מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקהעופר09/02/2012
Hepatitis B Core Ab NEGATIVE
Hepatitis B Surface Ag | NEGATIVE
Hepatitis B Surface Ab | Undetectable
אינטרפרטציה של התוצאה:
גדול מ- mIU/ml 10 - מחוסן
אבקש להבין איך ייתכן Undetectable כאשר הוא קיבל 3 חיסונים
והאם יש ערך לחיסון לעומת NEGATIVE* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה - תגובה
ד''ר אריק האס09/02/2012אהרון,
תודה על השאלה. לא סיפרת לי הגיל של המתחסן. בד"כ כ5% מהאוכלוסייה לא מגיבים ל3 חיסונים ולא ברור אם הם מחוסנים כי רוב המחקרים השתמשו ב10 כסף החסינות. אם מדובר במישהו בסיכון גבוה (עובד מערכת בריאות) צריך לפנות לבריאות העובדים - יתכן שיחסנו עוד סדרה או ישתמשו בכל מיני שיטות להגביר את התגובה החיסונית.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על בני בן ה-7
עופר09/02/2012לדר' שלום רב ותודה עבור תשובתך.
כאמור מדובר על בני בן ה-7.אבקש לשאול מה המשמעות של UNDETECTABLE במקרה זה ?אם לא היה כלום אני מניח שהיה מצויין NEGATIVE.האם אני צודק או שגם כאן ייתכן ואין כלל חיסון או שיש רמה מסויימת של חיסון.אם כן זה מפתיע כי בדקנו והוא קיבל את כל 3 החיסונים (אני זוכר שגם לי הייתה בעייה זאת וקיבלתי דחף נוסף)
תודה על תשובתך האדיבה והמקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מדובר על בני בן ה-7 - תגובה
ד''ר אריק האס10/02/2012אהרון,
אין הבדל במשמעות של UNDETECTABLE ו NEGATIVE. זה קורה. ההסבר למה לאנשים מסוימים לא ברור.
בברכה,
ד"ר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)