מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור יבש בכפות הרגלייםאורי08/11/2007
האם הסרת עור יבש ברגליים גורמת לצמיחת חדש במהירות רבה יותר? פעם היה חולף חודש וחצי עד להיזדקקות לטיפול הבא והיום תוך שבועיים וחצי אני זקוקה לטיפול חדש. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש בכפות הרגלים
אורנה רז08/11/2007לא הבנתי לגמרי - מה הכוונה שפעם הזדקקת לטיפול אחת לחודש וחצי ועכשיו כל שבועיים וחצי - מה השתנה באופן הטיפול שקיבלת פעם ועכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר חיטויהילה08/11/2007
שלום רב
ברצוני לברר היכן רוכשים את הבברביסייד?
ואיך משתמשים בחומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר חיטוי
אורנה רז08/11/2007הי הילה - האם את מקצועית או שרוצה את החומר לצרכים אחרים.
באופן כללי בכל מעבדה שמוכרת מוצרי פדיקור,ציפורניים או קוסמטיקה תמצאי את החומר.
על הבקבוק יש הוראות שימוש מדויקות - פקק חומר על 36 פקקי מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברבסיידסיוון06/11/2007
רציתי לדעת כמה זמן ניתן להשתמש באותו החומר במיכל החיטוי נאמר לי בעבר שברגע שמוהלים את הברבסייד עם מים זה מחטא רק יממה ואז צריך להחליף את התמיסה האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברביסיייד
אורנה רז07/11/2007לא יודעת מי אמר לך על פי הנחיות היצרן התמיסה תקפה לשבוע לפחות אם לא יותר.
כמובן,שתלוי בכמות הלקוחות שלך אם יש לך שתיים ביום או עשר.
מוממלץ מאד לנגב את הכלים מכל שאריות העור לפני הטבילה בברביסייד כדי שהתמיסה תשאר נקיה כמה שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על ברבסייד
נסיכת הצבעים08/11/2007האם אפשר לחטא בזה את המכחולים
ואת המשייף הגס לרגל
וגם הבנתי שמשרד הבריאות זה לא מאושר
למה?
יש משהו אחר?
והבנתי שגם הסטרליזטור של הקוורץ לא כל הדגמים מאושרים
ידוע לך משהו על זה איך אני מבררת אם משהו מאושר או לא
כי יש לי סטרליזטור כזה ואני מפחדת שזה לא מאושר
ומה זה אומר כשדבר לא מאושר שזה לא טוב?
הוא לא מעקר לי את הכלים ? אני מפחדת
אורנה אודה לך אם את יודעת משהו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריות בבהונות בכפות הרגלייםעדי06/11/2007
שלום אני בן 31 וסובל כבר 12 שנה מפטריות בציפורניים בכף הרגל ניסיתי כדורים חוץ מחור בכיס לא נפתרה הבעיה אז הודה לך על כל תגובה או פתרון.
נ.ב אני בריא ולא רגיש לשום תרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
אורנה רז06/11/2007אתה בר מזל שהפטריות הינן רק בבהונות ועד היום לא התפרצו ליתר הצפורניים.
במלחמה נגד הפטריות מנצח הנחוש והמתמיד בין השנים (הפטריה מול בעליה).
הצעה לטיפול:
1. רחיצת הרגלים רצוי בסבון עץ התה + יבוש יסודי של כף ברגל.
2. הסרת החלק הנגוע עד כמה שאפשר - רצוי על ידי בעלת מקצוע.
3. מריחת קרם לפטרת הצפורן - מידי יום וחבישה בפלסטר למשך הלילה.
4. ניתן לרסס את הנעל בתרסיס שלא מאפשר לחידקים לשגשג ,ולהשתדל ללכת בסנדלים כל עוד אפשר.
נ.ב - בתורה הסינית - הבוהן מיצגת את הראש,האם אתה אדם לחוץ באופן ההתנהלות,אם כן טוב תעשה אם תצרף לעיסוקיך טיפול מרגיע (רפלקסולוגיה,שיאצו ) או כל דבר אחר.
בהצלחה - נשמח אם תשתף אותנו בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר לציפורניים עם פטריותסיוון06/11/2007
אורנה שלום
אני חדשה בפורום רק היום גיליתי את הפורום שנראה מאוד עור לכולן,
רציתי לשאול אם יש חומר כלשהו שאת ממליצה לטיפול בפטרת ציפורניים מלבד הטיפול במכון- ניקוי שיוף וגזירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר לציפורניים עם פטריות
אורנה רז06/11/2007הי סיוון וברוכים הבאים לפורום אני מקוה שתפיקי ממנו תועלת רבה.
ולשאלתך -לפטרת הצפורניים יש חומרים רבים,סדרת טיפות מסדרת אנטי פונג,קרם לפטרת היפנוטיק,קרם פטרת של קארט,של תפוח ועוד ועוד.
בכל מקרה טיפול רק במכון של הסרת החלק הנגוע ממש לא עוזר בלי לרתום את הלקוח/ה להמשך טיפול בבית יום יום למשך כמה חודשים טובים תוך הגעה למכון לטיפול תקופתי.
פטריות הצפורן הינן פטריות עקשניות מאד והנחוש בין השניים (הפטריות או הלקוח/ה) מנצחים
זהו מבחן על נחישות והתמדה.
בהצלחה מקוה לקרוא אותך בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקוח עם פטרת שלא נדע!לילי06/11/2007
אורנה שלום
יש לי לקוח מבוגר. אני מגיעה אליו כי קשה לו.
יש לו פטרת ירוקה ברגל (בכל אצבעות הרגליים בלי יוצא מן הכלל) - שחבל על הזמן.
אני יודעת שאסור למקצועית לגעת ועליה להפנות אותו לטיפול רפואי. אבל אני נורא מרחמת עליו ומנסה לעשות מה שאני יכולה: מורידה את הגובה של הציפורן, גוזרת באופן משמעותי את החלקים החולים. יש ירקת מוגלתית ואני שמה לו פולידין.
מה את אומרת? אני לא נורמלית או שזה המינימים שאפשר לעשות עבורו. הוא לא מוכן בשום אופן לשמוע לי כשאני אומרת לו לטפל עם כדורים/משחות הוא אומר שבמילא עוד מעט הוא ימות... (הוא אדם חולני ובדיכאון).
כמובן שהקציתי כלים שהם רק עבורו בנוסף לחיטוי שאני עושה.
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקוח עם פטרת
אורנה רז06/11/2007ראשית, כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה.כמובן שלא ניתן להכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה כל הכבוד לו שבמצבו הוא מוכן לקבל את שירותיך.
רחיצה בסבון עץ התה,תקל אולי יסכים גם להשתמש בזה על בסיס יומיומי ויעזור גם לך במהלך הטיפול.
אולי יסכים למרוח הוא או מי שמטפל בו קרם לפטרת צפורניים או לפחות שמן עץ התה גם אם לא יעזור לגמרי עשוי להקל.
לעיתים אנחנו יכולות לעשות רק מה שאפשרי ולא מה שהיינו רוצות - כל הכבוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותלילי06/11/2007
אורנה בוקר טוב
1. האם חייבת לשים ניילון נצמד כששמים ג'ל התפחה? אפשר בלי?
2. ללקוח יש פטרת קימל\חית בבוהן רגלו - אבל לאורך רצועה דקה בצד הציפורן. איך לטפל?
תודה!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסיכת הצבעים
אורנה רז06/11/2007כאשר שמים ג'ל הטפחה יש לשים ניילון נצמד כדי ליצור את אפקט החימום ווהטפחה,
פטרת רק בבוהן הרגל? - באמת לקוח בר מזל,לרכך ולהסיר בזהירות אפשר עם מכונת השיוף אבל אז יש לעבוד על יבש וכמובן לתת ללקוח משחה לפטרת כף הרגל לפני שיתפשט לכל הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכונת שיוף kupa
קציעה26/11/2008תודה על הטלפונים(-: רציתי לשאול אותך,יש לי את מכונת השיוף של קופה 3000, כשקניתי אותה זה הגיע לי עם 2 חלקים נילווים (ראשי שיוף) אחד מחודד והשני עדול ועליו מרכיבים כמין משייף חד פעמי שבו אני יוכל לשייף את הציפורן.. השאלה שלי היא כזו.. יש המון סוגים של ראשים האם את יכולה לתת לי הסבר מה כל אחד ולמה הוא מיועד בדיוק? אני כעת רוצה להכניס לספא בו אני עובדת בחו"ל את הערכה הטיפולית של קארט לפטרת בציפורניים, כל לקוחה שתבוא אני רוצה לשייף לה את הציפורניים בעזרת המכשיר ממש להגיע לשיכבה דקה ואז לשים את החומר המטפל שזה הטיפות והקרם... האם זו הדרך הנכונה? אם לא,אז תתני לי עיצה בבקשה. תוכלי להמליץ לי על עוד חומרים יעילים שאני יכולה להוסיף? כמו כן יש לי לקוחה שהעור מסביב לציפורניים בידיים מאוד מאוד רגיש אני מאוד ניזהרת לעשות לה מניקור עדין, אבל מה שקורה לה אחרי יומיים כל העור שלה מתקלף, וכביכול ניפצע, מה אני יכולה להציע לה? האם הסי גארד של תפוח יכול לעזור? ממה נובע התופעה הזו? סליחה על כל השאלות.. ותודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקציעה
אורנה רז26/11/2008ערב טוב או בוקר טוב -
הראש המתחלף מתאים להסרת עור קשה בכף הרגל אם על רגל יבשה מאד עם סדקים או להסרת עור קשה בפדיקור יבש (עם החומרים של B-NATURAL ,הקאלוס והקיוטיקל אלימניטור) .
הראש קונוס מתאים לטיפול בציפורן חודרנית.
יש ראש חכם(כמו הראש מתחלף אך עובדים עמו כמו שהוא)והוא מתאים יותר לציפורן.
ראש נוסף הוא עור צבי עובדים עימו בצירוף חומר הנקרא "באפינג" ומשמש להחדרת לחות לציפורן והברקתה.
אלה הראשים העיקריים שאנחנו עושים שימוש בפדיקור.
לגבי חומרים נוספים להכניס הרבה מאד מוצרים איכותיים - כמו O.P.I אך קשה לי להפציץ אותך בידע לא מסודר אם את מגיעה לארץ אשמח לשמוע על אופן המקום כי יש מגוון מאד גדול.
לגבי שאלתך על הלקוחה שהעור מסביב לציפורן מתקלף אולי כדאי : א. להשתמש בקיוטיקל אלימניטור של חברת בי-נטורל (מבית o.p.i ) הממיס את העור העודף תוך 45 שניות ואין צורך בצבתית וכמובן להמליץ לה על שימוש יומיומי ב - cuticle oil to go של o.p.i המרכך ומשמן את העור מסביב לציפורן.
מקווה שעזרתי ולו במעט,כפי שאת רואה יש המון ידע וחומרים ומגוון טיפולים למכון ולא הזכרנו עוד אמבט פראפין.
מאחלת לך הצלחה ועבודה פוריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הראשי ם
קציעה10/12/2008מהו העור צבי-כלומר איך ניקרא השם באנגלית.? אם אני רוצה להזמין את זה מהחברה עצמה בחו"ל. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהopi
קציעה10/12/2008אני מחפשת את מה שרשמת לי .ואני לא יכולה למצוא.. תעזרי לי בבקשה איך זה ניקרא בדיוק.. תודה רבה קיוטיקל אלימניטור של חברת בי-נטורל (מבית o.p.i )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה אני לא נסיכת הצבעים
לילי06/11/2007אני הילי!
אבל בכל זאת אוהבת אותך!
אגב נורא חבל לי שאת מעבירה סדנא אצל אילנהבשעה 17:00. אני לא אספיק להגיע. רציתי סוף סוף להכיר אותך וכמובן ללמוד ממך המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אולי בהזדמנות אחרת.
אם אראה אותך בטוח שאני נותנת לך נשיקה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה פספסת הודעה
שני06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילי
אורנה רז07/11/2007תודה מתוקה על כל הפרגון מקווה לפגוש אותך באחת ההשתלמויות הקרובות.
מתנצלת אם עשיתי בלבול בשמות העיקר שקיבלת תשובה לשאלתך.
שיהיה לך ערב מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רוב הפידקןרסטיות נוהגות לגזורנסיכת הצבעים06/11/2007
עור מסביב לציפורן
זה לוקח לי מלא זמן ומיאש אותי
אני מעדיפה שלא אבל מה בדרך כלל לקוחות מצפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עגזירת קוטיקולה
אורנה רז06/11/2007האם את משתמשת במרכך עור - יש בנוזל ויש בג'ל מה שמרכך את העור בעזרת דוחף עור את דוחפת את העור ואז מסירה את מה שצריך,זה לוקח מעט זמן אך בסופו של דבר הצפורן נקיה מבריקה וקלה למריחת לק ובסיומו של טיפול זה בעיקר מה שהלקוחה רוה ונהנת מעבר לתחושת ההקלה והנוחות ברגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אני משתמשת
נסיכת הצבעים06/11/2007וזה לוקח לי המון זמן בציפורני הידים אני שמה לפני זה ג'ל מרכך
ומשתמשת בצבתית וזה לוקח לי טיפול מניקור חצי שעה רק לגזור את העור הזה
אולי זה ענין של מיומנות אני רק בהתחלה ממש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת קוטיקולה
אורנה רז07/11/2007חצי שעה למניקור זה בהחלט זמן סביר. לדעתי טיפול זריז מידי גורם ללקוחה תחושה של זלזול - רובן מגיעות אלינו כדי לעשות אתנחתא ולהגדיש מעט זמן לעצמן במרוץ החיים,כך שלא תמיד הייתי ממליצה לנסות ולקצר את זמן הטיפול,עלינו לזהות את ציפיות הלקוחה לעיתים מרוב מהירות את עשויה להפסיד אותה.
ערב מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה לוקח לי שעה
נסיכת הצבעים08/11/2007אני התכוונתי שרק את העור לוקח ללי חצי שעה
ושאר הטיפול עוד חצי שעה 40 דק ואז זה כבר שעה ויןתר
וזה נראה לי יותר מידי
או שזה בסדר לדעתך?
שמעתי שיש כאלה שמתמשות במכונה
זה יותר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמחות כף רגל סוכרתיתשני05/11/2007
אורנה
האם תוכלי לתת פרטים על ההתמחות הזו:
איפה לומדים, מה , כמה זמן, איזו תעודה וכו'.
תודה רבה לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמחות כף רגל סוכרתית
אורנה רז06/11/2007ההשתלמות נערכת בבית חולים וולפסון,נרשמים דרך העמותה לסכרת.
משך הלימודים כ-5 שבועות,במתקונת של פעם בשבוע מאד מרוכזים.
כדי להרשם צריך כמה שנות עבודה מעשית.
ומקבלים תעודה של מוסמכת לטיפול בכף רגל סוכרתית באישור האגודה לסכרת ובי"ח וולפסון
מאד מוממלץ ,רציני ומענין
הבצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראש יהלוםשני05/11/2007
אורנה היקרה ערב טוב!
בקשר לראש יהלום גדול (גדול!) מחורר - למכונה:
1. האם את מכירה?
2. למה הוא משמש? מה הפונקציות אותן הוא ממלא?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראש יהלום
אורנה רז06/11/2007יש ראש עם חורים שנקרא סברס ומשמש לשיוף עור קשה בכף הרגל.
יש ראש נוסף עליו מרכיבים משייף כמו נייר זכוכית שמשמש גם לשיוף עור קשה
יש מוצר חדש דסקיות עגולות שמרכיבים על ראש שטוח שומשמש לאותו דבר
כולם טובים כל אחת בוחרת את זה שנותן לה את התוצאות הטובות ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קטנה
לילי06/11/2007הסברס הוא למעשה תחליף לקרדו/סקלפל או כהליך משלים להם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה שאלת הבהרה ראי לעיל
שני06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברס
אורנה רז07/11/2007נתון לשיקולך בהתאם למצב הרגל - הוא עשוי לשמש כתחליף על עור יבש או כטיפול משלים להחלקת הרגל בסיום טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליפהגילת05/11/2007
שימוש בסבון ליפה לרגליים זה משהו שמועיל בכלל במאבק בעור הקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפה
אורנה רז06/11/2007לא ניסיתי אף פעם שווה לנסות רק לבדוק שלא משאיר קצוות ומשאיר את הרגל לא אחידה.
ספרי לנו על התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לך אם תייעצי לי-דחוףיפה03/11/2007
בעלי חולה סוכרת על כדורים ויש לו כפות רגליים שמתייבשות הרבה. הוא קנה כל כך הרבה סוגים של משחות וקרמים אך עדיין זה ממשיך. אודה לך אם תמליצי לי על טיפול נכון ברגליו. דבר נוסף : יש לו כאבים באמצע הרגל ואמרו לו שזו לא רגל סוכרתית ושהוא צריך לפנות לנוירולוג כי יכול להיות שזו בעיה נוירופטית-מה אפשר בינתיים לעשות ? האם זה דחוף לדעתך לגשת מיידית? כי אני חוששת שזה עלול להחמיר ,הוא אומר שהוא חושב שזה מהעור הקשה שיש לו שם. אבל הכאב הוא ממש מתחת לעור. איך תוכלי לעזור לנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפה - שבוע טוב
אורנה רז03/11/2007ראשית,אין צורך להכנס לפניקה.
אנסה לעשות סדר בשאלותיך ולענות לך כמיטב יכולתי.
בעלתך נוטל כדורים שזה המצב הראשוני של סכרת,עדין שווה להקפיד על דיאטה וכמובן הליכות יום יום זה מזרים את הדם ומונע בעיות.
עור יבש ברגלים - נסי לעסות אותן עם שמן זית שחומם מעט מאד (ממש פושר) עם גרבי כותנה למשך 10 דקות ,לאחר מכן הניחי מפרידי אצבעות כאלו שאנו משתמשות למריחת לק ל-10 דקות נוספות כשהרגלים מורמות,זה עוזר לזרימת הדם ,לעירנות ובכלל.
לא הבנתי מה זה כאבים באמצע הרגל - בשוק? ,מי זה אמרו לו שזו לא רגל סוכרתית - האם רופא?
בכל מקרה שווה לפנות נוירולוג לשלול אפשרות של נוירופתיה למרות שזו מופיעה במצבים חמורים יותר של סכרת.
ובכל מקרה אין צורך להכנס לפניקה -זו אף פעם לא עוזרת.
מקוה שהעצות הראשוניות ישפרו את הרגשתך ויתרמו להרגעתך.
ככל חולה סכרת רצוי שרגליו יבדקו אחת לשנה - יש ברחבי הארץ מרפאות לחולי סכרת בהם נמצאים כל הגורמים - עובדת סוציאלית,פודיאטור,רופאים וכו' ושוה להיות בקשר עם אחת כזאת באזור מגוריכם
הם מופיעות בקופות החולים או באגודה לסכרת
שבוע טוב ורגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקורלילי31/10/2007
שלום לאורנה
פדיקור הינו מקצוע מישני שלי (בערבים+ימי שישי). אבל - אני מאודדדדד אוהבת את התחום.
איך אני יכולה להרחיב את חוג לקוחותי לפי דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שאוהבת את המקצוע
אורנה רז01/11/2007את יכולה לחלק פליירים בהם את מדגישה את היחוד שלך שאת עובדת בערבים אולי עד שעה מאוחרת
להדגיש מה יש לך להציע שאין בסביבה.
ובעיקר מפה לאוזן לקוחה מרוצה גוררת אחריה חבורה מרוצה - יחד עם זאת יש להתאזר בהרבה סבלנות
כדי למלא את היומן יש לצבור מאגר לקוחות רחב דבר שלוקח זמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי "היפנוטיק"נועה29/10/2007
היי אורנה, כמה שאלות אלייך-סומכת על תשובתך
שמעתי על מוצרי היפנוטיק לטיפולי פדיקור- מה את יכולה להגיד עליהם?
האם ביבלת בפינה החיצונית של הבוהן הטיפול הוא הסרת העור עם סקלפל או שיש טיפול משלים שיש לעשות או לתת ללקוחה הביתה ? האם לאחר טיפול בלקוחה שיש לה פטרייה ברגל - עלי לזרוק את הפצירה שאיתה שייפתי לה את הציפורניים או שאני יכולה להשרות בחיטוי ולהשתמש שוב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי היפנוטיק
אורנה רז30/10/2007הי נועה
מוצרי חברת היפנוטיק הם מוצרים באיכות טוב המאד,שנותנים מענה לכל מגוון הטיפולים שלנו במכון,הן בצד הקוסמטי (שמנים,קרמים וכו') והן בצד הטיפולי (ריכוך,יבלות,פטוריות וכו')
ביבלת בזרת תפקידנו הוא להסירה,אך עד שהסיבה להווצרותה תטופל - נעלים רחבהות,מדבקות המונעות לחץ באזור.
ולא , הלקוחה תחזור כל אימת שהיבלת תחזור.
בטיפול בצפורן עם פטריה יש לך אפשרות בעזרת מברשת טבולה בברביסייד לנקות אותה או כמדיניות להשליכה לפח. יש אפשרות שלכל לקוחה תרכיבי ערכה משלה עליה תשלם בטיפול הראשון והיא תשמר לה בכלי מפלסטיק שקוף ניתן להשיגו במעבדות.בערכה ניתן לשים - מפרידים,רשפל,פצירה דוחף עור וגם לק שהיא בוחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל אם זה אישי שלה לא לזרוק ?
נסיכת הצבעים04/11/2007זאת אומרת אם יש לה פצירה אישית של בננה אז לא לזרוק את זה
אבל אז אני לא כאילו מעבירה לה מחדש את החידקים ומעכבת את הריפוי?
אפשר לחטות איך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיכת הצבעים
אורנה רז04/11/2007ראשית,יש לחטא אחרי כל טיפול גם את הערכה האישית של הלקוחה.
את מנקה גם את הפצירה עם מברשת טבולה בברביסייד.
ואז את יכולה לעבוד איתם בפעם הבאה,החידקים לא נשארים על הפצירה לנצח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ואיך אני מנקה עם הברבסייד
נסיכת הצבעים06/11/2007את המשייף להשרות בפנים לטפוח עם צמר גפן מה?
וגם משייף גיטרה מותר?
זה לא הורס אותם? זה עדיף על אלכוהול?
ומכחולים מותר לחטא בזה?
ותגידי שמעתי שברבסייד לא מאושר במשרד הבריאות למה
ממה זה עשוי בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיטוי
אורנה רז06/11/2007מתנצלת לא שמתי לב לפניה הזאת
לא ידוע לי שברביסייד לא מאושר על ידי משרד הבריאות - התכשיר בשימוש בכל המספרות,מרפאות שיניים וכמובן גם אצלנו.
גם את משייף הגיטרה את יכולה לשים בתוכו אחרי שהסרת בעזרת המברשת את שאריות העור.
וכן זה עדיף על אלכוהול.
לגבי מכחולים אני לא יודעת ידוע לי שיש מנקה מכחולים - לא ידוע לי על טכנאיות צפורניים שמחטאות מכחולים בברביסייד אבל את מוזמנת להפנות את השאלה לאילנה בפורום בנית צפוריניים כדי לקבל תשובה חד משמעית בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
נסיכת הצבעים06/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לשמוע מה דעתךלילי28/10/2007
יש לי לקוחות עם בעיית ציפורן חודרנית.
א. המרווח מטיפול לטיפול גדל (באות כל חודשיים ולא כל חודש).
ב. הן חשות פחות כאב וכבר אין מוגלות, הציפורן פחות מציקה.
האם זו אינדיקציה עבורי שעשיתי את הטיפול טוב או שזה רק עניין של מזל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילי
אורנה רז28/10/2007כנראה שאת אכן עושה את עבודתך נאמנה,לקוחות מרוצות זה היעוד שלנו,תאמיני לי שאם היו סובלות היו באות לא רק לעיתים קרובות אלה גם מלאות טענות.
כל הכבוד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)