מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבתית לעורשני26/10/2007
אורנה ערב טוב!!!
בעניין של צבתית לעור - את ממליצה על צבתית עם "פה" ארוך או קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבתית לעור
אורנה רז28/10/2007הילי בוקר טוב
בצבתיות המרכיב העיקרי זה
א. האיכות - לא להתפשר על צבתית זולה בדרך כלל גורמת לאכזבה.
ב. סוג הצבתית "פה" ארוך או קצר זה ענין של הרגל ונוחות עבודה שלך,חלקנו עובדות רק עם הארוכה וחלקנו רק עם הקצרה כך,שקשה לי ליעץ לך,עליך להתנסות בשתיהן או לדבוק בזו שאת רגילה אליה.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין כמוך!שני23/10/2007
אורנה
אני רוצה להגיד לך שעם כל האהבה שלי למקצוע הזה, בזכות התשובות שלך אני אוהבת אותו עוד יותר!!
פשוט כיף לשאול אותך ולקבל תשובות מהירות ומקצועיות!
בזכותך - אחלה פורום!!
כל הכבוד לך!
ליהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
אורנה רז24/10/2007בזכות בנות כמוך שווה לי להשקיע זמן בפורום ולהשתדל לתת לכן מענה לכל שאלותיכן
יחד בשתוף פעולה ווחתירה למצוינות נעלה את הרמה והיחס למקצוע וכמובן את השרות שנוכל לתת לעוד ועוד לקוחות מרוצות/ים
יום נפלא ותודה על הפרגון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר טיפוליםלילי23/10/2007
יש לי חדר מאוד קטן בבית שאני רוצה להקצות לפדיקור.
יש לך טיפים בנושא זה?
חן-חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר טיפולים
אורנה רז23/10/2007ליהי -
א.תנסי להיות הכי יעילה שאפשר את יכולה לקנות כיסא פדיקור שיש בו רגלית ומשטח לקערה,והינו בעלת יכולת להסתובב,יש בנוסף מעין שולחן שאת יכולה לשנע מצד לצד בכדי לטפל בידים.
ב. ניתן להשתמש בקירות,כלןומר מדפים חלקם נשלפים או עגלות הנצמדות לקירות וכל אחת מכילה בצורה מסודרת את הציוד הדרוש לך לבניה,שעוה ,פדיקור או כל דבר אחר שאת עוסקת בו.
ג. שווה להסתכל בקטלוגים של החברות השונות יש כיום רעיונות שונים.
ד. אולי יש לך שכנה,מכרה,חברה שמבינה מעט בעיצוב ולהעזר בה בעיצוב פונקציונלי של המקום.
כל מתחם ולו הקטן ביותר יכול להיות פינה קסומה עם מעט יצירתיות ותעוזה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר קטן טיפים
סיוון06/11/2007הי, לדעתי כשיש חדר מאוד קטן עדיף להישתמש בצבעים בהירים לריהוט ולתלות מראה גדולה על הקיר שנותנת אשליה של חדר גדול קצת יותר והצבעים הבהירים נותנים תחושה של מרחב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיריםלילי23/10/2007
אורנהלה היקרה
במידה ואני מגיעה ללקוחה הביתה לטיפול פדיקור - והיא גרה בסביבה שלי. בכמה אחוזים יותר אני צריכה לגבות לדעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליהי
אורנה רז23/10/2007את לא צריכה את יכולה,זה תלוי במתח הרווחים שאת רוצה לעבוד בין 20% ל-50% זה בהחלט סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להפטר מריח מהרגליים?דבי21/10/2007
יש לי ריח רע מאוד מהרגליים. ניסיתי רפידות נגד ריח, טל ודודורנט לרגליים וכלום לא עזר. זה ממש מביך ואני פוחדת להוריד נעליים ליד אנשים בלי שאני יוכל לרחוץ את הרגליים ולהעיף את הנעליים החוצה. יש לך הצעה איך אפשר לפתור את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדבי
אורנה רז21/10/2007מאחר וניסית כבר חומרים רבים לא אמליץ לך כרגע על נוספים למרות שאף פעם אי אפשר לדעת במקום שחומר אחד לא עזר בשני הוא עשה פלאים.
אך,לפני זה האם נבדקת אצל רופא מוממחה בענין - ידוע לי שלבעית הזעת יתר יש כיום זריקות המסייעות לכמה חודשים איני יודעת את האפקטביות שלהן על כפות הרגלים והאם הריח הוא כתוצאה מהזעה או שמא מתזונה כי הרי הריח הוא תוצר של פירוק החומרים הנפלטים מהגוף.
יש בשוק את החלאבלין שהיה בשימוש לבית השחי וצמצם את כמות הזיעה שיוצאת לפני העור.
בכל מקרה אני ממליצה למפות את הבעיה -הזעת יתר,תזונה וכו'.
בהצלחה - אנא עדכני אותנו
ומקוה שביחד נמצא פתרון שיאפשר לך חיים נוחים ורגועים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרנית,מחירים,מריחת פרנץ'נועה19/10/2007
אורנה, רציתי לשאול אותך:
1. הזכרת בתשובות שלך פצירה לציפורן חודרנית - מה זה ואיך משתמשים? לא שמעתי ולא ידעתי על זה. באיזה חומר את משתמשת לריכוך ציפורן חודרנית ? (2) מהי השיטה הטובה ביותר למריחת פרנץ' (האם למרוח את החלק הלבן לפני לק בסיס או מעליו ואיך עושים את פס הפרנץ' אחיד ומדוייק. במקום שאני עובדת רוב הלקוחות מבקשות את זה ואני נלחמת עם הפס הלבן שיצא מדוייק ואחיד.שמעתי שיש כמה שיטות-מה בעינייך הטובה והמקצועית ביותר. לפעמים אני מתרשמת שהפדיקור הטוב ביותר לא חשוב להן כמו מריחת הלק-אנא עזרי והמליצי איך עושים זאת כמו שצריך. (3) האם לדעתך ניתן לתמחר "פדיקור קוסמטי" בשונה מ"פדיקור רפואי" - הכוונה בקוסמטי-יותר דגש על מראה וכשהרגל מטופחת ו"רפואי" כאשר הרגל מוזנחת,פטרייתית או עם ציפורן חודרנית ושיש הרבה עבודה ? מה מקובל מבחינת מחיר למריחת לק בלבד ול"סידור ציפורניים" הכולל גזירה,שיוף ולק ברגליים או בידיים ? אני נתקלת בכל מיני מקרים שיש צורך לתמחר בהתאם לסוג הטיפול והייתי רוצה להיות הגונה, אבל לא "פריירית" במיוחד במכונים בהם אני עובדת- באזורים טובים כמו רמת השרון לדוגמא... אודה מאוד על תשובתך והמלצותייך - יש כל כך הרבה ללמוד כל יום מחדש בתחום הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנועה
אורנה רז19/10/2007הי נועה,איזו הפצצה !
אנסה לענות לך על כל שאלותיך
1. פצירה לצפורן חודרנית היא ממתכת ,צרה מאד כאשר,יש לה שני צדדים - יש אחת שבכל צד יש פצירה אחת קמורה ואחת ישרה יש כיום,חדשה שבצד אחד יש פצירה ובצידה השני השטוח מוציאים את הלכלוך המצטבר בחלל של הצפורן החודרנית ולעיתים,איך שמפנים אותו כבר הלקוחה חשה הקלה.הפצירה פשוט מאפשרת לנו לשייף את האזור שגזרו ישר כמובן מה שקשה לעשות עם פצירה רחבה רגילה.
2. לריכוך צפורן חודרנית רצוי להשתמש בג'ל הטפחה או בקרם לריכוך צפורן חודרנית-שמכיל חומר מאלחש קל וכן חומרי הטפחה שמקילים על העבודה ועל הכאב מעט.
3. מריחת פרנץ - תמיד מורחים לק בסיס , לגבי הפרנץ תלוי אם רוצים שיהיה בולט בלובנו או מעט מעומעם. אם רוצים שיהיה בולט מורחים על לק הבסיס בגוון שבוחרים או שמורחים את הפרנץ' ומעליו - ורוד,אפרסק,או שקוף תות כמובן שניתן לעשות פרנץ גם בשילובים אחרים של אדום ובורדו,או עם כסף,זהב
הכל פתוח.
לגבי הדיוק מדובר בעיקר ביציבות היד ובאימון,קני לך אצבע אימון ותתאמני לחלקנו לוקח הרבה זמן להגיע לדיוק.שימוש באייר ברש משדרג גם את הדיוק וגם את האיכות.ממליצה לעשות השתלמות אייר ברש
מסייע בדוגמאות ויצירתיות אין סוף - בעיקר אם זה מה שהלקוחות שלך רוצות אז שווה להשקיע.
4. תמחור - זה ענין של החלטה עסקית שלך בהחלט אפשרי לתמחר פדיקור קוסמטי תוך פירוט מדויק מה הוא כולל (מסכה,פראפין,וכו')
פדיקור רפואי - כנל -מה כולל - צ.חודרנית,פטריות,יבלות
את צריכה לקחת בחשבון שאת עשויה להתקל בוכחנות האם היתה רק פטריה או גם וגם את צריכה להיות מאד ברורה בעיקר לעצמך מה כולל כל טיפול.
באופן עקרוני מחירון מאד מומלץ בו מפורט הכל
פראפין,מסכה,רפואי וכו' זה מאפשר ללקוחה לקבל החלטה בהתאם ליכולות שלה מה לבחור.
לגבי גובה התמחור עליו להיות מותאם לאזור בו את עובדת,בלי להגזים למטה או למעלה איך אמרת להיות הגונה - עסק טוב הוא עסק שיש לו לקוחות שחוזרים שוב ושוב ולא מבוססים על פריארים מזדמנים לעולם לכבד את הלקוחות הן יודעות מה טוב להן.
בהצלחה ושבת שלום
מקוה שעניתי על כל שאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורנה-המשך
נועה20/10/2007תודה על תשובותייך.האם את עורכת סדנאות בפדיקור ועל כל הדברים שהזכרת?אשמח להתלמד בנושאים שהזכרתי-איפה אפשר ללמוד את השיטה של "אייר בראש" ?-לא שמעתי על זה. איפה אפשר לקבל הנחייה והדרכה לקישוטים,מריחת לק בצורה מקצועית,כולל פרנץ' כדי לעשות את זה בצורה מקצועית? אני צריכה להתמחות בזה,מסתבר שזה החלק הפחות חזק אצלי וזה "תוקע" אותי. לגבי ג'ל התפחה לציפורן - האם התכוונת לזה של "קארט" או שיש נוספים שאת ממליצה. אשמח לשמוע ממך על מוצרים ספציפיים שהוכיחו את עצמם לעבודה מקצועית עם ציפורן חודרנית ויבלות. את יכולה לענות לי ישירות למייל,אם לא נוח לך לפרסם מוצר ספציפי בפורום
נועה [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורננהל'ה מה זה אייר ברש?
שני21/10/2007זה לא מכשיר שקשור לבנייה ועולה מלא מלא כסף????????????????????????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי
אורנה רז21/10/2007אייר ברש זו אכן מכונה,שקשורה לקישוטים בבניה ובינהם גם פרנץ שנשאלתי לגביו.
לגבי המחיר - הוא כנראה לא זול במיוחד אך כל אחת מחליטה במה היא משקיעה ביחס לעיקר עיסוקיה ותמיד עלינו לבחון האם המכשיר,התכשיר וכו' מתאים לי והאם אני באמת זקוקה לו עבור הלקוחות שיש לי או שאני רוצה לכוון אליהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרנץ'לילי18/10/2007
אורנה בוקר טוב!
פרנץ' שאני עושה ללקוחה בידיים מתקלף מהר.
מה לעשות בנדון כדי שיישאר יותר ימים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרנץ'
אורנה רז18/10/2007באופן כללי פרנץ' על צפורן טבעית יורד מהר יותר בשל השומנים שיש על הצפורן.
יחד עם זאת יש באפשרותנו -
לנקות את הצפורן עם אציטון בלי שמן,למרוח אקולייזר,לעשות את הפרנץ' ,לאפשר יבוש של כמה דקות ולמרוח מיבש לק .
לא מבטיח השארות הפרנץ לנצח אבל...
שימוש באייר ברש נותן תוצאות ארוכות טווח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטף דםסיון17/10/2007
שלום,
עקב הליכה נוצר לי שטף דם באצבע .המתנתי שיעבור אך עם הזמן חלק מהציפורן התנתק מהעור .גזרתי את החלק הזה,שאלתי היא אם פשוט להמתין שזה יחלים מעצמו או שעלי לעשות משהו בנידון.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטף דם
אורנה רז17/10/2007הי סיון
מעבר למה שאת עושה ממליצה לטפטף טיפות שמן עץ על הצפורן כטיפול מונע נגד פטריות שלעיתים משתלטות על האזור הפגוע.
נקווה שבסיס הצפורן לא נפגע והצפורן החדשה שתגדל תהיה בריאה.
לעת עתה תמשיכי להסיר בכל פעם את חלק הצפורן שמתרומם ותשיפי כדי שהקצה לא יתקל בגרבים,נעלים ובכלל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
סיון17/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומרלילי17/10/2007
ובהמשל לשאלה - האם יש חומר שמורחים ולא צריך להשתמש בקרדו/סקלפל בכלל? ככה שמעתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומר
אורנה רז17/10/2007הי ליהי -
אכן קיימים היום חומרים לריכוך ללא צורך בשימוש בסכין או קרדו.
1. מי פילינג - חומר מדהים עם תוצאות נהדרות.רצוי לעבור השתלמות לשימוש נכון בו על מנת לא לגרום לכויות ונזקים.
מומלץ לברר על השתלמות בנושא - היום אני מעבירה כזאת בסניף נייל סטודיו בחולון.
את מוזמנת לברר בסניף הקרוב למקום מגורייך.
2. יש חומר נוסף שיצא לשוק של חברת רייס אותו שמים במים והוא מסייע בריכוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סכיני קרדולילי17/10/2007
אורנהל'ה היקרה!
האם לעניות דעתך יש הבדל באיכות של סכיני הגרדו? החלפתי סוג סכינים והרגשתי שאני מוציאה את העור ללקוחה אבל כלום לא יוצא (או ליתר דיוק יצא בקושי). יכול להיות שזו סכין לא טובה?
מה החברה הכי טובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סכיני קרדו
אורנה רז17/10/2007אין ספק שבכל חומר ומכשיר קיימים בשוק סוגים שונים חלקם איכותיים יותר וחלקם פחות,כשכמובן תמצאי דעות חלוקות בין בעלות מקצוע שדוקא סכין של חברה איקס טובה מהאחרת.
כמו כן יש לקחת בחשבון גם את המחיר.
למיטב ידיעתי הסכינים של חברת berox מעולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גם לבנים?ישי16/10/2007
האם פדיקור אצל גברים דומה מבחינת המאפיינים? האם יש דברים אחרים שצריך להמקד בהם? אני שואל כי נשבר לי מהעור היבש והצהוב שיש לי (סליחה על התיאור...)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לבנים
אורנה רז17/10/2007הי - אני מבינה את התסכול וגם את הגועל וכל הכבוד שזה מפריע לך כי לרב הגברים זה לא.
המאפינים הם אותם מאפינים ואף יותר מזה מאחר והם מזיעים יותר ברגלים,ונוטים לפתח פטריות חלקם סוחבים אותם עוד מימי הצבא העליזים.
טיפוח כף הרגל מלבד הלק כמובן,זהה שלא לדבר על התענוג.
אתה מוזמן לבחור לך פדיקוריסטית מקצועית ולהעניק לרגליך את היחס המגיע להם.
הידעת שאדם שצועד כ-12 קמ' מצטבר ביום מפעיל לחץ של 700 טון על כף הרגל ? - האם לא מגיע להן מעט יחס.
בהצלחה ובהנאה.
מתנצלת שהתשובה לא מופיעה תחת הכותרת הנכונה אך ניתנה לךל ע'י מנהלת הפורום אורנה רז - לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמנם?
לילי17/10/2007אורנה לה היקרה!!!
האמנם רגלי גברים מוזנחות יותר מנשים? מי אמר? מנסיון שלי נתקלתי ברגלי נשים מזוויעות ומסריחות ואילו בגברים רבים שנטפחים את כפות הרגליים והן נראות כמו כף רגל של תינוק.
באהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמנם ?
אורנה רז17/10/2007כנראה שאת צודקת אם זה מה שאת רואה אצלך במכון וכן ירבו.
אין ספק שאת צודקת שלעיתים מגיעות נשים עם רגלים מזוויעות.
בכל מקרה יש לנו עוד הרבה עבודת הסברה לשכנע את כולם בחשיבות טיפוח הרגלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור מתקלףמידן14/10/2007
היי,
יש לי עור מקולף בכף הרגל, לא משהו רציני אבל זה מפריע לי. זה קורה לי לכל אורך הצדדים של שתי כפות הרגליים. איך אפשר לטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מתקלף
אורנה רז14/10/2007מיטל ערב טוב -
האם את מרבה לנעול נעלי טבע נאות או בירקנשטוק.
לעיתים,קרובות נעלים אלה בשל הקימורים בצדדים גורמים לעור יבש במקומות לא מקובלים ולקילוף.
בכל מקרה מומלץ למרוח על הרגל שמן זית לעטוף בנילון ולגרוב גרב כותנה,למשך כ-20 דקות עד לספיגת החומר במשך מספר ימים.
במידה ואין שיפור שווה לפנות לפדיקוריסטית .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור ורגל סוכרתיתיונית10/10/2007
שלום, הנני פדיקורסטית מתחילה, אני מקווה שתוכלי לעזור לי - כמה שאלות לגבי רגל סוכרתית:
- בפדיקור רטוב האם המים צריכים להיות פושרים?פחות מכל אחד שאין לו סוכרת?
- פטרת הציפורן - האם נכון שאסור לי לגזור ולא לשייף?
- מאיזה מינון (מנוטלי אספירין) עליי לנקוט באמצעי זהירות כמו של סוכרתיים?
- רכשתי קרם מחב' שמייצרת מוצרי פדיקור, האם זה יהיה בסדר למרוח לסוכרתיים/אספירין את הקרם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור ורגל סוכרתית
אורנה רז10/10/2007הי יונית
בטיפול ברגל סוכרתית,יש להשתמש במים פושרים,כשמם כן הם אין מים פושרים ללא סכרתיים ולסכרתיים.פשוט לבדוק שאינם חמים. לא כל חולי הסכרת סובלים מתופעה של חוסר תחושה ברגלים סביר להניח שאלה שיגיעו אליך יוכלו לדווח לך האם המים מתאימים להם.
לגבי לוקחי אספירין אנחנו לא רופאות כך שאין התיחסות למינון שהם לוקחים עצם העובדה שהם לוקחים אספירין מחייבת אותנו להזהר המשנה זהירות שלא לפצוע כי יהיה קשה לעצור את הדם בגלל שהוא דליל.
בקשר לפטרת את בהחלט יכולה לשייף בעדינות ובטח לנקות אנחנו הרי מעונינים לטפל בפטרת ולא לאפשר לה להתפשט וליצור בעיות נוספות.
לא הבנתי את שאלתך לגבי הקרם - אין לי מושג באיזה קרם מדובר והאם יש בו מרכיבים מיוחדים
ולמה משמש הקרם שקנית,אם זה לצורך עיסוי אזי אין בעיה
במידה ונתקלת ברגל סכרתית שאינך בטוחה האם את יכולה להתמודד איתה רצוי להפנות למרפאה לרגל סוכרתית ולא להסתבך.
שיהיה לך בהצלחה -* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת שחורהלילי07/10/2007
אורנה הי
האם נתקלת פעם בפטרייה בבוהן הרגל שציבעה שחור?
האם לטפל כרגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת שחורה
אורנה רז07/10/2007הי שירי
את בטוחה שזאת פטרת ולא שטף דם פנימי ממכה?
אם את מזהה סימנים אופיניים לפטרת - צפורן מעובה,שאריות קמחיות מתחת לצפורן אזי הטיפול הוא כרגיל.
אך ודאי שהבוהן לא קיבלה מכה ונוצר שטף דם פנימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הציוד המלא לפדיקורבן06/10/2007
שלום ארנה,
אודה לך אם תוכלי לפרט את מלוא ערכת הטיפול המשמשת פדיקוריסטית. את הפריטים החיוניים לטיפול ואלה המשתייכים לתחום הפינוק.
האם הציוד למניקור שונה בחלקו או שזה ממש אותו ציוד ?
המידע ישולב בכתבה עתידית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבן
אורנה רז06/10/2007כתבה עתידית איפה ?,אנא העבר לי את מספר הטלפון שלך ואשמח לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)