מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהוי פטרייההילה05/10/2007
אורנה שלום,
איך מזהים פטרייה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי פטריה
אורנה רז06/10/2007פטריה הינה תרבית צמחית,התוקפת את הקרטין (ממנו בנוי העור,השיר,הגבות,הריסים והצפורניים).
בכף הרגל מופיעה בשתי צורות
1. כקשקשת לבנה פריכה שלא ניתנת להסרה עם סקלפל,קרדו או פילינג
2. בצורת בועות קטנות מפושטות שכאשרר, מנסים להסירם עם סקלפל מתנהגות כמו אבן שזורקים לים מעגלים,מעגלים שאינם נעלמים.
פטריה מוזנחת עשויה להפוך לאקזמה (זהום) - יבשה או רטובה המלווה באודם,ובהפרשות.
במקרה של אקזמה אנחנו לא מטפלות ומפנות לרופא עור.
פטריה בצפורן - תוקפת בדכ את הקצה החופשי של הצפורן ומתפשטת לשאר הצפורן,הצפורן מתעבה,צבעה הופך לצהוב חום,מתפוררת,לעיתים מתנתקת מהעור ומתחתיה מצטבר חומר פריך .
כאשר,נתקלים בפטריה בכף הרגל והצפורן מוממלץ להתחיל בטיפול בכף הרגל - מאחר והתוצאה מתקבלת כבר לאחר כ-3 שבועות בעוד טיפול בפטרית הצפורן עשויה להיות ארוכה יותר בין חצי שנה לשנה.
מקוה שעזרתי קצת באבחון הפטרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן שבורהשני03/10/2007
ערב טוב אורנה
לקוחה שקיבלה מכה בציפורן הבוהן (חתיכה גדולה מהציפורן) האם לגזור לה את כל החתיכה שנפגעה כתוצאה מהמכה אפילו אם זה יכער לה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן שבורה
אורנה רז05/10/2007הי שירי - מתנצלת שאלתך חמקה מעיני את יודעת הגיל.
רצוי לגזור את החלק הנגוע ולשייף כך שהצפורן לא תשתפשף בנעלים,גרבים ומצעים.
מומלץ לצייד אותה בטיפות שמן עץ התה למניעת התפרצות פטריה - לעיתים במקרה של מכה הפטריות יוצאות בחגיגה.
במקרה של מכה באצבע ביד,מומלץ לשייף את החלק הפגוע,להדביק משי - עד לצמיחת הצפורן מעבר לקו האצבע.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פציעה בטיפולשני03/10/2007
אורנה
האם קורה שבמהלך טיפול בציפורן חודרנית פצעת לקוח וירד דם? מה עושים כשזה קורה חוץ מלשים פולידין? עליי להפסיק?
תודה!
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בטיפול בצפורן חודרנית
אורנה רז03/10/2007אכן דברים כאלה קורים,אם יורד מעט דם רק בשל נגיעה בעור חי מפסיקים את הדימום ומנסים להמשיך אם לא, כנראה שהצפורן מאד עמוקה - בכל מקרה יש לקבל החלטה על פי המצב בעת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור קשקשתשני03/10/2007
אורנה שוב שלום!
איך להתמודד עם רגל שיש בה עור כמו קשקשת (צבע לבן) - מעין קילופים - שרק עם צבתית עור ניתן להוציא - אך זו כמובן עבודה ארוכה וסיזיפית אם הם מופיעים לאורך כל כף הרגל...??
תודה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור קשקשת
אורנה רז03/10/2007הי שירלי -
מתאוריך נראה שהלקוח/ה סובלים מפטריה בכף הרגל,האם ש גם קשקשת ין אצבעות 4 ו-5 עם או בלי גרד? האם הלקוח/ה סובל/ת מפסוריאזיס?
אם לא ניתן להסירה עם רשפל,מי פילינג או מכונת שיוף שווה להמליץ על טפול בקרם לעור פגום ובעיתי מסדת אנטי פונג או קרם פטרת כף הרל של קאט או היפנוטיק כל אחד מהם טוב.
עדכני אותנו
המשך חג מהנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משייף גיטרהשני02/10/2007
אורנה היקרה
אילו תחליפים יש למשייף גיטרה? זה שעושה את הפיניש האחרון (נכון?)
תודה רבה על סבלנותך, נחמדותך ותשובותייך המחכימות ושעוזרות לי כל-כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משייף גיטרה
אורנה רז02/10/2007אשית,יש סוגים שונים - מפלסטיק,מעץ,קרמי ויש כמובן משייף של חברת O.P.I עם ראש מתחלף שהוא יקר מאד אך התוצאות שלו מדהימות ומקצועיות ביותר,לחברת יש משייף נוסף למכירה ללקוחות בשילוב עם קרם פילינג לשימוש ביתי ם תוצאות מדהימות לשימור העבודה שלנו בין טיפול לטיפול.
כמובן,שיש משייפים בצורת עיגול להלבשה על מכונת שיוף חשמלית שגם איתם ניתן להיע לתוצאות נפלאות ומקצועיות בסיום טיפול - מספיק או למצוא עוד כמה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני קרציה היוםשני02/10/2007
אורנה
היום אני בשוונג שאלות...
מה דעתך על קרם להמסת פטרת מסוג מוקופיל של KART?
חן חן
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרציה החמודה
אורנה רז02/10/2007המוקופיל הוא מוצר נהדר להמסת פטרת - קיימים שני סוגים האחד לעבודה במכון המכיל יותר חומרים פעילים,ואחד בכמות קטנה יותר אותו מוכרים ללקוחה במגרת הטיפול הכולל שבונים לה לטיפול בבית - במהלכו אחת ליומיים עליה למורחו ולשייף בעדינות עם פציה שחורה לאחר מכן למרוח את הקרם או הטיפות שהתאמנו לה לטיפול בפטרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיספוס בציפורןשני02/10/2007
אורנה,
איך מחליקים (SMOOTH) ציפורן שהינה מחוספסת עם חריצים (לא יודעת מה הסיבה) חוץ מבלוק שחור/לבן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיספוס בציפורן
אורנה רז02/10/2007עם משייף חשמלי בעדינות כמו להכנה לבניה.
לעיתם החיספוס הוא ממש במנה הציפורן או כתוצאה מבעיה בבלוטת התריס או בעיה במטריקס בבסיס הצפורן ואז לא תמיד ניתן לשייף באחידות - לפני מריחת הלק משתמשים בריג' פילר המחליק את הצפורן וממלא את החריצים כך שיתן למרוח את הלק באחידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקשני02/10/2007
אורנה ערב טוב
יש לעיתים לקוחות עם לק אדום - שכשאת מנסה להסירו עם מסיר לק - הוא איננו יורד באופן מושלם. מה עושים? במיוחד כאלה שהציפורן עם קצת פטרייה, קצת חיספוס שהלק נכנס לתוך החריצים....
איך חוסכים בזמן הסרת לק אדום????
מקווה שהשאלה לא מטופשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק
אורנה רז02/10/2007שאלה מצוינת -קודם כל בקש ממנה להסירו לבד - חה,חה,חה
ולענין - מניחים את צמר הגפן הטבול באציטון על הצפורן סוחטים מעט את צמר הגפן לתוך הצפורן ואז במשיכה מסירים את הלק,אפשר להעזר בשיןף עם הפצירה או המשייף החשמלי.
לב מהלך הטיפול הלק יורד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,ויקי02/10/2007
סיימתי רק עכשיו קורס מניקור פדיקור.
הנני יודעת איך להתחיל לעבוד, אך לפרסם את אצמי
אם למישהו יש הצעה טובה או נסיון אישי
אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לויקי
אורנה רז02/10/2007הטוב ביותר זה להתחיל ם המקורבים לך - חברות,בני משפחה,שכנים כדי לצבור נסיון.
ברשת נייל סטודיו נעכים מידי פעם השתלמויות שיווק ופרסום שווה לברר מתי מתקיים אחד,ידוע לי על השתלמות כזאת שהתקיימה לא מזמן בסניף ברמת גן.
בכל מקה צריך בטחון בעבודה,לאסוף התנסות ובעיקר סבלנות ואורך רוח דברים לא קורים בין יום.
את יכולה גם לאתר מאמן/ נת (קואג'ינג) - האם שמעת על זה כדי לבחון יחד מה האפשרויות שעומדות בפניך ואת הדרכים ליצור את פריצת הדרך שאת מבקשת.
אם את רוצה עוד פרטים אנא חזרי לי.
סבלות,סבלנות,סבלנות
תרתמי את כל הסובבים אותך בהתלהבות לשבת על הכיסא לקבלת טיפול פינוק.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcallus נוזל לריכוך העור לפדיקור
yona abelson11/06/2008שלום רב,
שמי יונה. מזה כ-5 שנים פדיקוריסטית. לצערי המקור ממנו קניתי את האמור בכותרת,בקבוקון נוזלי בשם callus המשמש לריכוך כף הרגל נסגר. ברצוני לציין כי המוצר נפלא ומקל מאד על עבודתי בהסרת העור הקשה מכף הרגל. אשמח לשמוע הצעות נוספות למוצרים שיוכלו להקל על עבודתי .
בתודה מראש
יונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטפיחים ומרככים לרגל
אילנה כסיף13/06/2008שבת שלום יונה,
ישנם בשוק מספר מוצרים מצוינים להמסת וריכוך העור הקשה בכף הרגל. חברת קארט מייצרת ומשווקת את מי פילינג שהם מוצר מעולה. נייל סוטודיו מייבאים מוצרים של חברת BE NATURAך המצויינת החומרים בטוחים לשימוש בחולי סכרת משום שאינם מכילים חומצות המסכנות את העור הרגיש של החולים. ישנם גם מוצרי הטפחה ברמה קוסמטית המשמשים לטיפולי ספא - היחדי שינו בארץ היום הם מוצרי הפדיקור המקצועיים של חברת OPI ומי שלא מכיר אותם זה ממשך אבל ממש הפסד- המוצרים מד ה י מים !!! ואני אומרת את זה משני הכיוונים - גם כפדיקוריסטית וגם כלקוחה של טיפולי פדיקור ספא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםיוכי02/10/2007
שלום
אני פדיקוריסטית מתחילה ועל כן גם מאוד חוששת כשלקוחות טוענות שכואב להן במהלך טיפול של ציפורן חודרנית. אני יודכעת ומודעת שהמקום לעיתים דלקתי, שלחץ הציפורן נוגע בעצבים הקרובים לציפורן ועלב כן גם כואב האזור. אבל איך אני מסבירה ללקוחה שפדיקור רפואי הוא לא רק יופי והוא לפעמים גם לא נעים וגם כואב?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
אורנה רז02/10/2007הי יוכי
אכן לעיתים טיפול בצפון חודרנית אינו הדבר הנעים ביותר.
שימוש בג'ל הטפחה לפני הטיפול וכן במהלכו גורם לאלחוש קל ומקל על הכאב.
יש אפשרות נוספת כ- 20 דקות לפני הטיפול הלקוחה יכולה למרוח תכשיר שנקרא "אמלה" עליה לבקש מרשם מרופאת משפחה,את יכולה להחזיק שפורפרת גם במכון - זהו חומר מאלחש קל משתמשים בו לפי טיפול אפילציה וגם רפאי שיניים לעיתים.מורחים שכבה דקה ומכסים בנילון נצמד.
יחד עם זאת עובדים לאט לאט תוך רגישות לכאב הלקוחה ובטחון שלך עם הנסיון גם הבטחון שלך יעלה,כרגע גם את מזדהה עם כאבה ככל שתצברי נסיון וטחון בכולת שלך לעזור לה יהיה לך קל יותר.
דעי כי יש פדיקוריסטיות ותיקות שגם כשהן וזות צפורניים הן מכאיבות.
ותמיד יש לקוחות שסף הרגישות שלהן מאד נמוך.
תמשיכי וני טוחה שנשמע ממך על הצלחות ובטחון.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורנה HELPלילי01/10/2007
אורנה היקרה בוקר טוב!
HELP!!!
שאלה מטרידה -
הגיעה אלי לקוחה עם בעיית ציפורן חודרנית - אחרי (אני מדגישה: אחרי) שהיתה בטיפול אצל מישהי אחרת שהשאירה לה קצה מאוד קצר (בבסיס הציפורן - "קוץ"). לא הצלחתי להרים אותו ודי נלחמתי איתו. אכן כך? איך את היית מתמודדת עם זה? זו לא ציפורן חודרנית "שלמה" שמרימים ושולפים ואז זה יותר קל יחסית... אלא קצה צ'ופצ'יקון סורר שסירב להישלף. אנא יעצי לי מה לעשות. אני הייתי צריכה להילחם בו כי מקצועית אחרת השאירה לה אותו...
אודה לך על תשובתך ושיהיה לך יום קסום!!!
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירלי
אורנה רז01/10/2007מצטערת שלא עניתי קודם
אכן האחרת השאירה לך את העבודה הלא נעימה -אבל מי אמר שאין אתגרים בחיים.
אם עדין לא מאוחר את יכולה להזמין אותה לנסיון נוסףץ
1. בקשי ממנה להשרות את הרגל במים פושרים עם סודה לשתיה,המרככים ומטפיחים את האזור.
2. כשתגיע אליך מרחי על האזור ג'ל הטפחה מסדרת אנטי פונג למשך כ- 10 דקות.
3. ראשית תנסי לשייף את הצופציק עם הפצירה לצפורן חודרנית - מכירה ? זת פצירת מתכת מאד דקה שמאפשרת לנו להכנס בעדינות לאזור.
4. יתכן ששווה להגיע עם הקאטר לצפון חודרנית.
5. לסיום, תחטאי עם אלכוהול,וניתן למרוח משחת סינטומיצין (ק לברר שאינה אלרגית לפנצילין)
אין לי ספק ששווה את המאמץ אם אכן תצליחי אזי רכשת לך לקוחה נאמנה ושגרירה.
במידה ולא ,כדאי להמתין שהצופציק יגדל מעט ואז לעשות את העבודה כמו שצריך מהתחלה.
בהצלחה חג שמח ומועדים לשמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לפדיקוריסטיתדנית29/09/2007
שלום רב,
אשמח להמלצות לפדיקוריסטית טובה מאיזור ראשון לציון (אפשר גם נס ציונה).
תודה רבה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לפדיקוריסטית
אורנה רז30/09/2007הי דנית, לצערי אין לי מאגר של פדיקוריסטיות באזורים שונים בארץ.
אנא עייני אחורה בפורום פירסמתי כתבה על האופן בו ניתן לחור פדיקוריסטית.
אציין בקצרה - ניתן לקבוע טיפול מניקור או אפילו מריחת לק ולהתרשם מהמקום מההתנהלות מהיגיינה,לשאול שאלות או להתיעץ.
קבלת המלצה מחברה כמובן שעוזרת מאד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנה
דנית01/10/2007קודם כל תודה רבה על התשובה. העניין הוא שלא בא לי להיות שפן ניסיונות עד למציאת ה"אחת" ולכן ניסיתי להעזר בכן, יש בכל זאת תשמעי על מישהי שהומלצה לטובה, אשמח אם תיידעי אותי.
תודה רבה וחג שמח!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקוריסטית-סוכרת
יהודית וקנין04/10/2007דנית התקשרי אלי 0544412464 יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרייהשני29/09/2007
אורנה ערב טוב וחג שמח מה שלומך? מקווה שטוב!
מה את ממליצה בדבר מכירה ללקוחה בנושא של פטרייה בציפורניים ברגליים? אילו מוצרים אפשר למכור לה כטיפול משלים שלה בבית?
ואיזה אופן ותדירות היא צריכה לעשות זאת בביתה?
בתודה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בצפורנים
אורנה רז30/09/2007הי שיר,ערב טוב
לפטריה בצפורניים מומלץ להציע סבון עץ התה לרחיצה יומיומית של הרגלים,יבוש טוב טוב ושימוש יומיומי בטיפות לפטריה - או מסדרת אנטי פונג,או של קם לפטריה של היפנוטיק או של קאט יש אין ספור קרמים וטיפות טובות ואיכותיות - הטיפול צריך להעשות על בסיס יומיומי ולפחות למשך שלשה חודשים עד שישה - להפטר מפטריה בצפורניים זו מלחמה עקשנית ומנצח מי שנחוש יותר.
יש לזכור שחומר שעוזר לאחת לא עוזר לאחרת והכל תלולי בנחישות. ובמצב גופני וחיסוני כללי.
אנשים הסובלים מפסוריאזיס,סכרת ומחלות נוספות נוטים לפתח פטריות יותר מאחרים.
כמובן, שמוממלץ להסיר את החלקים הנגועים ולדקק את הצפורן כדי לאפשר חדירה של החומרים הפעילים.
בהצלחה לכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן בוהן בעייתיתיעל29/09/2007
אורנה הי,
מזה מספר שנים מרבית ציפורן בוהן ימין שלי בעלת מרקם קשיח, מתקלף וסיבי, ולבנה מאד.
עשיתי משטח לבדיקת פטרייה ויצא שלילי.
אני מורחת לק וזה לא עבר ליתר הציפורניים.
מה זה יכול להיות ואיך את ממליצה לטפל? המראה לא אסתטי ולכן אני תמיד מקפידה להיות עם לק כהה (רוצה פרנץ' :-()* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפורן בוהן בעייתית
אורנה רז29/09/2007כל הכבוד שדב ראשון שללת פטריה.
יתכן והצפורן קיבלה מכה חזקה - בעבר,במידה ויש פגיעה בבסיס הצפורן (המטריקס) לעיתים הצפורן גדלה אך בצורה לא בריאה.
הדרך לבדוק זאת זה לנסות ולהסיר את הצפורן עד כמה שניתן ובמקביל לדקק אותה ולעקוב אחרי הצמיחה שלה,האם גדלה באופן תקין או שנפגעה כך שממשיכה לגדול צורה מעוותת.
במידה ותגלי שכך הדבר עומדת בפניך האופציה לבנות על הצפורן הזאת באקריל או בג'ל ותוכלי להסתובב עם פרנץ בגאווה.
קודם כל נסי את אופציה מספר אחד - כי השאלה כמה זמן הצפורן במצב זה.
אנא שתפי אותנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאמור
יעל22/12/2007אני סובלת מזה כבר כמה שנים, כלומר הציפורן גדלה כך. כל פעם שהיא צומחת קצת אני גוזרת אותה, אך היא ממשיכה לצמוח באותה הצורה.
מה ז"א לדקק אותה?
כרגע אני מנסה לא לשים לק, וכל יום מטפטפת שמן עץ התה.
אגב, כאשר הציפורן רטובה, היא נראית כמעט בסדר. כאשר היא יבשה, זה על הפנים.
האם ניתן להעלות לפה תמונות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
אורנה רז23/12/2007בהחלט אפשר להעלות תמונות,ואוכל לראות במה מדובר.
אני מבינה ששללת פטריה,בכל זאת הכוונה שלי בדקוק הצפורן זה לשייף אותה מלמעלה או עם פצירה או על ידי פדיקוריסטית.
במידה ותצרפי תמונה אולי נוכל להיות יותר חכמות
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכונה חשמליתשני28/09/2007
אורנה שאלה נוספת:
יש לי מכונה חשמלית.
אילו שימושים ניתן לעשות בה? אני משתמשת בה לפטריית ציפורן - מה עוד?
אילו ראשים ניתן לקנות עבורה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכונה חשמלית
אורנה רז28/09/2007לחרונה נוספו משייפים עגולים איתם ניתן לסיים טיפול על העקב וכל האזורים שעבדנו עליהם או במקום שימוש בסקלפל כאשר אין הרבה עור קשה.
עם ראש זהב ניתן לנקות גם את הקוטיקולה ומתחת לציפורן כש זאת פטריתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)