מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאורית30/12/2007
אני סובלת מציפורניים צהובות. בצידי העור קימת אצלי תופעה שנראית כמו פטרייה אבל לאחר בדיקה רפואית מעמיקה נקבע שזה כתוצאה מלחות
אני גורבת גרבי ניילון, ולא רוצה להפסיק איתם.
מה אוכל לעשות כדי לפתור הבעיה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית
אורנה רז30/12/2007האם את נוהגת ללכת עם לק כהה על הצפורנים? - לק כהה על הצפורנים בלי לק בסיס גורם לעיתים לצפורניים צהובות.
לגבי גרבי הנילון בחום בארץ אין ספק שהן לא עוזרות במיוחד.
את יכולה להשתמש בטלק ללא טלק של O.P.I שאינו גורם ללחות ויוצר שכבה של סיבי כותנה על העור,כמו כן נעלים שנושמות - לא בטוח שהתופעה תיעלם לחלוטין אבל בהחלט תמזערי את התופעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כף הרגלנטע25/12/2007
שלום,
כיצד ניתן להוריד עור קשה בשיטה הכי טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כף הרגל
אורנה רז25/12/2007נטע ערב טוב,
אין שיטה הכי טובה,תלוי כמה עור קשה,מרקמו ועוד.
ניתן בעזרת מרככים ומשיפים באופן עצמאי, אך לא תמיד זה מספיק אם העור קשה,יש חתכים.
המוממלץ ביותר זה לפנות לבעלת מקצוע ולשמוע את חוות דעתה - לעולם שיקול הדעת הוא שלך מה לעשות.
מקוה שתקבלי את ההחלטה הטובה ביותר עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקוראבי23/12/2007
שלום, אשתי מבקשת ממני ללכת לעשות פדיקור, אבל זה נראה לי נשי לגמרי. האם את מכירה פדיקוריסט גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבי
אורנה רז23/12/2007אבי,לקבל מסג מתילנדית בטיול זה לא נשי?
פדיקור ממש אינו נשי, הרגלים שלנו נושאות בכל העול גם הפיזי וגם הנפשי לא מגיע להן מעט יחס האם היה עולה על דעתך להמשיך ולנסוע ברכב עם צמיגים יבשים,שחוקים ולא רכים - לרגלים שלך מגיע יחס לא פחות אם לא הרבה יותר טובץ
הידעת שאדם ההולך מצטבר כ-12 ק'מ ביום (לא הליכה ספוטיבית) מעמיס על כף הרגל משקל שווה ערך ל-700 טון - לא זו אינה טעות כתיב זו האמת.
אם אנחנו רוצים שהגוף שלנו ישרת אותנו עלינו להתיחס אליו כראוי.
אם אתה חושש שפדיקוריסטית תמרח לך לק בטעות אל תדאג.
הידעת ,שמשתתפי הטריאתלון עושים פדיקור באופן קבוע,השוני הוא שגברים לא מחליפים אינפורמציה על עיסוקים מסוג זה.
מבטיחה לך שברגע שתתחיל,לא תרצה להפסיק.
מקוה שהשתכנעת.
שתף אותנו בהחלטתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהבתי את תשובתך !!! כמה שזה נכון !
נועה קוסמטיקה26/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור
אורנה רז27/12/2007הי ויקי
מצטערת שאת צריכה לחוות את הצריבה הזאת,זה קורה לעיתים כאשר מסירים מעט יותר עור יש תחושה של צריבה.
תוך יום,יומיים הגוף משלים את החסר,מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב.
אם לא,את יכולה למרוח קרם או שמן אפילו שמן זית ולגרוב גרב כותנה.
שיהיה לך סופשבוע נפלא וכמובן שלא תפסיקי לטפל ברגליך.
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילה21/12/2007
שלום!
הנני בת 35 ואף פעם לא עשיתי פדיקור. כף הרגל שלי יחסית חלקה. כך גם של אמא שלי. לעיתים במקלחת אני משפשפת את העקבים עם אבן מיוחדת לכך. הבעיה שעם הזמן העור נהיה קשה יותר מסביב לעקבים ועם סדקים ויובש וכן באצבעות הרגליים מתחיל להיות עור יבש וקשה וזה גם בגלל הנעליים הסגורות. אני לא רוצה ללכת לפדיקוריסטית כי הבעיה אצלי בכפות לא רציני משום שאמרו לי שברגע שמתחילים פעם אחת לעשות פדיקור העור ברגל משתנה וצריך וכל הזמן לעשות.איזה טיפול אני יכולה לעשות לעצמי? האם בכל אופן ללכת לפדיקוריסטית?
אשמח לקבל תשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילה
אורנה רז22/12/2007אילה,שבוע טוב
למזלך,שכית עד עתה לרגלים רכות ונעימות.אך,לצערנו עם השנים עמידה ממושכת,מתח החיים וכו' נותנים את אותותם ברגלים הנושאות בכל העול.
ולשאלתך - מה רע בללכת לפדיקוריסיטית לפינוק,עיסוי,אמבטית פראפין כמעט ספאץ
יחד עם זאת את יכולה לנסות ולהמשיך לטפל באופן אישי בבית.
יש סדרה של חברת O.P.I שיש בה קרם שנקרא CALLUS THERAPY - קרם על בסיס תמציות פירות וחמאת שיא להזנה.הקרם מיועד לטיפול בסדקים ולריכוך עור קשה ומחוספס.
וכן,DOUBLE COVERAGE - קרם מטפח להוספת לחות והגנה.
כמו כן,קיימים קרמים לטיפול בעור יבש וסדוק - הידרה של היפנוטיק ,וקרם לעור סדוק ויבש של קארט.
את מוזמנת לבחור אחת הדרכים להמשיך ולשמור על רגלים רכות גמישות ומטופחות שתוכלי להמשיך במרוץ החיים.
בהצלחה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה ושבוע טוב!
איילה22/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירה על כף הרגלגילי19/12/2007
איך מונעים ריח רע ולחות בחורף? מה כדאי לשים על הרגל לטיפוח ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה על כף הרגל
אורנה רז19/12/2007הי גילי
1. מומלץ לנעול נעלים מעור ש"נושמות".
2. קיימים בשוק מוצרים המיועדים לשמירה על כף הרגל:
א) קרם שנקרא Double Coverage
ב) Powder Protection - אבקה סופגת (ללא טלק) המכילה מיקרונים זעירים של סיבי כותנה אורגניים,הסופחים אליהם לחות ושמורים על כף רגל יבשה ומונעת ריח רע .
בניגוד,לטלק רגיל אינה הופכת לבוץ ומשמשת כסופחת לחות מאד מומלצת.
את הקרם הראשון מומלץ למרוח על הרגל לשמירה על לחות העור וריכוכו.
ואת הטלק בבוקר לשמירה על רגל יבשה.
בהצלחה
סופשבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח..מירי17/12/2007
שלום אורנה,
רציתי לשאול איך נוצר רווח בבוהן, בין הציפורן הטיבעית לבין הבשר?כך שאם את מתבוננת בחזית הציפורן את יכולה לראות מה שבפנים. לעיתים אני נתקלת בלקוחות עם רווח כזה. ואני מרגישה צורך להסביר ללקוח כיצד נוצר רווח זה.(לפני קציצת הציפורן ולפני הסבר מה עלול להיווצר מרווח זה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח
אורנה רז17/12/2007הי מירי
הרווח עשוי להווצר ממכה באצבע או מפטריה בצפורן אלא הסיבות העיקריות הידועות לי
ערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על סדנאות לציפורן חודרניתלילך16/12/2007
רציתי לדעת אם מתקיימת איזושהיא סדנא לציפורן חודרנית, ובכלל, היתי שמחה לדעת על כל סדנת העשרה בנושא פדיקור, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך
אורנה רז16/12/2007ערב טוב
קיימות סדנאות במסגרות שונות,רצוי לברר במרכזים.
לי ידוע על סדנאות הנערכות בסניפי נייל סטודיו(את מוזמנת להכנס לאתר),בדפילב,אולי גם באי.סי.סי ובג'יג'י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
אורנה רז16/12/2007ביום שלישי מתקימת סדנא בנושא טכניקות עבודה מתקדמות בפדיקור,כולל הדגמה של בניה בציפורני הרגלים.הסדנא מתקימת ברמת-גן טלפון: 03-6787949 (אילנה/רוית)
שכחתי מיום זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת לומר שאת מעבירה את הסדנא!
honey17/12/2007ראיתי בברושור שקיבלתי לגבי השתלמויות שאת אורנה רז מעבירה אעת ההשתלמות הזו. אני מאד מעוניינת לפגוש אותך ונראה לי שאני אגיע להשתלמות בבקשה תרשמי אותי.
תודה
הני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פטריותלימור13/12/2007
שלום אורנה רז,
אני לא יודעת אם את הכתובת לשאלתי אבל אולי בכל זאת תוכלי לסייע לי.
רציתי לשאול אותך האם יש לך מושג כיצד מבצעים בדיקה מיקולוגית והאם זה כרוך בכאב?
תודה, לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פטריות
אורנה רז13/12/2007הי לימור,
אכן אינני רופאה ואינני עושה בדיקות רפואיות,אך אני יכולה להגיד לך שמקלפים /מגרדים חתיכה מהפטריה ושולחים אותה לבדיקה הבדיקה אינה כואבת ולאחר התוצאות תוכלי לקבל את ההחלטה המתאימה לך ביותר לטיפול בפטריה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה..
לימור16/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעדי12/12/2007
שלום, האם יבלת שורש מזהים כעיגול בלבד בפני עצמו, בודד, או שיש מצב שהיא יכולה להיות עומדת בתוך יבלת גדולה נגיד בתוך יבלת כף הרגל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי
אורנה רז13/12/2007כל הכבוד על השאלה בהחלט מצביעה על הבנה.
אכן,יבלת שורש עשויה להופיע כעגול עם ראש לבן .
ויכולה להסתתר מתחת ליבלת דריכה מפושטת.
במקרה כזה מסירים את העור עד שמתגלה יבלת השורש.
סופשבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע ללימודי פדיקוראורטל09/12/2007
אני רוצה ללמוד פדיקור באזור תל אביב
רציתי לדעת:
היכן מלמדים?
האם יש עבודה בתחום?
כמה בערך מרוויחה מתחילה?
וכמה בערך מרוויחה עובדת ותיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורטל
אורנה רז10/12/2007באזור תל-אביב יש מקומות רבים ללמוד פדיקור,עליך לברר מועדים (בוקר/צהרים) המתאימים לך,עלויות,תכנים.
בהחלט יש עבודה בתחום,וכמובן מקצועות נלווים שמגדילים את הרווחים תלוי בך.
קשה לי להגיד לך כמה מרוויחה מתחילה וותיקה - זה תלוי במשתנים רבים ובעיקר בבחירות שלך -
שכירה,עצמאית,בבית או בחוץ. כמה את מוכנה להשקיע כל אחת נכנסת לזה ממקום שונה,עם צרכים שונים - כקרירה,כאמא לילדים,כענין נוסף - כל אחת היא עולם.
בגדול מי שרואה בזה עיסוק מרכזי ומוכנה להשקיע יכולה להרויח יפה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורן ושורש בכף הרגלדקלה06/12/2007
אורנה שלום, ותראש, תודה על הענותך.
יש לי שתי בעיות מאוד מציקות.
האחת היא פטריה בציפורניים(לא בכולן...) ניסיתי מס' משחות אך אף אחת לא עזרה הרבה.
האם את מכירה משהו ספציפי להמליץ עליו ואיך למשוח את המשחה, ללא גרבים?
שנית, יש לי מעין "שורש" כך מישהי אמרה לי בכף הרגל וכשאני דורכת עליה זה ממש כואב,
זה נראה כמו יבלת ועור קשה מבפנים, אני גוזזת על החלק העליון אבל זה תמיד גודל.
אני לא יודעת איך נפתרים מדבר כזה והאם הסברתי את עצמי נכון.
יש לך עיצות בשבילי? אשמח לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בצפורן
אורנה רז06/12/2007הי דקלה -
1. לשאלתך הראשונה - ראשית,יש להסיר את חלק הצפורן הנגוע עד כמה שניתן.את הקרם יש למרוח מידי ערב (איני יודעת באלו חומרים השתמשת עד עכשיו)להניח פלסטר ולהסירו בבוקר.מומלץ לרחוץ את הרגלים בסבון עץ התה,ליבש טוב לפני מריחת הקרם,אפשר לנסות גם טיפות אנטי פונג לצפורנים או נטורל קיור.
בעקרון,פטרת הצפורן הינה עקשנית ויש להתמיד כמו כן,לעיתים סוגים מסוימים מגלים אמידות למספר קרמים עד שנמצא הקרם המנצח.
2. לגבי השורש,יתכן ואת סובלת מיבלת מסמר יבלת החודרת כלפי פנים וכואבת כמו נעץ כאב חד.ההסרה החלקית נותנת לך הקלה רגעית או ליום יומיים.יש להוציאה מהשורש וניתן לטפטף לאחר מכן טיפות ליבלת.כמובן,שרצוי ומומלץ שפדיקוריסטית מקצועית תוציאה כדי שלא תפצעי את עצמך.
היבלת נוצרת מלחץ מקומי באותו מקום ,הסרה של היבלת כולל השורש תספק לך הקלה לכ-חודש אם תתאימי לך מדרסים או כל טיפול המקל את הלחץ במקום עשוי להעלימה.
מקווה שעניתי לשאלותיך.
חג אורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך,
דקלה07/12/2007ראשית, שוב, המון תודה.
לגבי השורש. אכן זו יבלת מאוד כואבת שורכים עליה. היא גודלת לאחר הסרה חלקית.
הבוקר לאחר המקלחת ניסיתי להוציאה בעזרת פינצטה אך זה ממש כואב ולא יצא.
זה מרגיש כאילו יתר העור נמשך איתה ובלתי אפשרי....
ככל הנראה אאלץ להגיע לפדיקוריסטית.
תכלי לומר לי כיצד השיטה שלה תוכל לסייע, וכיצד מבצעים אותה?
לפי מה שהבנתי ממך היא ממילא תחזור, גם אם אוציא.
זאת רק לאחר שאקל על המקום,ואני מתכוונת לעומס.... למרות שאין סיבה, אני ממש דקיקה והמעמסה של הגוף זה לא משהו בא בחשבון...
אשמח לשמוע ממך. תודה ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקלה שבת שלום
אורנה רז07/12/2007הי -
פינצטה זה רעיון ממש לא טוב.כתבתי שזה לא חייב להיות מעודף משקל יתכן וזה בשל יציבה בכל מקרה יש לחץ על הנקודה.
פדיקוריסטית המטפלת ביבלת מסמר תוציא אותה מהשורש ויכולה לתת לך טיפות אותן טטפטפי מידי יום כדי להרוג את השורש של היבלת. יתכן ותצטרכי לחזור אליה שוב יש נשים המגיעות אחת לחודש להסרתה - כדי למנוע את הכאב המציק והמטריד.
מאחלת לך הצלחה בהפטרות מהמטרד.
שווה לגשת למכון אורטופדי לבדוק את הלחץ ביציבהעל כפות הרגלים.
כפות רגלים מטופלות ולא כואבות מספקות את הנוחות המירבית לגוף במרוץ היומיומי.
חג שמח ושבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה
סיגל08/12/2007לי היה פיטריה בציפורניים של הרגלים במשך שנים,וניסיתי המון משחות וטיפות ומה לא,ובסוף בהמלצת רופאת עור לקחתי כדורים,והיום שנתיים אחריי אני ממש נהנת מציפורניים בריאות ויפות,וזה לדעתי הפיתרון המהיר לחיסול הפיטריות,עם עושים בדיקות דם לפני ואחריי נטילת הכדורים אז אין מה לפחד ,כי יש שאומרים שזה מסוכן,פוגע בכבד למשל ,ולכן עושים בדיקות,בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקרות04/12/2007
האם לק פוגע התפחות וצמיחת הציפורן ולכן עדיף לא לשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק
אורנה רז05/12/2007לק לא פוגע בהתפתחות ציפורן.
כאשר,מורחים לק ללא מריחת לק בסיס הצפורן עשויה להצהיב,אך גם אז אפשר בטיפול המניקור הבא לשייף מעט את הציפורן ולהסיר את השכבה הצהבהבה.
כמו כן,כאשר יש פטריה ומסירים חלק נכבד מהציפורן מומלץ להשאיר את הצפורן גלויה כדי לאפשר לחומרים הטיפוליים לעשות את העבודה
חג אורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםדנה02/12/2007
שלום.. נכנסתי לפורום הזה במקרה.. רך ראיתי שיש דברי שאולי תוכלי לעזור לי בהם.. אני סובלת מהזעה בכפות הרגליים והידיים וזו ממש בעייה עבורי, בעיקר ברגליים. רציתי לדעת אם יש דרך לטפל בתופעה.. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
אורנה רז02/12/2007הזעה בכפות הידים והרגלים זה באמת בעיה מטרידה ולא נעימה.
האם בידים התופעה ממש חמורה - יד נוטפת או רק נטיה .
1. במידה והבעיה חריפה יש שתי דרכים שידועות לי - האחת ניתוח בו מנתקים את בלוטות הזיעה באיזור אך לצערנו התופעה עשויה להופיע באזור אחר בגוף כמו בגב ,מתחת לבית השחי כך שמרבית האנשים מסתיגים מהניתוח.
קימת אפשרות אחרת של זריקות מקומיות,טוענים שהן טובות,אך הן תקפות לתקופת זמן אינני יודעת האם ל6 חודשים או יותר הטיפול יקר יחסית לא ידוע לי כמה אך שוה לבדוק.
זה ברמה הרפואית.
באמצעים העומדים לרשותנו לפחות לגבי הרגלים,יש תרסיסים -למניעת ריחות ומזעור התפצחות פטריות יש טלק ללא טלק (שאינו הופך לבוץ במגעו עם זיעה),כמובן,רחיצת הרגלים בסבון עץ התה וכמובן לאוורר את הרגלים כמה שיותר.
שווה לשמוע חוות דעת של רופא לגבי האפוציות שהזכרתי קודם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייה בבוהןמנשה01/12/2007
אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה כ"כ לפורום הזה..
רציתי לשאול אם יש לחבר שלי פטרייה ברגל ואני רוצה ללבוש את הנעליים שלו לערב אחד האם אני יכול להדבק ממנו ואם כן מה הסיכויים להדבק למרות שהוא תמיד שם גרביים עם הנעליים וגם אני.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בבוהן
אורנה רז01/12/2007בעקרון אם אתה יודע שלחבר שלך יש פטריה אתה כבר לוקח סיכון למרות שכדי שתדבק ממנו מחייבת מגע שלך עם הפטריה וכן שגם בגופך יהיה כשל מזערי כלשהוא במערכת החיסון.
האחד יכול להתחכך בפטריה במשך שנים ולא יקרה לו כלום ואילו חברו ידרוך פעם אחת במקום בו דרכה רגל עם פטריה והוא ידבק.
סביר להניח שמפעם אחת לא יקרה לך כלום אבל למה לך לקחת את הסיכון אלא אם הנעלים הן כאלה שלא ניתן לעמוד בפיתוי.
בילוי נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור יבש וסדוקחנה30/11/2007
שלום
אני במשך שנים הורדתי עור יבש עם סכין ,גם לבד וגם לפעמים אצל פדקוריסטית עד אשר היא חתכה אותי בעקב ופצעה אותי הפסקתי ללכת לפדקוריסטית והמשכתי בבית
יש לי עור סדוק ויבש
לפני חודש התייעצתי עם פדיקוריסטית רפואית היא אמרה לי לא להוריד את העור עם סכין אלה לשייף את העור עם פצירה . אני משתמשת אם הפצירה שצד אחד גס וצד אחד עדין יש שיפור אבל יש לי עדין סדקים בעור .
מה צריך לעשות וכמה זמן עד שאני יגיע למצב שהעור ירפא ויהיה חלק
וכמה פעמים השבוע צריך לשייף את העור כדי להגיע לעור חלק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש וסדוק
אורנה רז01/12/2007חנה בוקר טוב -
1. אכן לא נעים להחתך בכף הרגל אך אילו דברים שקורים לעיתים,אני מבינה שאת נרתעת אך,אין זה בהכרח שעליך להפסיק וללכת לפדיקוריסטית.
2. יש אנשים שיש להם נטיה ליובש בכפות הרגלים ופיצוצים,אם אכן השיוף מסיר את שכבות התאים המתים והעור נשאר חלק מה שעליך לעשות זה להשתמש בקרם המכיל חומרים לטיפול ביובש על בסיס יומיומי,
3. אין צורך לשייף את העור יום יום,פעם עד פעמיים בשבוע זה מספיק ומריחת קרם טיפולי כל יום.
4. קשה לי להגיד לך כמה זמן יקח עד שהעור יחזור להיות חלק מאחר ואיני יודעת עד כמה הסדקים עמוקים. בנוסך,שמירה על העור רך גמיש וחלק מחייבת שימור תמידי כי הרי אנחנו עושים שימוש רב בכפות הרגלים.
5. מציעה לך בכל זאת לחזור לטיפול סדיר אצל פדיקוריסטית מקצועית וביחד תגיעו לפתרון הטוב ביותר לשביעות רצונך מאחר ואת נשמעת כמי שמוכנה להתמיד ולקחת אחריות לקבלת התוצאות הרצויות לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)