לא צריך אזי גודל עור
העור לא גדל כדי שלפדיקוריסטית תהיה עבודה.
הגוף מיצר עור כהגנה כאשר מופעל עליו לחץ מתמשך באזור מסוים,במידה והיציבה טובה,אין משקל עודף ובכלל יש חלוקה נכונה ומאוזנת בין העקב הכריות והאצבעות -מה שלמרביתנו אין בגלל סיבות שונות,ובנוסף שומרים על עור כף הרגל מרוכך ומשומן כף הרגל תשמר,ותספק לנו נוחות מירבית.
ממשיכים לעשות פדיקור אחרי הפעם הראשונה כי זה נעים,מפנק ומספק תחושה נעימה לכל הגוף.
המפתח הוא למצוא מקצועית שתדע להעניק את הטיפול המתאים לכל רגל.
סופשבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקצועיותאור20/11/2007
הגעתי ממש במקרה לפורום,מן הסתם ,בגלל הפטרת בבהונות,מכנה משותף לא מלבב.
אני חייבת להביע את התרשמותי מרצינותך ,מחויבותך למקצוע וכובד הראש בה ענית לשאלה קלילה כמו לשאלה כבדת משקל .
הצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
אורנה רז20/11/2007אור - תודה על הפרגון ואני שמחה לגלות שתשובותי אכן מסייעות לכם למצוא תשובות לבעיות מטרידות ולא נעימות ובכלל - מי לא רוצה לדעת שיש ברכה בעמלו.
תודה ושיהי לך ערב נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטרפת להודעה של אור
לילי22/11/2007פשוט תענוג בפורום שלך, אורנה.
מקצועית, לבבית, כותבת בגובה העיניים.
פשוט כיף ואני לומדת הרבה מאוד ממך.
תודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטריהאני20/11/2007
היי אורנה,
על איזה תכשיר לטיפול בפטריה בציפורן ובעור כף הרגל את ממליצה?
משהו יעיל וחזק
תודה, אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריה
אורנה רז20/11/2007שלום אני - האם אני אמורה לזהותך בכל מקרה ערב טוב -
טיפול בפטרת כף הרגל אינה דומה לטיפול בפטרת הצפורן .
בשוק קיימים מגוון מוצרים באיכות טובה ועם תוצאות טובות ,למרות עלינו לזכור כמה דברים:
1. פטרת כף הרגל ניתנת לטיפול תוך 3 שבועות עד חודש.
2. פטרת הצפורן הרבה יותר עקשנית ומחייבת טיפול של לפחות 6 חודשים (גם הכדורים הניתנים ע'י רופא מחיבים 6 חודשי טיפול).
3. בשני המקרים התמדה היא שם המשחק - מריחה יום כן שבועיים לא אינה נותנת תוצאות.
4. בפטרת הצפורן יש להגיע לטיפול אחת ל3 שבועות לפחות או להשתמש גם בחומר מרכך צפורן ושיוף הצפורן אחת ליומיים שלשה.
לגבי חומרים - קימים בשוק מגוון מוצרים טובים ובעלי תוצאות טובות,מה שעוזר לאלף לא עוזר לאחר ולהפך.
האם את מחפשת טיפול לעצמך או שאת מקצועית ומחפשת מענה ללקוחות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
אני26/11/2007היי אורנה,
הטיפול הוא לעצמי, אני סובלת משני הדברים בכף רגל שמאל שלי.
האם לטפל במקביל או יחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
אורנה רז28/11/2007את יכולה בהחלט לטפל בשתי הבעיות במקביל - משחה לכף הרגל וטיפות לציפורן.
סביר להניח שבכף הרגל תראי תוצאות מהר יותר.
בהצלחה ולא להתיאש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכירה ומחיריםלילי18/11/2007
אורנה היקרה בוקר טוב!!!!!!
יש לי אפשרות למכור ללקוחות עם פטרת בציפורניים מוצרים לבעיה זו כי הן מגלות התעניינות ומוכנות לרכוש. אם אקנה מוצרים ב- X ש"ח: לדוגמא - מוצרי שמן עץ התה - בכמה יותר צריך למכור אותם כך שגם ארוויח אך לא אצא חמדנית מדי וגם היא תהיה מרוצה ?
תודה על תשובתך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יום מופלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה ומחירים
אורנה רז18/11/2007לכל מקצועית יש את האופציה וזה אפילו תפקידה למכור מוצרים המתאימים לבעיות שהיא נתקלת בהן.
בדרך-כלל ,לחברות יש מחירון למקצועית ומחירון לצרכן - כך שאין בעיה לדעת בכמה למכור.
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה שלא רוצה לעזוב....אפילו כשאורן18/11/2007
שלום רב !
יש לי פטריה בציפורן הגדולה של רגל שמאל כבר 5 שנים אולי אפילו יותר, אני מנסה כל הזמן לצאת ממנה פעם אחת אפילו הצלחתי ובמשך שנה לא היה לי שום כתם מגעיל וכתום בציפורן אבל אחרי שנה שוב נדבקתי (או שהיא לא עזבה אותי מאז) וכיום אני מנסה בכל תוקף לחסל אותה ע"י גזירת הציפורן כמה שיותר קרוב לפטריה וכמה שיותר כדטאי שיצמח לי ציפורן חדשה ויפה כמו שהצלחתי בעבר אבל ללא הצלחה כי בכל פעם זה חוזר על עצמו הציפורן גודלת יפה וחלק ורק בפינה איפה שאני לא יכול להגיע עם המספריים צומח לא פטריה קטנה קטנה שאחרי תקופה של שנה ואו יותר שוב צומח לי פטריה צהובה ומגעילה, חשוב לציין שבעבר טופלתי בכדורים שלא עזרו לי ובמשחות ואפילו באקונומיקה שום דבר לא ממש עזר חוץ מגזירת הציפורן.
כיום הציפורן שוב חלקה כמעט לגמרי אבל שוב יש לי מקום שאינני יכול לגזור ולכן אני סמוך ובטוח שיגדל לי שוב פטריה או יותר נכון תתפשט הפטריה שוב.
כיום אני נמצא בארה"ב ויש פה כמה משחות שאין בישראל אך אני מפחד להשתמש במשהו שאני לא מכיר.
מה עלי לעשות ???
האם יש משחות פה בניו יורק שאת ממליצה עליהם ???
אולי כדורים ???
מחכה לתשובה
המיואש מניו יורק
:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
אורנה רז18/11/2007הי אורן -
הבעיה שלך באמת מאד מתסכלת במיוחד שאתה נראה בחור נחוש שמתמיד וגם מגיע לתוצאות.
לצערי איני יודעת על משחה מסוימת בניו יורק.
מה שהייתי ממליצה לך:
1. אתה יכול לפנות לפודיאטור - זהו מומחה לכף הרגל.
2. כאשר,אתה מצליח להשתלט על מרבית הפטריה - למרוח בלילה משחה על החלק הנגוע ובבוקר לטפטף טיפות שמן עץ התה שלדעתי קיימות גם בארה'ב -שמן עץ התה הינו תכשיר המונע מהחידיקים להתרבות.
3. מלחמה בפטריות היא מלחמה עקשנית ומנצח המתמיד בין השניים. ולא נראה לי שאתה מוותר בקלות.
לא להיאש.
4. לעיתים הפטריה לומדת לזהות את החומר ומה שעזר בעבר לא עוזר יותר,אם היה חומר מסוים שעזר תעבור לסוג משחה אחר ותחזור מאוחר יותר.
כמה שאלות אינפורמטיביות:
1. האם אתה מתפקד בלחצים במשך היום? - עהודה,לימודים ובכלל?
2. האם אתה סובל מהזעה בכפות הרגלים?
התיחסויות:
1. עפ'י התורה הסינית הבוהן מיצגת את הראש וככזה משקפת את המתח והלחצים שלנו - אם זה כך שווה לכל הטיפולים המשחתיים להוסיף טיפול מרגיע (שיאצו,עיסוי או כל מה שגורם לך רגיעה בקצב החיים)
2. להזעה בכפות הרגלים יש תכשירים של חברה מעולה בשם O.P.I שמשווקת טלק ללא טלק למניעת זיעה בלי אפקט הבוץ שנוצר מטלק רגיל.
יש כמובן תרסיסים לנעל למניעת התרבות פטריות בנעל.
מקווה שעניתי לך ומשהו מכל זה יקדם אותך למטרה הנכספת להפטר מהפטריה.
בהצלחה ושיהיה לך שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתפי דםכלנית16/11/2007
שלום, יש לי בעיה והיא שיש לי עם שני האגודלים ברגליים שתפי דם..
איך אני יכולה להעלים אותם..?
והאם הם יעלמו מתישו?
בבקשה תשובה דחוףףף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטפי דם
אורנה רז16/11/2007מתי נוצרו האם הם שם זמן ממושך או שקרו לאחרונה אולי מנעלים חדשות.
בעקרון הן אמורות להעלם אם הן שם זמן ממושך שווה לשאול אחות בקופת חולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתפי דם....
כלנית16/11/2007זה קרה לי בעת מסיבה כאשר אנשים דרכו עליי..(מבלי לשים ל כמובן).
זה בערך כחודש וחצי והמצב לא זז..
אני מודאגת מזה.. ומהאפשרות שהן לא יעלמו והם אכן מאוד בולטים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשטפי דם
אורנה רז17/11/2007שירה,
האם את סובלת מסכרת או מבעיה אחרת הקשורה לדם ?
אם אכן זה נמצא כבר חודש וחצי ממליצה לגשת לרופא המשפחה כשלב ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבתית BEROXשני15/11/2007
נוצרה חלודה על הצבתית. מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבתית
אורנה רז16/11/2007החלודה נוצרת בשל אי הסרת שאריות העור ו/או אי ניגוב ממיים או תמיסת הברביסייד.
הדבר הטוב ביותר זה לפנות ללובלינסקי בקינג ג'ורג לתת את הצבתית להשחזה בדכ אם המצב לא קטסטרופלי מצליחים להוריד את החלודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורנה שאלת התלבטותשני12/11/2007
הי אורנהלה
יש לי לקוחה שלא מרשה לי בשום פנים ואופן להשתמש בסקלפל על רגליה. רק גרדו. ויש מקומות שאי אפשר בלי וזה לא יוצא יפה וטוב.היא פוחדת להיחתך. כאילו שמגרדו אי אפשר להיחתך...
איך משכנעים את העקשנית הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות
אורנה רז13/11/2007שאלה מצוינת - אכן ישנן לקוחות שמסיבות שונות פוחדות מהסקלפל אם לאור נסיון קודם או סתם פחד,
כמו שאנשים פוחדים להכנס לבית חולים.
עלינו להכיל את הלקוחות,אם את לא מצליחה לשכנע אותה,עבדי במקומות האלה עם המכונה - שיוף עם המכונה מסיים טיפול בצורה מאד יפה בנוסף את יכולה לעשות שימוש במי פילינג שאיתו משתמשים בסכין הדומה לסכין חמאה ואינה חדה - התוצאות מדהיחמות.
אפשרות נוספת היא להשתמש במלח ים המלח עם שמן ואשפל של O.P.I שבמקומות שאין הרבה עור מסיר אותו מרד יפה.
היכולת שלנו לאלתר ולתת פתרונות המתאימים למגוון רחב של לקוחות משדרג אותנו מבחינת המקצועיות שלנו.
לעולם ידע הוא כוח.
יותר משחשוב שביעות הרצון שלנו חשוב לא פחות אם לא יותר שביעות הרצון של הלקוחה ממה שבאה לקבל אצלנו.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף עם מכונה - עם איזה ראש?
לילי15/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיוף עם מכונה
אורנה רז17/11/2007עם ראשים חומים הנראים כמו ניר זכוכית,המתלבשים על ראש עגול,או ראש סברס או דיסקיות
כשתגיעי לחנות המכירה יראו לך את כל האפשרויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהלילי11/11/2007
בשביל מה הוא טוב? פטרת? ואם אין פטרת אפשר להשתמש סתם כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה
אורנה רז11/11/2007שמן עץ התה טוב למניעת פטרת.
כאשר,פטרת תוקפת את הצפורן,טיפלנו בתכשירים המתאימים,הצפורן נראת תקינה,אך הפטריות לא נעלמות הן מתכסות בקרום והופכות למצב של נבג - ומחכות לשעת כושר להתפרץ שוב - זה בדיוק הזמן לעבור לטיפול מניעתי בעזרת שמן עץ התה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לעור יבש וכפות רגליים בוערותגלילית מהגליל09/11/2007
מה לדעתך יעיל יותר, הפלקסיטול או ההידרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לעור יבש
אורנה רז10/11/2007שניהם תכשירים טובים מאד לעור יבש עדין יש המצדדים בזה ואחרים באחר.
קימים הרבה תכשירים לטיפול בעור יבש בכפות הרגלים,הבחירה היא בזמינות שלהם עבורך,במחיר ובתוצאות.
לגבי רגלים בוערות שווה לבדוק את מקור הבעיה לא ידוע לי שהם מטפלים בבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלקליפשני08/11/2007
אורנהלה היקרה
הזכרת פה אלקליפ. הבנתי מה יעודו. אך האם תוכלי להרחיב עליו. מה זה? ממה עשוי? איך משתמשים, היכן רוכשים? זה יקר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באלקליפ
אורנה רז10/11/2007יעודו הוא לטפל בצפורן חודרנית,ע'י הדבקה של קליפ פלסטי מאד חזק וגמיש שגורם לצפורן לחזור ולגדול כהלכה.
הוא משווק ע'י דפילב,הוא יקר מאחר ויש לרכוש כמה גדלים של הקליפ,דבק ושפדולה להדבקה.
על הטיפול גובים בנפרד זהו טיפול בפני עצמו אך יש לו תוצאות טובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתרונני08/11/2007
אווורנה שלום !
יש לי ציפורן חודרנית ברגל ואני לא יודעת מה לעשות ..
אם אני ילך לפדיקורסטית אני יצטרך ללכת כל פעם .. ואני קטנה בשביל זה ( אני בת 12 )
רציתי לדעת אם יש דרך להוציא תציפורן מבלי להצטרך לעשות כל פעם .. ?
תוודה , רווני ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורן חודרנית
אורנה רז08/11/2007הי רוני - אני יודעת שצפורן חודרנית היא מטרד כואב ומציק מאד.
האם נוצרה בגלל שגזרת או גזרו לך את הצפורן עמוק מידי? - יתכן שאם תתני לה לגדול מעט תגזרי ישר
בקו האצבע,ותשיפי את הפינה היא תחזור לצמוח נכון,יש אפשרות לגולל צמר גפן דק מאד מאד ולהחדיר בצד הצפורן .
האפשרויות האחרות זה לפנות לפדיקוריסטית מקצועית להתיעצות.
אפשרות נוספת זה לפנות לפודיאטור שהוא מומחה לבעיות בכף הרגל ולשמוע את דעתו.
באופן כללי צפורן של ילדה בגילך היא עדיין גמישה,וניתן לעבוד איתה ולהפוך את הקערה על פניה.
יש אפשרות נוספת שזה טיפול מיוחד קליפ מפלסטיק שמדביקים על הצפורן וזה גורם לה לצמוח נכון.
אבל עליך למצוא פדיקוריסטית שעובדת עם "באלקליפ" זה שם החומר.
כמובן,שצריך לראות במה מדובר,אולי הפתרון הרבה יותר פשוט ממה שנראה.
בהצלחה ותעדכני אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתהילה08/11/2007
שלום
ברצוני לברר מהי הדרך הקלה ביותר עבור הלקוח/ה בטיפול בציפורן חודרנית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית
אורנה רז08/11/2007הי הילה - מה הכוונה הדרך הקלה ביותר ?
בכל מקרה יש לרכך את האזור עם ג'ל לצפורן חודרנית,לגזור את החלק המציק כמו שצריך ואז או להחדיר
פתיל או להזמין לטיפול נוסף להניח "באלקליפ" .
אם הכוונה לכאב - אפשר להמליץ ללקוח/ה למרוח אמלה 20 דקות לפני הגעתם לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)