מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון אדמת והריוןגלי13/05/2008
האם יכול להיות שרמת החיסוניות שלי ירדה למרות שחליתי בילדות באדמת? לפני כארבע שנים בדקתי והטיטר שלי היה מעל 30. לא מזמן עשיתי שוב בדיקת נוגדנים והטיטר יצא 17. האם כדאי להתחסן שוב במידה ואני רוצה להכנס להריון? כמה זמן צריך לחכות אחרי החיסון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
ד''ר אורלי מגד17/05/2008לא סביר שחלית באדמת בילדות, המחלה מאוד נדירה בארץ. שכיחה אדמדמת שהיא מחלה שונה לגמרי. כל אוכלוסיית ישראל מקבלת חיסון לאדמת מזה זמן רב ובודאי משם היו לך נוגדנים.
בעבר היתה המלצה לחכות חודש בין מתן חיסון להריון וההמצלה שונתה והיום אין צורך לחכות אחרי מתן החיסון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לחכות בין החיסון להריון?
יעל14/07/2008ד"ר מגד שלום, אני מתכננת הריון בקרוב ובבדיקות הדם כייל הנוגדנים הראה 10, כלומר שלילי. בהמלצת הרופאה אני עומדת לעשות היום חיסון - והבנתי ממנה ומקריאה באתרים שונים שיש צורך להמתין 4 חודשים בין מועד החיסון לקיום יחסים לא מוגנים במטרה להכנס להריון. (מה שקצת דכדך אותי... אנחנו כבר בשלב ההתלהבות והציפיה) מתשובתך למעלה אני מבינה שאין זה כך. אשמח להבהרות ולפרטים נוספים תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד''ר אורלי מגד15/07/2008אין צורך לחכות 4 חדשים. בעבר היתה המלצה להמתין חודש אחד והיום גם לא ממליצים את זה. גם במקרים שבטעות נשים בתחילת הריון (שלא ידעו שהן בהריון) חוסנו לא קרה כלום ולכן החששות היום הולכים ופוחתים. עדיין יש המלצה לא לחסן בהריון אך בודאי שאין צורך לחכות 4 חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)