נוזל פלאורלי בעקבות דלקת ריאה

מנהל הפורום

ד``ר אריק האס
ד"ר אריק האס
לקביעת תור אצל ד"ר אריק האס ללא פרסום בפורום

• נוזל פלאורלי בעקבות דלקת ריאה
    אמא מודאגת
    21/04/2017

שלום, לבן שלי בן 3 שנים, יש דלקת ריאות, שכנראה לא אובחנה בזמן, דבר אשר החמיר את המצב עד כדי הצטברות נוזלים בריאה ימנית, תוך שלושה ימים בבית החולים ניסו לתת לו 3 סוגי אנטביוטקה, אחר כך העבירו אותו לבית חולים אחר, עשו לו ניקוז שלא כל כך הוציא נוזל, הזריקו לו סטריפטוקינאז פעמיים על מנת לפרק את המוגלות שיש לו,400cc יצאו מתוך ים של נוזלים והניקוז מאד איייטיי המצב שלו לא משתפר, חום, תאבון ירוד בקושי אוכל,חולשה כללית, עצבני... ורק. היום כבר אחרי שבוע מאשפוז זיהו את החיידק (סטריפטוק פנאוממנה) כאמא אני מאד מודאגת, תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור, האם יש סכנה על חייו? האם המצב נחשב חמור? ממליץ לעשות ניתוח??סי טי? ואם כן, האם הניתוח בטוח? האם המצב שכיח? בר טיפול??האם החיידק הזה אלים? סליחה על ריבוי שאלות..אבל אני ממש מודאגת תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות עם נוזל פלוירלי

ד''ר אריק האס
    21/04/2017

שלום;

הפורום מיועד לספק ידע כללי ולא במקרים קליניים שזקוקים לטיפול רופא בפועל; לא רופא באינטרנט. השאלות שלך מצוינות. אני ממליץ שתשאלי אותם לצוות המטפל בבית החולים. אני יכול להגיד לך באופן כללי שהפרוגנוזה לדלקת ריאות מסוג סטרפטוקוקלי היא לרוב טובה מאוד. עם זה יש החלטות קשות שצריכים לקבל על הדרך בקשר לאבחנה וטיפול. אני מאחל לך החלמה מהירה ורפואה שלמה.

בברכה;
    דר אריק האס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו