טטנוס

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• טטנוס
    ענת
    14/11/2012

שלום,

ברצוני לדעת מהן ההשלכות לטווח הארוך בקבלת אימונוגלובולין ביחד אם טטנוס. לציין שהילד לא חוסן לפני.

האם עליי לבצע בדיקות מסויימות בעקבות קבלת האימונוגלובולין??

אשמח לתשובות מפורטות... אני קצת מודאגת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טטנוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טטנוס - תגובה

ד''ר אריק האס
    14/11/2012

ענת,

אין השלכות של האימונוגלובולין. החסרון שלו שהוא לא מקנה חסינות ארוך טווח ולצורך זה יש את החיסון הפעיל שהוא קיבל. הדאגה שלך צריכה להיות שהילד יהיה מחוסן נגד מחלות קטלניות שניתן למנוע אותן ולכן עליו לקבל 3 מנות של טטנוס חיסון פעיל (כלומר עוד שתי מנות) ודחף לפי המלצות. אם חסר לו עוד חיסונים אני ממליץ שתשלימי אותם לפי התדריך החיסונים של משרד הבריאות.

בברכה,
    ד"ר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ענת
    15/11/2012

תודה ד"ר אבל לפי מה שקראתי אם מקבלים אמונוגלובולינים (HYPERTET 250 UNITS) יש חשיפה להמון אנטיגנים וגם למחלות זיהומיות היכולות להיות באימונוגלובולנים לכן אני חוששת..
    האם יש בדיקות מסוימות שצריך לעשות??
    לציין שהילד כל הזמן עייף
    את ההשלמה 3 מנות הוא קיבל בטיפת חלב .

אשמח לתשובה מהירה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו