מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעריפיםלילי06/09/2007
אורנה הי
מה התעריף הכי זול שאת מכירה עבור פדיקור רפואי/קוסמטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאיריס
אורנה רז07/09/2007קשת המחירים נעה בין 30 שח' ל - 120 שח' בממוצע.
ברור לך שפדיקור רפואי ב - 30 שח' ממש לא יכול להיות כזה.
פדיקור רפואי מקצועי לא יכול להיות מתחת ל70 שח' אם עושים אותו כמו שצריך במקצועיות.
כמובן,שקשת המחירים נקבעת עפ'י האזור,המיקום וכו' אך,בעיקר היכן הפדיקוריסטית ממצבת את עצמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבי הטיפולדיקלה04/09/2007
היי ! בימים אלו אני לומדת פדיקור ושמתי לב כי בכל בי"ס אחר מלמדים את שלבי הטיפול בכף הרגל שונה , רציתי לדעת האם שלב הפילינג יגיע לאחר הסרת העור הקשה או לפני ובאיזה פילינג מומלץ להשתמש . כמו כן האם מומלץ להתחיל בגזירה ושיוף הציפורן או בהסרת העור הקשה . מה סדר השלבים המומלץ . תודה ושבוע מקסים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדקלה
אורנה רז06/09/2007דקלה ערב טוב
מתנצלת על העיכוב בתשובה.
לשאלתך - שלב הפילינג נעשה בד'כ לאחר הורדת העו הקשה כשלב מסיים לפני עיסוי ולק.
לסיום טיפול מומלץ להשתמש בפילינג ים המלח + שמן הוא מסיר את השאריות האחרונות ומשאיר את העור מרוכך ומוכן לעיסוי.
קיים כמובן,פילינג גומאג' אותו מורחים רק על גב כף הרגל (אינו אפקטיבי על כף הרגל עצמה) משתמשים בו על פי שיקול דעת.
גזירת הצפורניים נעשת בד'כ לפני הסרת העור הקשה,אלה אם הצפורניים מאד עבות ולא ניתנות לגזירה,אזי יש לרככן יותר זזמן או במים או עם חומרים מרככים.
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג ושלביםחלי04/09/2007
יש לי שאלה... אחרי שאני עושה פדיקור ומנקה את העור והכל...בא השלב של הפילינג...לא?
מה עושים אחרי הפילינג? מתי שמים קרם???
תודה, חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה בלי אינטרנט היום
אילנה05/09/2007לכן אני אענה במקומה ואני מקוה שהתשובה תספק אותך.
אחרי הפילינג יש לשטוף שוב את הרגלים כדי להסיר את שאליות העור והפילינג ואז אנו מפנקים את הלקוח בעיסוי עם קרם רגלים טיפולי לפי הצורך . אם ללקוח יש עור שסול מעור מעובה וסדקים מומלץ להשתמש בקרם לעקבים סדוקים או בקלוס טרפי מסדרת FEET וכמובן לא לשכוח לצייד אותו בקרם שהשתמש להמשך טיפול בבית לאחר המקלחת. אם הרגלים אינן סובלות מעור בעיתי מומלץ להשתמש בקרם עשיר על בסיס חמאת שיאה כגון דבל קברג' (גם הוא מסדרת FEET).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כל כמה זמן?נילי02/09/2007
כל כמה זמן צריך להוריד את העור הקשה? חייבים תמיד ללכת למישהי מקצועית בשביל זה או שאפשר פעם בבית ופעם במקום מקצועי?
המון תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנילי
אורנה רז02/09/2007ערב טוב
אצל כל אחת ואחד קצב צמיחת העור שונה יש כאלה שמספיק להם אחת לשלשה חודשים ,אחרים צריכים כל חודש ואף כל שבועיים.כך,שאין זמן קבוע הלקוחה היא זאת שקובעת את קצב הביקורים אצל פדיקוריסטית מקצועית.
אין ספק שטיפוח כף הרגל ושמירה עליה, מריחת קרמים מתאימים,שתיה,שמירה על משקל מאוזן ,שימוש בפילינג לכף הרגל,שיוף במקלחת אחת לשבוע יסיעו בשמירה על מרווחים גדולים יותר בין טיפול לטיפול.
מטרתנו כמקצועיות אינה לגרום ללקוחות להגיע כל שבועיים אלה לסייע להם להנות מרגל רכה,נוחה כפי שכבר כתבתי לא אחת רגל מטופלת מספקת נוחות מירבית במשך כל היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרתסימה29/08/2007
אני סובלת מפטריות בציפורניים של הרגליים. פעם קראתי במדור של אודטה עוד כשהיא הייתה בידיעות אחרונות על מוצר של בוקי שמצויין לזה. האם מישהו מכיר או יכול לתת לי פרטים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
אורנה רז29/08/2007סימה ערב טוב
יש כיום בשוק מגוון מוצרים מעולים של חברות שונות לטיפול בפטרת הצפורן.לגבי מוצר ספציפי את צריכה להתקשר לבוקי ולברר.
יחד עם זאת הפטרות מפטרת תלויה בנחישות ובדבקות בטיפול נכון הכולל -
א. רחיצה בסבון עץ התה
ב. יבוש מלא של הרגלים
ג. מריחה של הקרם או הנוזל תוך הקפדה על הוראות היצרן.
והתמדה,התמדה,התמדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריות בציפורניים
סיגל02/09/2007לי היה לפני שנתיים בערך פטריה בציפורניים של הרגלים , וקניתי את התכשיר של בוקי אבל,לא עזר לי כלל,אבל מה שכן עזר לי זה כדורים שלקחתי עם מרשם של רופאת עור,ואני כיום בלי שום פטריות ועם ציפורניים משגעות,אז אני ממליצה לך לא לחכות כי זה מדבק וללכת כמה שיותר מהר לרופא עור,בהצלחה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עשיתי מעולם פדיקורמיטל27/08/2007
שלום רב,
אני בת 30 וחצי , לא הסרתי מעולם עור קשה. אמרו לי שברגע שמתחילים אין דרך חזרה ואצטרך לעשות כל הזמן.
יש לי מעט עור קשה בעקב של כף הרגל ושאלתי היא האם כדי להתחיל כעת? הבנתי שאפשר לשפשף עם אבן מיוחדת ולאו דווקא להוציא עור קשה עם סכין.
שאלה שנייה ברשותך, האם יש קשר בין עור קשה לבין כאבי גב? זאת אומרת האם יכול להיות שהעור הקשה גורם לכאבי גב?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עשיתי מעולם פדיקור
אורנה רז27/08/2007מיטל ערב טוב -
1. עו קשה לא גדל כדי שיהיה לפדיקוריסטיות עבודה. עור קשה נוצר מעמידה ממושכת,משקל,מתחים(שלא חסרים לנו בחיים).,הליכה יחפים,סנדלים פתוחות ועוד.אם מסירים אותו גדל מה שהגוף צריך כדי להגן על עצמו.יחד עם זאת ישנם כיום אמצעים להסירו בלי סכין כמו כן,קיימים חומרים המאפשרים לשמור על כף הרגל רכה,מרוככת המאפשרת נוחות מירבית לגוף.
2. אין קשר בין עור קשה וכאבי גב,יתכן שבשל בעיות גב המשפיעות על היציבה נוצר עור קשה בשל עומס על אזורים ברגל.
ממליצה לך למצוא פדיקוריסטית מקצועית ולבקש יעוץ.
בהצלחה.ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבון לרגלייםשלי26/08/2007
אני התחלתי להשתמש בסבון טבעי לרגליים נגד העור הקשה שיש לי. אני משתמשת כבר כמעט חודש פעם ביומיים וזה עדיין לא עבר, אני צריכה להשתמש יותר או שזה פשוט שטויות והסבון הזה לא באמת עושה משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבון לרגלים
אורנה רז26/08/2007שלי שבוע טוב
אין לי מושג על איזה סבון את מדברת אני לא מכירה סבון שעושה פלאים כאלה.עליך לשאול את מי שמכר לך את המוצר.
את העור הקשה צריך להסיר,לאחר הטיפול קימים חומרים לשמר את הגל במצב מרוכך .
העור הקשה נוצר מסיבות רבות אך בעקרון זה הדרך של הגוף להגן על עצמו ממשקל עודף ביחס למבנה הגוף והגובה,עמידה ממושכת,לחצי היומיום וכו'.
אם יש משהו שעשוי לעזור זה פילינג לכף הרגל,ומשייף ובעיקר טיפול מקצועי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל ריכוךשיר22/08/2007
שלום,
לפני מספר ימים סיפרה לי פדיקוריסטית על נוזל שהיא משרה בו את הרגליים ולאחר מכן כל העור היבש פשוט "נמס" היא אפילו לא עוברת עם סכין אלא עם מקל וכל העור יורד..
יש לך מושג באיזה חומר מדובר והיכן ניתן להשיגו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל פדיקור
אורנה רז23/08/2007שלום שיר
לאחרונה,יצא חומר חדש לשוק של חברת רייס אותו מכניסים למיים והוא מרכך את העור ועוזר להמנע מסכין.
אין לי עדיין מושג עד כמה הוא אפקטיבי.
את יכולה להשיג אותו בביוטי דיפו ביהוד.
בהצלחה
את מוזמנת לשתף אותנו בתוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פדיקוריסטית מאשדודאנונימית 222/08/2007
אני מחפשת לי ולבעלי פדיקוריסטית מאזור אשדוד שעבדת עם קרם קרט לרגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
אורנה רז22/08/2007אין בפורום רשימת פדיקוריסטיות ,בימים האחרונים כתבתי פורום כיצד למצוא פדיקוריסטית אני מציעה להתמש במידע.
להתקשר לאלה שמפרסמות או שקיבלנו המלצות מחברות לברר,לשאול את כל השאלות.
מותר לנו כלקוחות לברר האם עובדת עם מוצרים של קארט או כל שאלה אחרת כדי לעשות את הבחירות הנכונות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב,כרמית21/08/2007
שלום רב,אני מתביישת בציפורניים שברגליים שלי,יש לי פטרות ואני בגיל 30,ובציפורני הבוהנים שלי,רואים כאילו הציפורן חתוכה באמצע,וזה ממש מגעיל ולא יפה....לא היה לי אף פעם פטרות ברגליים,איך זה בא פתאום?מדבק?איך מטפלים בכאלו ציפורניים??תודה רבה כרמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות
אורנה רז21/08/2007הי כרמית - כל הכבוד שפנית לפני שאת טומנת את רגליך בחול.
מקור הפטריות יכול להיות או מבריכות שחיה,חדר כושר,או אף כתוצאה ממחלה בגוף שאיפשה לפטריות שקיימות בגוף לצאת בחגיגה,גם מצב סטרס עשוי לגרום להן להתפרץ וכאלה לא חסרים לנו בחיים.
ומה עושים מאן - להתביש זה בטח לא פתרון,עליך למצוא פדיקוריסטית מקצועית באיזור מגוריך שקודם כל תחזיר לרגלים את מראן האנושי,ויתכן שתמליץ לך על טיפול מתאים. במקביל את יכולה לפנות לרופא עור לאבחון סוג הפטריה (אל תמהרי לקחת כדורים - חלקם אוהבים את הפתרון) עם קצת מאמץ יש להם גם פתרונות אחרים. הפניה לרופא לא מפריעה לפניה לפדיקוריסטית שתאפשר לך להמשיך להנות משלל הסנדלים שרכשת לקיץ.
בהצלחה - לא להתיאש !!! אלתכנעי לפטריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיה19/08/2007
אני מחפשת פדיקוריסטית באיזור פ"ת או כפר סבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה
אורנה רז19/08/2007לצערי הפורום אינו יכול לתפקד כמדריך לפני יומיים הסברתי בפורום כיצד למצוא פדיקוריסטית טובה ומקצועית,מה גם שחשוב לזכור כי גם לכימיה בין אנשים יש תפקיד מרכזי ובעלת מקצוע אחת טובה לחלק ואילו אחרים לא מרוצים.
אין לי מאגר של פדיקויסטיות ולא יהיה זה הוגן שאתחיל להמליץ על פדיקוריסטית זו או אחרת
תתעניני בין חבריות או שכנות,תבררי טלפונית ואין לי ספק שתמצאי פדיקוריסטית מקצועית ורצינית שתנה על הציפיות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת פדיקוריסטית מקצועית- ל-40 איששרון19/08/2007
שלום וברכה
שמי שרון ואני עובדת בבית אבות בלוד .
בית האבות מכיל קרוב לכ-200 דיירים , חלקם הגדול מאוד סיעודיים .
אנחנו זקוקים לפדיקוריסטית מקצועית שתעבוד איתנו , כרגע הרשימה של הדיירים הזקוקים לפדיקור עומדת על כ-40 , מפעם לפעם אנחנו מזמינים פדיקוריסטית שתוריד לדיירים עור קשה , תטפל בפטריות וכו'. אין זה פדיקור קוסמטי - אין צורך בלקים או קישוטים .
אני מחפשת פדיקוריסטית מהאזור עם מחירים מאוד מאוד אטרקטיביים , אפילו עם מחיר גלובלי לכמות מסוימת של דיירים .
אשמח אם יש מישהי שתהיה מעוניינת ליצור איתי קשר באימייל [email protected]
שבוע טוב
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
אורנה רז19/08/2007אבדוק לך באם יש מישהיא מתאימה כי עליה להיות מסוגלת לעבוד עם אנשים סעודיים גם בידע וגם בגישה - אשתדל לחזור אליך בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
אורנה רז22/08/2007ענינתי בחורה רצינית בהצעתך,היא תפנה אליך במייל מחר מקוה שתוכלו להגיע לעמק השווה ולהתחיל בעבודה- שמה איריס. היא בחורה רצינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוך עור בפדיקורנועה17/08/2007
לאורנה, מבקשת לדעת מה את ממליצה להוסיף לאמבט ההשרייה של הרגליים לפדיקור כדי לרכך את העור . כפדיקוריסטית אני נתקלת במצבים של עור כל כך קשה שלא עבר טיפולים או הוזנח ומתקשה להסיר את העור הקשה בעקבים ובבוהן ורוצה להיעזר גם בשמנים ארומטיים כדי שהטיפול יהיה "משודרג". אודה על המלצותייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוך עור בפדיקור
אורנה רז19/08/2007הי נועה - מתנצלת על העיכוב בתשובה.
כדי לטפל בעו קשה ומוזנח ניתן להוסיף למים סבון עצף התה,בנוסף חיצת הרגלים בסבון עץ התה מכך מאד את העור,בנוסך יש להשות את הרגל לפחות 10 דקות כדי לרככה.
במהלך הטיפול כאשר,העור מתקשה שוב (קיימים סוגי עור שונים)ניתן למרוח סבון עץ התה לנגב בלי לשטוף ולהמשיך לעבוד ,גם מריחת קרם עיסוי עוזרת כמובן שאז יש לעבוד מאד בזהירות עם הסכין או הקרדו כדי לא לגרום חתך. - אנא הזהרי .
עור קשה ומוזנח הוא מאד מתעתע , כי מתחתיו עשוי להיות עור מאד דק ופגיע שבשל כך בעצם הגוף יצר את שכבת ההגנה.
לגבי שאלתך על שמנים ארומטיים - אין לי תשובה עליך לפנות למישהיא שמתמצאת בתחום או לחפש מידע בנושא באינטרנט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה - תודה על המלצתך
נועה19/08/2007תודה על העצה להשתמש בסבון עץ התה - לא ידעתי שהוא מרכך, רק שהוא מומלץ בגלל התכונות האנטיספטיות.
אשמח אם תוכלי להמליץ עלי למי שמחפש קוסמטיקאית (ופדיקוריסטית) באזור השרון - אני עושה גם פדיקור רגיל וגם "יבש" של קארט ומטפלת גם בגברים וגם בנשים.
ניתן לפנות במייל או בפלפון ואני זמינה לתורים גם בסופי שבוע.
054-6626116 [email protected]
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך למנוע פטריה?רווית16/08/2007
היי,
לפני כמה ימים הייתי יחפה במקלחת ממש לא נקיה (לא הייתה לי ברירה) ועכשיו אני פוחדת שתצמח לי פטריה ברגל. תוך כמה זמן פטריה אמורה לצמוח אם נדבקתי? מה אני יכולה לעשות בשביל למנוע אותה?
אני אשמח מאוד לתשובה מהירה אני מאוד מודאגת מזה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוית
אורנה16/08/2007לא נדבקים בפטריה תוך שעות. כדי להדבק צריכים להתקיים כמה מרכיבים שלא ניכנס אליהם כאן.
באשר לדאגתך רק על מנת לדעת שעשית כל שביכולתך למנוע הדבקות את יכולה לרחוץ את רגלים היטב,להתיז אלכולהול או לרכוש סבון עץ התה ולרחוץ עימו למניעה.
בכל מקרה מפעם אחת של דריכה במשטח לא נקי אין צורך להכנס ללחץ.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי אורנהדר14/08/2007
היי.
רציתי לדעת מהם הצבעים האופנתיים לקיץ הנוכחי ברגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדר
אורנה16/08/2007הי - זאת אורנה .
הצבבעים האופנתיים הקיץ ברגלים הן: כחול,תכלת,ורוד פוקסיה,סגול ענבים ולבן
באתר מופיעה כתבה על צבעי הקיץ האופנתיים. הכתבה נכתבה ע"י אילנה מנהלת פורום בנית צפורנים. את מוזמנת לעיין במאמר ולקבל את כל האינפורמציה בנושא.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)