מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזל פלאורלי בעקבות דלקת ריאהאמא מודאגת21/04/2017
שלום, לבן שלי בן 3 שנים, יש דלקת ריאות, שכנראה לא אובחנה בזמן, דבר אשר החמיר את המצב עד כדי הצטברות נוזלים בריאה ימנית, תוך שלושה ימים בבית החולים ניסו לתת לו 3 סוגי אנטביוטקה, אחר כך העבירו אותו לבית חולים אחר, עשו לו ניקוז שלא כל כך הוציא נוזל, הזריקו לו סטריפטוקינאז פעמיים על מנת לפרק את המוגלות שיש לו,400cc יצאו מתוך ים של נוזלים והניקוז מאד איייטיי המצב שלו לא משתפר, חום, תאבון ירוד בקושי אוכל,חולשה כללית, עצבני... ורק. היום כבר אחרי שבוע מאשפוז זיהו את החיידק (סטריפטוק פנאוממנה) כאמא אני מאד מודאגת, תוך כמה זמן אמורים לראות שיפור, האם יש סכנה על חייו? האם המצב נחשב חמור? ממליץ לעשות ניתוח??סי טי? ואם כן, האם הניתוח בטוח? האם המצב שכיח? בר טיפול??האם החיידק הזה אלים? סליחה על ריבוי שאלות..אבל אני ממש מודאגת תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דלקת ריאות עם נוזל פלוירלי
ד''ר אריק האס21/04/2017שלום;
הפורום מיועד לספק ידע כללי ולא במקרים קליניים שזקוקים לטיפול רופא בפועל; לא רופא באינטרנט. השאלות שלך מצוינות. אני ממליץ שתשאלי אותם לצוות המטפל בבית החולים. אני יכול להגיד לך באופן כללי שהפרוגנוזה לדלקת ריאות מסוג סטרפטוקוקלי היא לרוב טובה מאוד. עם זה יש החלטות קשות שצריכים לקבל על הדרך בקשר לאבחנה וטיפול. אני מאחל לך החלמה מהירה ורפואה שלמה.
בברכה;
דר אריק האס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)